Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem továbbra is az a gondom, ami eddig. A frissítések sem oldották meg. Sokat vagyok olyan helyen, ahol a 3G és a 4G között váltogat a telefon. A Global ROM-nál arra panaszkodnak, hogy elhalkulok, szakadozik, megakad, alig értik mit mondok. A Xiaomi-s ROM-nál meg 4G-3G váltáskor egyszerűen megszakad a hívás. Kb mozdulatlanul kell állnom, ha telefonálni szeretnék. Amit meg sokat kell. Ez egy vicc már! Telekomos vagyok, már vagy 12 éve, lassan 20 éve dolgozok ugyanott. Jó néhány telefonom volt már, mindenféle, de eddig ilyet még soha egyik sem produkált.
Már-már azon gondolkodom, hogy megpróbálom a Pixel Experience ROM-ot, az már android 10 alapú, de már tudom előre, hogy abban meg az fog idegesíteni, hogy az egész egy nagy Google, mivel azok szoftvere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest