Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

válasz Aryan #1609 üzenetére

Gondold meg, én Redmi Note5-ről váltottam (összetörött), nem igazán érzem előrelépésnek. Még mindig duplán van minden névjegyem, mert leszedte a gmailről a régieket, meg a SIM kártyán is rajta vannnak....Más a tárcsázó mint a régin volt, nem bírtam névjegyhez csengőhangot állítani....
    Itt segítettek nekem is... De még mindig szívás. A tárcsázó névjegyzékében duplán van minden.
    Most azt játszotta, hogy nem oldja ki az ujjlenyomatolvasó a telót... Csak sokadszorra, akkor sem mindig.Asszony szerint a sok kézmosás meg fertőtlenítés miatt (Eü. dolgozók vagyunk) "lemossuk" az ujjlenyomatunkat...
    Egyenlőre kikapcsoltam, beleba...m a fiókba, lehet rendelek egy akkut a Nokia 3310-esbe (A régi, 2001-ben vettem), nem kínlódok ezzel. Majd ha lesz új android, azzal kipróbálom, addig félretettem, vagy ha járok olyan helyen, tetetek rá másik szoftvert, mert azt mondják más az Eu-s és más a globál..Azt sem tudom melyik az enyém, de a másikat rakatom rá..! ;]
    Szóval úgy érzem, hogy nem az igazi ez a xiaomi..Mintha tele lenne bugokkal, ahogy olvasom a fórumot, mióta megvan a teló, egyre jobban ez a véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák