Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

OnePlus 3 - A harmadik Plus

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28712) sutszi


sutszi
veterán

Kicsit elgondolkodtam. Lassan 3 éves a gépezet. Az akku tuti nincs már a gyári fényében... De azért mégis jó lenne tudni hányadán állunk. Van valami jó módszer arra, hogy az akku aktuális állapotot megnézzem? Próbáltam már a *#*#4636#*#* kódot, de nincs Battery information rész. Próbáltam appokat leszedni, de hulladékok.

A fenti dolog azért érdekes, mert ebay-en rákeresve, meglehetősen alacsony árakon dobálnak akkukat O3-hoz. Persze ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy mennyire hamis, vagy eredeti. Azt gondolom, hogy az eladó szűrésével nagy eséllyel eredeti akksihoz lehet jutni... Ennyit megérne.

Persze az igazán nagy mutatvány az lenne, ha egy 3T akksit lehetne úgy beletenni, hogy felismerje és jól kezelje a rendszer. Erről is próbálta hiteles infót keresni, de nem sok sikerrel. Van erről valakinek infója?

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.