- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Blamazs #2188 üzenetére
Nem hibátlan, de a Galaxy S8-am bugosabb volt új korában, az tényleg olyan volt, hogy néha a kukába vágtam volna. Nagyon hosszú idő volt ott is, mire mindent javítottak. Emlékszem, amikor mindig aggódva vettem ki a lezárt telefont a zsebemből, aggódva, hogy épp üzenetet készült küldeni valakinek, vagy csak egy random ébresztőt állított be. Volt, hogy előadásom közben megszólalt az ébresztő, amit magának állított be a zsebemben. Emellett melegedett, az akku nálam kb. semeddig sem tartott.
Mostanában döbbentem rá, hogy nem tudom, hol van a power bankom, ami nélkül a samsunggal nem indultam útnak, de most nincs már rá szükségem, mert ezt a telefont nem tudom csak úgy lemeríteni út közben. Az egész napos előadásaim alatt a telefonról irányítom a prezentációt, vagyis folyamatosan be van kapcsolva a kijelző, mégsem kerül már elő a gyorstöltő a délután során a táskámból.
Nem hibátlan a telefon, engem is bosszant ez az arccal gombnyomogatás például, meg a random belassulások, de ha az árát is figyelembe veszem, sokkal elégedettebb vagyok vele, mint az előző választásommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- No Man's Sky - Befutott a Voyagers frissítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest