Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
#01993216 #1994 üzenetére
Nem lehet hogy a VoLTE be van neked kapcsolva?
Ha ez be van, akkor a híváskor az LTE hálózatot használja, és nem a GSM-et. Nyilván ha az LTE átvált 3G-re akkor el tudom képzelni, hogy megszakad. Kapcsold ki a francba hogy híváskor csak a GSM hálózat menjen. (Beállítások, Sim kártyák és mobilhálózatok, Sim kártyák beállításainál válaszd ki a kártyád, majd itt lesz legalul egy VoLTE használat menüpont) -
lac10
csendes tag
válasz
#01993216 #1994 üzenetére
nálam a digi gyenge, az a második kártyám, és én azt vettem észre hogy baromi lassan vált a g-k között. a diginél a 2g és a 4g van csak, de több másodperc amíg áteszi a fene. nem telefonálok rajta, csak látom.
ugyancsak mai érdekesség: rajta feküdtem konkrétan a telefonon a heverőn amikor jött egy hívás. kibányásztam a telót, rajta hogy ne takarjam el vagy valami ilyesmi figyelmeztető felirat. és bármit próbáltam, el nem ment volna, úgyhogy a kikapcsológombbal el kellett utasítanom a hívást, (erre eltűnt végre), majd visszahívnom az illetőt.
mintha bizonyos dolgoknak túl kicsi prioritást adnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest