Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Az ő zsebükből vetted ki a pénzt? Vagy nem is értem mi ez a számonkérés...
Én azért olvasgattam sokat mielőtt megvettem (136k-ért úristen ), típushibát konkrétan nem találtam, de az elég idegesítő amit nálam produkál.
A közvetlen környezetemben is hallottam már ugyanilyen hibáról, de nem tudom mennyire gyakori.
Ettől eltekintve maximálisan elégedett vagyok vele.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Bogyi007
veterán
Nekem bő 1 hónapja van meg a teló, de én sem találkoztam hibával, amit a teló furcsaságának hittem arról kiderült hogy a Chrome böngésző hibája - böngészőből link másolása nem működik csak úgy ha a linket szerkesztés kijelölöm és utána választom ki a teljes link másolását.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
WOW,túl masszív & nehéz? Lehet azért mert az üveghátlaphoz vagyok szokva,de az utóbbi években(!) ez a legkönnyebb teló,amit a kezemben fogtam.
Egyébként én egy kicsit félek ezektől a visszaküldött,újracsomagolt dolgoktól, ilyen tech cuccokat pláne sosem vennék használtan,de ha úgy látjátok,h minden rendben és a garancia is él...hát,használjátok egészséggel (vagy boldogsággal? Franc tudja mit szoktak ilyenkor mondani😅)!
-
-
Predatorr
őstag
Nem tudom, nem értek hozzá. Eddig nem volt ilyen problémám. Az S8 is kb. másfél nap alatt merült, bő 4 évig csaknem ugyanazt a szintet tartotta. No de abban 3000mAh akku volt, igaz Exynos chipset. Csak furcsállom, hogy a Poco IPS panelje után egy ennyire takarékos oled panellel így zuhanna a töltés (egyébként jobbára egyenletesen csökken a grafikon szerint). Amúgy teljes feltöltéstől -890mA, 34°C, 3,95V, ennyit jelez, a többi "számolás"...
Nem ismerem az ADB-t.
Ja, a side-panel gyakran akadva ugrik elő, aztán egy darabig jó. Nem tudom, ez jelez-e bármit azon kívül, hogy akad a side panel.
Köszöntem minden segítséget, majd figyelem a töltöttségjelzőt.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Szervizes vagyok, vagy mi? Elvárom a terméktől a marketingelt működést. Hogy önszorgalomból próbálom javítani a gyári hibákat, béta tesztelőként, az én időmet rabolja. Most visszaállítottam (amit a support javasolt, nem fórumozók, nem lebecsülve az itteni segítséget, csak a hivatalos utat követve), áthozom a régi telóról a cuccokat (amit elsőre a lehetsegges hibák elkerülése végett nem tettem meg), AZTÁN megpróbálok mókolni, ami nem az én dolgom lenne, aztán vagy megjavítja a szerviz, vagy megy vissza elállással.
Igen rászoktak a fogyasztók arra, hogy a gyártóknak dolgoznak ingyen, sokan már természetesnek veszik, miután nem képesek ellenállni a maretingnek, hogy milyen remek egy gyári, gyakran sorozathibás termék, és szarakodnak vele, amíg el nem avul, ahelyett, hogy rögtön visszaküldenék mindet."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Csurig a net gyorsan merülő a52s problémákkal. Annyira egyéni. Az általad javasolt megoldás szart sem csinál, nem látja a telefont, abban meg sehol az usb hibakeresés. Mint mondtam (megint) most tesztelem így aod nélkül.
-
raycoon
tag
Pont abban van a jelentősége, amit írtál (esetleg egy régebbi, gyengébb széria, vagy sem) és ezért próbálok utána járni..
Fentebb linkeltem az edigital-on párhuzamosan áruljak a 11-est és a 12-est különböző áron.
Ha nem lett hardver revízió, akkor mi értelme csak azért más árban adni, hogy 11, vagy 12 van rajta gyárilag, amikor gyakorlatilag első indítás után frissíti magát. Telekom is 11-essel árulja most. Pár napja volt még pár hely, ami ugyancsak azzal árulta és olcsóbb is volt 10-15 ezerrel, mint a 12-essel árultak, amik kb 140-ért mennek nem "szürkeimportos" helyen.Szóval, lehet, hogy csak nekem gyanús..
-
Predatorr
őstag
Hű, de nagyot fogsz te esni egyszer erről a lóról! Nem kicsit vagy elszállva magadtól.
Mindennek utánanéztem, nem ez az első telóm, samsungból pl. a 3. Rootoltam, speciállítgattam már néhány telefont. És nem te vagy a mindenhez értő istenkirály, mindenki más meg idióta, akinek akár 5-7 óra alatt lemerült az akkuja, hanem ez egy létező hibajelenség.
A kereső sem hozta be a fejlesztő módot, főleg nem az usb hibakeresést. H most mit kell nyomogatni 18*, hogy előjöjjön, tényleg nem néztem meg. Mondtam már, hogy nem vagyok sem szervizes, sem fejlesztő, akinek a dolga lenne használható terméket kiadni?
Mindezek ellenére köszönöm a rám szánt időt és segítséget.A.lényeg, hogy az általad kinevetett factory reset óta egy nagy rakás wifizés, smartswitch áttöltés (minden 20.-ra.működik) letöltés, stb. után reggel óta 70%-ra ment le az akku, pedig a RR3 is fent van, és frissített vagy 4GB-ot. Csak az AOD-t nem kapcsoltam vissza, szóval vagy az a hunyó (ergo gyári hiba), vagy az se, csak a sok factory update gabalyodott össze (az megint). Nem user error.
+ nyereség, hogy most gyenge fényben is frankón működik az arcfeloldás. Nem, nem az arcomat oldom fel.Pinnacle: CubeACR?
Mrbego: nem tudod hozzáadni gombként? (Most nem azon vagyok.) Edge-ben biztosan van, ill. a legegyszerűbb tenyéréllel elhúzni.
-
t72killer
titán
A garmin már az alap fogyasztási listán lebukott, ami 0=0 gyakorlati használat (óra a másik telóhoz csatlakoztatva, appot nem pötyörészem, sőt, beállításoknál manuálisan "force stop" kilőttem) után 1.6%-ot mutat, az több, mint gyanús. A valóság ennél ugye mindíg sokkal több.
Most egyébként az engedélyek visszavonását próbálom amikor nem aktív az app: egyelőre no pánik, délben töltődött fel, azóta fix 100%-on van a teló. Szerencsére van egyéb kütyü, úgyhogy marad szépen a polcon hnap reggelig, úgy, hogy éjfél előtt még felírom mennyin áll.[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
van még elvileg a garmin explore, de az nem tudom, mennyire viszi át a szükséges adatokat. jól működő 3rd party appról nem tudok, de még nagyon új vagyok a rendszeren, szval lehet valahol ilyen is a piacon.
Ha nem jutok vele dűlőre, elsőnek megy egy anyázós ticket a garmin supportnak, aztán persze próbálok mindenfélét, inkl. gsam.
-
Bogyi007
veterán
Egyértelműen jól választottam az A52s-el úgy látom, ez az A53 szerintem nem éri meg a felárat....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mrbego
aktív tag
Én pont így jártam múlt héten debreceni telekomban. Itt is az eladó azt hajtogatta, hogy nem tudja eladni szolgáltatás nélküli. Közben a régi telefonomon rámentem a telekom honlapjára és mutattam neki. Ekkor sem hitte, hogy lehet de végül ideadta egy dominós sim kártyával együtt.
[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
t72killer
titán
, szupi. a location-ön bukott le nálam is a kis huncut. (lehet mást is csinál még, ez volt a legnagyobb falat)
[ Szerkesztve ]
-
Én simán a PC-ről szoktam tölteni (bedugom délután, amikor hazaérek, oszt estére kész, éjjel meg repülőben van), szóval nálam sem a töltés fogja megölni. A saját gyári töltőjére havonta 1x dugom kb. Az egészet csak azért dobtam fel, mert feltűnt, hogy használat közben is írja a gyorstöltést és emiatt mértem rá, hogy mi van.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
USB2-nél igen, de USB3-nál már 900mA is lehet és az 5V mellett már 4.5W, ha a rádugott eszköz is képes azt a "rengeteget" felvenni. Type C portról lehetne még több (az már képes normálisabb áramerősségre, 1.5 vagy 3A-re is), de olyanom nincs a gépben, csak USB3, úgyhogy marad az azzal járó észvesztő tempó.
Sent from my keyBoard
-
pinnacle
nagyúr
Köszi sxxorp, gerner1! Telekomnál tényleg anarchia van, 1414-en azt mondták, hogy a DunaPlázában van zöld telefon, ráadásul több is. Odamentem azt mondták semmi A52s telefonuk sincs, csak egy csere zöld. Újrahívtam a 1414-et állították, hogy nekik tényleg úgy látszik van telefon a DunaPlázában, iylen még nem volt, majd utánanéznek. Se ők, se az ügyfél nem tudja elérni az üzleteket, személyesen kell egyesével végigjárni az összeset, és megkérdezni, mi van nekik. WestEndben pont zöld volt kiállítva, teszteken erőteljesebb vol a színe, nekem túl halvány volt élőben, így inkább feketét vettem végül.
Szerintem lehet azért is van kevés jelentkező a csereprogramra, mert használni is kellett a telefont. Pont tavaly sokat variáltam SIM kártyákkal, így az első érintőképernyős telefonomat ZTE Blade-t is bekapcsoltam. Most elbúcsúztam tőle. Egyébként lehet nem is kell Telekomosnak lenni, mert szolgáltatás nélkül vesszük. DunaPlázában ráadásul azt mondták, nem is vehetek telefon, mert előfizetés is kell hozzá. Pont ez a lényeg, semmi sem kell hozzá. Igaz én Dominós vagyok.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Látom korábban volt arról szó, hogy a Telekom 11-el árulja, lehet akkor kifutott ez a széria, mert én már 12-vel kaptam. Mondjuk az tényleg fura, ha 11-el olcsóbb, mint a 12-vel. Kár, hogy a dobozra nincs ráírva a gyártási idő, mint pl. a Sony tévéken.
Gyorstöltést kikapcsoltam, úgyis szinte csak éjszaka töltöm. Biztos csak kibír 2 napot, ha a J5 2017-el is úgy volt. Tárhely nagyon fogy, szerintem 5GB volt a rendszer az elején, meg mi az az Egyéb? Még csak a Wazze-t raktam fel. Lehet a frissítések telítik. Cache törlése segít ezen?
Hívásrögzítés a régen használt ACR-el is megy. Igaz kicsit halk a hívott fél. Nem találom a felvétel forrásának beállítási lehetőségét, pedig szerintem volt. Ilyen, mint ami Hívásrögzítőnél van. Hang erősítése segít valamit.Perzeusz van valami Google alkalmazás, csak nem jut eszembe a neve, ami a beszédet leírja. Ezt kellene kimásolni. Érdekes, hogy ezen nem működik a magyar nyelv, most próbáltam a J5-ön, simán tudtam email szöveget mondani, egyből írta.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
"- vízállóság: tudom páran legyintenek, nekem esett már Horvátországban tengerbe telefonom. Javarészt megmentették egy ottani szervizben a gyors reakció miatt, de én ezt a tulajdonságot releváns előnynek tartom."
Erről volt már a topicban bővebben szó egyébként? Mennyire stabil ez a vízállóság? Ha én pl a hidegebb vizes medence szélén ülve, kezemben tartva a telót beleejtem a vízbe és pl 30-60 másodpercembe kerül kikapni a vízből, azt még túléli?
Vagy pl búvárszemüveggel és légzőpipával úszva a vízben a telót kézben fogva is lehetne még kamerázni vele?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
tesztkészüléket és pecabotot kérek, Domesztosz van .(bár utóbbi tuti szétmarná a csatikat) saját teló máshol elfoglalt .
7végén újra nekiugrok a garminnak, hátha sikerül a javaslatok alapján kipofozni. Hálistennek maga az óra szupi. Nagy kár, hogy a pulzoxit kivették a samu telókból és már csak órával vagy spéci orvosi műszerrel mérhető.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
szerencsétlen flótás vagy
Jó hogy már nem mindjárt félkegyelműTovábbra sem értem ezt a vérpistike hozzáállást, talán részt vettél a tervezésben, hogy ennyire mélyen érint a kritika?
Hogy értsük már egymást: egy 150000Ft-os telefonnál egy eset is sok, 2-3 eset 600 hozzászóláson belül már szignifikáns eltérés. A fiam 10000Ft-os gagyi, műanyag Alcatel telefonja 4 év után sem recseg, ha kézbe veszem, sem az ez előtt korábban használt Samsung telefonjaim. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azért kérdeztem vissza, mert az én problémámra ezek a beállítások nem jelentenek megoldást, tekintve, hogy 90%-ban böngészésre használom a telefont.
Lehetne, hogy a jövőben egyáltalán nem reagálsz a hozzászólásaimra, vagy változtatsz ezen a bicskanyitogató, kioktató stílusodon?
-
Jungle Man
junior tag
Konkrétan 1 TB-os SSD-t linkeltem, soha nem vennék annál kisebbbet ma már. 128 GB-nál a legkisebb pendrive-om is nagyobb, de a telefonnak is éppen ekkora a háttértárja.
(Sajnos, mert állítólag BIOS-frissítéshez valami eszméletlen kicsi kell (igen, 2022-ben), majd ha lesz normális BIOS az AMD-hez.)Két dolog, ami felmerül elsősorban:
Az SSD (felvett elektromos) teljesítménye nem több, mint amit a teló kezelni/ellátni képes?
Az exFAT kiterjesztés nem gond? Nem sérülékenyebb, lassabb vagy akármi, mint a normális NTFS? Az exFAT-ot teljes mértékben tudja kezelni ez a telefon? -
Jungle Man
junior tag
Édesanyámról. Én venném neki az eszközt, hogy ne vesszen el mindig a sok fényképe meg videója, ha telefont cserél vagy tönkremegy neki.
A pendrive-ot kicsinek tartom, mint írtam, 1 TB-nál kisebb eszközt nem vennék, mert az a jó ár/érték arányú, illetve hamar betelik a legnagyobb tárhely is. (Nem hiszem el, hogy másnak elég a GB-os tartomány.)
Ha működik az 1 TB-ossal, akkor az szuper. Ezt a telefon tudja formázni?Tudom, laptop lenne a legjobb, de egyrészt az drága, másrészt most lesz egy nagy technikai ugrás azon a téren, amit megvárnék, harmadrészt Anyu kezelné, ami talán bonyolult lenne neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest