- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
csaby1984 #17495 üzenetére
De nem ám. A férfyt a fütykösénél lehet megfogny, vyszont kyzárólag a hasán keresztül lehet megtartany. Így szól a mondás, és ygaza van. Gondolj bele. Megysmerkedsz egy lánnyal, szeryntem nem arra utazol, hogy főzőcskézzen neked, hanem szoros kapcsolatot építesz ky vele. Ha már összekabátoltatok, akkor jön a kaja kérdése.
-
nem_tom
őstag
válasz
Vakegérke #17493 üzenetére
Ygen, én ys ysmerek hasonló esetet, hogy egész nap szét marják egymást, de nem tudnának egymás nélkül mégse élny.
Csynálj nekem ys!
Én amondó vagyok, ynkább egy jó nagy tányér paprykás krumply, jó sok kolbásszal és kenyérrel/zsömlével, mynt egy BygMc.Végre tudtam írny egy elég hosszú hsz.-t ahhoz, hogy pontot érjen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
nem_tom #17492 üzenetére
Volt egy korombély házaspárocska. Azért "volt", mert már nagyon régen nem találkoztam velük. No, szóval myndennapos volt köztük a balhé, olyankor pedyg törtek a tányérok, poharak. Nem kytaláltam, hanem emlékeymből ydéztem a csukott ablakon kyrepülő lábost, amelyben paprykáskrumply volt.
Mondhatnánk, hogy nem voltak összeyllők. Tény, hogy nem tudtak egymás nélkül élny. Ha nekyk jól esett a napy balhé, akkor byzonyára boldogtalanok lettek volna nélküle.
Ha már ennyyt beszéltünk róla, főzök magamnak paprykáskrumplyt. Ma szabyn vagyok, belefér az ydőmbe.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #17490 üzenetére
Drága paprykáskrumply! De szeretem! Egy jó ebéd után én ys szívesen játszom papás-mamást az asszonnyal!
Tény, hogy myndketten hatra-vakra hangoztatjuk, hogy márpedyg játszany jó! Nem kell versenyezny sem, hanem csak a játék kedvéért. De van, akyt a versenyszellem megcsap és azért játszyk. Aky meg amúgy ys játszana, annak meg myndegy, hogy most verseny van-e, vagy nyncs, mert myndenképpen tolja. Mert szerety csynálny. Hát nem? -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #17488 üzenetére
Nehéz lenne megmondany, hogy melyykünk írta le többször. Hja, mennyyvel szebb lenne az élet, ha ynkább játszanának az emberek, mynt gonoszkodnának... Persze játszunk állandóan, ha nem ys annak nevezzük. Például durcást játszunk, vagy papás-mamást, vagy paprykáskrumplyt lábosostól ablakon kyhajítót...
-
geprombolo
őstag
-
csaby1984
tag
válasz
csaby1984 #17483 üzenetére
Ja és a következő versenyről nem ys hallottam! Ha szépen megkérlek, írnál róla valamy ynfót!
Mert érdekelnek ezek a fajta vycces játékok!Csak az a baj hogy én pont hétvégén nem nagyon érek rá hogy ytt beszélgessek!
: Némy ugrándozás után lehuppant a cyca a fenekére, és keservesen sírny kezdett, myközben a gyomra hatalmasakat korgott. -
csaby1984
tag
válasz
geprombolo #17482 üzenetére
Nagyon nagyon ötletes! De nem értem hogy mások mért fykázzák a topycot, ha nekyk nem tetszyk ne jöjjenek yde, de azért nem kell leszólny, mert szeryntem van ettől vagy 50 rosszabb topyk ys amynek aztán tényleg semmy értelme! Ytt legalább fygyelny kell egy kycsyt a helyesírásra és a legjobb hogy játszva lehet myndezt megtenny!
UP a topyknak!
: A cyca úgy ment, mynt egy pyncér. Mancsában csücsült a kysegér, de nem mynt kaja, hanem mynt útmutató szövetséges. Elérkeztek a raktárhoz, amelyben volt mynden fynomság. Szalonna, kolbász, tejcsyke, tejföl, sajt, vaj, husy, meg amyt egy kysegér, vagy cyca csak megkívánhat.
Dudára zabálták magukat, és a tejfölös kolbász nevében örök barátságot fogadtak. -
geprombolo
őstag
válasz
csaby1984 #17481 üzenetére
Pedig sokan szydnak mynket, hogy túl sokat van ez a semmyt sem érő topic a bal oldaly sávban, a legfryssebb hozzászólások között. Állítólag elszívjuk másoktól a levegőt. Pedyg my nem tehetünk arról, hogy szeretünk játszany!
A jövő havy versenyhez myt szólsz?
Ja, és tudtad, hogy van képh!regény is? Rólunk, meg a szmájlykról szól.
Meg van Byrodalmunk, annak története ytt van, valamynt éljük ys a Byrodalmat, ytt (már amennyyre, mert nagyon döcögősen megy) -
csaby1984
tag
válasz
geprombolo #17480 üzenetére
Ez ygaz hogy nem kyváltság, de nem ygen tudtam hogy van ylyen topyk! csak hosszas keresgélés után találtam ide és azért írtam amyt írtam! Én nem a versengés myatt jöttem yde, hanem tetszyk ez az ötlet, hogy így kell válaszolgatny! Tök jó hogy figyelny kell hogy nehogy valamyt félre pötyögjek! KYRÁLY!
És tényleg jó játszany!!! :A cyca úgy ment, mynt egy pyncér. Mancsában csücsült a kysegér, de nem mynt kaja, hanem mynt útmutató szövetséges. Elérkeztek a raktárhoz, amelyben volt mynden fynomság. Szalonna, kolbász, tejcsyke, tejföl, sajt, vaj, husy, meg amyt egy kysegér, vagy cyca csak megkívánhat.
Dudára zabálták magukat, és a tejfölös kolbász nevében örök barátságot fogadtak. -
geprombolo
őstag
válasz
csaby1984 #17479 üzenetére
No, hát akkor jó játszadozást, ytt a hétvége, lehet tolny reggeltől estyg. Ha nagyon belehúzol, akár még meg ys nyerheted a versenyt. Ygaz, ahhoz másnak ys lesz egy-két szava.
De csak amy a fayr-play-be belefér. Ja, és még valamy, hátha nem vetted észre: az y betűt tartalmazó szavaknál létfontosságú a helyesírás! Ha netán belekeversz egy í-t és átalakítod, oda a pont. És sírhatsz
Ja, és ne köszöngess semmyt, nem kyvátság, hogy ytt lehet valaky. Aky játszany akar, az jön, ha megunja, elmegy.
Mert játszany jó! -
csaby1984
tag
válasz
Vakegérke #17478 üzenetére
Köszönöm hogy ytt lehetek, habár nem volt könnyü ide találny, és elnézést hogy az elöbb nem olvastam el fygyelmesen a játék szabályt hogy legalább 2 sornak kell lennye amyt írok!
ja és köszönöm a smyles segítséget ys! :Úgy fázyk a talpam, mondta egy kysegér, és ugránozny kezdett. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #17474 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy hétfőn éjfélkor vége ennek a játéknak. Abban a pyllanatban yndul az új játék, amelynek leírása ytt olvasható, legalul. Szeryntem az eddygy legnagyobb kyhívás.
-
csaby1984
tag
válasz
geprombolo #17470 üzenetére
igen egész jó a topik!
mit játszottok? -
Móci
addikt
Kellemes szép napot mindenkinek! Látom van érdeklődés, helyes, helyes!
Maradjatok, érezzetek rá egy kicsit a játék ízére. Jó lesz. -
csaby1984
tag
válasz
geprombolo #17468 üzenetére
-
Ice!?
őstag
válasz
Badman 4ever #17463 üzenetére
Csak symán nem megy. Túl sok dologgal van baj, nagyon kyhat a közérzetemre, pedyg lehetett volna máshogy ys. Most megpróbálok kajálny valamyt, aztán ledőlök. Fél5kor kelek.
Jóéjt myndenkynek! -
Ice!?
őstag
válasz
geprombolo #17461 üzenetére
Neked ys jóéjt! Van még valaky? Én még maradok sztem bőven. Úgysem tudok aludny.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #17458 üzenetére
Ygen, ezt a vádat már elsütötték.
Végtére ys, ha nyomozó lennék, én ys magamra gyanakodnék. Ky kezdett játszadozny, kynek érdeke, hogy éljen a topyc?
Kapásból rám vetődyk a gyanu, holott van ám ytt még pár fanatykus pyngvynke, és egyéb más akárhány lábú egyed.Amy pedyg utolsó, köszönéssel kezdődő bejegyzésemet yllety, pryvybe szántam, de valahogy yde sykerült. Sebaj, jó helyen van.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #17458 üzenetére
Ezt myndenky tudja.
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #17456 üzenetére
Ki tudja... Lehet, hogy titokban figyel, vagy akár valamelyikünk személyében még irkál is ide.
Szerk.: De mielőtt felmerülne valakiben, NEM én vagyok kyra!
-
törölt tag
kyra tudja hogy lassan egy 17 ezres bejegyzést nyitott
?
-
művésznő4
senior tag
válasz
Badman 4ever #17415 üzenetére
Üdv újra ytt művésznő, remélem most már végleg ytt maradsz művészkedny.
Köszönöm drága, de nem mentem én el innen véglegesen...
Csak szüneteltem kicsit
De ne aggódj, jövök még ám boldogítani az :L topic lakóit!
muhahaha -
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #17451 üzenetére
Ez egy korábbi kép, abból az időből, amikor még nem álltál a huzatba, hogy bepirosodjon a szemed.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #17450 üzenetére
Elvyleg én vagyok a fyad, de az a pyngvyn mégse én vagyok, mert nincs se vörösen yzzó szeme, se félelmetes kynézete. De akkor vajon ky lehet akkor az a pyngvyn a képen? Az eddyg előlem tytkolt testvérem?
-
picur220
veterán
válasz
Badman 4ever #17436 üzenetére
Szeryntem legyen a Vakegér verzyó, aztán majd fynomítunk még rajta. Abban a játékban megpróbálok majd aktívabban részt venny, nem úgy, mint ezekben, gyakorlatylag a márcyusy óta alyg játszottam.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #17445 üzenetére
Pedotux
(senior tag)
(LOGOUT blog) -
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #17446 üzenetére
Ja, és majd a szemgolyóidat fogom Kojak-cukor gyanánt kínálgatni
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #17445 üzenetére
Mit kötözködsz? Cukros-pingvinbácsi.
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #17443 üzenetére
Kicsit félreérthetően hangzott. Mint a cukros bácsi az iskola előtt.
-
geprombolo
őstag
válasz
picur220 #17425 üzenetére
Megfojtalak! Olyan szívesen adnék erre is neked 5 pontot, de nincs meg minden szmájlihoz a 3 y!
Na jó, egy spéci 3 pontot azért megszavazok neked, mert meló volt vele.
csaby1984: ha csak az első 50 hsz-t olvastad el, akkor még nem olvastál semmit. De gyere, játsszunk! Mert játszani jó! -
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #17439 üzenetére
Ez így szerintem tökéletes! Már alig várom.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #17438 üzenetére
Jogos! Beleteszem.
Ja, meg kiegészítettem az alapszabály leírását ezzel:
-A versenyekre nem szükséges külön jelentkezni, csatlakozni bármikor lehet, kötelezettségek nélkül. Volt már rá példa, hogy valaki a hónap harmadik harmadában csatlakozott és megnyerte az aktuális versenyt! Minden csak a lelkesedésen, leleményességen múlik.
Na, kiegészítettem az általad javasoltakkal:
A játék pörgősségének érdekében elfogadható az egypontos megszólítások vetésforgója, tehát minden harmadik lehet ugyanaz, háromszori ismétlés erejéig (ez azt jelenti, hogy a játékos kitalál három megszólítást, mindegyiket háromszor elsüti és újat kell kitaláljon). Továbbá nem éri a mások által kitalált megszólítást "lenyúlni". Az ilyen nem ér pontot (viszont érvényessé válik, ha kozmetikázza a versenyző, hogy ne legyem szóról szóra azonos). -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #17437 üzenetére
Szia!
Ez a "minden harmadik lehet ugyanaz" dolog azt eredményezheti, hogy kitalálunk három verziót egy nickre, és szakadatlan ismételgetjük felváltva.
Amondó lennék, hogy három ismétlés legyen a limit. Kilenc hozzászólás után új megszólítást kell kitalálni.A másik dolog most jutott eszembe. Másokét ugye nem idézhetünk? Nem lenne méltányos.
Üdvözlettel: Vakegérke
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #17436 üzenetére
Akkor legyen ez a júniusi verseny. Nincs válasz, megszólítást kell használni, ami nem tartalmazhatja a megszólított egyén nevét. Körül kell írni a megszólítottat. 1 pontért négy szavas megszólítást kell produkálni (érvényesek a kötőszavak is). 5 pontért kb. ötször hosszabb, tehát kétsoros megszólítást kell kiötölni. Egy hsz-ben több fórumtársat is meg lehet szólítani, így lehet halmozni a pontokat. A játék pörgősségének érdekében elfogadható az egypontos megszólítások vetésforgója, tehát minden harmadik lehet ugyanaz. Az 5 pontos megszólítások magukban rejtenek annyi változtatási lehetőséget, hogy egy-két szó lecserélésével újat találjon ki a versenyző. A verseny végén a magukat soha nem ismétlő versenyzők extra pontokkal fognak gyarapodni, ez akár meg is változtathatja a verseny végeredményét (!).
Na, jó lesz így? A verseny elsején, 0:00-kor indul.
A verseny oldala megváltozott, pontosabban elsejétől új oldal lesz érvényben, mivel a jelenlegi túlzsúfolttá vált.
Várok minden megjegyzést, hogy tényleg átlátható legyen. Köszi mindenkinek az eddigi és az ez utáni játékot is! -
picur220
veterán
válasz
Badman 4ever #17434 üzenetére
Az már sztem túl bonyolult szabály lenne. Én azt hoznám, hogy csak mynden másodyk vagy harmadyk lehessen max egyforma. Jó a tyed ys, de akkor megynt nem lesz verseny, csak szarakodás, meg össz 20 pontunk lesz.
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #17426 üzenetére
Ez mondjuk ygaz. Esetleg lehetne az, hogy 2x egymás után ne lehessen ysmételny ugyanazt a szöveget egy adott fórumtársra. Így legalább két szöveget myndenkynek ky kéne találny myndenkyre, de mégse lenne olyan nehéz a játék.
-
puttputt
őstag
válasz
geprombolo #17411 üzenetére
Nékem írhatod privátban, mi a nyűg.
Hátha.
Emellett, ha nem tudok segíteni akkor is tudok ajánlani valakit,
aki majdnem biztosan. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
picur220 #17425 üzenetére
Épp ezért lesz érdekes, mert nehéz lesz.
Az elírásért bocsánat. Mentségemre, vagy éppen szégyenemre, fáradtság lehetett az oka, hyszen az éjjel nem aludtam egy fykarcnyyt sem. Tán byzonyíték, hogy egy sorral korábban, még jól írtam...geprombolo: Valóban, ez fogós érv. De szeryntem vannak ytt annyyra kreatívak az emberek, hogy ne használják ugyanazt a megszólítást folyton. Hyszen akkor a mostany játéknál ys fent állna ez a veszély, valamylyen formában. Habár nem tudom. Talán tényleg ky kellene találny valamyt. Majd agyalok rajta.
-
Móci
addikt
Jól hangzik az új játék, nekem legalábbis szimpatikus!
-
picur220
veterán
Szerény vélcsym szerynt ez így tök jó szabály lenne!
Szeryntem megvan a következő hónap játéka, persze csak ha myndenky belement
Kycsyt mondjuk bonyolultra sykeredett, és nem lesz egyszerű betartany a szabályokat, én néha csuklóból a válaszra klykkelek
És valószínű, hogy kevés ponntal fogjuk zárny a versenyt, és geprombolonak ys sokkal több meló lesz számolgatny a hszeynket
(Mellesleg megjegyezném, hogy a körülírny szót egybe kell írny!)
De fel a fejjel, hyszen játszany jó! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #17422 üzenetére
Vagy esetleg más:
Ne lehessen egymásnak a "Válasz" gombbal üzenetet küldeny, hanem myndyg új hozzászólást kelljen írny - tehát az üzenetben meg kell szólítany az ylletőt - és a megszólítás nem tartalmazhatja a felhasználónevét - ky kell kötny, hogy ha nyncsenek a nevében ékezetek, akkor ne lehetssen ékezetekkel megkerülny a problémat, tehát akkor nem kapok pontot, ha téged úgy szólítalak, hogy "gépromboló" - , sem a hozzászólásának a számát - sem arab, sem rómay, sem egyéb számmal, sem betűvel leírva.
Tehát körül kell írny a nevét, mynden esetben. Alapvető körülírás 1p, és mondjuk egy cyfra, kétsorhosszú körülírás már 5p. Lehet a nevének jelentését, avatarját, vagy bármy egyéb jellemvonását körül írny.
Szeryntem érdekes lenne
Mondjuk így:
"Te kötsög, Te..."
Na jó nem... csak vycceltem, csak vycceltem!
-
Hasek
Közösségépítő
No. Üdv a sulyból emberek. Éppen Word-ös hyvataly levél szerkesztést gyakorlunk. Már kész ys vagyok. Gondoltam benézek hozzátok, már rég jártam erre. Mostanában a saját topycomat szoktam gondozgatny.
Tárgyaltátok már a következő havi játékot? Myt szolnátok valami szó játékhoz? Talán valamy "Fekete-Fehér-Ygen-Nem"-et ys lehetne játszany. Akár még vetélkedny ys lehetne, nem csak a pontok tekyntetében.
szerk: Habár ezek a szavak ygen rytkán olvashatóak ebben a topycban. Ha ylyen yrányban mozgolódnánk, akkor esetleg be lehetne ezen szavakat helyettesíteni, valamylyen más szavakkal.
-
Vakegérke
félisten
Csessszemeeeg! Kajáról dumcsyztam, és megkordult a gyomrom. Érthető, délutános lévén negyed hatkor volt egy szendvycshez szerencsém. Azóta nyysta kaja. No de sebaj! Van ytthon jó kys császárszalonka, meg vöröshagyma, fryss kenyérke. Van aky nem szerety? Én ygeeen!
Spejzolom az élvezetet, odébb még a lefekvés. Aky nyűgös éjszaka, mert lefekvés előtt evett, azt csak sajnálny tudom. Nálam nem gond, annál édesebben alszom.Nem önreklámnak szánom a következőket.
Blogomban az utolsó két írás lehet, hogy tyteket ys érdekel. Érdekes kérdések, érdekes válaszok, vélemények.
A nőy lélek rejtelmeyt már kydumáltuk, bár ha adódnék újabb kérdés, folytatódhatna a tracsy.
A férfy lélek rejtelmeyről szóló fejezet most kezdődött.
Frankón csak azért említem a dolgot, mert talán érdekel valakyt a téma, csak nem fygyelt fel rá. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #17417 üzenetére
Kapaszkodj, én már ettem. Sokkal cyfrábbakat is. Erőspaprykával megbolondított baracklekvárt, datolyát kovyubyval, pörköltet belekevert mákosgubával. A csúcs az volt, amyt sürün emlegetnek: lekváros csyrke.
-
Vakegérke
félisten
: Úgy fázyk a talpam, mondta egy kysegér, és ugránozny kezdett.
: Hallotta ys, látta ys az eseményt egy cyca, és vygyorogva úgy döntött, hogy a may vacsorája a kysegér lesz.
: Ugrott egy nagyot, de addygra a kysegér már tovább ugrándozott. Nagyon mérges lett a cyca, és byzony kajakra vette a dolgot.
: Némy ugrándozás után lehuppant a cyca a fenekére, és keservesen sírny kezdett, myközben a gyomra hatalmasakat korgott.
: A kysegér le se tojta volna a cycát, de meghallotta az éhség hangját, és nagyon megsajnálta. Tudta myt jelent éhezny, így a cyca elé ugrándozott, és megszólította.
- Te cyca, meg akartál engem enny, de én nem haragszom. Segítek neked, tudok egy jó kys raktárt, ahol myndenféle kaja van.
- Az jó! - Mondta a cyca. - Vygyél oda, kérlek, már nagyon éhes vagyok.
- Vynnélek, de csak ugrálva tudok menny, mert fázyk a talpacskám.
- Az ys gond, öcskös? - Mondta a cyca, és mancsát a földre tette, hogy a kysegér bele tudjon huppanny.: A cyca úgy ment, mynt egy pyncér. Mancsában csücsült a kysegér, de nem mynt kaja, hanem mynt útmutató szövetséges. Elérkeztek a raktárhoz, amelyben volt mynden fynomság. Szalonna, kolbász, tejcsyke, tejföl, sajt, vaj, husy, meg amyt egy kysegér, vagy cyca csak megkívánhat.
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #17413 üzenetére
Nem ys gondoltam, hogy ylyen jól állok, még egy kycsyt bele kéne húznom és megynt az élbolyban fogok végezny.
Üdv újra ytt művésznő, remélem most már végleg ytt maradsz művészkedny.
Jah és én se értek a Flash-hez, de elég nagy a fórum, byztos találsz valakyt, aky ért hozzá és segít, szeryntem csynálj egy bejegyzést neky, hogy segítség kell. -
picur220
veterán
válasz
geprombolo #17411 üzenetére
Csak hogy ne légy ydeges, válaszolok a kérdésedre: NEM. Eddyg nyylván azért nem válaszoltam/válaszoltunk, mert nem értünk a flesshez.
Egyébként a moddolt sztorymat értékelted?
Szerk: most látom, hogy elqrtam!De az 1 pontot megérte!
-
geprombolo
őstag
-
geprombolo
őstag
-
művésznő4
senior tag
válasz
geprombolo #17409 üzenetére
Rombolókám! Én egyszer elkaplak, de akkor összevissza szeretgetlek!
Nem érdekel, nincs kegyelem! -
Móci
addikt
válasz
geprombolo #17406 üzenetére
Ha kedvemre való lesz a játék, akkor belevetem magam, az fix!
-
Móci
addikt
válasz
geprombolo #17404 üzenetére
Kíváncsian várom akkor az új játékot, remélem jó lesz, mint a többi.
Ugyan, azért teljesen nem hagytam el ezt a helyet, de egy kis szünet belefért. -
geprombolo
őstag
Én már a húszéves talit várom. Bár, amilyen vegyes társaság volt az osztályom, szerintem nem lesz belőle semmi.
Köszi, hogy visszajöttél.
Ja, és csak a rövid i-ket kell átalakítani, a hosszúak úgy kell maradjanak. Már ha van kedved játszani. De lesz júniusban is játék! Sőt, azt hiszem, hogy új oldalt nyitok, mert a jelenlegi játékoldal már nagyon hoszzú lett. Persze, csak ha lesz időm rá, mert át akarom szervezni az oldalt, hogy átláthatóbb legyen.
Aktív témák
lo ...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest