Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
Üdv a klubban!
Mivel a Google maps egy úgynevezett online térkép ezért az internetről tölti le folyamatosan azokat a térkép részleteket amikre éppen szükséged van így nem foglal helyet a készüléken viszont internet forgalmat generál.
Azt javaslom, hogy a térképtől függetlenül keress valami jó kis internet csomagot a szolgáltatódnál mert enélkül ennek a készüléknek csak a töredékét fogod tudni kihasználni. Az androidnak lét eleme az állandó online állapot. Egy 100MB-os csomaggal már ellehet lenni ha van a közeledben WiFi hálózat amihez tudsz csatlakozni időnként.
-
anzo
senior tag
Addig ameddig nem érkezik használható 2.3 -as rom készítettem egyet amelynek az alapja az MCR 13.
Eredeti topik[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
válasz KonzolKartel #1955 üzenetére
Működik a 3G csak lehet, hogy az APN beállítást kell átállítani, nálam legalábbis a gprs volt az alapértelmezett.
-
anzo
senior tag
válasz Daniel Alves #2071 üzenetére
Nem kell letiltanod semmit, ha aktiválták a klikk opciót akkor az eredeti beállításokkal azt fogod használni.
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #2866 üzenetére
Miből gondolod, hogy a romok cserélgetése megoldja ezt a fajta problémát? Jelen esetben neked a basebandokkal kellene játszani nem biztos, hogy a legújabb a 0405-ös a legjobb a magyar hálózatokon, próbáld ki a 0218-at.
-
anzo
senior tag
-
anzo
senior tag
Egyetértek veled, már csak hébe-hóba jövök fel erre a fórumra mert egyebet sem olvas az ember, hogy miért nem bírja az akksi tovább meg ez a bevilágítás téma.
LEGYEN MINDENKI TISZTÁBAN AZZAL MILYEN KÉSZÜLÉKET HASZNÁL HA AZ Ö IGÉNYEINEK NEM MEGFELELŐ AKKOR ADJA EL VAGY VIGYE VISSZA.
-
anzo
senior tag
válasz ferikek #3609 üzenetére
Az okostelefonokat mindig is kellett valamilyen szinten mókolni pont ez a szépsége, hogy van némi szabadságod. A másik, hogy ez a készülék még nagyon új lehetnek és vannak is gyerek betegségei amiket az idő folyamán orvosolni fognak. Ezért ha valakinek kell az újdonság akkor az számoljon az ilyen fajta következményekkel is.
Egy PDA soha nem lesz olyan mint egy zárt op rendszerű készülék de ezért cserébe sokkal de sokkal többet tud. -
anzo
senior tag
válasz jooker82 #3970 üzenetére
wipe=törlés
Töb dolgot tudsz wipolni a CWM-ben
Full wipe (Factory reset)= Minden felhasználói adatot töröl (data mappa)
Dalvik cache wipe= A virtuális gép cachet törli nincsen hatással az adatokra.
Cache wipe=cache partició törlésa nincsen hatással az adatokra
Battery stats wipe=Az akkumulátor beállításait törli nincsen hatással az adatokra. -
anzo
senior tag
válasz Ra's al Ghul #4103 üzenetére
Hányadik futtatásra vagy kiváncsi? Ahányszor futtatod a Quadrantot annyiszor más értéket mutat használj másik programot pl.:AnTuTu
-
anzo
senior tag
Próbáld ki ezt hátha segít: LG Camera 1080p @ 30fps @ 19mb bitrate
-
anzo
senior tag
Nem hiszem el, hogy még azt sem vagytok képesek elolvasni amit belinkel az ember.
Mind három fájl más-más beállításokat tartalmaz.Recomended version for froyo:
Camera-1.1.3.4-44x96.zipCamera-1.1.3.4-44x128.zip - @ 17mb + highest quality audio, (some have experienced crackling in recordings tho not myself).
Camera-1.1.3.4-44x96.zip - @ 17mb + Normal quality audio, best compromise between avg fps and sound quality.
Camera-1.1.3.4-22x64.zip - @ 17mb + default stock audio of original LG build + my tweaks. -
anzo
senior tag
válasz kori18t #4157 üzenetére
Mint ahogy már pár fórumon le lett írva az elégedett felhasználók nem kiabálják tele a fórumokat csak azok akiknek valamilyen problémájuk van ami vagy a gyártó hibája de jelen estben legtöbbször inkább user error.
Senki nem mondja sem neked sem másnak, hogy ezt kell megvenni aki nem tud együtt élni az Android ilyen fajta problémáival az ne vegyen se O2X se más milyen androidos kütyüt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó az OS hanem azt ha valaki belepiszkál a rendszerbe és nem tudja, hogy pontosan annak milyen következményei lesznek az ne csodálkozzon ha abnormális működést produkál a készüléke.[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #4204 üzenetére
A custom romok nem cserélik le a basebandot. Legalábbis én még nem találkoztam olyannal legfőként azért mert recoveryből egyenlőre nem lehet feltenni.
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #4213 üzenetére
Honnan veszed azt, hogy másik baseband van bennük, vagy egyáltalán van e benne mert a leírásokban nincsen benne szó és én bele néztem a romokban és abban sem találtam. A legjobb tudomásom szerint nem lehet a basebandot CWM-el cserélni.
Nekem is az 502-es van fent és nekem számottevően javult a bejövő hívások hangminősége.
[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
Lőttem két képet két kamera szoftverrel.
Hackelt kamera soft.
Eredeti kamera soft.
[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #4223 üzenetére
Ebből én azt szűrtem le, hogy a custom rom tartalmazza.
ezt, h érted? fr17 fear 0315-ös radiót használ a mostani dragonba viszont a 0405-ös volt, ezért cseréltem le este. Amelyik rom a 0405-öst használja az rettenetes hangzású nálam ha valakivek beszélek.
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #4227 üzenetére
NEM! A custom romok nem tartalmazhatnak basebandot! Nem lehet recoveryből telepíteni. Amit felraktál Smartflashal az marad akár mennyi custom romot fel teszel.
Képek: Nekem sem tűnik fel különösebb különbség. De amint a zene hallgatásban sem vagyok jó teszt alany úgy ehhez sem nagyon tudok hozzászólni.
Közben kipróbáltam a MUI kameráját abban sem láttam különbséget még úgy sem, hogy max 800x600 as felbontást tudott csak.[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #4233 üzenetére
Azért mert valamelyik dev beleteszi pl. az adott bb-hez tartozó RIL-t másik pedig nem valamint lehetnek olyan beállítások amik a minőség javulásához illetve romlásához vezetnek.
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #4297 üzenetére
Csak tudnám miért használod még mindig. Add el és nem kell ezzel a "szarral" kínlódnod. Többünknek is nagy megelégedésünkre jól működik ha pedig valami problémába ütközünk akkor megpróbáljuk megoldani vagy elfogadjuk ilyennek. Nem kell állandóan tele kiabálni ilyen hozzászólásokkal a fórumot.
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #4325 üzenetére
Amennyiben smartflash használsz az teljesen fullra törli a készüléket, semmi nem marad rajt az előző romból. Még a belső SD-t is lepucolja.
Nem elképzelhetetlen, hogy ha ennyi tökölés után is problémáid vannak, hogy hardver hibád lenne, én a helyedben elgondolkoznék egy szervizen az is igaz, hogy a legtöbbször csinálnak rajt egy frissítést és kész, főleg ha nem egy állandó fennálló hibáról van szó.Suppe: Volt itt jó párunknak I900 és azzal is volt szívás bőven mint ahogy az SGS-el is meg a HTC-kel is. Sajnos valóban el kell fogadni, hogy ez egy teljesen új konstrukció nem csak egy újabb köntösbe bújtatott bevált rendszer. Idő kell ahhoz, hogy majdnem tökéletesen működjön rajt minden. Azért írtam a majdnem tökéletest mert az IT-ban még ez is csak egy álom.
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #4334 üzenetére
Próbáld meg feltenni a Spanyol v10c-t ez a legutolsó kiadás.
-
anzo
senior tag
válasz djstavross #4339 üzenetére
Az összes közül az LG nem igazán következetes a jelölést illetően, jobban mondva régiókban jelöli a romokat. Pl.: A Spanyol v10c ----> 05.05 UK v10D ----> 04.19
Kérdezted mi az ami változott a frissítések során. Nem adnak ki change log -ot tehát nem tudni mi az amiben javítottak de az esetek nagy többségében az addig összegyűlt hibákat próbálják meg orvosolni így nagy valószínűséggel mindig a legutolsó a legjobb.
-
anzo
senior tag
válasz djstavross #4346 üzenetére
Nem, nekem saját van fent aminek az alapja a v10s
-
anzo
senior tag
válasz djstavross #4350 üzenetére
Még nem publikus ezért nincsen még fent.
PFC -
anzo
senior tag
Nézzük már meg a gyártás idejét azok akiknek gondjai vannak és azok is akiknek nincsen gondjuk a működéssel.
http://csmg.lgmobile.com:9002/svc/popup/model_check.jsp?esn=0000000000000000 A nullák helyére a saját IMEI számot írjátok. Talán sikerül kiszűrni valamit ebben a dologban.
Az enyém 03.15-i és nincsen problémám.
20110315 PNN 20110317 N PANNON LG0000456442972[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
válasz djstavross #4365 üzenetére
Hát ezzel sem kerültünk egyenlőre közelebb a semmihez mert a 03.25-ösök között van akinek jó van akinek nem és úgy látszik az eddig az enyém a legidősebb és nincsen gondom pedig azt gondolná az ember, hogy a frissebb készülékek már stabilabbak ilyen téren is.
-
anzo
senior tag
-
anzo
senior tag
Nektek beszélgetés közben nem melegszik a készülék felső része? Nálam nem ritka a 30-40 perces beszélgetés és elég meleg a hívás végére.
-
anzo
senior tag
válasz Ra's al Ghul #4416 üzenetére
PC-n vagy a készüléken írja ki ezt az üzenetet?
-
anzo
senior tag
válasz Ra's al Ghul #4419 üzenetére
Nézd meg a jobb felső sarokban a My Market Account -nál Settings -ben látod e a készülékedet?
-
anzo
senior tag
válasz Ra's al Ghul #4421 üzenetére
Próbáld meg a telefonon törölni a market adatokat.
Beállítások/Alkalmazások/Alaklmazások kezelése/Összes/Market/Adatok törlése
[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
válasz Ra's al Ghul #4426 üzenetére
A készüléken nem fogod tudni törölni az alapértelmezett Google accountodat.
-
anzo
senior tag
válasz C.Brigante #4545 üzenetére
Az O2X-el nem voltál elégedett akkor az SGS-el még annyira sem leszel vegyél egy szifont.
-
anzo
senior tag
válasz Ra's al Ghul #4538 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed