- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv néktek!
Új címlapos élesítésre vár... Most volt időm befejezni.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #18396 üzenetére
Igenis, mester!
-
geprombolo
őstag
Na, én elmegyek Yodtux mesterhez egy pár napra, hogy mestere legyek a fénykardnak. Addig is legyetek jók! És termeljetek ám!
-
Zsom!
tag
Nem győztök meg, még várjatok pár napot! A végleges versben majd aláhúzom az eredeti részeket.
Türelem, türelem, türelem. -
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #18391 üzenetére
Nem teljesen kizárt...
-
Vakegérke
félisten
válasz
Badman 4ever #18391 üzenetére
Már hárman "követeljük" az első verziót.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #18390 üzenetére
Lehet, hogy az eredeti jobb, mint a bővitett.
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #18383 üzenetére
Ó...hát...nem is tudom... nem.
-
nem_tom
őstag
Na mégis vagyok. Nyaralás nem lett számomra, de helyette gyomorfekély igen. De jó!
Majd verset is írok a közeljövőben, ahogy ígértem.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
geprombolo #18383 üzenetére
*
Figyelem ám a fejleményeket, és ha engem is megszáll az ihlet, majd valamivel beszállok.
-
Vakegérke
félisten
A szabályzatból:
"Mindenki annyi művet produkál, amennyit akar."
A felső határ a csillagos ég, elvtársak!Bármilyen ötleted van, nyomasd csak. Egyébként érdekes dolog, hogy néha az tetszik az olvasóknak, amire az ember rálegyint. Jé, ez tényleg jó? Tényleg.
Pakolj csak ide mindent. Nem tudhatod, hogy melyik alkotásod arat sikert. -
Zsom!
tag
Még vàrok egy kicsit a publikálással, mert (szerintem) jobb ihletet kaptam.
Plusz van pár egyéb, kapcsolódó ötletem is
-
geprombolo
őstag
Gyerekek, szándékszik valaki közületek a jövő héten Solymárra menni az Ósünbe? Fontos volna. Priviket várok, köszi
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #18378 üzenetére
A művek meg fognak jelenni egy helyen, csinálok egy külön gyűjtőhelyet, ahol minden munka megtekinthető lesz, névvel, címmel, TAJszámmal.
Nem, csak névvel, meg hogy melyik hsz-ben jelent meg, persze linkelve. Így nem kell majd kutakodni az olvasni vágyónak, hogy mit merre talál meg.
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #18380 üzenetére
Hát akkor firkára fel!
-
Vakegérke
félisten
Ja, és hogy hűtlen ne maradjak önmagamhoz, tessék egy jó kis zene.
Tudom, volt már, de azért elviselhető. Talán jobb, mint Dukai Regina, vagy Gáspár Laci vergődései.Hoppá, utóbbi előadónak némileg elégtételt kell, hogy adjak. Ez a zene nálam vastagon benn van a top 100-ban. Tény, hogy Szekeres Adrien stílusa, és nélküle nem jött volna létre...
-
Vakegérke
félisten
Zsom! bejegyzésére utalva van egy ötletem.
Az alkotások, művek megjelenhetnének személyes blogban is. Egyrészt jó felmérés, hogy mennyire tetszik másoknak, másrészt ragyogó alkalmat ad a kampányolásra.
Ezt a kampány dolgot persze rafkósan be kell építeni a bejegyzésbe, hogy akinek tetszik, el ne felejtsen szeptemberben kampányolni a szerző érdekében EBBEN a topicban.Javaslatom persze nem arra utal, hogy itt ne jelenjenek meg az alkotások. Sőt! Itt feltétlen, hogy mi, kyrabaybee dicsőségének ápolói olvashassuk, nézhessük, hallgathassuk az alkotásokat, méghozzá első kézből.
A személyes blog, mit ne mondjak címlapos alkotás inkább a nyilvánosság felé nyitást célozza. Többen kattintanak rá, mintha csak itt jelenik meg az alkotás.Sajnos lelkileg nem állok túl jól, padlóra küldött egy újabb kitiltás. Leszögezem: jogos volt. Csak ugye a modik zéró toleranciát hirdettek, mégis megjelent köreinkben valaki, és ez megszédített, lelkem vérezni kezdett.
Mindegy, túlteszem magam rajta. Az avataromra már keresztet vetettem. Maradok ez a loboncos hajú, zöld pólós csávó.Még nem tudom, lehet, hogy beszállok a küzdelembe. Régóta érlelődik bennem egy történet, amely "anyánkról" szól. Félkarú óriásnak érzem magam, hiszen kéne egy smiley-zsonglőr, aki képes mondataimat lefordítani ezeknek az aranyos vigyoriknak a nyelvére. Akár közös pályázatunk is lehetne.
Talán megoldom egyedül is. Talán nem, majd meglátjuk. -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #18373 üzenetére
Öcsém kitöltette velem a "Mennyire vagy pingvin?" (vagy valami hasonló nevű) tesztet a Facebookon és az jött ki eredményre, hogy "Te a legnagyobb pingvineknél is pingvinebb vagy!".
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #18371 üzenetére
Második nyert versenyem itt.
Szokott vki lfsezni? Ott sokat szoktam nyerni online versenyben... -
Zsom!
tag
válasz
Harmadiiik.
A versem kész van, de lusta vagyok ide írni.
Ma vagy holnap már tényleg be írom, de sajnos nem lesz elszavalva.
-
geprombolo
őstag
Gyerekek, attól, hogy játék van, még lehet tolni a hülyéskedést is! Hátha valaki pont abból nyer ihletet! Mondjuk Hasek egy új részhez a KéPH!regénybe.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Ez az! Második lettem!
Gratuláció picurnak is. -
geprombolo
őstag
Badman 4ever: 70 pont
nem_tom: 3 pont
Vakegérke: 8 pont
Móci: 1 pont
picur220: 136 pont
Geri Bátyó: 6 pont
PhoenixK: 2 pont
gery15: 9 pont
geprombolo: 4 pont
talmida: 31 pont
Zsom!: 34 pontGratulálok minden játékosnak! További jó játékot!
A nyertes picur220, ő kapja a 2500 BAP fődíjat, a többiek meg pontszámuk arányában osztoznak a másik 2500 BAP-on. -
picur220
veterán
válasz
geprombolo #18368 üzenetére
Én sejtem, de :Lehet, hogy tévedek...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #18368 üzenetére
Juppi.
Amint lesz időm és energiám, el is indulok a versenyben.
-
geprombolo
őstag
Még nem tudom, ki nyerte a júliusi versenyt, de már minden össze lett számolva. Meg hát már fut az új verseny!
-
geprombolo
őstag
Gyerekek, olyat láttam hazafele jövet az úton!... Na szóval, teperünk haza Pest felől és egy falu előtt a körforgalom utáni buszmegállóban a "dolgozó nő" félreérthetetlen kígyózó mozdulatokkal próbálta magára felhívni az arra autózó ellenkező nemű egyedek figyelmét. De ez még semmi, mert a már szoknyácskának sem igazán nevezhető ruhaneműt is felemelte, hogy kilátszott a lényeg.
Na, ez a piacgazdaság, látjátok? Neki nincs rejtegetni valója, ez van, ezt lehet kapni. Punktum. -
Zsom!
tag
Még ez a nap és írhatom ide a Himnuszt, de nem is baj még :Lehet rajta javítani.
-
picur220
veterán
válasz
Badman 4ever #18360 üzenetére
Elcseszted
rombol
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #18358 üzenetére
Ejnye...
-
Hasek
Közösségépítő
Na tessék... Vasegeret bekasznizták... Lassan lecserélem a képregényben az avatarját erre:
Ezt a képet be is adom a következő versenyre. Jó, nem abban a hónapban készült, de ezt az egy napot nézzük már el...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #18348 üzenetére
Már gondolkodok mi legyen az az orbitális dolog és megint Paintes megoldások ugranak be, de most kicsit másképp.
-
Zsom!
tag
Igen van pár versem, de nem mutattam meg még őket senkinek.
Kezdtem már a Himnuszt, de zenésen előadni nem nagyon tudnám. Lehet, hogy megkérem a volt osztálytársamat-aki megyei első is volt- hogy szavalja el, remélem belemegy.
nem_tom: sok sikert! -
Vakegérke
félisten
válasz
nem_tom #18342 üzenetére
Oldjad csak, mint a sósav. Remélem, hogy Zsom! barátunk megpróbál lepipálni téged. Na nem azért, mert ellendrukker vagyok, hanem azért, mert a legjobb éned akkor jön elő, ha ellenfél van a páston.
Küzdelemre fel, költő palánták!
Alkossatok kyrabaybee dicsőségére, a mi gyönyörködtetésünkre! -
Vakegérke
félisten
Zsom! és nem_tom!
Nem érték sorrend, pusztán nagybetű kérdése volt.Szóval költői vénával rendelkeztek? Nagyon jó! Alkossatok, és mi értékeljük. Augusztus az alkotás ideje, nyomassátok csak.
Na, melyiktek lesz kyrabaybee, és a Pingvin Birodalom avatott költője?
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18337 üzenetére
Én leszek a pingvin birodalom költője.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18337 üzenetére
Zenei vénájúak megalkothatnák indulónkat, vagy akár Himnuszunkat.
-
geprombolo
őstag
Vasegér jól mondja, alkoss valami újat! A Birodalmi :Lobogó sem rossz 5let. Csak új, eddig még meg nem született munkákkal lehet nevezni. Majd ezt is beírom.
Egy KéPH!regény különszám, azt hiszem azért belefér. Eddigi érdemeid elismerése képpen.De az akkor nagyot kell szóljon!
nem_tom: vers, próza, pingvinrobot, Pingvinsports játék (a yetisport nevű borzalom ellentettje), bármi . Ami kipattan az agyadból. -
Vakegérke
félisten
A szabályzatból:
"A verseny maratoni távú lesz, ami annyit jelent, hogy két hónapos lesz. Az első hónapban csak annyi a dolguk a versenyzőknek, hogy valami orbitálisat, egetverőt, kolosszálisat alkossanak kyrabaybee szellemében. Ez annyit jelent, hogy valami kyrásat, vagy Pingvinbirodalmasat kellene alkotni. Lehet bármi, bármilyen témában, csak saját agyszülemény legyen. A zenétől az irodalmi műveken és szmájliértelmezésen keresztül bármi, akár programozás is lehet. Mindenki annyi művet produkál, amennyit akar.
A második hónapban mindenki, aki előzőleg alkotott valamit, kampányolhat a saját remekműve érdekében és gyűjtheti a szavazatokat. Egy személy több munkára is szavazhat, de csak egyszer szavazhat ugyanarra. Egymás munkáira is lehet szavazni."Szeptemberben?
A verseny maratoni, augusztus-szeptember. Augusztus az alkotás ideje, szeptember már a kampányolásé. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #18331 üzenetére
Szerintem csak annyi legyen a kritérium, hogy azt az alkotást, csak szeptemberben lehet elkészíteni. Tehát a visszamenőleg elkészített alkotások nem játszanak. Így az eddigi képregény részek nem befolyásolják az eredményt, viszont ha szeptemberben jön mondjuk egy új rész, akkor az azért hagy legyen versenyben - igaz ez másra is, nem csak a képregényre.
Bár nekem teljesen mindegy, csak hát ha már dolgozom a képregénnyel(még ha akár csak a várhatóan szeptemberi részeket vesszük alapul) akkor nevezném is. Nekem ez az :L-be fektetett "munkám", ez a smiley értelmezésem.
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18320 üzenetére
Akár, egy verset is írhatok? Aztán szavaztassam meg? Kikkel?
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
No hát, a képregényemnek mind az eddigi 100 részét benevezzem, vagy inkább egybe legyen?
Azt hiszem, lépéselőnyben vagyok...
-
Vakegérke
félisten
Szokásomhoz híven mutatok egy jó kis zenét.
-
picur220
veterán
válasz
:Láttam az új játékterveket, tetszettek
Aki ezt 1.-nek :Leírta, nem tudom mit gondolt
Szerintem nem :Lesz annyira jó és izgi, mint szokott :Lenni
Meg sajnos én sem tudok majd úgy részvenni benne, nem nekem :Lett szőve a szabálya
De a :Legkevesebb az, hogy nézem majd idekint
És drukk fog menni :Lényemtől a nekem tetsző, gyönyörű mű készítőjéhez, úgy ám!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #18321 üzenetére
Nagyszerű, most már 3 szuperpingvin küzdhet a jegesmacik ellen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18323 üzenetére
Ne köszönd, nekem is öröm.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18321 üzenetére
Szyvembő:L drukko:Lok, hyszen én aján:Lottam.
-
geprombolo
őstag
Drukkoljatok, kértem az új arcomat az arckép-kérő (request) topicban. Köszi Hasek, meg Kidus! Kidus azt mondta, hogy ronda, de ha nekem tetszik....márpedig nekem tetszik!
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #18319 üzenetére
Na, nesztek! Zabáljátok!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18317 üzenetére
Én elmentettem a "főhadiszállást", de mások talán nem. Szóval ha számolásra, vagy egyéb információkra utalsz, nem ártana minden esetben belinkelni az oldalt.
Tudod, egyszer egy az egy, kétszer egy az kettő...
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18312 üzenetére
Én úgy érzem, hogy még nem sikerült teljesen kipihennem, az előző játékot.
-
picur220
veterán
válasz
:Lehet már tudni, mi :Lesz?
Vagy azt majd csak akkor, amikor :Lejátsszuk?
De én tudni szeretném, úgyhogy most szomorú :Leszek, ha nem tudhatom!
De ne :Legyen még augusztus, nemakaroom!!
Ma vhogy olyan napom van, hogy szinte minden helyen nyerek.
Nyomtam vagy 10 :LFS versenyt, 9-et megnyertem, 1-ben 2. :Lettem.
-
Vakegérke
félisten
Aki képes befogadni, az fogadja szeretettel az Expreridance alkotását.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Fogalmazgassál csak szorgalmasan. Augusztusban születtem.
-
geprombolo
őstag
Megvan az augusztusi és szeptemberi játék terve. Kicsit még csiszolnom kell a megfogalmazáson.
-
geprombolo
őstag
Számóttam.
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18307 üzenetére
Vannak szabad strandok, ahol sokan éjszaka fürödnek, mert az flash.
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #18284 üzenetére
Megy a :Lájk innen is
Gyerekek, de :Le van :Lassítva a játékkedv... -
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #18306 üzenetére
Hú,de állat lehet este fél 9-kor strandolni! Pláne, hogy a strandok 6-kor elkezdenek zárni.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #18305 üzenetére
:Lehet, hogy mert mindenki a strandon nyomja.
Jah nem, mert esős az idő... -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18303 üzenetére
Igaz, igaz, mintha csak magam mondtam volna.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Badman 4ever #18301 üzenetére
Történelmet alkotunk, na. Mindannyian, akik részesei voltunk ennek a hepajnak.
Aktív témák
lo ...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest