- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linda1
aktív tag
válasz szabolcs77 #2063 üzenetére
Ne a névjegy ikonjára, hanem a közepére, akkor jelenik meg.
-
Linda1
aktív tag
válasz szabolcs77 #2058 üzenetére
Ráböksz az adott névjegy közepére, majd az előzményekre.
-
Linda1
aktív tag
válasz Trooper82 #1664 üzenetére
Már írtam korábban is, hogy rossz a közelség érzékelője, pláne ha jobb kézbe használod, én jobb kezes vagyok.
Állandóan megnyomodik valami, vagy lenémítja, vagy mást kapcsol be.
Amúgy minden szuper, csak ez az egy idegesítő problémája van. Ha hozzáér az ujjam az ujjlenyomat olvasóhoz, akkor is bekapcsol a képernyő, pedig nincs aktiválva.
-
Linda1
aktív tag
válasz Lajbymester #1465 üzenetére
Beállításokban ,a "további beállítások", "kisegítő lehetőségek" ott van az érintés menüpont.
-
Linda1
aktív tag
Hát nem tudom, eddig egy meizu M2 minim volt, ilyen jellegű gondom nem volt vele. A férjem Huawei mate 10 lite-ja se csinál ilyeneket.
Most olvastam bele a note 8pro topikjába, ott is megemlíti az egyik kolléga. Amúgy most 80 ezerért lehet kapni a pro- t, az elég jó ár nem? Talán megkockáztatom, ennyi hiba még belefér.[ Szerkesztve ]
-
Linda1
aktív tag
Nem vagyok szemüveges, de néha a vállamon tartom, ha mindkét kezem foglalt.
Az előző telefonomnál nem volt ilyen probléma, kb 5 cm-nél kapcsolt be a kijelző. De megoldom, lezárom a bekapcsoló gombbal míg beszélek, csak nagyon idegesítő.
Most akartam venni a gyereknek egy prot, most akciós, de ha ugyanilyen, még gondolkodom rajta.[ Szerkesztve ]
-
Linda1
aktív tag
Sziasztok. Két hete vettem egy ilyen telefont, meg vagyok elégedve vele, én nem észleltem semmi akadozást eddig.
Egy idegesítő dolgot tapasztaltam, hogy telefonáláskor ahogy egy picit megmozdul a kezemben a telefon már bekapcsol a képernyő, és sokszor össze-vissza megnyomodik minden rajta.
Ilyen érzékeny a közelség érzékelője? Nálatok van ilyen probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest