Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NNME

csendes tag

Hát végre nekem is megvan! A 330-as challenge-et nekem is skippelni kellett mert nem bírt annyit menni ez a rohadt jó ócskavas! :D Ma délután még a tegnapi stage-en voltam ragadva aztán láttam, hogy még alig 15 órám van teljesíteni, így kicsit belehúztam. Az utolsó stage versenyeit aranyos szerelővel kellett megcsináljam, hogy ne romoljon az autó és én se aludjak el.

A legutolsó versenyen Ti hogy mentetek ennyire jó időket? Elég volt az üzemanyag? A 7. körig úgy mentem, hogy +10-nyi üzemanyagot spóroljak meg, addig alig 6000 m előnyt szereztem és csak a 11. körben előztem le az másodikat. A végén persze megmaradt 5.x, de pár körön keresztül legalább tudtam menni rendesen.

Időközben megszerettem az autót, főleg itt LeMansban volt lehetőség többet menni vele és még élveztem is. Jó a tapadása és meglepően gyors is. Valami erősebb ellenfelek ellen mennék még 10 köröket is fej-fej mellett, majd remélem a szériájában lesz néhány ilyen verseny. :)

Így néz ki a nyereményem, majd ha ellenem versenyeztek akkor vigyázzatok a fényezésre! :D

A következő frissítés valamikor április végén esedékes ha jól számolom, remélem valami újabb finomság fog érkezni.

Új hozzászólás Aktív témák