Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• viktorhu

veterán

válasz Blamazs #2188 üzenetére

Nem hibátlan, de a Galaxy S8-am bugosabb volt új korában, az tényleg olyan volt, hogy néha a kukába vágtam volna. Nagyon hosszú idő volt ott is, mire mindent javítottak. Emlékszem, amikor mindig aggódva vettem ki a lezárt telefont a zsebemből, aggódva, hogy épp üzenetet készült küldeni valakinek, vagy csak egy random ébresztőt állított be. Volt, hogy előadásom közben megszólalt az ébresztő, amit magának állított be a zsebemben. Emellett melegedett, az akku nálam kb. semeddig sem tartott.

Mostanában döbbentem rá, hogy nem tudom, hol van a power bankom, ami nélkül a samsunggal nem indultam útnak, de most nincs már rá szükségem, mert ezt a telefont nem tudom csak úgy lemeríteni út közben. Az egész napos előadásaim alatt a telefonról irányítom a prezentációt, vagyis folyamatosan be van kapcsolva a kijelző, mégsem kerül már elő a gyorstöltő a délután során a táskámból.

Nem hibátlan a telefon, engem is bosszant ez az arccal gombnyomogatás például, meg a random belassulások, de ha az árát is figyelembe veszem, sokkal elégedettebb vagyok vele, mint az előző választásommal.

Új hozzászólás Aktív témák