Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DrKapocs
őstag
válasz Pietrosz #8194 üzenetére
Ma navigáltam a készülékkel. Jól működik az energiatakarékos mód navigáció közben (Bixby rutin kapcsolja be és ki) , nem okoz semmiféle gondot a helymeghatározásnál. A 60 Hz pedig bőven elegendő az "énMegyek"-nek. Az akku hőmérsékleti adatok így alakultak:
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Pietrosz #8261 üzenetére
Én az iGO és Waze futását határoztam meg feltételként. Az energiatakarékos mód pedig leveszi a CPU-t max. 70%-ra, más nincs bejelölve benne. Ha a két app háttérbe kerül vagy bezárom őket, akkor az energiatakarékos mód visszavonásra kerül. Ettől szerintem nincs egyszerűbb és stabilabb megoldás.
-
Kabri
csendes tag
válasz Pietrosz #8018 üzenetére
Nekem is előjött ez a probléma. Rossz térerőnél kezdett villogni a kijelző alsó fele. (Kipróbáltam úgy is, hogy csak 2G használatnál is előjön-e a probléma... Gyönyörűen villogott így is.) Persze megtaláltam a neten, hogy típushiba az A52s-nél. Szerdán leadtam a Samsung szervizbe, pénteken reggel már mehettem is érte. Alaplap csere lett belőle.
-
Predatorr
őstag
válasz Pietrosz #11389 üzenetére
Random az egész. Kicsit idegesítő mindig galériába menteni, és külön küldeni.
Ja, amióta szóltam, többször is diavetítésbe ment a megjelenítés Firefox alatt (sem ez, sem a.msngrnem frissült), 3* totál lefagyott a képernyő, akár fél percre is. Talán a frissítéssel a szarszung/gúgl tovább fejlesztett kémrendszere levette a panaszkodásomat."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
t-joco
tag
válasz Pietrosz #12147 üzenetére
Nekem akkor hagyja abba a "vibrálást", ha a Beállításokban, Kapcsolatok, Mobilhálózatok, Hálózat módnál rányomok valamelyik módra.. akkor visszaugrik 4G-re, és abba marad a vibrálás. Márciusig van még rá garancia, szerintem visszaküldöm,megpróbálom javíttatni.
Emagon vettem a telefont. Van valakinek tapasztalata velük? Mennyire működik jól, gyorsan a garanciális telefon javítás? Mire számítsak?
-
Predatorr
őstag
válasz Pietrosz #12165 üzenetére
A minap teszteltem, de semmi probléma vele, azt leszámítva, mekkora szar már ahhoz képest, amit egykor nyújtott. Még egy normális widgetje sincs. Igaz, az accuweather is hulladék ahhoz képest, amit Poco-n tudott, maradtam a beépített appnál
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
gerner1
nagyúr
válasz Pietrosz #12330 üzenetére
Amennyiben, annak a WiFi-hotspot -nak a közelében vagy, amelyen a vezetékes NET-ed kapod, akkor azon a kapcsolati ponton & helyen: WiFi -n keresztül (is) létre tud jönni a hívas.
Olyan helyeken hasznos, ahol a hagymanyos mobil-térerő= moslék, vagy csak 2G van , de van jónak minősíthető vezetékes NET -ed.. Illetve, minden olyan helyen még használható, ahol hozzáférsz a WiFi -hez, és a azonos a szolgáltató a tiéddel.
Annak (VoWiFi) a hívasminősége a VoLTE -val elérhető alatt van, de jobb, mint a 2G -s.
Az 5G kiépítés első masfél éveben inkább csak gondot okozott azoknak a usee -eknek, akiknél ez be volt kapcsolva (hívasproblémák, merülés, stb...) .[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
válasz Pietrosz #13172 üzenetére
A rezgőmotor "filléres" alkatrész (1290Ft-ért láttam), de a beépítés (szétszedés, összerakás) ennél nagyságrendekkel többe kerülhet megbízható szervízben. Sacc/kb. olyan 8-12 eFt körülire gondolnám összesen (az enyémben a rezgőmotor 3 hete ment tönkre, de okosórával nem érdekel a probléma).
[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
bul07
nagyúr
válasz Pietrosz #13177 üzenetére
Ha még garanciális tennék egy próbát hátha az aksit is cserélik garanciába, írjál fel a hibalistára sokmindenit amit nehéz ellenőrizni
Néha nem tölt, több kábellel is próbálva
Akkumulátor nagyon gyenge, és töltés közben hamar ugrik a százalékNézd át nincs e beégésed mert akkor már azt is meglehet említeni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kmarci25
veterán
válasz Pietrosz #13392 üzenetére
Erről jut eszembe... Másnak is előfordul, hogy VoWifi-vel a kihangosított hívás esetén a másik félnél visszhangzik? Én semmit nem hallok, de a túloldal panaszkodik, hogy borzalmas, alig ért. Ha visszaveszem a kihangosítást, akkor semmi gond.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
DrKapocs
őstag
válasz Pietrosz #14076 üzenetére
Screen Dimmer tud ilyet, szerintem a gyári nem. Most nincs nálam az A52s. Ha mégis tudja a gyári, akkor kijavítanak.
-
gerner1
nagyúr
válasz Pietrosz #14353 üzenetére
Vodka topikban, a keresővel (1-2 példa: LINK, LINK, LINK..) , szerintem sorstársakra talász, az ország más pontjairól is.
* Akárcsak a konkurencia topikjaiban ..."Több helyen is fullos térerő mellett 10mbps max amit tud"
- Ott, ahol nincs N78, tehát a meglévő 4G -re épült DSS-5G van, azokon a lokációkon elég gyakori. Értelemszerűen, a mindenkori forgalmi terheltség is eleme a vodás egyenletnek is, akárcsak az előfizetés QoS besorolása, stb ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest