Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Nálam okés 9.0.6.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
TomMusic
őstag
Használ valaki Sykpe-ot 9.0.6-on? Hogy lehet az értesítést lenémítani? Szóval jelenjen meg a push, értesítsen, csak hangja ne legyen.
Előre is köszi!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
-
PistiSan
addikt
válasz Winner_hun #29554 üzenetére
Egyik podcastban erre panaszkodtak pont, hogy fura lassulások vannak, le is cserélte végül a telefont. Nekem is lassú néha, egyenlőre együtt tudok élni a dologgal, remélem nem valami gyártói terbezett elavulás része.
Nálam csinált az utóbbi időben olyat a telefon, hogy ki kapcsolt a képernyő és utána már nem kapcaolt be csak egy újraindítás után. -
S.ATi
tag
Köszönöm mindenkinek!
Akkor maradok 5.0.8-as rendszeren.Üdv,
A -
snyper990
őstag
válasz PistiSan #29555 üzenetére
Nekem mondjuk 3T-m van és 9.0.6-tal sem volt igazán gondom, de amióta LineageOS 17.1-re áttértem, javult az üzemidő, és legalább olyan gördülékeny, mint gyári rendszeren. Teljes mértékben problémamentes, érzetre olyan, mintha fiatalodott volna a telefon egy kicsit. Szerintem érdemes kipróbálni
-
snyper990
őstag
https://download.lineageos.org/oneplus3
(Érdemes az xda-n ajánlott vagy a LOS-os recovery-t használni) -
-
snyper990
őstag
válasz Winner_hun #29564 üzenetére
Rengetegféle launcher van akár Play áruházban is, utána kell olvasni, de egyébként pl. apkmirror-on elérhető maga a Oneplus launcher is.
Ha a bejegyzések alatt jegyzeteket értesz (sosem használtam a shelfet, meg a telefont se magyar nyelven), arra rengeteg alternatíva van. Én Google Keep-et használok (widget az egyik főképernyőn + gépen böngészőből is elérhető).
Ha nem szeretnél váltani OOS-ről, akkor lehet, hogy érdemes kipróbálni a cache törlését, ha az sem segít, akkor egy gyári visszaállításnak is jótékony hatása szokott lenni a sebességre. Viszont a LOS-t is ajánlom, én jobbnak érzem az OOS-nél (3T-n).
Természetesen a custom rom telepítés előtt ne felejtsetek el lementeni minden olyan adatot, amire szükségetek van (fényképek, sms-ek, híváslista, jegyzetek, háttérkép, stb.), mivel bootloadert kell nyitni, és az gyári visszaállítást csinál[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz snyper990 #29562 üzenetére
LOS van fent nekem is, én is a saját recovery-jüket használom, viszont nálam még van Magisk Is, ami TWRP alatt egy OTA frissítés után automatikusan újra rootolta a rendszert, a LOS recovery ezt nem tudja, sajnos manuálisan nem lehet belőle telepíteni, remélem ez változni fog, én most át álltam a havi 1 frissítésre ez miatt, frissítés után rá dugom a pc-re, és az adb-ből az ADB PULL-al rakom fel a rootot. Szóval nagyon örülnék, ha bele tennének vége egy tallózható telepítőt, amit mindenki a saját felelősségére használhatna, jó lenne a pc-t ki hagyni ebből.
-
snyper990
őstag
válasz PistiSan #29566 üzenetére
Igen, ezt már megbeszéltük a 3T topikjában is
A Magisk root nekem csak a Telekom alkalmazás miatt kell, mert az rootoltnak vette a telefont, pedig nem volt az. De így nem volt hajlandó elindulni, csak azért kellett rootolni a telefont, hogy elrejtsem előle a root-ot, így hibátlanul működik. Azóta átment az app egy nagy átalakításon, lehet, hogy már menne enélkül is, nem próbáltam. (Meg a Revolut ujjlenyomatos autentikáció helyett csak PIN-est engedett, de azzal még akár együtt is tudnék élni. De így, előle is elrejtve a root-ot, azzal sem kell)
Én is kb. havonta szoktam frissíteni, amikor belekerül az új biztonsági csomag. Persze jó lenne, ha lehetne LOS recoveryből telepíteni zip-et, de nekem havonta egyszer belefér az a 2 perc, amibe kerül sideload-dal visszarakni a Magisk-et.
Viszont ha a későbbiekben belekerül, akkor sem valószínű, hogy frissítem a recoveryt, mert visszazártam a bootloadert. Nekem nem éri meg, hogy egy recovery frissítés miatt újra be kelljen lakni a telefont.
Viszont ha ennyire zavar, miért nem rakod fel az xda-s LOS 17.1 topikban ajánlott TWRP-t? Hátha azzal megy[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz snyper990 #29567 üzenetére
Nekem be van állítva, hogy a reocvery-t is frissítse a rendszerrel együtt, már teljesen máshogy néz ki mint amikor meg jelent, meg elég sokat javítanak, faragnak a recovery-n minden hónapban, én ezért is hagytam meg a lehetőséget a frissíthetőségre és nem zártam vissza a bootloadert.
TWRP-vel voltak rossz tapasztalataim, a gyári legújabbal pl titkosított fájlrendszer használata mellett tönkre teszi a twrp a rendszert egy OTA frissítéssel, ezért is tértem át a lineageos sajátjára, egyedül ez a zip-es telepítés hiányzik a twrp-ből.[ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
válasz PistiSan #29568 üzenetére
De azt a konkrét TWRP-t is próbáltad, amit az xda-n ajánlanak? Bár belakott telefonnal nem biztos, hogy érdemes kísérletezgetni, ha egyébként nincs különösebb gond a LOS-félével sem
Nekem a régi LOS recovery funkcionalitása megfelelő, teszi a dolgát, a kinézete meg nem érdekel -
tailor
őstag
Ma megérkezett az utód a 7T formájában, így átevezek ebből a topikból amazéba.
Több, mint 4 évig használtam a 3-ast, és a mai napig igazából teljesen jól működik, pár apróságot leszámítva (akksi gyengébb, néha már laggol játék közben, kamera nem túl acélos, gps jelet néha nehezen talál, de lehet, hogy ez beállítási hiba) - azt hiszem, ez a 21. században már-már rekord Nagyon szerettem ezt a telefont, úgyhogy "családban marad", néha töltöm az akksiját, és sos készüléknek jó lesz.
Mindenkinek további jó telefóniázást! -
Alert89
tag
válasz Gabbbb #16140 üzenetére
Majd 4 éves téma, de most szólok hozzá. Vettem használtan, online egy Oneplus 3-at, és hát igen, be van égve a status bar, látszanak a régebbi ikonok ha fehér a háttere. Sajnos az eladó semmi ilyesmit nem említett sem a hirdetésében, sem telefonon.
Azért szóltam hozzá, mert így 4 év távlatából ez tény. Soha nem tapasztaltam ilyet más telefonnal. -
Tibko8
senior tag
LineageOS szeretném kipróbálni. Mivel 2 éve nem piszkalatam a telefont csak gyári ként használtam így valaki leírná hogy milyen mostanában a custom ROM világa?
Esetleg egy egy linket is meg köszönnék.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
4 ev utan kezd felvalni a gyari folia (meglepoen jol birta eddig). Milyen folia/tempered glass az ajanlott most a telohoz?
Koszi!
-
flegga92
senior tag
Én Ultimate Shield-et használok. Könnyű felrakni, tartós mert öngyógyulós. 4-5 nap alatt itt szokott lenni, mert angliából jön. Felrakós videót nézz majd róla.
-
ilyr
tag
Na némi nyüglődés után a legutolsó OOS verzióval, úgy döntöttem ideje lesz áttérni a custom OS-ek mezejére. Alap Lineage OS-t nem akartam feltenni, valahogy mindig jobban vonzottak az egyedi megoldások, így a választásom a Havocra esett. Tegnap este tettem fel, eddig az egyetlen apró nyügöm vele, hogy a recent apps menü vízszintes, amit OOS alatt egy régi Oneplus Launcher telepítéssel tudtam orvosolni, itt ez egyelőre úgy fest nem megoldás.
Ezt leszámítva nagyon kellemes élmény, a telefon teljesen megfiatalodott, tetszik a Smart Charge lehetőség, ha valaki váltáson töpreng, tudom ajánlani... -
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Teló szervizre tudtok ajánlani valami itthoni szervizt? Vagy érdemes one plus hoz küldeni? Felvettem már velük kapcsolatot, de nem tudnak előre költségeket mondani.
Aksim már kuka, igazából mással nincs baj.
Kezd már lassulni teló, szóval lehet ideje lenne felrakni valami más modot.
9.0.6 - os o.s van rajta
-
-
PistiSan
addikt
-
ilyr
tag
válasz PistiSan #29586 üzenetére
Na pár nap alatt előjöttek azért problémák, amik elsőre nem voltak nyilvánvalóak...
- Flashlight funkció nem működött (ki is volt szürkítve az ikonja)
- Youtube alkalmazás kifagyott ha próbáltam volna feltölteni videót
- Elég gyorsan merült az akksiKicsit el is keseredtem, mert a fórumon azt írták, hogy a készítő már nem is nézi a fórumot és nem igazán fejleszti a ROM-ot...
Aztán véletlenül eljutottam a projekt github oldalára és ott rábukkantam az OP3/T verzió Telegram szobájára, ahol kiderült, hogy mégiscsak fejlesztik a ROM-ot, mi több a fórumban található 3.6-os verzió helyett van már 3.7-es, amit felrakva kapásból meg is oldotta a fenti problémáimat...
A csatin egyébként ott a készítő is, lehet reportolni a problémákat, szóval aktívan tünik egyelőre.
A 3.7-es teszt verzióról korai lenne még nyilatkozni, holnapra kiderül, hogy az éjszakai wakelock probléma is megszünt-e, de mindenképp tetszik benne, hogy jóval gyorsabbnak tünik vele a telo mint a legutolsó OOS-el és ami szembeötlő, hogy sokszor 3-4 játék is megy a háttérben huzamosabb ideig, anélkül, hogy kapásból kiölne belőle párat, ami OOS-ről nem volt elmondható...Szóval továbbra is teccik, majd írok róla még...
-
PistiSan
addikt
Nekem LineageOS-el volt most olyan bajom, hogy nem sikerült pozíciót találni a telefonnal amikor navigálni akartam, utána megoldottam máshogy, de idegesített. Tegnap frissítettem, mert kijött a Júliusi biztonsági frissítés a rendszerhez, nézem a javításokról a listát, látom hogy a GPS-en javítani akartak, vagy más rendszerre áttérni, de vissza álltak a régire mert nem volt jó, most talál rögtön jelet a telefon megint. Vannak itt is néha olyan hibák, amiket én is észre veszek, de mivel sokan fejlesztik a rom-t így elég hamar javításra is kerülnek.
-
TomMusic
őstag
Én meg még mindig OOS 9.0.6-ot használok.
Félek feltenni custom ROM-ot, mert bankolok
Viszont itt (OOS) meg már ugye nincs security update se.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
ilyr
tag
Előző postomban írtam lapos kábel púposodásáról, ami miatt rendeltem OnePlus-tól egy másik kábelt, de pár nap után azon is előjött ez. Nyitottam rá egy hibajegyet és teljesen korrektűl küldtek is egy új kábelt, ami cirka 2 és fél hónapig frankón működött, míg véletlenül fel nem fedeztem most rajta ismét egy dupla púpot. Egyből át is tapogattam az egész kábelt és találtam 2 másik ugyanilyen púposodást rajta.
Nyitottam ismét egy hibajegyet, de ez így elég elkeserítő, mert ha küldenek is ismét egy kábelt, mi értelme ha az is ugyanilyen lesz?Van itt olyan aki huzamosabb ideje használ hivatalosan OnePlus-tól rendelt 1,5 méteres lapos kábelt és nincs vele semmi gondja?
-
ilyr
tag
válasz PistiSan #29599 üzenetére
Egyáltalán nem taglaltam hosszan, hogy lapos kábel kell, ezt nem tudom honnan vetted... Sőt, direkt rá is kérdeztem, hogy nem tudnának-e kerek kábelt küldeni inkább, mivel azzal szemmel láthatólag nincs gond, de a válasz az volt, hogy csak laposat tudnak küldeni. A kerek kábel megvan, de arra amire használni szeretném, rövid, ezért rendeltem anno a másfél méteres kébelt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest