- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
válasz
geprombolo #17195 üzenetére
Legyen, majd kygondolok egy értelmes történetet és akkor majd begyűjtöm az első 5 pontomat. Hogy lehet a logouton keresny? Nem nagyon akar nekem összejönny hogy megkeressek valamyt...
-
geprombolo
őstag
válasz
essexboy #17194 üzenetére
Úgy bizony! Van kedved játszani? A játék szabálya egyszerű, itt, az oldal alján megtalálod.
-
Hú de régen voltam ytt. Badman 4ever mérges pyngvyn lett azóta
kyrabaybee-t azóta ys a szmájlyk homálya fedi?
-
nem_tom
őstag
válasz
Badman 4ever #17190 üzenetére
Ez nagyon jó! Respect!
Majd valamykor a közeljövőben alkotok én ys valamyt, csak hogy ne maradjak ky a mókából. Meg a pontokból.Ha jobban bele gondolok, nem lehet ez olyan nehéz.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #17190 üzenetére
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Vakegérke #17189 üzenetére
Sőt hagytam benne még egyet.
De akkor a másodyk nekyfutás:
Felvydultan barátocskánk ymmár újra 3 foggal ugrált. Hazaugrándozott megmosny a felújított protkóját.
Nem tetszett neky az Anal-B, ezért a szomszédnény fekete pasztáját próbálta ky.
Csakhogy a szomszédnény a környék gonosz boszyja és örök feketeséggel súlytotta a pasztával a 2. fogát.
Most myt tegyek? - Kérdezte a fekete fogú magában és felkerekedett megoldást találny.
Találkozott ys egy kyrabaybee nevű jótündérrel, aky szívesen segített neky vysszafordítany a varázslatot, különböző szolgálatokért cserébe.
Elment a boszyhoz és bűbájosan úgy seggberúgta, hogy a NASA se tudta bemérny a pozícyóját, ezzel megtörve a varázst.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Badman 4ever #17188 üzenetére
Ez csúcs, kár volt innom olvasás közben. Kishíján megfulladtam, de sebaj, megérte!
Tyú, írd mégegyszer! "...visszafordítany..."
Sajnálnám, ha emiatt buknád az öt pontot. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Klemens #17179 üzenetére
Én ys, én ys, folytatom a mesét.
Felvydultan barátocskánk ymmár újra 3 foggal ugrált. Hazaugrándozott megmosny a felújított protkóját.
Nem tetszett neky az Anal-B, ezért a szomszédnény fekete pasztáját próbálta ki.
Csakhogy a szomszédnény a környék gonosz boszyja és örök feketeséggel súlytotta a pasztával a 2. fogát.
Most myt tegyek? - Kérdezte a fekete fogú magában és felkerekedett megoldást találny.
Találkozott ys egy kyrabaybee nevű jótündérrel, aky szívesen segített neky visszafordítany a varázslatot, különböző szolgálatokért cserébe.
Elment a boszyhoz és bűbájosan úgy seggberúgta, hogy a NASA se tudta bemérny a pozícyóját, ezzel megtörve a varázst.
Remélem tetszyk.
-
Klemens
őstag
válasz
geprombolo #17180 üzenetére
Legközelebb jobban fygyelek.
A 18 éven alulyaknak üzenem, hogy csak a haja lett meghúzva a nénynek, mert szép hosszú és szőke haja volt. Ha naponta 10 ílyet gyártok, akkor myndedjykért jár az 5 pont? -
Klemens
őstag
Megpróbálkozom én ys...
Ugrálok az erdőben, mynt egy hülye ydyóta
Telybefejelek egy faágat, így már csak egy két foggal vygyorgok
Kezd fájny, így már nyncs akkora öröm, sőt, ylyen hülye ys csak én tudok lenny
Ez nagyon fáj, syessünk a fogorvoshoz, hogy csynáljon valamyt
A fogorvos nény még utolsónak fogadott és azt mondta, hogy tud segyteny és még bugyy syncs rajta, hát én kyhívóan kacsyntok
Ezaz, kész, újra 3 foggal vygyorgok, alyg fáj már és tapsykolok, mert a doky nényt meg ys húztam, hála a kacsyntásnak
Ez mylyen lett?
Remélem elég y van benne. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #17177 üzenetére
Köszy, de szeryntem erre bárky képes. Azért az nem semmy, hogy újabb öt ponttal gyarapítottam énfennségem állását a játékban, ugyebár. Az pedyg tény, hogy a két sor meglétéért koptatom a byllentyűt.
-
Vakegérke
félisten
: Csyny tyny kyscsaj annyyra örül, hogy ugrándozny kezd.
: Tetszyk ez egy kyscsávónak, aky többet akar látny a láthatónál, így hanyatt csapja magát.
: Kycsyt messze sykerült a mutatvány, így byzony nem lát semmyt.
: Közelebb vergődyk, ám felsérty a beton a hátát.
: Esze mynt tenger, ymmáron gördül, nyysta beton dörzsölés.
: Rá ys cseszett, meg nem ys. Kellő pyllanatban hengeredett a tyny kyscsaj alá, így látta amyt akart, csak éppen a kyscsaj leszálló ágban, és tűsarkúban volt, így a kyscsávó szeme... Szóval bybys lett.
Bemutatónak jó lesz?
-
Klemens
őstag
válasz
geprombolo #17174 üzenetére
Majd megróbálkozom valay ylyen megalkotásával, de most nyncs kedvem. Jó, lehet kyfogás, de akkor syncs. Vyszont ma kyesett az egyyk kereke a fűnyírónak, majdnem leestem róla.
Mostanában többet szerelem, mynt vágok vele... -
geprombolo
őstag
-
Klemens
őstag
válasz
nem_tom #17162 üzenetére
Kycsyt gyorsabb, mynt gyalog. A 30km/h-t úgy értem, hogy ötödykben és még kézzel ráhúzom a karbyt, tehát a max befecskendezésy mennyységet adom neky, ergo max fordulat, max. teljesítmény.
Amúgy szvsz olyan 15km/h-val mehet symán ötödykben, de olyan 3-4-es fokozatban vágom átlagosan a füvet.Badman 4ever: Nekem ys jönnek a vyzsgáym és még alyg vannak tételeym, 17-én írom az írásbelyt...
Én múlthéten hétfőn adtam le az önéletrajzomat, remélem sykerülnek a vyzsgáim és felvesznek, kezdő melóhelynek jó.lezso6: Nagyjából az egész levágása olyan 15-20 óra körülbelöl.
Vakegérke: Ez alatt 50cm-es kés van.
-
Vakegérke
félisten
válasz
nem_tom #17170 üzenetére
Panelban lakom, nyncs kaszám. Ha lenne, azt a szomszédok megregulázására használnám. Ez poén volt, hyszen kívánok myndenkynek olyan szomszédokat, mynt az enyémek. Azonban kaszáltam már, és bár rutynom nem volt benne, elég szépen haladtam a munkával. Aky pedyg vágja a dolgot, az séta tempóban halad, myközben széles rendet vág.
Szerk: puttputt: Nem kéne meghívny a topycba szablya barátunkat, ha már megemlítetted? Én már elkövettem ylyen merényletet, és bejött.
-
puttputt
őstag
válasz
nem_tom #17170 üzenetére
Esetleg szablyával?
-
Vakegérke
félisten
válasz
lezso6 #17168 üzenetére
No ugye. A gépy eszköz legyen mondjuk 50 centy vágószélességű. Hol ér fel yfjonty vehemencyáddal? Jó, persze, kell a vytézség, nem könnyű meló, de ha rytmykusan kaszabolsz, lazán legyőzöd a motoryzált ellenfelet. Utána pedyg jól esyk a kaja, és tuty, hogy mélyen alszol.
-
-
Badman 4ever
őstag
-
Klemens
őstag
válasz
nem_tom #17156 üzenetére
Arra ys jó lenne, de ahhoz lassan megy. Ha egy normálysabb váltó lenne rajta, akkor akár symán lehetne 50-nel is csapatny vele, de eredetyleg nem ez a célja, így kb a max. sebessége a 30, de utána gáz elengedésnél már visszadurrog.
geprombolo: Ygyekszem megynt, hátha nyerek.
lezso6: Ytt a syma tologatóssal symán vágon egy héten keresztül a füvet, napy 3-4 órában.
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #17157 üzenetére
Csinálnék én smyley értelmezést, de azt a 18 y-t sokallom.
-
-
geprombolo
őstag
válasz
Klemens #17151 üzenetére
Akkor hajrá, nyomasd a szöveget! Sok pontért jöhet a szmájlyértelmezés. Legyél te az első, ysmét. Én nem bánom, myndenkynek egyformán drukkolok. Nem ys olyan könnyű így írni, oda kell fygyelny, mert hamar el lehet rontany. Én ys benéztem kétszer ys.
De kyjavítottam.
Úgyhogy van egy pontom!
-
Klemens
őstag
válasz
nem_tom #17154 üzenetére
Mondjuk azért nem kell egy nagyo komoly masynéryát elképzelny.
Most egy 3,5hp-s honda motor van rajta, 5+R váltóval. Nem tudom mennyvel mehet max, olyan 30-al, de akkor már a karbyt kézzel kell húzny.
Ytt ys van róla egy kép.
Tegnap vyszont futóművezny kellett, mert baromy nagy széttartása volt szegénynek. Eléggé elhajlítottam a keréköszekötő rudat.
Eredetyleg akkus, yndítómotoros lenne, myvel a gyáry motor meghalt rajta, a honda meg berántós, így ezek lekerültek róla, meg a fűgyűjtő ys. -
Klemens
őstag
Most nézem az állást és nem ygazán van sok pontja senkynek. Pangás van vagy csak szerencsétlenek vagyunk.
Még bárky átvehety a vezetést és nyerhet ís akár. Húzzunk bele emberek.
Kynek, hogy telt eddyg a napja?
Én ma vágtam füvet megynt vagy 2 órát, szépet rallyztam a fűnyíróval. A héten már kb. 5 órát vágtam, de még a felével sem vagyok készen. -
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #17148 üzenetére
Ja!
Úgy emlékeztem, hogy a 2 teleírt sor, az 2 pont. Na sebaj!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #17145 üzenetére
Ez a Hayr című fylmből van. Amyt én keresek, az a Fekete tollú fehér madár.
-
válasz
geprombolo #17143 üzenetére
Ejj, megnéztem a blogod, s tényleg lemaradtam sok jó dologról.
De sebaj, jobb később, mynt soha!
Ygyekszem ytt maradny s játszany.
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #17144 üzenetére
Az a 2 pont, szeryntem egy kicsyt kevés. Elrontottam volna a hsz.-eym nagy részét?
-
geprombolo
őstag
Számoltam. Majd valamikor a Birodalom is tovább zötyög.
-
Hű mi van itt?
Kicsit lemaradtam.
Ezek a nők nem hagynak fórumozni...
-
picur220
veterán
válasz
nem_tom #17137 üzenetére
Értem már.
Én napyszart nézegettem eddyg, de találtam egy sokkal jobbat.
-
Klemens
őstag
Szyasztok!
Egy újabb és kycsyt nagyobb kyhagyás után ysmét vagyok.
Bnőm most érettségyzyik, nekem nemsokára szakmay vyzsga, kellene a tételeket csynálny, de nyncs kedvem hozzá.
Reggel voltam melózy Batyyn, nagyon jó ydő volt és így nagyon sok jó mellett lehetett szemrevételezny. -
Ytt vagyok én ys... Mos végeztem a melóval, és holnapyg pyhy!
A megasztáros barmok: no comment! Eddyg sem érdekelt, ezután sem fog! Csak arra vagyok kíváncsy, hogy my vysz rá valakyt, hogy ennyyre lejárassa magát? Ha ennyyre nyncs értelme az életének, akkor menjen aknaszedőnek!!! -
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #17125 üzenetére
Erre persze van lóvé, drága műsor ydő. Tényleg nyncs előzetes szűrés? Képtelen vagyok elhynny.
-
Vakegérke
félisten
Eddyg se néztem ezt a műsort, de úgy néz ky, hogy nem ys fogom nézni. Ugyen nem vagyok szakavatott, hogy elbíráljam a fellépők teljesítményét, de ez syralmas, szánalmas.
Hogy a búbánatban lehet annyy bátorságuk ezeknek a *****knak , hogy ylyen szemetet előadjanak a nagy nyylvánosság előtt? -
picur220
veterán
válasz
Badman 4ever #17122 üzenetére
Ez se gyenge...
Ó de bikicsunáj, csunáj, bikicsunáááááj vicsáj... -
Vakegérke
félisten
My lenne, ha lynkelnétek néhány díszpéldányt?
-
nem_tom
őstag
válasz
Badman 4ever #17118 üzenetére
Symán. Így poénból bemennek baromkodny, mykor nagyon unatkoznak.
-
nem_tom
őstag
válasz
Vakegérke #17114 üzenetére
Örülök, hogy nem unatkozol.
Én mostanság jóval rytkábban leszek, mert úgy döntöttem, hogy a napjaymat, nem a gép előtt "elcseszve" akarom tölteni, hanem valami úgymond "értelmesebbel". Tehát szabadydőmben csavargok, lófrálok, meg ylyesmy. Persze ezzel nem azt mondom, hogy Ty csak ydőpazarlás vagytok meg mynden. Szívesen járok közétek. Azért ahogy tudok aktív leszek.Na jóccakát!
-
Vakegérke
félisten
Szeretek ytt lenny, szeretem ezt az egész őrültséget.
Én ezt nagyon élvezem!
Bár talmyda már megszólt a képy látványért, kellő zeney aláfestés ezen topychoz fűzött érzelmeymhez.Ytt vagyok, ytt leszek. Sajnos cserélődnek a játszótársak, azonban nagyon remélem, hogy uralkodónk nem potyára fektet energyát újabbnál újabb játékok kytalálásába, és nagyon remélem, hogy nem jön el az a perc, amykor le kell eresztenem a függönyt, mely szerynt game over.
Én ezt nagyon élvezem...
-
Vakegérke
félisten
Tudom, hogy már lynkaltem, de nem tudok betelny vele. Aky akar, az nyugostan elküldhet a francba.
Anno volt egy fylm, tátott szájjal néztem.
Csuda tudja, talán román, vagy moldáv volt valamely ősöm, vagy csak egyszerűen szeretem az ylyen zenéket, meg a még ylyenebbeket, meg a nyavalygósokat, meg a könnyzacskókra hatóakat.
Emlékeymben él az élmény, holott a fylmre nem igazán emlékszem. Olyasmy rémlyk, hogy valamy lökött Dana, Dana felkyáltásokkal vágyott egy lányra, de a zene, az nem. Csak tudom, hogy szíven ütött.
Fekete tollú fehér madár.
Vadászom, de hyába.Hadd zárjam soraymat ezzel a megyndító zenével.
-
Vakegérke
félisten
válasz
nem_tom #17111 üzenetére
A játék könnyű, mégsem pörög a tracsy. Gyorsan ky ys használom a lehetőséget, és nyomatom a magamét.
No, szóval előző bejegyzésem kapcsán megemlítem, hogy jövőre nyugdíjba megyek. Valószínűleg augusztus vége lesz a sorsfordító pyllanat, hiszen aky olvasta blogom legelső, egyben bemutatkozó írását, az tudhatja, hogy 23-án születtem.
Sokan azt mondják, hogy agyon fogom magam únny, és könyörögny fogok, hogy vegyen vyssza a cég.
Én meg azt mondom, hogy nem így lesz.
Kedvenc főnököm, Trallala bácsy olyant szólt, hogy nem enged nyugdíjba menny.
Ha már megemlítettem, pár szót szólok erről az emberről. Jó fej, barátságos, mondhatnám kedves. Ami pedig a Trallala nevet illeti, talán nem haragszyk meg rám, ha valamy csoda folytán elolvassa ezen soraymat. Balla a becsületes neve, és ezt szynte dúdolny lehet, énekelny, gajdolny, rytmykusan kántálny, így számomra Trallalává vált.
Szóval nem akar elengedny, én byzony mégys nyugdíjas leszek. Utána beszélgethetünk, új alapokra helyezzük kapcsolatunkat. Tysztázzuk munkám valós értékét, tysztázzuk a tartozyk-követel rovatot. Majd meglátjuk.Bikini : Metematikus dala
Egyszer ha majd öreg leszek,
veszek két kereket,
kocsit eszkábálok rá,
mások levetett holmiját gyűjtöm.Guberálom a kukákat,
ha lesz még akkor egyáltalán,
ha nem fal fel mindent
a szemétzabáló tűz.Egész életemet elhülyéskedtem.
Tiszta hülye maradtam.
Azért megvagyok szépen,
megtalálom számításomat.No kérem, ha a dőltbetűs rész elvytte a pontot, sebaj.
Nem tudom myért, kycsyt elszomorodtam. Na myndegy.
Ha végre nyugdíjas leszek, én ys veszek két kereket, de nem eszkábálok rá semmyt, hyszen egy campyng bycykly tartozékay lesznek. Bryngázok majd, ha kedvem tartja, ha pedyg úgy akarom, akkor tizenhat órát alszom. Pyhengetek, álmodozgatok, zylált ydegeym kisymulnak, végre megnyugodhatok.És ytt leszek, de ytt ám! És ez nem üres fenyegetés.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Badman 4ever #17107 üzenetére
A lényeg a versenyszellem.
Nem panaszként, de elmondanék valamyt. Tavalyról van még tíz nap szabym, tehát az ydey harmync nappal együtt közel két hónap pyhenő jár. Pyllanatnyylag esélyem syncs rá, hogy akár két hetet kapjak. Szép? Fáradt vagyok, mynt a dög. Egyszerűen nem tudom magam kyaludny.
Ytt vagyok, és ytt leszek. Majd nyögök nagyokat, de játszom, hyszen a játék az élet egyyk fűszere. -
Vakegérke
félisten
No kérem, úgy tűnyk, hogy tetszyk myndenkynek ez a játék. Számomra öröm, hyszen az én ötletem volt. Annyy a tytok, hogy mynél aktívabbnak kell lenny, és kész. Aky melóból tud írny, az hatalmas előnyre tehet szert.
Amy pedyg azt yllety, tényleg ne keverjük mynytársadalmunkba az ysteneket. Egyyket se.
-
Klemens
őstag
válasz
geprombolo #17104 üzenetére
Értem. Ez vyszont akkor azért nem ys olyan nehéz, mynt az előző játék. Ez mondjuk jobban ys tetszyk. Ígyekszem tényleg mynnél aktívabb lenny, de nagyon bele kell húznom.
-
Klemens
őstag
válasz
geprombolo #17102 üzenetére
Értem. Vyszont akkor már egy pontom van, mert az yménty hsz-emben teleírtam két egész sort.
Van olyan szabály, hogy mynymum hány y-nak kell benne lennye? Még egy kicsit írok aztán megynt meg ys van a két sor. -
Klemens
őstag
Szyasztok lakók!
Megjöttem én ys, jól értelmeztem és csak annyy a szabály, hogy myden y helyett y-ont kell írny?
Ez mondjuk tetszyk, ebben részt próbálok venny én ys, de már aktívabban.
Aktív témák
lo ...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest