- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
geprombolo
őstag
Nem is te lennél, ha nem dobtál volna be egy elf-lányt!
Szép cickós, meg kell hagyni!
Köszönjük a gratulációt, jól esik, hogy benéztél! Jöhetnél kicsit sűrűbben is, most is éppen játszunk (segítség, hol a hsz, amiben megírtam az ehavi játék lényegét?) . Ja, betegségneveket kell kitalálni, persze leírással, szimptómákkal, amit lehet. Segítjük az orvostudományt, hánem?
Vasegér: hiányzásodat elnézzük, a néni fontosabb, mint egy virtuális szmájlihalmaz. Szent meggyőződésünk volt, hogy dolgozol, nem is nehezteltünk Rád ezért, a néni sem áll messze a munkától. Neki nagyobb szüksége volt Rád, mint nekünk.Amint látod, elég jól elboldogtalankodtunk.
Az a hörcsi nagyon aranyos! Tudom, rokonállat!
-
geprombolo
őstag
Én már a húszéves talit várom. Bár, amilyen vegyes társaság volt az osztályom, szerintem nem lesz belőle semmi.
Köszi, hogy visszajöttél.
Ja, és csak a rövid i-ket kell átalakítani, a hosszúak úgy kell maradjanak. Már ha van kedved játszani. De lesz júniusban is játék! Sőt, azt hiszem, hogy új oldalt nyitok, mert a jelenlegi játékoldal már nagyon hoszzú lett. Persze, csak ha lesz időm rá, mert át akarom szervezni az oldalt, hogy átláthatóbb legyen. -
geprombolo
őstag
Nem akarsz 2500 csengő aranyat kikaparni magadnak? Ezt nem hiszem el! Mekkora elf sereget állíthatnál ennyi pénzből a Birodalom védelmére? Belegondoltál?
Egyébként Április sem marad játék nélkül, erre mérget vehetsz.
Ja, és csíp-csíp!Csak a nagy sárgaságban azt nem tudom, hogy hol ér véget a hajad és hol kezdődik a csőröm!
-
geprombolo
őstag
Te, ne haragíts magadra, mert megcsíplek! Kváq! Olyan pipa lettem, hogy még kírabetűket is írok. Mi az, hogy nem érdekel? Tessék kérem rendesen játszani, nem duzzogni! Ha mindenkinek megy, neked is fog, hidd el! Nem olyan nagy ördöngősség, egy kicsit oda kell figyelni, látod, egyesek még szmájliértelmezést is írnak kyra nélkül. Kérlek, játssz, ne maradj ki belőle, sajnálnám, ha kimaradnál. Tényleg
-
-
-
Jesszum Pepi!
Megy a pörgés...
Én meg melózhatok megint, persze szigorúan csak egy kicsit kellett beugrani...
Még mindíg inkább ez, mert legalább van meló!
Mint már írtam, a versenyhez érdemben nem tudok hozzászólni, de a játék kedvéért még itt vaagyoooook!
Lássuk a márciusi játékot! -
-
-
geprombolo
őstag
A területeden nem tudnak partraszállni.
Mellette viszont igen és ha nem vagyunk gyorsak, lerohanhatnak.
De gyorsak leszünk.
Hasek! Amennyiben a délután folyamán macik szállnának partra valahol,kérem egy egységnyi túlerő bevetésével visszafoglalni tőlük a területet,
mert nem leszek itthon, délutános vagyok. Ha valami nagy gáz van, kérem megkeresni a Helyettesemet, ő remélem nem délutános. Továbbá kérem a tegnapi partraszállásuk színhelye fölött átvenni az irányítást, így előzve meg további macik ott történő partraszállását
. Köszönöm.
-
Hasek
Közösségépítő
Köszönt már valamilyen lurkó úgy neked, hogy "csókolom!"?
Hát úgy, hogy "csókolom, narancssárga hajú könyvtáros-néni!"?
Biztos ilyen fejet vágtál rá ->
Szegény kölyök. Nem lettem volna a helyébe, amikor szembesíted a tényekkel...Badman-t a fővárosba tettem a térképen is
A fizuk meg kiosztva -
Badman 4ever
őstag
Mi pedig fagyos természetűek vagyunk!
A tüzetekkel se olvasztjátok le az arcunkról a mosolyt.
Sajnos viszont a mai nap nem volt túl jó, képen is vágtak úgy kosár közbe, hogy eleredt az orrom vére és még most is fáj.
De nem sírtam, azt csak a lányok szoktak.
A kincstárnok rangot átveszem, elég a birodalomnak egy uralkodó.
Ő úgyis jól végzi a dolgát.
-
geprombolo
őstag
-
geprombolo
őstag
Bizony, ha így haladsz, még nyerhetsz is! Pillanatnyilag rendesen vezetsz.
Már csak meg kell tartanod az előnyödet és első leszel.
Fiúk, lányok!
Úgy döntöttem, hogy nem számolgatok, hanem minden versenyzőnek, aki egy pontot is, de szerzett a januári versenyben, az az elért pontszámának kétszeresét kapja BAP-ban. Persze magamon kívül, mert az Uralkodónak van pénze elég. Így mindenki nyert! Sőt, a Birodalmi Kincstárral egyezkedtem és arra az eredményre jutottam, hogy a februári versenyben is mindenki fog nyerni, a Kincstár 5000 BAP-ot ajánlott fel a versenyzőknek. Mindenki igyekezzen pontot gyűjteni, ne hagyjunk egy huncut piculát sem az összegből! A verseny végén úgyis én fogom szétosztani, majd úgy csinálom, hogy ne maradjon. Van ott elég, nem?
-
geprombolo
őstag
Szerintem azért jobb, mert mindenki azt hiszi, hogy "csak" egy törékeny, apró nő, pedig egy kemény harcirobot.
Majdnem olyan jó, mint Hasek MP2K-ja
. És még nagyokat bír ugrálni!
Bár nem értem, hogy egy robotnak minek érzelmek, mint harag
, vagy elkeseredés
. Lehet, hogy ezekből szerez energiát?
Aztán szétcsap az ellenség közt.
Juj, eszembe jutott egy régi vicc, amiben egy robot úgy néz ki, mint egy nő és a funkciói különböző helyein vannak elérhetővé téve. Bejön Kovács úr az irodába, kérdezi Toszikát (így becézték a Toshiba gyártmányú titkárnőt), hogy van-e kávé: Mondja, hogy :
-nyomja meg a bal mellemet, kap kávét.
-Cukrot is kaphatnék bele?
-Nyomja meg a jobb mellemet, kap bele cukrot.
- A főnök hol van?
- Kórházban
-Miért?
-Nem hitte el, hogy a lábam között a ceruzahegyező van.Jelentem, így két és fél nap után Móci elhúzott, mögötte picur220 lohol, őt meg egy fejhosszal lemaradva lezso6 követi. Fog ez még változni, csak gondoltam leírom.
Ja, és a verseny oldala 933 letöltésnél tart. -
picur220
veterán
Szerintem csak azért nem tetszik, mert büdös a meló!
Ha már egy kicsit dolgozni is kell, és nem csak a smileyk mellé pakolni pár szót, aminek lehet, hogy semmi köze sincs hozzá, akkor egyből fikázod a király ötletemet!
Nem tetszik ez énnekem!
Amúgy szívás volt a mai nap, 4 óra a legutálatosabb tanárral....
...aki remélem, hogy nem olvasgatja a logoutot!
De túléltem, úgyhogy fel a fejjel! -
-
geprombolo
őstag
Ugrálni tud a szépike?
Bájos idomai vannak
Egy morcos fej is jobb lenne egy nemlétező fej helyén
Hogy nézek így a szemébe, amikor szerelmet vallok neki?
Remélem azért a reprodukciós szervei mind megvannak?!
Mert akkor megbocsátható az apró hiányosság, elvégre akinek nincs feje, az nem kiabál és nem hazudik a szemembe.
-
Vakegérke
félisten
:Létem egyik -ha nem a legfontosabb- éltető eleme a zene. Csípom a Saxon bandázmányt.
Azért a Def Leppard sem kutyuska.
-
Vakegérke
félisten
-
geprombolo
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest