Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Üdv, kicsit off, de hátha tud valaki segíteni.
Töltőt keresek meg hangszórót az ankertol. Namost találtam egy olyat hogy ankermagyarorszag.com meg soundcorehungary.com. Valósnak tűnnek de se egy email se egy aszf se semmi és csak kártyás fizetés. Illetve van egy soundcore-hu.com is. Ti mernetek rendelni? -
Pietrosz
addikt
Nyíregyházán használ valaki 5g-t ezzel a teloval? A voda korlátoz vagy ez ilyen fos? Több helyen is fullos térerő mellett 10mbps max amit tud
-
Pietrosz
addikt
Az enyém is fel van válva, de csak a bal oldalon 5 centi hosszan.
Gar már nincs, ezvan. Ettől még használom tovább. -
Pietrosz
addikt
Üdv, azt be lehet valahogy állítani, hogy az extra elsötétítés csak akkor működjön, ha nem 100%on van a fényerő? Tehát kint amikor kell akkor legyen meg a max fényerő de minden más esetben legyen aktív az extra elsötétítés.
-
Pietrosz
addikt
Ha esetleg valaki merülés témában próbálkozna, csináltam egy rutint ami az itthoni wifire csatlakozásnál átvált repülőgépes üzemmódra, ha elmegyek itthonról meg vissza kapcsolja. wofifi bekapcsolva, így minden úgy működik mintha rendes hálózaton lennék. A hely azért kell, mert anélkül nem kapcsolta ki a repülőgépes módot. Eredményem nincs vele, még nem sikerült 2 nap ugyanúgy használni.
-
Pietrosz
addikt
válasz
PirosHello
üzenetére
Köszi szépen, lehet egybe kötöm egy akksi cserével, ha már úgyis szét van kapva

-
Pietrosz
addikt
Megdöglött a vibra motor a telóban. Teszt menüben is néztem, ott se történt semmi, pedig gondolom az mindenféle beállítástól függetlenül be kéne, hogy kapcsolja. Amúgy se volt kikapcsolva, egyszer csak észre vettem, hogy nem rezeg.
Valaki javíttatott már ilyet? Mennyibe fájt? -
Pietrosz
addikt
-
Pietrosz
addikt
Nekem eddig nem ment a vowifi, azt se tudom miaz, de nem volt tuti bekapcsolva opcio se volt rá. Most megjelent a beállításokban, és működik is, mert kipróbáltam, hogy repülőgépes módba raktam a telót majd wifi be és tudtam hívni. De most ez ingyenes vagy hogy megy ez a wifi hivas
-
Pietrosz
addikt
Üdv idokep app megy nálatok? Egyik napról a másikra nem hajlandó menni elindul de ki is lép
-
Pietrosz
addikt
Van nekem ez a képernyő villogas 2g-re valtsaskor hiba. Ez garis hiba ugye? Páran már javittattak úgy tudom. Most kezembe került a papírja decemberig van gari addig csak meg kellene csináltatni. Bestbyteban vettem mire lehet számítani kb mennyi ideig nem lesz telo?
-
Pietrosz
addikt
Nekem megy a régi Vanced most akkor hogy van ez
-
Pietrosz
addikt
Nekem is be volt nyomva. Kérdés, hogy nincs olyan app aminek esetleg kell? Mint Windows alatt
-
Pietrosz
addikt
Üdv, tudom nem a legjobb topik, de csak ezt a telefonos topikot olvasom

Az edge-chat.instagram.com -ot mi használja? Face/messengerhez van köze, vagy ez csak az insta chat felülete? -
Pietrosz
addikt
Üdv, random villog a kijelző alsó része ez sw vagy hw hiba? Olvastam már korábban erről itt, de mi lett a megoldás végül?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Gar már nincs, ezvan. Ettől még használom tovább.
Kíváncsi leszek meddig bírja, eddig fél napja megy.
Dr Bubo