- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
Múlt héten benne volt az A52s akkor az volt a baj, ma nincs benne az A54,55 (meg ugye már az A52s sem) most meg ez a baj. Hihetelen a PC Fórum nem tud itt jól lépni már sohasem.
Amúgy az eredeti hivatkozás oldalán fent van természetesen a két típus - de ott is azt írják, hogy még nem százas azért semmi sem...De itt a Samsung saját oldala:
Official rollout of One UI 8 will apply to the following Galaxy devices this year:
Galaxy S25 series, Galaxy S24 series, Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy S24 FE, Galaxy S23 series, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 FE, Galaxy S22 series, Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, Galaxy S21 FE, Galaxy Tab S10 series, Galaxy Tab S10 FE, Galaxy Tab S10 Lite, Galaxy Tab S9 series, Galaxy Tab S9 FE, Galaxy Tab S8 series, Galaxy A56 5G, Galaxy A36 5G, Galaxy A26 5G, Galaxy A17 5G, Galaxy A17, Galaxy A07, Galaxy A06 5G, Galaxy A55 5G, Galaxy A35 5G, Galaxy A25 5G, Galaxy A16 5G, Galaxy A16, Galaxy A15 5G, Galaxy A06, Galaxy A54 5G, Galaxy A34 5G, Galaxy A73 5G, Galaxy A53 5G and Galaxy A33 5G.
[link] -
judas13
veterán
Hivatalos lista [link]
-
judas13
veterán
Hivatalos: megindult a Samsung mobilok frissítése az Android 16 alapú stabil One UI 8-ra
[link]
Most már tényleg kivárom, de nehezen hiszem el ezt ma is. Mondjuk a cikk forrásában nem találtam meg a listát, annyira nem is kerestem, ami nem jelenti azt, hogy nincs is ott, de ha még ott is van az sem garancia semmire sem.
-
judas13
veterán
válasz
Zoli bácsi #15557 üzenetére
Nem semmi működési idők ám ezek, hihetelen, persze így összejön ennyi a végére ez kétségtelen, nem mindennapi adatok ezek igaz is. Köszi a részletes infót
-
judas13
veterán
válasz
Zoli bácsi #15555 üzenetére
Kár a kameráért
Amúgy az akkumulátora jól szerepel? -
judas13
veterán
Én is.
A többiek meg simán tovább ugyanis az a baj, hogy most már pontosan nem is emlékszem rá, hogy 3 vagy teszem azt 3,5 éve van meg a teló mert abban az évben a család bevásárolt mindjárt három darabot is ebből, csak időben elnyújtva, akkor először történt ilyen közbeszerzéses story amúgy... de a lényeg a lényeg, hogy az már nem tegnap volt.😄
-
judas13
veterán
válasz
mrbego #15533 üzenetére
A minimális 5 év eleve kötelező. Rátesz valamelyik cég még egy-két évet, mert a nagyszámok törvénye alapján biztos lesz még akkor is szép számmal azokból a készülékekből kint, de szerintem is nyilvánvaló, hogy a többség addigra bőven cserél már.
(Nekem 3 éve van meg ez a Samsungom, rég volt meg telefon ennyi ideig használatban az iPhone-okat leszámítva, de 6 éves használatot nem tervezek itt sem támogatással, sem nélküle). -
-
judas13
veterán
Mikorra várható az utolsó(?) biztonsági frissítés kb?
-
judas13
veterán
Nálam a Spotify láthatóan sokkal lassabban jön be mint teszem azt egy éve vagy azt megelőzően. Másodperceket is kell várnom, hogy újra induljon. Nem tudom ez minek köszönhető, de kissé bosszantó, mert azt pont non-stop használom.
szerk. de tudomásul veszem, hogy ez van, mi mást is tudnék csinálni...jövőre lépni majd másfelé maximum, de amúgy minden OK a telóval a mai napig.
-
judas13
veterán
2025.Januári biztonsági van fent nálam. Mikorra várható még security update?
+ Ősszel kapjuk talán az utolsót is ha jól rémlik anno ezt olvastam itt. -
judas13
veterán
válasz
Marci112233 #15203 üzenetére
Nálam, nálunk sem - 3 készülékkel - sem indult még úgy el újra sosem.
-
judas13
veterán
válasz
Marci112233 #15167 üzenetére
Jó, hogy írod nézem is.
szerk. Google névjegyek szinkronizálásának utolsó ideje:3 órával ezelőtt.
Az eszközön található (pár db) névjegy nem lett szinkronizálva -
judas13
veterán
Egyetértek a fentiekkel. Mi vagyunk az élő példa rá amúgy, hogy három készüléket használunk nagy megelégedéssel és még fogjuk is ki tudja meddig még. Nem is spiláztam túl a dolgot (nem is vettem magma
)csak egy mondatban jeleztem, hogy hogyan is áll most ezzel kapcsolatban a készülék, igen nyugodtan vehető most már nagyon jó ára is van ráadásul.
A 3 telefonból amúgy egy biztosan, (de akár az enyém is), mondhatni 24 órában használatban van folyamatos YouTube és egyebek futnak rajata szó szerint. -
judas13
veterán
válasz
razorka777 #15086 üzenetére
+1
-
judas13
veterán
-
judas13
veterán
" ahogy várható volt, kicsit nagyobb, nehezebb, de nem vészes
◘ kijelző nem annyira szaturált, "színes", mint az A52s-nek volt"Nekem ez is rohadtul nagy és nehéz már, így kényelmetlen is a használata. De ha még a kijelző is ernyébb, jack sincs rég már, akkor ingyen sem váltanék majd rá.
Neked viszont bejött és ez a lényeg. -
judas13
veterán
válasz
rednifegnar #14651 üzenetére
Durva!
Viszont így már értem! Ebben az esetben csak drukkolok, hogy működjön a konstrukció és minnél előbb!! -
judas13
veterán
válasz
rednifegnar #14649 üzenetére
De ha kiesik belőle akkor mi értelme van az egésznek, ezt most nem értem?
Mert amúgy az ár tényleg oda verős lenneNekem anno egy iPhone 6s vs 2020 tok volt "majdnem" jó de a kamera kivágás miatt mégsem jött össze:/
-
judas13
veterán
válasz
Marci112233 #14339 üzenetére
Nekem a Samsung EP-TA800 van teszi a dolgát első naptól kezdve.
-
judas13
veterán
válasz
razorka777 #14337 üzenetére
Wallet megy itt is.
-
judas13
veterán
Én nem így látom, holott ebben is van igazság bőven. Pontosabban nézőpont kérdése az egész. Sokan éppen azért írnak ide, hogy ne kelljen utána járni úgymond és itt helyben, direktben, közvetlenül szeretnének rapid módon infókat, válaszokat kapni kérdéseikre.
Különbözőek vagyunk. Valaki úgy értelmezi magát a fórumot, a felületet ahogy írtad, valaki meg úgy ahogy skroy fórumtárs. -
judas13
veterán
Elvagyok az UGREEN kábellel első nap óta.
-
judas13
veterán
Hello hello
Az aksi aktuális kapacítását hol tudom megnézni?
-
judas13
veterán
válasz
domper2015 #14050 üzenetére
Pontosan. Amazonon kb 20 EUR-ért van sima LCD is, de azt meg minek?
-
judas13
veterán
válasz
picur10 #13957 üzenetére
Igen én is az vagyok, elégedett.
"Tervek szerint jövőre" lesz csere - igaz ez a jövőre elhatározás idáig sokszor megváltozott, mert bejött előtte valami kihagyhatatlan ajánlat és akkor le kellett csapni rá
Jaja, nekem is volt Pocom de többek között a menüt sem tudtam valahogy ott megszokni detto.
4S nekem is volt, sőt ma is megvan! (működik)
Igen én is a 21-es felé hajlanék ahogy írtad, szerintem is már jobb választás lenne most. Meg ahogy látom a kis 13-omnál is a vezetékmentes töltés mennyivel is kényelmesebb már, mint nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Spórolós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest