Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Még jó, hogy nem Wiszkis...

Gratula, Vistaboy!

-
sp@rtan
senior tag
Psyco éppen most zúztam egy kicsit Guitar Heroban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hehe én éppen kvázi leszek

SZERK: KVÁZÍÍ

-
Ice!?
őstag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Háát nem tudom. Ebben az esetben munkaidő végét, de mindig mást.

-
Psychonaut
veterán
Ejj mi a kő pingvinek, kend...
...hsz-gyűjtésbe kezdtek nélkülem?
Szép napot mindenkinek!

-
Vistaboy
veterán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Én meg pont most lettem Gamepod szerkesztő, úgyhogy szeretném ezt azzal megünnepelni, hogy ezt elsőnek veletek tudatom.

Sajnos azonban ez azt is jelenti, hogy mostantól kevesebb időm lesz ide írni, de egy-két hsz.-re majd mindig szakítok időt.

Ja, és gratula az új Őstag-oknak.

-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Nekem se sok kell már hozzá.

-
geprombolo
őstag
Rájöttem, hogy ez itt az Őstag-nevelde.

-
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Az ilyen zenéket nagyon szeretem. Meg az ilyent is.
Prof01: Fogalmad sincs, mennyi szeretet szorult ezekbe az állatkákba. Ami pedig a patkányt illeti, a legintelligensebb állatok közé tartozik.
Igen, ráéreztél. Barátunk kapcsán voltam túlbuzgó. A második oka pedig erőteljes OFF-olás.
"Biztosan ki fogod érdemelni, ha én kiérdemeltem..."
Ezt hogy érted? Neked is volt sarad? És ha igen, hogy sikerült elintézni? -
Prof01
veterán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Aha, értem.
Köszi a választ! 
Hát nekem egyik rágcsáló se aranyos. Egyik ismerősömnek van patkánya, oda van érte, de én irtózom tőle.
Biztosan ki fogod érdemelni, ha én kiérdemeltem...
Csak jobb kerülni az ilyen noname srácok blogjait. Ha jól sejtem ott szerezted az egyik kitiltást, ahogy még pár ember.
-
Móci
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nagy élmény lesz, az biztos! A 22-es wide monitor sem apró, de amikor megláttam nagyban a Macrosst... hát... brutális!
Ha tehetném, én is beneveznék egy tv-re, de egyelőre se pénz, no meg a szobámban sem férne el. Majd egyszer egy 26-os, ips paneles lg monitor...
200 pénzért szerintem lehet majd jót találni, de előtte nem árt megnézni működés közben.Üdv Ice! Lassan, messze van még a hat óra... örülök, hogy jó napod volt, az enyém elmegy.
-
-
Ice!?
őstag
sziasziasziamindenkinek!

Húú olyan jó napom volt.

Az :L 10000. hsz-e után nemsokkal itt van az én 1000. közösségi hozzászólásom is. Hogyan telik az idő..

És mi újság a Birodalomban?
-
Móci
addikt
Üdv az újonnan jötteknek!
A videókat majd otthon lesem meg, itt nincs hang.
Vistaboy: kitartás, megéri!
Nagy tv lesz? Mi haver 100-as panájára nyomtuk ki egyszer hdmi-n a Macross Zero egyik részét bd ripben... elnéztem volna még sokáig, gyönyörű képe volt! Egyszer biztos rábeszélem, hogy had nézzem meg már úgy is... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Badman: látom, csak úgy falod a jegyzeteket!
-
Vistaboy
veterán
Szép jó napot.
Látom meló a téma, erről én is tudnék mit mesélni. Holnap és holnapután 12-ezek, reggel 6-tól este 6-ig, és még 24-én is mennem kell, mert sok a meló.
Viszont ezért lesz két napom, amit kiveszek majd jövő hónap elején, mert akkor hozzuk az új TV-nket.
Minden rosszban van valami jó is. 
-
-
Móci
addikt
Kellemes délutánt!
Látom nagy a pangás, 10 000 után mindenki pihen? Csak én helyettesítek a szabadnapomon 3 órát, s érek rá írni?
-
puttputt
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Grat. Csakénvagyok. Na, most aztán lesz neked "putt putt"...

-
A nagy ünnep alkalmából megosztom veletek a legutóbbi slideshow-t, amit a Windows Live Movie Maker-rel készítettem, amit szívből útáltam ..eddig. Ui a mezei XP-s WMM-hez voltam szokva, ez a vistához passzoló változat meg nagyon betett nekem eleinte...
Azt hittem, hogy mindenben sokkal bénább a tesójánál, de rájöttem, hogy csak egy-két dologban rosszabb, és egy rakásban meg kifejezetten jobb. Lehet, hogy majd írok is róluk egy kis összehasonlítást egyszer. Egyszer, amikor majd lesz időm. 
Még egy megjegyzés: sajnos a Youtube-on a zenébe valami kis zajt kevertek egy-két helyen, hogy onnan ne lehessen másolni...meg ki is vágtak egy hajszálnyit, attól lett a csúszás. Az eredeti jobb.
Katt a képre:
Vakegérke: OK, :LO:L

Móci: Én biztos soha nem leszek apa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Csizmás
titán
Megjöttem, jóéjszakát kívánni.

-
Móci
addikt
válasz
Vakegérke
üzenetére
"Szeretetre mindenkinek szüksége van. Egy kis tutujgatásra, becézgetésre. Megkapjuk? Talán."
Ezzel maximálisan egyetértek! Nekem is szükségem lenne rá, de még nem találtam meg a megfelelőt, aki tudna szeretni engem. Fel nem adom, lesz itt még örömbódottá'!
Jó éjt, holnap még hosszú lesz a nap, ideje pihenni. -
Vakegérke
félisten
Két kérdés egyszerre?

Gergő_: Megpróbáltatásaim, mondhatnám szenvedéseim nem ide tartoznak. Elkezdtem volna panaszkodni, és magamra szóltam. Ennyi az egész.

Prof01: Igen ő leszek én. No persze csak akkor, ha kiérdemlem. Elméletileg egy év halasztás, hiszen volt két kitiltásom. Gyakorlatilag a bírák jóindulatán múlik a dolog.
Nos, sokadszor írom le, de megteszem.
Szeretem az egérkéket. Nézd, nem aranyos? Védtelen, szeretetre méltó.
Szóval egér. Még egér, nem egérke.
"Jól csak a szívével lát az ember."
Úgy gondolom, hogy megtanultam a szívemmel látni. Nincs már szükség a szememre.
Vakegér. Nem teljes.Szeretetre mindenkinek szüksége van. Egy kis tutujgatásra, becézgetésre. Megkapjuk? Talán.
Ha már senki sem kedveskedik nekem, legalább hadd legyek én kedves magamhoz.Megszületett Vakegérke.
-
Eastman
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Én a dörzstálat használom napi rutinnal. ...bár nem rendeltetésszerűen.

-
Móci
addikt
Én sejtem, hogy mi a 'moderálás' célja...
Amúgy igen, mostantól már valóban történelem a topic régi élete. -
Eastman
addikt

Sziasztok!
Gratula Vakegérke!
...és gratula minden :L totyik lakónak!
A 10044 az enyém lett!

Meg a #50 is!

[ Módosította: philoxenia ]
-
Vakegérke
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Pisztillus.
18.5 évig dolgoztam kórháznál, így értek pár dolgot, amit más nem.
Miniszteri Dícséret-et is kaptam munkámért.
Úgy kirúgtak, mint a huzat, mert megszűnt a munkaköröm.Ez nem az a tropic, fogd be a szád, Vakegérke!
Egyelőre vedd figyelmeztetésnek. -
-
Vakegérke
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Olyan nicked van, amit nem megjegyezni, hanem elfeledni nehéz.
Köszönjük.
Ha pedig játszani, vagy csak dumcsizni támad kedved, várunk szeretettel.

-
válasz
Vakegérke
üzenetére
Örülök, hogy sikerült elérni azt, amit olyan nagyon szerettetek volna. Azért fél szemmel én is figyeltem az eseményeket, de minden rendben alakult. És ez így a jó.
Még mielőtt felmerül a kérdés: Ez a pingvin meg kicsoda, hát én hoztam nemrégiben rarri hogylétéről a hírt.
-
Vakegérke
félisten
Barátaim!
Megnyugodtam.
Nem volt könnyű, hiszen "két malomban őröltünk", hogy elérjük a kitűzött célt. A problémák immár semmivé váltak, és itt újra meg kell említenem Racecam barátunkat, akinek segítsége nélkül nem ott tartanánk, ahol tartunk.
Köszi szépen!
Mertünk álmodni egy nagyot. Mertünk bízni valamiben, mertünk hinni valamiben. A hit pedig hegyeket mozgat meg.
Ki gondolta komolyan fél éve, hogy ezt a napot is megérjük? Bár bizakodó voltam, csak remény szintjén gondoltam a dologra.
Bekövetkezett.Lemorzsolódtak néhányan, és ez kicsit beárnyékolja örömöm. Kár, hogy nélkülük gyújtunk örömtüzet. Ám ha benéznek ide, talán jó érzéssel veszik tudomásul, hogy ennek az örömnek ők is joggal részesei.
Végezetül szeretnék mindenkinek megköszönni bármi apróságot, ami megköszönhető.
Köszönöm!
Csakénvagyok: Istenke éltesse a picit!
Üdvözlettel: Vakegérke, Birodalmi Szóvivó és Békenagykövet.

-
geprombolo
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Szóval azért maradtál le a gonoszkodásról, mert apát csináltál magadból...
Na jó, gonosz voltam. Bocsi és gratulálok a babához. Vigyázzatok rá és neveljétek szeretetben.
-
Ehh-ehh, teljesen el is felejtettem.
Grat mindenkinek.
-
Kasza08
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Neked is egy nagy grat! külön,
meg a topik lakóknak és Vakegérkének!amikor ide belestem, valahol 1700 körül jártatok. Én sejtettem, hogy nem fog ez abba maradni. De a végén ez a megszervezés, ez is példás! Jó kis csapat vagytok

-
Prof01
veterán
Ti betegek vagyok.
Grat a hsz-ekhez!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Sok boldogságot a kicsihez!
Tudható-e, hogy fiú avagy kisleány a jövevény? 
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köce. Neked is Móci
-
Móci
addikt
Kellemes, ünneppel teli estét ismét!
Látom a hangulat nem lankadt, helyes!
Megtörtént a szerelés, beszélgetés, sörözés, úgyhogy megint itt vagyok. Azt viszont elfelejtettem mondani, hogy tényleg ittam egy pohár pezsgőt a Birodalomra!Csakénvagyok: szívből gratulálok, remélem egyszer én is apa leszek!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Kedves tőled. Az apasághoz pedig gratula a topik nevében!

-
Csakénvagyok
őstag
Nem piszkítottam bele, aki elolvassa a jelenlegi aláírásom sejtheti is miért.
Addig is gratula nektek-nekünk
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Psychonaut LOL Na, megyek is, imádkozni értetek. 
-
Psychonaut
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
:L elkipásztor.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Sajnos elcsúsztam, egyéb (Kedves) elfoglaltságok miatt...
Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik a tízezer lépést megtették:
Vakegérke, mint segítő szellem, aki odalebben az emberhez, és Kazinczy módjára elregéli az embernek a jót, s jóravalót.
talmida, kinek mindig van egy jó gondolata, idézete a Bibliából, és egy jó szava az emberhez, és lelkéhez, mondhatni az :L topic lelkipásztora.

és a többiek...rarri, gabor85, geprombolo, badman_4ever, cizoe, Eastman, Thunderzolee, Hasek, gamerkiller, Liteonka, Gergő_, ,,No Name", Psychonaut, Móci, mephi666, Ice?!, D1Rect, és még azok, akiknek a neve nem jut eszembe, de mindig ittvannak velünk.

Külön köszönet Racecam-nak a tech supportért.

és mindörökké

!!!!!!ui.: #10025
-
sp@rtan
senior tag
Gratuláció mindenkinek!
Amúgy általában énis olvasgattam a topikot
Csak nem írkálgattam.
Az 50.000-be besegítek majd énis!

#10024 -
Taknyoshal
tag
Hajrá gyerekek, remélem senki nem köp a levesetekbe.

-
Pont délelőtt gondoltam, be kellene nézni, mikor lesz 10k-dik hsz. És lám, itt van

10019
-
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Szívesen tenném, de ebben nem vagyok jó. Félek hogy hülyeség sülne ki belőle.

Mostanában sűrűn írok a Gamepod-ra, ez miatt néha elhanyagolom a korábbi topikok látogatását, ez tudom nem jó kifogás, de jelen esetben igaz. Nem régóta írok ide, és igazság szerint érdemben nem hinném, hogy bármit is hozzátettem volna a topik színvonalához.
Az aktívkodást illetően megpróbálok kicsit többször jelen lenni, de sajna időhiány miatt nem mindig jutok ide. De majd igyekszem.

-
Nunder
őstag
Gratulálok ehhez a szép számhoz, örülök, hogy ha kevéssel is, de én is hozzájárulhattam a topik fejlődéséhez. Sok remek dolgot olvastam itt, akárhányszor benéztem, mindig találtam valami olyat, ami megnevettetett. Köszönöm nektek srácok, és kitartást a további munkához!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nyugi, talán még jót is tettél. Eggyel feljebb került néhány hozzászólás.
No persze ha gamerkiller jelen lett volna, akkor lenne, aki neheztel Rád. Így viszont nem hiszem, hogy lenne.A topic nincs lezárva. Csak a Birodalom egy fejezete.

Szerk: Adósunk vagy. Volnál szíves aktívkodni kicsit? Mondjuk smiley értelmezésként zengj hozsannát rólunk...

-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo
üzenetére
Nem. Inkább talmida-t szeretném megkérni, hogy írjon egy hsz-t a helyére, és azt tegyük be. Arról sajnos lemaradtam, de mint írtam, a legjobb kezekbe került. Nem szeretném elvenni onnan. Köszönöm, hogy gondoltatok rám, nagyon jó esik, de ha már így alakult miattam, akkor maradjon is így.

Én elvittem az 10002. Nekem ez éppen annyira jó.

-
Vistaboy
veterán
Ezúton hivatalosan is szeretnék mindenkitől elnézést kérni, amiért felelőtlenül belefirkáltam a topikba. Mea Culpa.

Csak a Vakegérke-féle 10K volt az eszemben, és azért írtam be, hogy hagy vigye el ő a 10K-t. Utána visszaolvasva láttam, hogy milyen fontos dolgot csesztem el éppen.

Remélem hogy ettől még nem fogok közutálatnak örvendeni.
Mindenkitől még egyszer elnézést és gratulálok a topik sikeres lezárásához.

-
Móci
addikt
10006
Ünnepeljen mindenki!

Én eltűnök egy kicsit, lesz egy kis szerelés, de örülök, hogy sikerült itt lennem a kritikus pillanatban. További jó szórakozást, még visszatérek!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszi szépen.

Ez a Birodalom a tiéd is. Ne nekem segíts, hanem építgesd szép szóval, szeretettel, hiszen a sajátod.

Csesszemeg, tényleg meghatódtam. Talán most ereszt le bennem a biztonsági szelep. Oldódik a feszültség.
-
Waterfox
csendes tag

Ez lenne itt egy értelmes sor helye. Most nem jött össze semmi komoly mondanivaló, de attól még örömmel tölt el, hogy idebiggyeszthettem.

-
geprombolo
őstag
Kérjük a tervezett hsz-edet a társtopicba betenni, bemoderáltatjuk a helyére, ha van rá mód.

majdnem elfelejtettem: Köszönet mindenkinek, aki kívülről drukkolt, vagy akár akarata ellenére távol maradt, a lényeg, hogy senki nem rontotta el kis ünnepünket. Tényleg köszönöm!
-
Hasek
Közösségépítő
10002!
Gratulálni szeretnék a 10000. hozzászóláshoz, amelyet végül Vakegérke vihetett el. Nagy szó!

Sajnálom, hogy éppen lecsúsztam a 9990-ről, de úgy gondolom, hogy a legjobb kezekbe került.

A csúszást láttam. Megijedtem, de végül megoldottátok.

Üdvözlettel: Hasek!

-
puttputt
őstag
Nagyon szépen köszönöm minden topiklakónak, hogy ilyen kedvesen befogadtak, hiszen nemrég csatlakoztam.
Éljen sokáig a topik és remélem, hogy a másik, társtopikban látható „invencióknál” még tízszer…tízezerszer annyit tudok adni.

Illetve, hogy még jobban összebarátkozunk és megismerjük egymást ebben a jó kis közösségben.
A képhez: "Merjünk nagyok lenni a kicsiny dolgokból építkezve is, mert azok is leszünk!"

Külön örvendetes, hogy nemsokára őstag rangot kapok, ahogy nemrég 2-3 illető a topikban... milyen érdekes egybeesés.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ilyenkor lehet kívánni?

Most pótlom:

Azt hittem, hogy mindenben sokkal bénább a tesójánál, de rájöttem, hogy csak egy-két dologban rosszabb, és egy rakásban meg kifejezetten jobb. Lehet, hogy majd írok is róluk egy kis összehasonlítást egyszer. Egyszer, amikor majd lesz időm.