Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

válasz koshmar #2807 üzenetére

Hogyne.... :K
    Asszony mindig homályos képeket készít a telefonnal, én hozzá képest szuper fotókat lövök. Neki jelenleg A2 Lite van. Múltkor én fotóztam a telefonjával, és csodák csodájára szép képek készültek. Nagyon egyszerű a "titkom". Ahányszor fotózni szeretnék, az optika lencséjét megtörlöm, ha mással nem a ruhám szélével. A telefon kamerája mindig zsíros, még ha nem is látványosan. A képek már kissé homályosak lesznek.
    Nekem ennyi a titkom. Gyári kameraszoftver, annyit állítottam hogy oda bökök ahova a fókuszt és a középre súlyozott fénymérést szeretném, aztán a fehér körre nyomva exponáljon....azt hiszem gyárilag nem így volt.
    Szerk: Utólag jut eszembe, lehet a kamera szoftverben a telítettségre is ráállítottam, alapból elég fakó képeket készített, de mást biztos nem buzeráltam. Néha a Google fotókba feltöltött képekre engedem rá az automatikus javítást.
    Itt egy kép, a Google fotó feltöltés, és az ide feltöltés is rontotta....De szerintem így is látszódni fog a lényeg..Én elégedett vagyok vele. :)
    VAn egy Nikon D90-es tükrös gépem..Szinte elő sincs véve...

Új hozzászólás Aktív témák