Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nagy a késztetés hogy vegyek egy ilyen telefont a öregecske A70 utódjaként
Ugye most két kuponnal 100e alatt volt kicsivel, azért volt mert most nincs készletenNagyon nem tudok dönteni
A70 sokban majdnem ugyan az, 6/128 az is, akkumulátor is egyforma kapacitásúKérdéseim
Két fontos
Van itt esetleg közöztettek valaki aki sokat nézi a TikTok-ot(mert én ha kedvem támad videózni ott teszem pl[link], [link]) és úgy mennyi képernyő időt bír? Videókat nézve mennyi a képernyő idő?
Megy a hívás rögzítés? Most Cube ACR alkalmazást használom felvételre tökéletesen működik, mindkét fél hangosan és érthetően halható.
...
Van e mód dinamikusra állítani a képernyő frissítési frekvenciáját? Vagy várható e hogy szoftveresen belerakják?
Mennyire jellemző az itt olvasott recsegés ropogás gond? Tízből hányat érint?(Nagyon kiábrándító lenne ilyen új telefon)A70 telefon egy éves korában az én szokásaim mellet 6óránál több képernyő időt tudott még [kép] , [kép]
Most 3évesen 5óra körülre csökkent, és mintha processzor igényesebb dolog esetén jobban merülne mint régenGalaxy S21 FE 5G is azért nem vettem meg 150e Ft kuponozva mert képernyő időben annyit tudott mint most 3évesen a A70 telefonom
Dilemma
Vegyek új telefont A52 S személyében?(Ha lesz készleten 100e Ft-ért)
Vagy cseréltessem ki a A70 az akkumulátort és újra meglesz a 6-7órás kijelző idő? (Samsung szerviz 17e Ft, és pár évre megint megoldva a telefon gond)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz gerner1 #5637 üzenetére
Én nem bütykölök ilyeneket sose tettem és sose fogok
(#5636) kutga
5g nem a mának kell hanem a jövőnek
Én 3év környékére keresek mindig telefont, ki tudja 1-2év múlva mennyire lesz elerjedt a 5g, bár amilyen ütembe haladnak, és ugye most jön egy nagy piaci átrendeződés, nem lesz kényszer a fejlesztések felgyorsítására
Meg ha 3év múlva el akarnám adni könnyebben el lehet majd adni egy 5g telefont(#5640) DrBubo77
Fülest nem használok, akkor jó ha rögzít
Amúgy a 5g hogy befolyásolja a telefon üzemidejét? Ha jobban merül menyivel?
Hát nem tudom éjszaka munka közben rágom magamat hogy mi legyen
De már a kosaramba van [kép]Azon is gondolkoztam mi jön jövőre A54 - A74, milyen áron, lehet a A54 200e Ft felett fog nyitni és sose lesz 160e alatt
Olyan nagy újítások már nem igen vannak mobil fronton, legalábbis nem hajtogatható részenVan egy telefon perselyem(egy dobozka lyukkal a tetején) havonta 2e Ft-ot dobálok bele, ezt kb észre se veszem. Most kibontottam 62e Ft van benne ehhez azért már nem sokat kell hozzátenni.
Amúgy ajánlom ezt a taktikát mindeninek aki több évente vesz telefont, havonta egy zárt dobozba bele kell dobni 2-3e Ft nem számolgatni nem is gondolni rá, majd több év után jön a telefon vásárlás és lám már nem is kell sokat hozzátenni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz gerner1 #5657 üzenetére
Korlátlan hívás/sms csomagom van, nem fogok internetes csevegő alkalmazásokon zargatni senkit, felhívom vagy sms
Tehát kb ha gyengébb a térerő akkor 4g kevesebbet fogyaszt a telefon, és hívás közben 5g is egy kicsit többet eszik
Nem is gondolkoznék ennyit ha 5000 aksival lett volna szerelve
(#5658) kutga
Persze még most igen
De ahogy most is én 3 esetleg 4évre tervezek egy telefonnal, és lehet két év múlva már nagyon elterjedt lesz a 5g és lehet lesz előnye, na meg utána eladásnál..............
Esetleg nincs infótok hogy jövő évben mi jöhet A széria fronton, és sarcra milyen ár katatóniába lesz
Mert tartok tőle ha most nem veszek telefont a jövőbeni szériáknak olyan ára lesz hogy számomra megfizethetetlen lesz (én kb 100e Ft szánok mindig telefonra)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz gerner1 #5687 üzenetére
Na igen de az az utolsó teljes töltés óta, de ha rátölt akkor ugyan úgy számol tovább. Csak akkor kezdi nulláról ha 100% töltés történik
Nem állítom hogy rátöltött.
Nem ad pontos értéket.Okosok nem javasolják a 100% töltést
Én pl 1-2hetente töltöm 100%-ra, és mostani telefonom aksija 3évesen 84% állapotba van, azt nem tudom mennyi lenne ha ész nélkül mindíg teljesen feltőltöttem volna.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Meglátom ha lesz készleten, mert mire eldöntöttem hogy megrendelem akkora elfogyott most meg bőszen várom hogy legyen készlet
Üvegfólia
A70 esetén nagyon körbejártam a dolgot sokat rendeltem be mire lett jó, de most már nem tehetem meg ezt állami sarc miatt
Ilyen készletem van A70-re, képek [link] , [link] , [link]Tehát kérdés sikerült e már valakinek aliról olyat találni ami teljesen lefedi a telefont, és nem is kell hozzá semmi kitöltő folyadék
Lehet az fekete keretes vagy sima üvegfólia
Ha igen megoszthatná a linket és a méretét a fóliának[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
(#5697) kmarci25
Ja azt nem írtam hogy van hogy hónapokig nem sérül nálam de van hogy hetente 3 is megy a kukába így drága nem jöhet szóba
Alin ahogy néztem 3-4$ van 3-4db csomag, az azért még sarccal együtt is jobb ár főleg ha egy egyszerre megveszek 2adagot mondjuk 8db-otHátha van itt valaki aki tudott jót rendelni
Most nem rendelek előre, míg a telefont meg nem rendelem addig nem vásárolok semmit hozzá
(A70 esetén tudtam hogy azt fogom megvenni és hónapokkal előtte rendeltem hozzá tokot és üvegfóliát)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Úgy néz ki két három évig boldogítani foglak titeket
Rendelés leadva
Igaz nem feketében hanem Király Lila színben, hátha ezt nem érinti az esetleges keret lötyögés
Király zöld,(Király Menta) meg az öcsém telefonja lesz
Rég volt hogy egyforma telefonunkNem mertem tovább várni hogy hátha visszajön a 100e Ft-os ár, ez már így marad
Na jöhet a tok és üvegfólia vadászat
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Máris egy kéréssel fordulnék hozzátok, vagyis akinek van a telefonján üvegfólia
Mérjétek már meg az üvegfólia méreteit, lehető leg pontosabban.
És hogy az adott méret mennyire tölti ki a kijelzőt, pl lehetne akár nagyobb is és menyivel
(A70 esetén ez volt az egyik bajom hogy sokféle méretbe lehetett kapni és a kisebbek nagyon kicsik voltak)Meg azt kérdezném még
Hogy a 52 és a A52S külsejében teljesen megegyezik?
Tehát a A52 tokja és üvegfóliája 100%-an kompatibilis a A52 S telefonal?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Én még a nyári kuponnal és meg egyénivel jött ki ennyire
Most még működik a SAYCM10 + hozzá egyedi kód, kombináció
A BB fórumba lehet keresni ami még működik(#5858) Aryes
105698Ft fizettem vagyis majd a futárnak fogok fizetni
-
bul07
nagyúr
válasz 30z.Samu #5906 üzenetére
Én sokszor járok így
Így mostanra két óra alkalmazás van beállítva 3perces eltéréssel hogy biztos felkeljekDe múltkor csak egyet állítottam be és 1órával később riadtam ébresztő meg rendesen beállítva
Aha
Na de a szobába van két kamera
Visszanéztem, és igen ébresztett, igen ki is nyomtam, és igen szépen vissza is aludtamSőt ezért is veszek fel minden hívást is
Öcsém mondja hogy nem mentem hozzájuk a megbeszéltek szerint, mondom de hát nem beszéltünk meg semmi, mondja hogy telefonon beszéltünk
És igen pont aludtam hívott és beszéltünk is 2percet, na de én ebből semmire nem emlékeztem még arra se hogy csörgött a telefon és felvettem[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Van itt köztettek olyan aki A70-ről vagy olyan méretről váltott
Kérdés mennyire volt érezhető hogy ez kisebb ez a telefon?
Bennem még csak tegnap este tudatosult hogy ez bízza kisebb telefon mint a mostani A70
Eddig azt terveztem hogy a A70 üvegfóliáját fogom rárakni míg nem tudok értelmes áron venni rá, de így nem hiszem hogy lesz ilyen kicsi méret a készletbe
Szélességbe nem sokkal kisebb lesz de magasságban azért 4.4mmMár kértem de hátha átsiklottatok
Valaki megmérné hogy milyen széles magas üvegfóliát rakott a telefonjára
(És megjegyzésként hogy teljesen kitölti vagy lehetne kicsit nagyobb)Hétfőn jön a futár ha minden igaz
(Sprinter futárszolgálat, hogy annak menyire primitív a csomag követős oldala)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tuto558 #5937 üzenetére
(#5938) attilaxxxx
Hát ez az én nem érzem nagynak a A70-et, és ezért aggódok, most már
Nem is tudom miért hittem azt hogy ez vagy akkora lesz mint a A70, vagy még nagyobb
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz attilaxxxx #5941 üzenetére
Átt kell venni mert öcsémnek kell az övé, ő P30-ról vált
De mielőtt az enyémet kibontom azt meg fogom fogdosni(#5942) Aryes
Elég nagy kezem van, A70 is szinte elveszik a kezembe
Kisebb a kijelző így kisebbe láttom mondjuk őket [link], v [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Kibontásra várnak [kép]
-
bul07
nagyúr
Öcsém telefonja ki lett bontva be is üzemeltük
Nem olyan drasztikus a nagyságbéli különbség a A70 meg e között, szélességre elenyésző, magasságra is minimális
Próbáltam képet csinálni hogy mennyire[kép]Tettem rá egy A70 üvegfóliát, volt kisebb de ép hogy nem lóg túl magasságra, szélességre tökéletes (ezen a képen nagyjából érzékelhető [kép])
Persze a szelfi kamera elrendezés miatt nem tökéletes ráNem tudom hogy megfogja szeretni a telefont mert a Huawei androidja nagyon más (hajamat kitépem ha nyomkodni kell)
Míg nem tudok venni egy tokot addig lehet az enyémet addig nem bontom ki, tok nélkül nem kezdem el használni
-
bul07
nagyúr
válasz Marci112233 #5991 üzenetére
Kínából jön az üvegfólia?
Ha megjött akkor kérlek linkeld már be, meg hogy mégis milyen, méreteivel együttA70 esetén is sok idő volt míg meglett a jó, de már nem tehetem meg hogy sok eladótól rendelek
Most fogok egyet keresni és tőle rendelek vagy 8db-ot, ugye nekem két telefonnal kell számolni, öcsém meg jobban eszi az üvegfóliákat mint én
Addig majd teszek rá a A70 készletből, van miből válogatni [link],
A70 után nekem szoftveresen azért nem olyan nagy a különbség
Bár ezt is finomhangolnom kell
Mert egyedi háttér egyedi ikonok vannak most beállítva (A70 kezdő oldala nálam így néz ki[kép], ilyenre fogom ezt is beállítani)
Na meg a kedvencem a Dinamikus zárolt képernyő([link]) szebnél szebb dolgok jelenek meg zárolt képernyőn ([link], [link], [link])( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Már ha nem lenne szállítási díj , ha meg már van akkor van olcsóbb hely is
-
bul07
nagyúr
válasz DrBubo77 #6001 üzenetére
Smart Switch
Öcsémnél valami félrement P30-ról költözésnél, hibát dobott
Aztán a Google fiókot szinkronizáltuk le
Még ellenőrzi hogy minden telefonszáma meglett e, majd 700számot szinkronizált le, de a P30-ba 1300 körül van, de múltkori mizéria után ott lett jó pár dupla(Párja az ő fiókját állította be a kislányuk telefonjára, és ugye le is szinkronizálta a sok számot , erre uccu neki kitörölte majd mindet, aha csak aztán az a telefon leszinkronizált, és utána az öcsém telefonja is és szépen törlődött sok száz szám az ő telefonjáról, szerencsére PC-n belépve a kukába megtaláltam és visszaállítottam, utána szinkronizálás viszont lett pár száz dupla, ő örült hogy visszajött és a duplákkal nem foglalkoztunk)
A70 költözésnél én is Smart Switch kezdek
Csak lesz még egy harcom a douyin.com[link] fiókomba való belépésnél, mikkor csináltam fiókot még jött sms magyar számra viszont azóta új törvényt hozott a Kínai párt +86 szám kellene
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Marci112233 #6005 üzenetére
Öcsém vett tokok magának, meg vett nekem is
Mondtam hogy hívjon de nem tette
Átvettem mert hozott, de hogy én egy percet nem fogom rárakni az biztos
Ilyet hozott [link], nem is az arany színezése, hanem hogy oldal része fehér, na neeeemmm
2500Ft megy a kukábaEsetleg ha kell valakinek, posta plusz megegyezünk
Ha tudok valakitől kunyerálni ingyen szállítóst kupont akkor a aqua.hu gondoltam átmenti időszakra rendelek egy átlátszó szilikont 1200Ft körül [link], [link], [link]
De vannak elég pofás darabok isNálam az a gond hopgy a semmi közepén vagyok, és egyre többet kell fizetni a házhoz szállításért
Most éjszaka kibontom a telefont és beüzemelem, költözés
Ma délután volt a Samsung oldalán készleten fekete de lemaradtam róla, ha megtudtam volna rendelni 86e Ft-ért akkor ez a Király Lila ment volna vissza[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz pinnacle #6010 üzenetére
Mindenre lenne elméletileg +Áfa meg eljárási díj ami 400 vagy 800Ft(EU kívülről, még Angliából is)
Tehát ha nem csúszott volna át akkor olyan 1500Ft kellet volna még fizetned rá[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz yossarian14 #6012 üzenetére
Vám csak nagyon nagy érték felett van és amúgy is pár százalék ha jól tudom
Az esetleges 27% Áfa ami kérdőjelessé teszi mostmár a rendeláseket, + a postának a díja met dolgozniuk kell amiért amúgy is kapnak pénzt a nemzetközi szerződések révén
Ezért is vagyok bajba mert a 1.5$ tokra rájön még plusz 500Ft ha nem csúszik átt
Régen ilyenkorra már 4-5fajta tok úton lenne, meg 3-4fajta üvegfólia is, de aplusz sarcok miatt ez már nem járható út( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ha valaki méret alapján akarna üvegfóliát venni
Most hogy nézegetem a legjobb méretben 154,5x69mm (154x69 is simán jó lehet)
155 már határeset
69.5 még beleférhetÉn most egy 155.5x68.5-ös A70-re valót teszek fel rá, lehet majd ha lesz tok akkor a tok felül hozzá fog érni
-
bul07
nagyúr
Költözés meg volt Smart Switch segítségével
Eddig egy alkalmazást vettem észre hogy nem akar működni
YouTube Vanced megnyitom és egyből össze is omlik és bezárÍgy pár óra nyomkodás után
Hát hátAz adaptív kijelző hektikusan működni, nem állítja a kijelző fényerejét a fényerősséghez elég gyorsan és van alá vagy felé mint ahogy jó lenne
Nem tudom miértÉrezni hogy kisebb a kijelző de
De van valami ami miatt még jobban érezhető
Nagyon alacsonyan van a felső sáv (Ahol a akku százalék, térerő, óra)
Itt van két kép hogy mire gondolok A70[kép] , A52 S [kép] , jól látható hogy vagy 2-3mm lejjebb van a A52 S esetén (nyissátok meg két lapon és váltogassatok közöttük akkor jól észrevehető hogy mire gondolok)
És így az alkalmazások ablakai is kisebbek, nem lesznek olyan nagyok az alkalmazások ablakai mint amilyenek lehetnének
Hogy lehetelne feljebb tolni?
Bármi megoldás érdekkel akár külön alkalmazás isLehet hogy a látásom se olyan már és azért a A70 kijelző mérete mintha jobban feküdne a szememnek
Sokkal vastagabb mint a A70, bár lehet hogy ez a tok hibája, így ez so so
Vegyesek az érzéseim, főleg hogy egy 3éves telefonról váltok és
(Eddig mindig feljebb léptem, túl jó telefon a A70 az a baj)Szerk
Pár kép az üvegfóliáról hogy menyire passzol a 155.5x68.5-ös méret
[kép] , [kép] , [kép] , [kép][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
A72 nincs a Samaung oldalán, meg az tényleg mégkisebb előrelépés lenne A70-ről
A73 lenne de az igazi de azt itthon nem is forgalmazzák meg jó kis ára lenne biztosSzoftveresen van ennyire lent, így simán lehetne feljebb, és akkor minden lehetne nagyobb
Mindegy lenne hogy a kamera miből vesz ell
Amúgy mehetett volna feljebb a kameraHát még tesztelem házból ki nem visszem van 14napom, bár ha Szlovákba kell visszaküldeni az azért nem buli, majd rákérdezek. Meg arra is hogy rendelés felétől is ell lehet e állni.
(#6019) gerner1
Oké akkor böszen állítgatom így az elején
..........
Megvolt az első töltés is
25W töltővel
20%-ról [kép]
67%-ra 30perc
84%-ra 41perc
91%-ra 50perc
100%-ra 66perc
4:57-kor tettem fel a töltőre és 6:03-kor fordult 100%-raHa ahogy használom 6-7% 1óra képernyőidő az igen jó
Próbáltam 60Hz-en a kijelzőt de valami nem volt kóser, bizergálta a szemmemet, de nem értem miért.
-
bul07
nagyúr
Bocs hogy ennyit írkálok de most még új élmény
Találtam ilyet [kép]szerintettek valamelyikkel nem lehet feljebb tolni a felső sávolt
Nem merem csak úgy kapcsolgatni mert nehogy ne tudjam visszaállítaniAnimációt is gyorsítottam de lehet visszarakom mert így nagyon idegbeteg a tempó
[kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz rbelme85 #6036 üzenetére
Ez az alkalmazás van fent a telefonon
De van hogy csak úgy eltűnik akkor rá kell nyomni és egy ideig megint működik, lehet van jobb nála( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz fpatrik17 #6051 üzenetére
Ha 11-ig lesz készleten akkor Samsung.com
Ha a két kupon berakva és a készülékbeszámításra a összeg akkor 86e Ft-ért vehető, de figyelni kell mert se perc alatt lerabolják( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
samsung.com-ról A52 S oldaláról másolva
20 000 Ft extra készülékbeszámítási kedvezményVásárold meg ezt a telefont 20 000 Ft, azonnal felhasználható készülékbeszámítási kedvezménnyel, amit régi készüléked beszámítási értékén felül adunk!
A promóció időtartama: 2022. szeptember 1-11., vagy a készlet erejéig.
Ha kosár előtt vagy kosárnál valami telefont beraksz hogy beszámoltatod akkor ad 20e Ft kedvezményt
Ekkor még két kuponTelefon beszámítás
TMX becsüli fel a telefont , küldenek emailt hogy küldjék e a futárt, ha nem nincs reakció akkor annyi
Ha igen jön a futár elviszi, mondanak egy árat, ha nem felel meg a vissza futárért már fizetni kell
Tehát csak valamit be kell rakni aztán nem foglalkozni semmivel
(Nem saját tapasztaltat a BB fórumba megosztott információk)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Samsung oldala nagyon hektikusan működik
Van hogy 2db 10% kuponra 30% von le az összegbőlSőt egyes böngészőkbe is más árat dob néha
Amúgy attól hogy amikkor rendelsz megvan egy telefon bármi történhet vele míg ténylegesen be nem kell küldeni, le is eshet és rommá is törhet
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Energie X #6141 üzenetére
Ha gondolod tegyél egy próbát a Cube ACR alkalmazással
Oké nem gyári de nálam jó pár éve rendesen működik(A52s telefonba még nincs sim így ezen nem próbáltam, de van itt aki használja ezen is)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz donhellner #6027 üzenetére
Kérdezném hogy ez a frissítés [kép]ami nállam most jött ugyan az amit te is beraktál
Vagy másik?Hogy áll ez a telefon minden frissítést nyugottan fel lehet rakni vagy már jött lassítós akku idő kinyírós
-
bul07
nagyúr
Nem ez én ezt Témát szeretem és ettől lesz ilyen, meg megint mástól származó Ikononkat
Ilyen[kép]
De ilyen is lehetne[kép](#6159) gerner1
Én megtapasztalatam ezt a A5(2016)-nál az utolsó frissítések nem gyorsítottak a telefonon hanem akadósabb lett
Aztán A70 esetén már nem telepítgettem olyan bőszen, szerencsére annak a fóruma még három évhez közeledve is aktív volt, és igen volt olyan frissítés ami után sok felhasználó sokkal gyorsabb merülést tapsztalt, vissza is raktak egy régebbi verziót és lám meg is javult, aztán a következő frissítés nem hozzot ilyen tipusú gondottOtt se hittek benne sokkan, aztán megtapasztalták, így én csak több héttel hónappal később telepítem a frissítéseket miután a fórumon rá szoktam kérdezni hogy bárki tapasztalt e negatív dolgot, hát még ha fő vezi váltás van akkor meg ki szoktam várni ez első frissítést ami arra jön
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nem találtam meg ,lehet leszedte(jó 40percet kerstem )
Ő az[kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz DrKapocs #6170 üzenetére
Ha van rajta tok nem tartja ki a kábelt és esetleg rosszul csatlakozik
Ez nálam megesik a tok miatt és gyors töltés helyt ilyenkor sima töltés lesz[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Olcsóbb ha veszel gyári 25W Samsung töltőt
7490Ft[link] ,és még a szállítás is ingyenes
Kábelt meg valami jót
Keresnék de ha nem magyarból fórumozol sokra nem mész magyar boltok ajánlatával[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Alkalmazások frissítése kérdés.
Úgy szeretném beállítani hogy akkor frissítse ha töltőn van és wifire csatlakozik.
Beállításokba nem találtam ilyen lehetőséget[kép], így letíltottam, majd én néha rányomok hogy frissítse
Esetleg találkoztatok valahol ilyen beállítási opcióval?
-
bul07
nagyúr
válasz zolikaDB #6365 üzenetére
A53 amibe biztos rosszabb(teljesség igénye nélkül), processzor gyengébb(A73 kapta meg ugyan azt a processzort mint a A52 S), nincs wifi6
De egy két dologba jobba A53, mondjuk tovább kap támogatást.
Összehasonlító videók [link] , [link]
Azért jó lett volna ha a A73 is megjelent volna a magyar piacon(nagyobb akksi, jobb kijelző)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Szerintetek miért lehet ez?
BlueMail ugyan az az üzenet
A52S[kép]
A70[kép]Eddig más üzenetnél nem tapasztaltam, csak azoknál eddig ami tőlük jött
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
A70-en ilyet használok, ilyet kerestem volna amúgy
Ugye az egyik a kettő linkelt közül hasonló, csak több rajta a festék az oldala telibe van színezveAmúgy olyan 6-8hónapot simán kibír, persze ahogy én használom utána szokott megkopni kicsit
(Így értem a kopást, ez egy használt A70 tok [kép], kivágás azért van rajta mert a A52S-re alakítottam át még az elején hogy legyen rajta valami míg nem sikerül venni tokot)Üvegfóliát már megrendeltem de nem linkelem míg meg nem jön és véleményt nem tudok róla mondani
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6422 üzenetére
Majd ha megkaptad ne felejts el telefonálni és kérni hozzá garancia jegyet, mert nem küldenek
Számla emailbe jönÉn pont ma telefonáltam rendelésszám meg egy címet kért hogy hova küldjék
(#6410) Breki
Az sima átlátszó, de mentettem
Egy kis színt akarok a tokra isebay-ről ezer éve nem rendelek már, ha Kínából akarok akkor ali sokkal de sokkal olcsóbb általában, EU raktár esetén is szinte mindegy
Kuponnak mi a min vásárlási limitje, vagy 10-ből 10-et el is enged?
Ha így halad az árfolyam lassan mi fogunk Kínába árulni mert annyira keveset fog érni a pénzünk
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Igen kérik a magyar garancia jegyet
Amúgy most várok visszahívást tőlük mert másik fórumrészbe téma volt
Az ügyben hogy akkor mennyi a hivatalos garancia ha magyar bolt magyar számla de nem Samsung Magyarországon keresztül jött be a készülék(pl a magyar bolt egy EU-s nagykerből hozta be)(#6431) Floyd80
Beszámítás kedvezményhez nem is kel valóságba telefont leadni, elég csak beállítani a készülékbeszámítást így megadja a kedvezményt, majd mikkor jön az egyeztetőt email hogy akkor akkord e küldeni nem kell rá reagálni
Meg amúgy is van rizikó benne mert, használt telefon megy a TMX-hez ingyen, ő felbecsüli ad árajánlatot amennyit jónak gondol, de ha nem jó az ár és nincs elfogadva akkor a visszaszállításért már fizetni kell[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6436 üzenetére
Teljesen mindegy mit választasz ki, nem kötelező elküldeni nekik
(Közben össze is törhet az adott telefon, vagy el is lehet hagyni)
Csak azért érdemes beszámítással nézni az árat hogy utána járó kedvezményt levegye az árból[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6438 üzenetére
Még megrendelheted még egyszer, az előző rendelést meg lemondod, utánvétel is lehet rendelni
[link]
Ezen a számon segítenek a rendelés törlésében 06 80-773 6486 (Hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között)
Azt írja kb 15nap mire visszaért a számlára a pénz[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6442 üzenetére
Néz rá az enyémre elméletileg még van lekérhető egyedi kupon kód
-
bul07
nagyúr
válasz JoHn123 #6457 üzenetére
Ha van rajta üvegfólia akkor nem e hibás, értem ez alatt hogy nem látszik de fényre így úgy törik a fény rajta keresztül, és az esetleg bezavar
-
bul07
nagyúr
Így van ahogy írják telefonon felhív (06807736486) és kel la rendelés száma meg hogy hova postázza és már küldik is
Ép a múlt héten intéztem én is egy szep elejei telefon rendeléshez a garancia papírt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Floyd80 #6538 üzenetére
Ha már Smart Switch
Van benne olyan lehetőség is hogy SD kártyára biztonsági mentés
Ha nincs második sim a telefonba akkor bele egy SD kártya és időközönként míg mondjuk a töltőn van lehet csinálni egy biztonsági mentést.És nem csak képek minden.[kép]
Bármikkor leeshet úgy hogy kijelzőnek vége és akkor van mentés. Tok és üvekfólia elkenére is.
-
bul07
nagyúr
Jelenlegi android verzióban be lehet már állítani hogy hívás után ne a tárcsázóba lépjen vissza hanem egyből a kezdőképernyőre?
Jelenleg MacroDroid-al oldom ezt meg.[kép]
De jobb lenne csak ezért nem kellene futattni állandóan egy alkalmazást.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest