- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
moonlight115
őstag
De jó zenék !

Ha már Dickinson, chemical wedding
-
moonlight115
őstag
Eladó!
Eladó egy vérszívó denevér,
Ha megveszi, sosem lesz vérszegény!Mire jó egy denevér?
Házi kedvenc,s csodalény.
Még vércsoportot is mér.
Vérnyomása visszatér,
Száz évet is megér!A mi termékünk sokat ér,
E bőregér nem két fillér,
Ez tény.
Vámpíroknak kedvezmény !Ha denevérünk vérét issza,
A vérfertőzést megússza,és
Vérszomját is csillapítja.Ha vérbosszúra szomjazik,
Álma most valóra válik !Véredénye így lesz tele,
Ne habozzon, csapjon bele !Vérszerződés kötése
Garancia a jövőre! -
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Lakótelepre ajánlott hatékony kukkoló egységet kínálok eladásra.
Ha kíváncsi a szomszédok éjszakai hancúrozására, kiváló eszköz. Látása ugyan nem az igazi, de némi felárért rászerelhető kamerát kap.
Füleiben beépített mikrofon van, amely speciális vevőegységre továbbítja az észlelt hangokat.
A vevőegység külön megvásárolható, nem tartozék!Ön magányos, de vágyai vannak? Semmi probléma, a múlté minden gondja. Ott lehet a szeretkezéseknél, legalábbis virtuálisan.
Papír zsebkendő, egyéb kellék külön felárért tartozékként rendelhető!Önnek nincs más dolga, mint a kukkoló egységet útjára bocsájtani, ha eljön az este. Belekódoltuk, hogy a kéjes sikolyok, nyögdécselések, sóhajtozások forrását keresse. A lefüggönyözött lakásokat elkerüli, így elkerülhető a "csak hang" effektus.
Ön előtt a monitor, amelyre a kamera továbbítja a képet, két oldalon a hangfalak, amelyek a mikrofonok által sugárzott hangokat szolgáltatják, kezében a papír zsebkendő, vagy egyéb hasonló jellegű termék.
Nem folytatom. Beláthatja, magánya nem indok arra, hogy kielégületlen legyen.Bevezető áron kínálom ezt a remek eszközt. Várom értesítését, amelyben megfogalmazza igényeit.
Diszkréció garantált. A kiszállító egyenruháján virító "Sex for everybody" felirat csak szlogen, ne törődjön vele. -
Vakegérke
félisten
válasz
föccer
üzenetére
Lakáshitel jutányos áron eladó!
Illúziót kínálok, felemelő érzést.
Ha megveszi, abban a hitben ringathatja magát, hogy lakása van. Mondja, nem csodás? Még a pad sem olyan kemény, amelyen alszik, és álmaiban kedvére rendezheti be, újíthatja fel nem létező lakását.
Megjegyzem csatolt szolgáltatásként felújítási hitel átvállalást is tudok biztosítani.
Igaz, hogy csak álom, de meg lehet fizetni az élményt, amelyet álmaiban átél?
Csak most, csak önnek van egy bútorvásárlási hitel átvállalásom.Ne habozzon, még lecsúszik a lehetőségről.
Én szerény módon csak 100 BAP-ra tartok igényt a közvetítésért. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Ha már cukor, mint édesség, legyen forró csoki is.

-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
kössszzz......!
sugar sugar 
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Köszönöm.

Ezt pedig fogadd szeretettel.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Belenyúltunk a jóba, hogy köztünk tudhatjuk a csajszit, mi?

-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Fizetésedből adhatok előleget, ha gondolod, így nem lesz akadálya a troll megvétele, de a lakásod trollkompatibilissá tétele sem. Irtó szellemesek vagytok mindketten, lehet, hogy bekerül a társalgásotok a Krónikába.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Na jó, majd félreteszek neked egy növendéket.

-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Kedves Vakegérke
Sajnálattal értesítem, hogy a kívánt 1000 BAP nem áll rendelkezésemre. Mivel munkámat önkényesen végzem, csóró vagyok, mint a templom egérkéje.
Trollos könyve forgatásához jó egészséget, hangulatos gyertyafényt és és egy üveg frissen eltett hólé befőttet kívánok.Üdvözlettel: Miss Moonlight, Galaktikus Holdfény Agitátor
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Kedves Önjelölt Vevő!
Tekintve, hogy e-mail útján érkeztek a pályázatok, és határidő is volt, valamint egyetlen példányt árusítottam, sajnálattal kell közölnöm, hogy ezt a gyönyörű példányt már megvette más.
Megnyugtatására közlöm, hogy hamarosan érkezik egy újabb, valamivel fiatalabb, és ha lehet ezt egy trollról mondani, szebb (amely valójában elrettentőbbet jelent) lény.
Amennyiben hajlandó a Birodalom kincstárába 1000 BAP-ot befizetni, ezen összeget tízes szorzóval számítjuk licitje alkalmából, amely már nyilvános lesz.Ötletét örömmel fogadom, az újabb példányhoz már karbantartó, kezelési útmutatót is mellékelek.
Jelenleg egyetlen témába vágó könyvet birtoklok, "Motrollal a hegyekben" a címe. Utolsó megmaradt példány, így semmi kincsért nem válok meg tőle.
Értékes beszélgetésünket tisztelettel és szeretettel köszönöm.
Vakegérke, Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Tanácsom értelmében kerülni kell a túladagolást. Ha valaki mégis megteszi, vessen magára, kártérítés nincs.
Ami azt illeti, a zsugorító kúra előre látható időtartama elérheti akár az egy hónapot is. Ha ennyi idő alatt sem veszi észre a tulajdonos, hogy túllő a célon, akkor nem is szereti a trollt, nem bizonyul jó gazdának.Ha már közel járunk a kívánt mérethez, hat óránként lenyeletünk egy babszemet, borsót, puffasztott rizst, vagy zabszemet a trollal. Ha már nehéz lenyelnie, akkor keményítőbe áztatjuk egy órára, így megőrzi végleges méretét.
Amennyiben túllőttünk a célon, vagy csak egyszerűen meg akarjuk növelni a méretét, forró vízben megfürdetjük, hogy puhuljon, és elővesszük a biciklipumpát. Input és output nyílásába felváltva levegőt fújtatunk mindaddig, míg elérjük célunkat. Egy óra keményítős áztatás, meg is vagyunk.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Hmm. Ez nem hangzik elég tudományosan.
Bizonytalanságból eredő aggodalomra ad okot.
Mert kéremszépen mi történik akkor, ha timsótúladagolás következtében a hegyi troll hangyaméretűvé változik? A gyerekek figyelmetlenek, és véletlenül eltapossák a játék hevében. Ha ez megtörténik, és a porhüvely visszaváltozik az eredeti méretre, ott maradunk egy hatalmas holt troll testtel. Ebben az esetben számíthatunk kártérítésre?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Ingyenes tanáccsal szolgálhatok.
A troll színe megváltozik, átveszi a timsóét. Minél látványosabb a változás, annál erősebb a kúra. Három árnyalatnyi változás észlelése esetén nem szabad tovább fokozni az oldat töménységét.
Ami pedig azt illeti, tutujgató babusgatással rá lehet venni a trollt, hogy megigya az oldatot, vagy elrágicsálja a timsókockát. Egyébként is, ha a tulajdonos szereti, olyan kedves modora lesz, mint egy libatroll.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Ez több dologtól függ.
Az öreg trollokhoz több, valamint a napon cserzettekhez is. Az sem mindegy, hogy csak külsőleg timsózzuk őket, vagy belsőleg is.
Érdemes kis mennyiséggel kezdeni, mondjuk egy kilónyival. Másnapra kiderül, hogy mennyi szükséges még. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Eladó egy hegyi troll!
Ellátásáról önmaga gondoskodik, ruházni sem kell.
Egyetlen igénye van, a szeretet. Ha képes szeretni ezt a torz teremtményt, bármit megtesz önért.
Attól ne aggódjon, hogy megtámadja önt, ez kizárt. Másokat is csak indokolt esetben, hiszen magas szintű a beleépített önkontroll.
Eredeti méretében hagyva tágas területet igényel. Az sem baj, ha nem tudja neki biztosítani, felárért speciális sípot adok, amellyel bármikor hívhatja elkóborolt trollját.
Amennyiben kis lakásban él, és mindig a közelében akarja tudni kedvencét, áztassa ecetbe, vagy timsó oldatba. Kívánt méretre zsugoríthatja, így egyrészt kevésbé félelmetes lesz, másrészt gyermekei kedvenc élő játékszerévé válhat.Csak egy van, holnap délig várom az ajánlatokat e-mail útján. A legmagasabb licit a nyerő.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Köszönöm.

Remélem, több időd lesz köztünk tevékenykedni.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
" a gépem romokban," -- Szervezhetnénk egy jó kis katasztrófa túrát. Nem egy Csernobil, de oda úgyis csak a sznobok mennek. A borzongásra kiéhezett turistákat a Káosz Birodalmi Pingvinalakulat píárosai fotóznák, és az "Eltűnt nyomtató nyomában" c. kampányukban szórólapként osztogatnák a képeket a tintasugárkard mellé.

-
AusWolf
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Örülök, hogy benézhettem. Szívesen maradok a későbbiekben is, mert jó itt a hangulat.

A játék oldalát illetően már megkaptam a beavatást moonlight115 Galaktikus Holdfény Agitátortól.
-
geprombolo
őstag
válasz
AusWolf
üzenetére
Köszi, hogy benéztél hozzánk, remélem a jövő hónapban is maradsz velünk. Valakit kérj meg, hogy mutassa meg a játékok oldalát.

Jelenleg épphogy élek, a gépem romokban, most telepítettem fel egy XP-t, amin soha nem lesz net, a netes rendszer még várat magára, most is csak az asszony által elkommunizált laposról tolom, de már futok is vissza telepítgetni.
Jó játékot mindenkinek!
-
válasz
moonlight115
üzenetére
Gratulálok a címedhez! (Nade ez miez ez ez?
)
És persze gratula a kakasnak is!
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Üdv újra itt !
Én meg tudod mi lettem ? Galaktikus Holdfény Agitátor !
Örl kakas pedig kommunikációs tiszt, vagy mi.....
-
Szia mindenkinek!
Jól eltűntem, mert nyaraltam a kedvesemmel. Rám fért már!

Nyaralás közben létrehoztam bográcsban egy zseniális pincepörköltet marhalábszárból, ami igencsak elnyerte a fogyasztók tetszését!
Vakegérke: Nagy-nagy gratula az avatarhoz!
Nagyon megérdemelted! 
-
moonlight115
őstag
Ezt ki tudja eladni ?

-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
A toll fajtája mindegy, csak ne legyen rajta jelzálog.
Kötélre szerintem nem lesz szükség.
-
AusWolf
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Lenéznek a barátaid? Azt hiszik, nem vagy elég belevaló? Tudom a megoldást! Különleges, vissza nem térő ajánlatommal most bebizonyíthatod rátermettségedet, és újra te lehetsz a társaság ásza! Ehhez nincs más dolgod, mint eljönni hozzám, és aláírni ezt az aprócska nyilatkozatot a hiteltartozásom átvételéről.
Este a kedvenc szórakozóhelyeden máris eldicsekedhetsz a haverok előtt: igen, te megtetted! Végre, neked is van hiteltartozásod, mint minden normális embernek. Ezzel garantáltan a társaság közepében fogod találni magad. A siker nem marad el. Ugye, milyen egyszerű?
Tudom, mit kérdeznél: hol a csapda? Elárulom, nincs csapda. Módszerem már bizonyított. Magányos emberek százainak sikerült elismerő pillantásokat szerezni, és megértő társakra lelni csupán egyetlen aláírással. Szeretnél magányos maradni? Egyedül búsulni azon, hogy nem vagy elég belevaló? Ha nem, akkor nincs más dolgod, gyere el hozzám, és mindössze 5 másodpercnyi munkáddal véget vethetsz a szenvedésednek! Kell ennél jobb?
Örömmel várlak,
(...)Utóirat: Hozz tollat, mert az enyémet elvitte a bank!
-
föccer
nagyúr
válasz
moonlight115
üzenetére
Laggolt egy picit az oldal, nem tudom mi okból, és ezért sikerült vagy 6x beküldeni.

Köszi a hirdetést, csak nehogy valaki a lakást akarja elvinni, hiszen csak a hitelt akarom eladni

üdv, föccer
-
Earl_Muttley
őstag
emberek, blogomban megnézhető a mai szerzemény

-
moonlight115
őstag
válasz
föccer
üzenetére
FIGYELEM! A nyugalom megzavarására alkalmas hirdetés következik!
LAKÁSHITEL ELADÓ!
Ez a lakás föccer apródé, aki St.HardVer, a PH birodalom királyának szolgálatában álló hű apródja.
Nemesi származása garancia arra, hogy ez a lakás hiteles. Föccer apród kétfogú sárkánykígyó alakjában járja a királyság topikjait, vigyáz az alattvalók mentális épségére, csak azokra sziszeg, akik rossz fát tesznek a tűzre virtuális pecsenyéjük sütögetése közben.
Vegye meg ezt a hiteles lakáshitelt, és élete egycsapásra megváltozik. Kemény munkája meghozza gyümölcsét, napjai 48 órás vidám robottal telnek majd. A robot neve Mikrobi, a mikrohitel szakértő.Ajánlatunk visszavonásig érvényes. Csak ma, csak most, csak önnek!
fröccs@hard.huhú -
Vakegérke
félisten
válasz
AusWolf
üzenetére
Van raktáron karikás ostor, kaloda, mandragóra, meg sok egyéb fittyfene.
Ha időd engedi, olvass vissza, és adj el mindent.Pipáld le holdfény115 játszótársunkat, ha tudod. Az lenne az igazi fegyvertény.
Megjegyzendő egy tételt többször is eladhatsz, csak más legyen a csábító szöveg. Minden pályázat pontot ér.Isten, holdfény115 Galaktikus Holdfény Agitátor, és a játékos kedv hozott köztünk.

-
moonlight115
őstag
válasz
AusWolf
üzenetére
Nekem Vakegérke mutatta meg a jó játékok helyszínét, vagyis ezt az :L topicot.
Felszálltam a Birodalom virtuális körhintájára pár héttel ezelőtt, és azóta rajta ülök.
A hirdetésekért pont jár. Ha eladnivalót kínálsz, azért is. Ez egy verseny, én élvezem ( én vezetek jelenleg! )
de a játék öröme és a jó társaság a legfontosabb. na meg a győzelem! 
-
föccer
nagyúr
Esetleg el tudná valaki adni a lakáshitelemet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olcsón adnám, még jutalék is esne belőle:

üdv, föccer
-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Csábításod ereje nem lebecsülendő!

Köszönöm a meghívást, és a kedves fogadtatást. Hamarosan szétnézek, milyen egyéb eladható termékek várakoznak még. Jó mókának tűnik.

-
-
AusWolf
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Eladóvá vált egy Hófehérkét ábrázoló matrica 10x15 cm-es méretben. Igazi klasszikus darab, még annak idején, a Disney rajzfilm bemutatóján osztogatták, mára viszont csak ez az egy példány maradt. Egy igazi rajongónak kötelező! Máshol már biztosan nem találsz ilyet. A hátulját maga Hófehérke írta alá, de külön kérésre a herceg kézjegyét is szívesen rárakom.

Egy múzeumnak akár 100.000 Ft-ot is megérne, de most kedvezményes áron, 80.000 Ft-ért a tiéd lehet. Szinte ingyen van! Ha egy napon belül megveszed, akkor egy egyedi, házi készítésű, 20x20 cm-es farostlemez darabot is adok hozzá, amire kedved szerint bármikor felragaszthatod.
Megjegyzés: Nézd meg a többi termékemet is! Külön hirdetésben elérhető a fénykép- és matricatervező szoftver és a multifunkciós nyomtató, amivel ez a páratlan, klasszikus matrica napi 1000 példányban készül, illetve az egyedi, minőségi műanyagból öntött OTP Bankos reklámtoll, amivel éjszakánként az utcám sarkán álldogáló kedves hölgy a Hófehérke aláírást készíti.Remélem, jól értelmeztem a szabályokat.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
"Végzem a dolgom."
Ja, persze, Galaktikus Holdfény Agitátor vagy, így profilodba vág a dolog.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ideje, hogy én is eladjam.
Uraim, árverésre bocsájtok egy házias, gyönyörű lánykát. Idáig hét törpe lízingelte, megelégedésükre szolgált.
Egyértelmű, hogy ha az ő igényeiket maradék nélkül ki tudta szolgálni, az ön személyes kiszolgálása nem okoz neki gondot.
Mos, főz, takarít, ruhái katonás rendben nyugszanak a szekrényben, lakása ragyogni fog, és hazatérvén terített asztal várja.Tény, hogy nem dolgozik, tehát az anyagi háttér kívánatos, hiszen el kell tartani. Ettől nem kell megszeppenniük, hiszen kisfogyasztású, ráadásul egy királyfi szemet vetett rá, aki bizonyára anyagilag is beszáll a buliba. Ha tétovázna az ifjú, némi felárért verőlegényeket is biztosítunk az ön számára, hogy célját elérje.
Minden szépség kopik, idővel ráncos matrónává válhat ez a gyönyörű lányka.
Erre is van megoldás.
Igaz, hogy ez is felár kérdése, de az ön kívánságának megfelelő időpontban megjelenik ajtója előtt az általunk küldött boszorkány, aki megszabadítja a teherré váló társától.Gondoljon bele! Önnek már nem kell, de a királyfinak igen!
A helyzet önnek kedvez.Hagyja, hogy a boszorkány tegye a dolgát, nincs az a bíróság, amely önt elítélné.
A törpék üvegkoporsóba helyezik Hófehérkét, mert ez van beléjük kódolva.Önnek egyéb dolga sincs, mint JÓ PÉNZÉRT értesíteni a királyfit, jöhet csókolni, aztán legyenek boldogok.
Ne tolongjanak, licitálunk. 1.000 BAP először...
moonlight115: Örülnék, ha sikerülne a csábításod, de tartok tőle, hogy nem jársz sikerrel.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Tiéd! A nászéjszakáról fotót kérünk, vagy videót, az sokkal trendibb!

Örvendek, hogy végre felbukkantál, bölcs uralkodónk. Most épp lelkesen agitálok egy potenciális játékost. itt.
Ha szimatom nem csal, sikerre számíthatunk.
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Megveszem! A törpék meg állhatnak hátul a lukhoz, nekik pacihusi az ülőkéjükbe!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Mondjuk úgy, hogy (túl)érett szépség.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Szóval az én Hófehérkém egy kimustrált perszóna?
Jól van na, csak butáskodtam. Jó a reklám.

-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
HÓFEHÉRKE ELADÓ !
A fotó félrevezető, ez az illusztráció még hamvas tini korában készült.
Modern Fehérkénk igazi sportlédi, a világjáró hálón szörfözik a Next tenger háborgó hullámain.
Ha megveszed, automatikus hozzáférésed lesz G pontjához, a Gémél legfrissebb szájpíí alkalmazásával. Búgó hangja még a búgócsigát is felpörgeti. Csipkés kombinéjáról remek dalocska született, mely kiérdemelte a népies romantikus tucc-tucc címet. Lakktopjának ágas-blogos erdejében olvashatod orcapirító részletességgel leírt pajzán memoárját, melyben úri hölgyeket megszégyenítő stílusban meséli el kalandjait a 21.század cseppet sem búsképű lovagjaival.
Ha még ma megveszed, magadévá teheted eme mesebeli csodalényt, és a 7 törpe még fizet is, ha nézheti !
-
moonlight115
őstag
Potenciális vevő vagyok egy olyan telefonra, ami belefér Matrjoska babám kötényzsebébe a kakukkos óra mellé. Bájboj Szása hívását várja, aki K.G.Béci megbízásából Krásznájámoszkvá kölnit csempész a svájcisapkáról elhíresült CERN-be, ahol a kölni adalékanyagként való használata után Szása részecskéit Náza méretűre gyorsítják és Lajka kutyát megszégyenítő vonyítása közepette kilövik az NDK típusú Orion űrhajóra ahol Őrjárat a kozmoszban címmel megírja emlékiratait.

Nos? -
Vakegérke
félisten
válasz
föccer
üzenetére
Nem tudom, hogy módodban áll-e, de innen törölni kéne a kép linkjét.
Egyrészt nem jelenik meg a kép, másrészt lelassult az oldal betöltése, frissítése. Egyébként is linkeltem újabbat, az már probléma mentes.Ha sikerül, akkor jó, ha nem, hát nem. Egy köszönömöt megér a dolog.

==========
kattkattkatt.üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
-
netpeti98
addikt
válasz
Vakegérke
üzenetére
Eladó hófehérke, torkában az almadarabbal. De ez nem hátrány ha van egy fülorrgégész ismerősünk simán kiveszi a torkából az almát, oszt felébred. Továbbá számíthatunk rá hogy a boszorka további próbálkozásainak szemtanúi leszünk, de ezért kárpótol a segítőkész 7 törpe.
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
Hófehérkét ki akarja eladni?
[ Módosította: föccer ]
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Szupcsi!

De nyihí, meg nyahú, megtaláltam régi kedvenc zenémet.

-
Vakegérke
félisten
Ez se tegnapi zene.

-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Hu huhúúúúúú ! Alig retro ..!

-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Megyek!
Rock Around the Clock -
moonlight115
őstag
BULI LESSZZZZZZZZ !

-
Vakegérke
félisten
: Jönnek, szivárognak az új játszótársak.
: Kicsit meglepődnek, amikor rájönnek, hogy ez nem a komoly emberek tartózkodási helye. Itt lehet ökörködni, szórakozni, gyermekként játszani.
: A komoly nénik, meg bácsik talán még haragszanak is ránk, mert nem férünk bele a felnőttek normájába.
: Fájni is tud az, ha néha megrónak minket.
: Sebaj! Fel a fejjel, le a lanttal, mondta Petőfi Antal!
: Most mondja meg valaki, van még egy olyan topic, ahol pár smiley több, mint húszezer hozzászólást eredményezett? Nincs! Bizony ez a mi érdemünk!
Örök hálám, kyrabaybee "anyánk"! -
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Köszönöm a bizalmat, igyekszem majd nagyon, hogy minél több jóarcot bevonzzak ide, a Birodalomba. Szép szóval, furfanggal, elbájolással, kecsegtetéssel, nevettetéssel, iciripiciri hízelgéssel, és nem utolsó sorban fényezéssel.

Köszönöm a gratulációkat. A buli időpontját meg kéne szavaznunk, ki mikor ér rá. Nekem bármelyik este megfelel.
Örlkakas, gratulálok új címedhez !

Vakegérke , kösz a biztatást és támogatást !
A koponyához: 
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Akar ön így kinézni?

Bizonyára nem. Pedig jó esélye van rá, ha nem táplálkozik egészségesen. Pontosabban akkor, ha nem veszi meg a tápszeremet.
Magát a koponyát szinte ingyen adom, hogy minden pillanatban láthassa a fenyegető jövőt.Az igazi érték a tápszer, amely megelőzi korát, és örök ifjúságot biztosít önnek.
Kettős hatása van.
Először is meggátolja a mértéktelen zabálást, hiszen nagyon büdös, az íze pedig egyszerűen pocsék. Garantáltan csak akkor fog enni belőle, ha már a vasszögek elfogytak.
Másodszor földöntúli módon fog látni. Nemcsak a ruhákon lát majd át, hanem mások testén is. Látni fogja ahogyan emésztenek, hogy tekereg a bélrendszerük, miként funkcionál az agyuk.Szeretné, ha más látná önt így? Ugye nem?
Csak egy készletem van ebből a tápszerből. Megvásárolhatja a látás képességét, méghozzá mások elől. Többé nem lesz titok ön előtt senki. Ha elszalasztja, akkor más veszi meg, így kiszolgáltatottá válik, ezt ne feledje!A koponya? Az csak 10 BAP, de csak akkor adom, ha megveszi a tápszert, amely ezerszeresen megéri. Remélem, ért a szóból...
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Gratula új munkatársainknak, tisztségviselőinknek.

-
geprombolo
őstag
Ééééésssss....TÁDÁMMM!
Birodalmunk két új funkcionáriussal gazdagodott, a Krónikában megtekinthetőek. Gratulálok nekik új munkahelyükhöz!

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Agyalok rajta...
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Szerintem egyénileg is képes vagy maradandót alkotni az őrült kaják palettájára.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Olvastál már recepteket tőlem, valami olyasmire gondoltam.

-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Jujj, van egy jó sütiféle recept, még a mamám csinált ilyen....nem tudom, mit, talán desszertnek lehetne nevezni, azóta se láttam ilyet, és senki sem ismeri. Szupertitkos lehetett..... jó sok rum kell hozzá, bulira naccerű !
Majd leírom a receptet, elég őrült, asszem..... 
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Remélhetőleg valami kaját is alkotsz a bulira, ami illik ide. Csakis őrült recept lehet.

-
moonlight115
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem tudom, mi ez, de illetlen kissé, hogy a hátsóját mutatja a nagyérdeműnek...

Én is szívesen látlak itt, és ezennel meghívlak a beiktatási bulimra. Remélem, kérelmem hamarosan kedvező elbírálásra kerül, időpontot majd egyeztetünk a többi lakóval, őket is meghívom, ez nem is kérdéses. Minél többen vagyunk, annál jobb a hangulat. Ördögöt is lehet hozni, vagy zsúrlovat, csak a jókedv kötelező !

-
Earl_Muttley
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Tisztelt Bizottság!
Támogatom!

-
Earl_Muttley
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Tisztelt Bizottság!
Támogatom!

-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Bölcs uralkodónk,
A kérelmet támogatom.
Üdvözlettel: moonlight115, reménybeli Galaktikus Holdfény Agitátor
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

: A komoly nénik, meg bácsik talán még haragszanak is ránk, mert nem férünk bele a felnőttek normájába.
: Fájni is tud az, ha néha megrónak minket.