- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Klemens #16398 üzenetére
Össze is jöhetünk.
Esteledik, ágyazz. Ne egy személyre, hiszen vagyunk jópáran. Készíts jó vacsorát, bonts sört, bort, hiszen nem tudhatod ki mit szeret.Lyó, persze, csak butaságokat beszélek...
geprombolo: Budapest. De sokszor elmondott indokaim alapján nem kívánok találkozni senkivel.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Klemens #16392 üzenetére
Kell a lököttség. Kell. Muszáj, hogy legyen. Másként nem lehet elviselni a napi tolongást, az aluljárós cigikéregetős izéket, meg az aggyá mán kajára majd eliszom dumákat.
Egyetlen titkom van. Kimenekültem a mindennapokból. Úgy döntöttem, hogy engedek a lelkemben élő gyermeknek, és játszani fogok, hiszen játszani jobb, mint mérgelődni.
Nem is tudom. Talán pont ezen indíttatásból, vagy hozott tulajdonságaim okán fedeztem fel ezt a játszóteret.
Nem folytatom, önfényezésnek tünhetne. -
Vakegérke
félisten
válasz
Klemens #16390 üzenetére
Óvatosan a fogalmazással. Ccc...
Ha elejétől figyeljük a történéseket, időnként meglepő, hogy kik jelentkeznek egy-egy hozzászólással. Fogalmunk sincs, hány látens " kyrabaybee hívő" van. Olvasgatnak, nem szólnak. Aztán ha mégis, akkor derül ki, hogy "húdekomolyak", "húdeszakik" is őrzik a gyermeket lelkükben.
Lyátszani lyó!
Szerk: Éjlyen a hejjesiráss!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #16387 üzenetére
Nem vesztes. Az ezüst is szépen csillog.
Nincs vesztes. Csak nyertesek vannak. Egy dolog, hogy kié a győzelem, más dolog az, hogy mindannyian jól szórakozunk a heroikus küzdelem láttán.Egyébként bármelyikük nyer, le a kalappal mindkettőjük előtt. Amit műveltek, az káprázatos.
Azt hiszem soha nem leszünk felnőttek.
-
Klemens
őstag
válasz
geprombolo #16387 üzenetére
Pont ezért nem akarom a dobogó második fokát megnyerni. Van még azért pár nap, hogy visszavegyem a vezetést.
-
Vakegérke
félisten
Drukkolni sem rosz, nekem legalábbis tetszik az a vehemens küzdelem, amely az első helyért folyik.
-
válasz
gamerkiller #16383 üzenetére
Én is így döntöttem, itt már nincs remény! Remélem jövő hónapban több időt tudok erre szánni, mint most...
-
gamerkiller
senior tag
Én inkább megvárom a következő játékot..
-
picur220
veterán
Tartsuk ezt a 2 pontot! Tisztes messziségben maradj!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #16378 üzenetére
Tudod mi jutott az eszembe? Titánok harca.
-
geprombolo
őstag
Picur átvette a vezetést. K ügynök hátrább van 2 ponttal.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #16373 üzenetére
Mindhármótok ötletét regisztráltam, mindegyikre sor kerül. A tieidet nagy valószínűség szerint háromnak fogom számolni, kicsit szét is lesznek szórva időben, hogy ne legyen egymás után két hasonló.
Az áprilisi játék már eldöntött tény (önkényesen eldöntöttem), remélem tetszeni fog. Utána következnek a ti alapötleteitek alapján megszerkesztett játékok (picur jól látja, majd lesz olyan szabályzás, hogy csak hat Y, meg hasonlóak). Ha még valakinek időközben eszébe jut valami, várom az 5letet, azt is feljegyzem.
-
picur220
veterán
De, nagyon jó ez így! Mit hitté', csak úgy adom az 1. pozíciót + a 2500 BAP-ot? Ne higgy ieneket!
-
Klemens
őstag
válasz
geprombolo #16360 üzenetére
Hűű... nagyon itt van a seggemben!
Sőt... szvsz azóta fej-fej...
Nagyon nem jó ez így... -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #16370 üzenetére
Drága nagyvezírünk, átnézted a játékra vonatkozó javaslatainkat? Ha igen, hogy döntöttél?
-
picur220
veterán
Ma már nem szándékozom írni, megyek csicsizni!
Jóéjt mindenkinek! D
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #16370 üzenetére
Pedig nincs net, vótam fenn. Se wifi, se semmi, csak 3G van. Majd tán a Spicárú' tudok írni!
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #16368 üzenetére
Ha a murderemen vagyok, nemigen írogatok!
De aztán lehet, hogy igen
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #16366 üzenetére
Ja, az persze más.
Ha kinyiffanok, majd írok a mennybű'!
-
picur220
veterán
Mi a statisztika? A korom? Nem értem...
-
moha21
veterán
válasz
geprombolo #16360 üzenetére
Még párat írok és beérem őket.
-
geprombolo
őstag
K ügynök-picur 137-132 ebben a percben. Picur szorongatja versenytársát, de nagyon! Hajrá egyik, hajrá másik!
Itt kuksi az eredményt.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
talmida #16358 üzenetére
Te, picur hány éves is vagy? Menj ide, a népszámbavevésre!.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
picur220 #16341 üzenetére
Bátorság!
Nekem 17 éves koromban szedték ki. Nem adtak hunyókát, csak érzésagyonverőt.
A kezdete nem annyira kívánatos. Beadnak a szádba egy nagy adag érzésagyonvágót, amit a garaton tartasz, amíg mondják (sokáig!!), aztán az injekciókat már nem érezed. Meg semmit, ami azután jön.
Fontos, hogy együttműködj a dokival.
Minden szavát figyuzd, és csak azt tedd, amit mond.
Rutin-műtét. Gyorsan zavarják.
Csak inkább utána rossz pár napig, de kibírható.
Ja, és most nevess, amennyit csak tudsz, mert utána egy darabig nehezen fog menni.
-
geprombolo
őstag
Mai bölcsességem:
Az élet csupa öröm és kacagás! -mondta az inkvizítor és elkezdte csikolni áldozatát. -
picur220
veterán
válasz
geprombolo #16353 üzenetére
Rem nekem is effjata vicces é'ményem marad majd meg az egészbű' csak!
Vakegér: és azt hogy? Ha hason fekszem fő', akkor a seggemet nézi a fejemnek, és úgy?Durva is vóna...
-
Klemens
őstag
válasz
Ehehe... ez vicces.
Nekem még szerencsére semmimet nem vették ki. A kezemet is csak egyszer szedtem ketté, de azt nem úgy akartam. -
Vakegérke
félisten
válasz
Viszont a műtét után tuti rengeteg fagyit ehettél. Egy kishavernek is kivarázsolták a manduláját, és volt bőr a képén előttünk nyalni azt a jó kis fagyit.
Na jó, mi is kaptunk agy nyalintást.picur220: Jól vigyázz, nehogy fordítva feküdj a műtőasztalra. A mandula hasonlít a herére, és mindkettő páros szerv.
-
geprombolo
őstag
válasz
picur220 #16347 üzenetére
Nekem 6 évesen szedték ki a mandulámat, végigélveztem az egészet. Csak érzéstelenítést kaptam. Utána olyan emlékem van, hogy iszonyú éhes voltam és sírtam teli torokból. Mondták, hogy nem szabad, mert felszakad a seb, meg kaptam teába áztatott kekszet, hogy éhen ne pusztuljak. Így utólag vicces.
Jó8! -
Klemens
őstag
-
Klemens
őstag
válasz
Badman 4ever #16343 üzenetére
Úgy érzem fogtad az adást.
Hozzáteszem nem akarom itt ezt feszegetni, nem mozgat az egész.
Poénnak viszont nem rossz szvsz... Ne vegye magára senki! -
Badman 4ever
őstag
válasz
picur220 #16341 üzenetére
Akkor kéz és lábtörést, de vigyázz, mert a bolondok napja lesz akkor, szóval lehet, hogy amikor felébredsz ez játszódik le:
doki: "Uram, ön holnaptól csak bal lábbal tud kelni."
picur: "Mi van? Mandulaműtétre jöttem, a lábamnak semmi baja!"
doki: "Most már nem is lesz..."
Klemens: Klikk! (Utolsó előtti bekezdés.)
Oldalt nincs sok extra, egyetlen gombocska került a készülék jobbik felére (nem az a Jobbik, oké?), ezzel indul a kamera. -
Klemens
őstag
válasz
picur220 #16329 üzenetére
Abban az esetben győzzön a jobbik!
gépzúzó: Nem én kezdtem az egészet, de nincs tervbe véve a háború.
Riszpekt a befogadásért meg minden.Iparkodnom kéne így, mert a vezetés hátrányba fog átmenni. Sajna csak ebben az időben tudok egy kicsit itten jobban irogatni, mert 19:10-re érek haza. Not good ez így...
-
picur220
veterán
válasz
gamerkiller #16338 üzenetére
Szerintem vmit muszáj írni. Így ezt sikeredett, írtad észnékű, de gondókodásnékű kéne az effajtát! Nagyon nem mindegy...
-
picur220
veterán
válasz
gamerkiller #16334 üzenetére
Na de ebbű hogy csiná'tá MB-t? Akkor már MM 2010, nem???
Mennék, ha nem műtenének... -
talmida
Közösségépítő
IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen.
Mi is a játék most?
Vakegérke összezavart.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #16331 üzenetére
És velünk van az erő mellett MP2K is szóval a macik vannak kisebbségben.
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #16331 üzenetére
Taamida a negyedik? Ő nem mindig szövetséges, van, hogy mobcsi formát ő't!
játékospusztító: Mi az az MB 2010? -
gamerkiller
senior tag
Jön valaki innen a MB 2010-re? Mi Keldor Papával ott leszünk!
-
Klemens
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
csokoralex #16316 üzenetére
Már van macink, és bizony örülnénk neki, ha lenne még egy. Örülök, hogy ránk találtál, remélem maradsz, hogy megörvendeztess minket játékosságoddal, ötleteiddel, szócsépléseddel, smiley értelmezéseiddel.
-
picur220
veterán
Az egyik kettő nem vót szándékos, oda is írtam! Egyébként meg nincs benne a rendszabcsiba, hogy tított vóna ez! Egyébként nem szoktam, mondom, random vót.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #16310 üzenetére
No, kérlek szépen, van egy ötletem.
A hozzászólásokban minden "I", "i", "J", "j" betű y-nal írassék. Indokom a következő. Mivel kyrabaybee kirabéjbi-nek ejtendő, gondolom érthető az összefüggés.
Lehet egyszerre is a két betű, de ha külön-külön játszuk, akkor két hónapra elegendő.Megjegyzem a Vaterán Yózsi a nickem, és a kedvenc kenyeresemnél is így írják a nevem előrendelésnél.
Szerk: Aztán lehetne olyan is, hogy az "I", "i" betűket két "EE", "ee"-vel kéne írni. Lásd kyrabaybee.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #16313 üzenetére
Nem is néztem, hogy hiányzik a szó vége, azt akartam írni, hogy szó.
De Mócié is tetszik. -
geprombolo
őstag
válasz
csokoralex #16314 üzenetére
Játszunk. Például ilyeneket. A mostani legalul van.
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #16311 üzenetére
a sz elején... mit akarsz itt mondani? hsz, vagy szó?
Sajnos nem értem.
Ja, és köszi az 5letet neked is, meg Mócinak is! -
Móci
addikt
Ötlet: egy hozzászólás első és utolsó betűje legyen az :L, s bizony legalább egy szmájlit tartalmazzon a hat közül.
Jobb nem jut eszembe, a mai nap durva volt, kicsit magam alá csúsztam. -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #16310 üzenetére
Csak kyraszmájlikat tartalmazó hsz., úgy megírva, hogy a sz elején lehet csak krabetű.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #16305 üzenetére
Gyermekiek ezek a szívek, másképp ki a csuda állna neki itt betűsködni, vagy betűtlenkedni?
No meg a 2 órás matekozás egy feladvány kapcsán?Egy kis zene.
Hogy jön ez ide? Sehogy. Vagy mégis?
Hej, barátom... A többi csak körítés.Játszunk. Játszani jó, az élet sava-borsa. Aki nem tud játszani, abban meghalt az ártatlan gyermek.
Játszunk, mert játszani jó, és tesszük ezt 2009-01-23 22:40:00-es kezdéssel. A vége megjósolhatatlan.
Játszunk, és a játék néha több energiát képes elvenni, mint a fizikai munka. Mondom ezt azért, mert extra feladatként hátadon cipeled az adminisztráció terhét is.
Hej, barátom...Köszönet néked mindazért, amit tettél, teszel, és tenni fogsz ezért a topicért, ezért a brancsért, kyrabaybee anyánk örökségéért.
-
geprombolo
őstag
válasz
picur220 #16303 üzenetére
Mert abban ÉN akartam nyerni. Többek között azért is, hogy utána nyugodtan, hátradőlve nézzem, ahogy játszik a népem. Elvagyok azzal, hogy számolom a pontokat, kitalálom-szerkesztem-vezetem a játékokat. Kitölti az időmet rendesen, hidd el! Meg mostanában kicsit (a múlt héten nagyon) magam alatt vagyok, ez meglátszik a hsz-eim mennyiségéből is. Hidd el, élvezettel nézem, ahogy -Vakegérke szavait idézve- gyermeki szívvel játszotok. Jó játékot kívánok nektek!
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #16300 üzenetére
Uhh, sorry, kettő ment...
Mostmár ugyan tökmindegy...
-
picur220
veterán
válasz
Benned miért nincs versenygeist?
Nem nagyon vettem észre egyik játékban sem...
Kivéve a kyrára kezdődő szavas, januári játékot, ott odatetted magad! -
Badman 4ever
őstag
válasz
Ez a hsz. pedig a 16300..
Most már nem is nézzük a kerekeket, úgy pörög a topik.
Aktív témák
lo ...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AM 5 lapok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest