- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
netpeti98
addikt
1-2 levezető kört még hagy engedjek meg magamnak mert már úgyis mindjárt vége ennek a játéknak.
Processzor hűtővel kombinált billentyű fűtés
Ha már az egerünket befűtöttük miért ne tehetnénk máshogy a billentyűnkkel is a lényeg viszont itt az hogy a processzor hűtő hőjét vezetjük fel egy flexibilis csövön keresztül a billentyűzetbe ahol a cső szét felé ágazik így minden gomböt külön fűthetünk.Automata hörcsög kerék
Keveset fut a hörcsögünk a hörcsögkerékben itt a megoldás a hörcsögkerékbe épített motor fél percenként nagyobb fordulatra vált így hörcsögünk azonos idő alatt többet fut és fittebb lesz. Az már más kérdés hogy mi történik ha a motor túl magas fordulatra kapcsol vagy ha hörcsögünknek érzékeny a gyomra.Hangszóróba épített mikrofon
Tegnap hallgatunk egy jó számot és ma nem emlékszünk a címére? Itt a megoldás a hangszórón közvetlen elhelyezkedő mikrofon felveszi amit hallgattunk így másnap visszahallgathatjuk, igaz a minőséggel problémák lesznek.VÉGEZETÜL pedig a topic számára/tiszteletére kitalált találmány:
Az :L topic játék kitaláló
Ugye milyen idegesítő amikor nem jut eszünkbe mit játszunk jövő hónapban na itt a megoldás a google+számítógép ez a találmány kitalálja hogy mit játszunk.
És hogy miért menjen a haszontalan kategóriába mert magunknak kitalálni a játékot jobb móka, attól most tekintsünk el hogy ebben a hónapban nem volt sok ötlet.Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #22098 üzenetére
Ha két szóból megérteted, annyi is elég. Viszont kétlem, hogy ennyiből meg tudnád magyarázni a lepke-tulipán élőlényt.
Tanulmányozd az előző, hasonló stílusú játék megszólalásait. Munkaigényes, jómagam sem tudom, hogy hol lelhetőek fel. Lapozz kicsit vissza a hozzászólásokban, meg fogod találni.
Nagyon remélem, hogy lesznek jó ötleteid, új teremtményekkel népesíted be a topicot.
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #22096 üzenetére
Sokan itt vannak, csak figyelő üzemmódban. Láthatod, én sem remekeltem ebben a játékban, holott voltam már nyertes is. Ez van, nyitott a pálya, taroljon, akinek fekszik.
Elhiheted, ha a virág-állat keresztezés lesz a poén, esélyed sem lesz a győzelemre. Ez persze ne ne vessze el lelkesedésed, hiszen játszani jó.
Aztán ki tudja. Lehet, hogy megint aratni fogsz, meglepsz minket pipacs-bivallyal, vagy ló-kökörcsinnel. -
netpeti98
addikt
Látom az elején egy csomó játékos volt hova lettek?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Akkor már egyszerűbb ha ólmot rakunk abba a szerencsétlen egérbe.
Krászisz helyett meg legyen minecraft.Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22092 üzenetére
Khm... Lyóvanna...
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22090 üzenetére
Elég lesz az izzadáshoz egy szimpla tetrisz is.
-
netpeti98
addikt
válasz
geprombolo #22087 üzenetére
És milyen kényelmesen lehet majd használni.
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22087 üzenetére
Na ja. Csak flexibilis cső legyen, meg elég erő a tologatására.
Megjegyzem eléggé népszerű lett a fajtám.
-
netpeti98
addikt
Fűtés+számítógépes egér=fűtéses egér
Télen a hideg szobában fázhat a kezünk ilyenkor jön jól ez a találmányom, a lényeg az hogy a kis elektromos fűtő test miatt az egér átmelegszik így kezünk már nem fog fázni, viszont ezzel ott a probléma hogy órákig tartó egerészés során könnyen leéghet egerünk mivel nincs benne hő érzékelő.Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
geprombolo #22080 üzenetére
Annak mi is volt a menete?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
geprombolo #22077 üzenetére
Már megint vége van a hónapnak?
Egyébként nincs 5letem.Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22077 üzenetére
Az én fejemben sajnos sötét van.
-
geprombolo
őstag
Na, senkinek nincs 5lete a jövő hónapra?
-
netpeti98
addikt
Ma olvastam egy kazános logoutos bejegyzést ami inspirálta az új találmányom
:
Kandalló+kamera= Lobbanás figyelő
Mindenkit idegesít hogy amikor odaérünk a kandallóhoz büdös füst szag van valószínűleg belobbant a tűz és az okozta, itt a megoldás a kandallóra épített hőálló kamera megfigyeli mi történik így amikor belobban azt is látni fogjuk. Ha véletlenül akkor lobban mikor mi is optt vagyunk és hátra esünk akkor külön vicces videónk is lesz.Üdv netpeti98
-
geprombolo
őstag
Buja költemény
Amikor megtalállak, azon leszek, hogy megkapjalak. Akár már ma, vagy egy másik napon, az ágy felé viszlek…
Engedélyed nélkül közelítek majd feléd, egész testedhez érek, körbeölellek és megkaplak. Akaratomnak engedelmeskedve, ledöntve, fáradtnak érzed majd magad.
Lassan elveszettnek érzed majd magad és egész tested verejtékben úszik.
NYÖSZÖRÖGNI ÉS NYÖGDÉCSELNI FOGSZ …ÉS KÖNNYEZNI.
Levegő után kapkodva, nehezen lélegzel, a vér lüktetni fog a fejedben. Amíg veled maradok, nem leszel képes elhagyni az ágyat! Amikor befejezem, búcsú nélkül hagylak el, azzal a reménnyel, hogy egy nap visszajövök!!!aláírás: “NÁTHA”
-
geprombolo
őstag
Gyerekek, rájöttem! Az emberek még pár ezer év és gunganné fejlődnek! Szóval mi vagyunk a Gungan nép ősei!
Itt a bizonyíték, az asszony mutatta meg a frászbúkon
Na persze, a jobb oldali ős-példány agyilag még kicsit fejletlen... -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22069 üzenetére
Jé, egy műrokon. De szép kék szeme van!
-
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #22067 üzenetére
-
geprombolo
őstag
Hogy hívják...
-A sovány kutyát? AnoRex.
-A borostás papot? Szőrzetes
-A fémszálas intimbetétet? Havi metál.
-A tréfás kávéfőzőt? Mokkamester.
-A vízsísportokat űző kopasz nyomozót? Kojak-kenu
-Azt a cápát,amelyik állandóan az Antarktisz körül úszkál? DéliSHARK!
-A jós legkisebb fiát? Jóska.
-A hullajó buli? Kopor Show.
-Azt a nőt, aki nem vette be a tablettát? Anyu!
-Az elefántok társadalmi krízisét? Ormányválság
-A félelmet elűző sámánt? Nefossámán!
-Az első ősembert,aki süteményt sütött? Almáspitekus.
-A vallásos szuperhőst? Á-Men
-A cukrásztanulók vizsgadolgozatát? Desszertáció
-Az erős WC pucolót? Budi Bilder.
-A sivatagi kocsmát? Porozó.
-Oroszul a Speedet? Uzsgyi.
-Péter Pán öccsét? Marcipán.
-A papok edzőjét? Tréningatya.
-Szent István szellemét? Vajkrém.
-Az orosz számítógép-hálózatot? Nyet-work.
-A tetovált bálnát? Ábráscet
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #22066 üzenetére
Gyanítom, hogy ebben a témában egyet értünk!
Ugyanakkor elképzelem, hogy kiborgként mire vihetnéd! A kézfejedbe építve egy lézer érzékelő és egy rádiós adó és tökéletes beviteli eszköz lehetnél!
Ráadásul, hogyha a lézerérzékelő bekrepál, senki sem panaszkodhatna, elvégre te egy vakegér vagy!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #22065 üzenetére
Még mindig jobb, mintha nyomogatnál, de inkább kihagyom.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #22062 üzenetére
Már azt hittem, hogy készülhetek a műtétre.
-
netpeti98
addikt
válasz
Geri Bátyó #22062 üzenetére
Fps játék közben használata nem javasolt.Üdv netpeti98
-
Geri Bátyó
addikt
Hamár a rágcsálókról van szó!
Bevezetném a köztudatba az egérbe épített masszírozót! Sok informatikusnak van problémája azzal, hogy a sok munkától kikészül a csuklója/kézfeje. Ezt ellensúlyozandó, az egér felülete rugalmas és mindenféle bütykök mozognak benne, hogy munka közben masszírozzák és ellazítsák a delikvens kezét. Igaz, hogy emiatt nem lehet pontosan pozicionálni és a dolgozó is hajlamos pihentetni a kezét az egéren, de ugyebár valamit, valamiért!
-
netpeti98
addikt
válasz
geprombolo #22060 üzenetére
Vegyél neki hörcsög kereket.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Gondolkoztam ma milyen haszontalanságot kellene kitalálni
Nyakörv+ lépés számláló=házi állat lépés számláló
Ha tudni szeretnénk mennyit mozgott háziállatkánt (pl.: kutyánk, macskánk ez most teljesen mindegy), akkor itt a megoldás a nyakörv össze van kötve a állat lábán lévő lépés számlálóval, amit a kedves gazda a nap végén áttölt a számítógépére és megnézi hogy állatkája mennyit mozgott.
Üdv netpeti98
-
geprombolo
őstag
Várjuk az új 5letet
-
netpeti98
addikt
válasz
geprombolo #22056 üzenetére
Tudom ez inkább nyeremény játéknak illene be.
Különben csak hülyeség szinten merült fel bennem kitalálok vmi szórakoztatót.Üdv netpeti98
-
-
netpeti98
addikt
válasz
geprombolo #22048 üzenetére
Mondjuk már lassan meg jön a telefonba épített gép is sőt már van is Motorola Atrix.
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22048 üzenetére
Ez a srác tarol.
De nem baj.
-
geprombolo
őstag
válasz
netpeti98 #22046 üzenetére
Azért is félünk! Vedd tudomásul!
A telefonba épített monitor nem rossz ötlet, ha széjjelnézel az IT újdonságok között, már lejárt lemez a telós tévé, az ultravékony OLED kijelzők meg már ott tartanak, hogy akár össze is lehet gyűrni őket, úgyhogy egyáltalán nem csodálkoznék, ha az ötleted hamarosan piacra kerülne. Ráadásul nem is hülyeség, nekem is elférne egy ilyen a CRT moncsim helyébe. Csak rádugnám drótot és már nézném is! A másik kettő az tényleg értelmetlen, jár értük a pont. -
netpeti98
addikt
szobaventilátorba épített generátor
Bizony egész nyáron csak hajtjuk azt a szerencsétlen szobaventilátort és aztán csak nézünk hogy már megint mennyi a számla a kellemes tavaszi napokhoz képest na itt a megoldás a rászerelt generátor visszatölti bele az energiát és így kevesebbet fogyaszt. De ennek az a hátránya: hogy a ventilátornak többet kell így járnia ami bizony növeli megint csak a fogyasztást.hősugárzó+gőz generátor
kisebb helységek felfűtésére használhatjuk a hősugárzót azonban az esetek többségében ez is fogyasztja az elektromos áramot, itt a megoldás felfűti a vizet aminek a gőze hajt egy generátort így visszatermeli az áramot viszont ezzel hőt von el a környezetétől ezzel hidegebb lesz.telefonba épített monitor
Bizony az asztalunkon sok helyet elfoglalhat a monitor (ég akár az új tft is) itt a megoldás a telefonunkból kihajtható monitort kell csinálnunk így nem foglal helyet az asztalon, bár zsebünket igencsak meg fogja viselni, a beszélgetésekről meg még ne is beszéljünk.
Tudom hogy az első kettő hasonlít de máshogy működnek szvsz mehet.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
geprombolo #22044 üzenetére
Ma is kitalálok vmit na féljetek!Üdv netpeti98
-
geprombolo
őstag
...és netpeti98 már 11 pontos!
Ja, és Geri bekerült a Krónikába az :L verssel -
Shallamea
csendes tag
válasz
geprombolo #22035 üzenetére
Hát ez kész!
Komolyan, többször elolvastam és fetrengtem a röhögéstől!
Jja, és meghallgattam a Méhek dalait, erre Barbie-val álmodtam! -
Vakegérke
félisten
Közeleg a játék vége, bele kéne húznom.
Találmányom a következő: Automata szandál.
Mint tudjuk, a szandál csíkokra vágott bőrből készül. Mint a színház. Egy csík, szünet, következő felvonás. Nyáron kellemes viselet, de ha elered az eső, vihar tombol, tocsog a tulajdonos a vizes zoknijában, ráadásul a szandál belseje is szétázik.
Van megoldás!
A szandál bőrcsíkjaiban lamellák lapulnak, amelyek a sapkára, hajcsatra, gallérra rögzített nedvesség érzékelő jeladására kitolódnak a következő bőrcsíkig, így gátolva meg a beázást.
Hátránya is lehet, hiszen ha Mari néni locsolja az erkélyen a virágokat, és ránk is hull permet, vége a szellőzésnek. -
netpeti98
addikt
Hoax szűrő böngész plugin=reklám szűrő+ még egy kieg
Bizony mindenkit idegesít mikor kiraknak a többiek egy hoaxot, erre itt a megoldás ami benne van az adatbázisában azt kivágja.Bizony ezzel hátrányok is járnak: lassít, ha valaki idéz ilyett akár véletlenül is de van mellette fontos infó elvész, valószínűleg eljön az az idő mikor beleszerkeszt mindenki legalább annyit a hoaxjába hogy ne vegye észre a szűrő
.
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22037 üzenetére
Csókot már loptam, ötletet nem, és nem is fogok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22035 üzenetére
Tovább is lehetne fejleszteni, így a madarakhoz a nagyon-magasnyomót. Hadd örüljenek ők is.
-
geprombolo
őstag
Feltaláltam az új szuperfegyvert, amivel a halakat demográfiai robbanásra lehet bírni. Köztudott, hogy a halak érzékenyek a zenére, de eddig még senki nem próbálta őket eredeti élő közegükben ilyen módon befolyásolni, így elhoztam nektek a nagyon-mélynyomót!
Hozzávalók több mint két személyre: Nemo kapitány Nautilusa, meg egy pár mélynyomó, lehetőleg minimum 1000 Wattos egyenként. Ezeket be kell szerelni a Nautilus két torpedócsövébe és megzúgatni valami Madonna-zenével és a halak máris ívnak, mint az őrültek! Világóceán halai, egyesüljetek! -
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #22033 üzenetére
Mi-mind-egy-sárgatengeralattjáróbanélünk!
-
Geri Bátyó
addikt
Hogyha akartok nagyokat röhögni, akkor ezeket a pihentagyúakat meg kell hallgatnotok!
Méhek - Barbie Dal
Méhek - Sárga Tengeralattjáró
Méhek - Banándal
Méhek - ZiziSírvaröhögős!
-
geprombolo
őstag
válasz
BMWFan #22027 üzenetére
Csak nyugi, senki nem akar bántani! A helyzet az, hogy furcsán jött ki, hogy belinkeltél egy zenét csak úgy ni derült égből, aztán meg napok múlva kapunk egy szmájlit, amit nem tudtunk hova tenni.
Tényleg nem kötelező a válasz gomb használata, de ha nem az éppen aktuális dolgokra reagálsz, hanem egy korábbira, akkor nincs honnan kitalálja az olvasó, hogy mire jött a válasz. A Birodalomban még nincs gondolatolvasó, ez az állás még üres. Ha jelentkezel rá, felküldünk a jegesmacik közé, hogy kikémleld a terveiket és ha épségben visszaérsz, tied a zsíros állás!
Bocsi, hogy meggondolatlanul hsz-vadásznak gondoltalak!Nem figyeltem sem a rangodat, sem a régiségedet. Amúgy meg ez nem egy névtelen topic, a neve :L és az itt lakók adtak nem csak nevet, de hírnevet is ennek a helynek, az értelméről nem is beszélve! Ez itt a PH! Nagy Játszótere, kérem tisztelettel! Ha visszaolvasol valamennyit (nem kell mind a huszonvalahányezer, azt Shallamea megtette helyetted is), mondjuk az első 50 hsz-t, rájössz, hogy itt halál komolyan vesszük a viccet, meg a játékot!
Még a modik is beszállnak néha, mert Jáccani lyóóó!!!!!!!!
Na, akarsz velünk játszani?Itt mindent megtudsz a játékunkról, amit épp tolunk, illetve azokról is, amiket eddig játszottunk és hát lemaradtál róluk.
Inkább igyunk! -
Vakegérke
félisten
Örömmel jelentem, hogy BMWFan fórumtárssal priviben sikeresen eloszlattuk a félreértést. Még az is lehet, hogy játszótársunkká válik.
-
Shallamea
csendes tag
válasz
föccer #22028 üzenetére
Ugyan! Szerintem a 4263-ra reagált a bólogatós szmájlival.
Ja, és a következő találmányom:
Szájvizes telefon
Olykor-olykor előfordul, hogy épp fogmosás közben hívják az embert. Ilyenkor az illető 2 dolgot tehet.
1. Rendesen kiöblíti a száját, miközben a vonal másik végén levő leteszi a telefont és duzzogni kezd, így nemcsak vissza kell hívni, de ki is kell engesztelni.
2. Kiköpi a szájában lévő fogkrém nagyját és felveszi a telefont. Ilyenkor, ha a beszélgetés sokáig tart, a szájban maradt fogkrém lenyelésre kerül, a szájszélen lévő pedig megszárad...Vagyis nem túl kényelmes megoldás.AZONBAN mostantól itt a szájvizes telefon! Ha ismét fogmosás közben zavar valaki, nyugodtan felveheted a telefont, hisz a telefonból spriccelő szájvízzel ki tudod öblíteni a szád két mondat közt!
(Igaz, minden egyes hívás közben jön belőle szájvíz, így egyrészt folyton után kell tölteni, ami tönkreteheti magát a telefont, másrészt mindig vizes lesz tőle az ember.) -
BMWFan
senior tag
válasz
Vakegérke #22022 üzenetére
Nem tudom mi a problémád,ennek a topiknak az a címe hogy: ":L"
A leírása pedig:
Nem valami szakmai topik vagy ilyesmi. Egy zenét belinkeltem ami tetszett egy "névtelen topikba",majd egy szmájlit ami egyik hsz-re helyeselt. /Még mielőtt leoltasz,nem egy mostani hanem egy régebii hsz-re,és BOCSÁNAT,hogy nem használtam a Válasz gombot./ DE! Ezt úgy tudom nem tiltja a szabályzat. Majd ha egy szakmai topikot offolok tele,akkor tessék beszólogatni. Ja és nem vagyok hsz. gyűjtő.
423 napja regisztráltam,és fanatikus tag vagyok.
Szóval le lehet rólam szállni.
Köszönöm. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22025 üzenetére
Ban nyista. Ha nagyon felbosszant barátunk újabb értelmetlen bejegyzésével, kérni fogom a modkerben a törlést, és figyelmeztetését. Volt már rá példa, kérésem meghallgatásra talált.
-
Vakegérke
félisten
-
BMWFan
senior tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #22016 üzenetére
Kis helyen s megoldható az írás, csak nem a felmosónyelet kell mozgatni, hanem a papírt fölötte. Némi gyakorlás, és lám, tökéletes a találmány.
-
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #22015 üzenetére
Szőrnövesztő borotva..... júúújjj!
Na, akkor én meg bemutatom nektek a háziasszonyok dolgának újabb megkönnyítőjét, a felmosónyélbe ágyazott golyóstoll! A dolog alapötlete az, hogy a nők sok mindent csinálnak egyszerre, például egyszerre főznek, a körmüket reszelik és a gyereket pelenkázzák. Előfordulhat, hogy felmosás közben eszébe jut a nőnek, hogy a holnapi bevásárlólista még hiányos, de mire tollat talál, már el is felejti, hogy mit is akart odaírni. Ezen segít a mi csodás cuccunk, mivel pont kéznél van a toll, csak a nyél másik végén! Na persze ilyenkor jól jön egy hatalmas előszoba, meg rengeteg szabad hely, hogy a "tollal" semmit ne verjünk le, de hát ugye semmi nem lehet tökéletes! -
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #22013 üzenetére
Az aztán tényleg értelmetlen találmány.
-
Geri Bátyó
addikt
Léteznek olyan szerkentyűk, amik gyenge elektromos kisülések segítségével próbálják a szőrtüszőket (hajhagymákat) intenzívebb munkára fogni. A hosszú szakállra vágyók miatt én ezt kombinálom egy borotvával. A borotva pengéjén jönnek létre a kisülések, így ahányszor megborotválkozol, intenzívebb növekedésre serkented az arcszőrzetedet!
-
Shallamea
csendes tag
válasz
geprombolo #21998 üzenetére
"Olyan jó téged újra olvasni"
Köszi, ez jól esett kicsi szívemnek!
És nem én vagyok a képen, viszont én rajzoltam a képet!
Vakegérke: Igen, jól le lehet szoktatni vele az embert, viszont a leleményesebbek egyszer eljátsszák a dallamot és kitámasztják a hűtőajtót, ami megint csak a kaja megromlásával jár. -
netpeti98
addikt
Liftbe épített tv
A liftbe épített TV lényege hogy ahogy halad a lift mindig az adott emeleten legjobban fogható csatornát hozza be full hd felbontásban. ennek hátrányai is vannak ám: nem választhatunk, úgy is mennünk nem nézhetünk végig egy filmet, meg nem feltétlenül jó csatornát hoz be (gondoljunk bele milyen idegesítő amikor két csatorna közt csak a telejósdát halljuk)
Szek: én vok a 22001-ik hsz tulajdonosa
Üdv netpeti98
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron