Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Gondold meg, én Redmi Note5-ről váltottam (összetörött), nem igazán érzem előrelépésnek. Még mindig duplán van minden névjegyem, mert leszedte a gmailről a régieket, meg a SIM kártyán is rajta vannnak....Más a tárcsázó mint a régin volt, nem bírtam névjegyhez csengőhangot állítani....
Itt segítettek nekem is... De még mindig szívás. A tárcsázó névjegyzékében duplán van minden.
Most azt játszotta, hogy nem oldja ki az ujjlenyomatolvasó a telót... Csak sokadszorra, akkor sem mindig.Asszony szerint a sok kézmosás meg fertőtlenítés miatt (Eü. dolgozók vagyunk) "lemossuk" az ujjlenyomatunkat...
Egyenlőre kikapcsoltam, beleba...m a fiókba, lehet rendelek egy akkut a Nokia 3310-esbe (A régi, 2001-ben vettem), nem kínlódok ezzel. Majd ha lesz új android, azzal kipróbálom, addig félretettem, vagy ha járok olyan helyen, tetetek rá másik szoftvert, mert azt mondják más az Eu-s és más a globál..Azt sem tudom melyik az enyém, de a másikat rakatom rá..!
Szóval úgy érzem, hogy nem az igazi ez a xiaomi..Mintha tele lenne bugokkal, ahogy olvasom a fórumot, mióta megvan a teló, egyre jobban ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- 2025 - Íme a 36. héten megjelenő játékok listája
- OTP Bank topic
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- BestBuy topik
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest