- Celeron aranykor
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
csaby1984
tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
-
csaby1984
tag
fehérváron rossz idő van!
máshol milyen az idő? -
csaby1984
tag
De szar idő van!
-
csaby1984
tag
jó reggelt mindenkinek!
-
csaby1984
tag
szép jó reggelt!
-
csaby1984
tag
szép jó reggelt mindenkinek!
-
csaby1984
tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
-
csaby1984
tag
válasz
geprombolo #17500 üzenetére
he-he! vycces vycces
-
csaby1984
tag
válasz
csaby1984 #17483 üzenetére
Ja és a következő versenyről nem ys hallottam! Ha szépen megkérlek, írnál róla valamy ynfót!
Mert érdekelnek ezek a fajta vycces játékok!Csak az a baj hogy én pont hétvégén nem nagyon érek rá hogy ytt beszélgessek!
: Némy ugrándozás után lehuppant a cyca a fenekére, és keservesen sírny kezdett, myközben a gyomra hatalmasakat korgott. -
csaby1984
tag
válasz
geprombolo #17482 üzenetére
Nagyon nagyon ötletes! De nem értem hogy mások mért fykázzák a topycot, ha nekyk nem tetszyk ne jöjjenek yde, de azért nem kell leszólny, mert szeryntem van ettől vagy 50 rosszabb topyk ys amynek aztán tényleg semmy értelme! Ytt legalább fygyelny kell egy kycsyt a helyesírásra és a legjobb hogy játszva lehet myndezt megtenny!
UP a topyknak!
: A cyca úgy ment, mynt egy pyncér. Mancsában csücsült a kysegér, de nem mynt kaja, hanem mynt útmutató szövetséges. Elérkeztek a raktárhoz, amelyben volt mynden fynomság. Szalonna, kolbász, tejcsyke, tejföl, sajt, vaj, husy, meg amyt egy kysegér, vagy cyca csak megkívánhat.
Dudára zabálták magukat, és a tejfölös kolbász nevében örök barátságot fogadtak. -
csaby1984
tag
válasz
geprombolo #17480 üzenetére
Ez ygaz hogy nem kyváltság, de nem ygen tudtam hogy van ylyen topyk! csak hosszas keresgélés után találtam ide és azért írtam amyt írtam! Én nem a versengés myatt jöttem yde, hanem tetszyk ez az ötlet, hogy így kell válaszolgatny! Tök jó hogy figyelny kell hogy nehogy valamyt félre pötyögjek! KYRÁLY!
És tényleg jó játszany!!! :A cyca úgy ment, mynt egy pyncér. Mancsában csücsült a kysegér, de nem mynt kaja, hanem mynt útmutató szövetséges. Elérkeztek a raktárhoz, amelyben volt mynden fynomság. Szalonna, kolbász, tejcsyke, tejföl, sajt, vaj, husy, meg amyt egy kysegér, vagy cyca csak megkívánhat.
Dudára zabálták magukat, és a tejfölös kolbász nevében örök barátságot fogadtak. -
csaby1984
tag
válasz
Vakegérke #17478 üzenetére
Köszönöm hogy ytt lehetek, habár nem volt könnyü ide találny, és elnézést hogy az elöbb nem olvastam el fygyelmesen a játék szabályt hogy legalább 2 sornak kell lennye amyt írok!
ja és köszönöm a smyles segítséget ys! :Úgy fázyk a talpam, mondta egy kysegér, és ugránozny kezdett. -
csaby1984
tag
válasz
geprombolo #17470 üzenetére
igen egész jó a topik!
mit játszottok? -
csaby1984
tag
válasz
geprombolo #17468 üzenetére
Aktív témák
lo ...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest