- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Aktív témák
-
Atis707
tag
szakértelem, és ez a topic? Vakegérke!
-
Vakegérke
félisten
Több, mint 78.000 letöltést tudhat magának a topic. Szép eredmény? Hisszük, hogy igen.
Értékeled kitartásunkat. Megtisztelő.
Nálunk ez zsigerből jön. Adott kyrabaybee személye, akinek ezt az egészet köszönhetjük. Valamint adottak azok, akik felkarolták az ötletet, és nem hagyták veszendőbe menni azt, ami pedig valójában értéket hordoz. Na nem a hat nyamvadt smiley, korántsem. Hanem a szellemi érték, amelyet ez a hat smiley kihozott a topic lakóiból.Mi 6K+ hsz-t termeltünk. Légy oly öcsénkbátyánk, társunk, írd meg azt a tanulmányt. Szakértelemre semmi szükség. Dőlj hátra, és gondolkodás nélkül engedd ujjaid zongorázni a klaviatúrán. Légy szíves. Naaa...
Bízom benne, hogy társunkká válsz, és feloldódsz a pingvinségben. Ha mégsem így lenne, akkor is értékelem, értékeljük barátságos hozzáállásodat.
-
Vakegérke
félisten
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #6088 üzenetére
Darth Tux Maul. Mint tudjuk, nagyon hajlamos a széthullásra
. Így gyakorlatilag veszélytelennek tekinthető.
-
Atis707
tag
Nálam pont témába vág
-
Erről lassan érdemes lenne egy tanulmányt írni
-
Badman 4ever
őstag
Hú, hogy mi jutott eszembe! Nagyon beindult a fantáziám, lehetne filmet csinálni a topikból, csak szakértelem kéne hozzá!
-
puttputt
őstag
válasz
Badman 4ever #6088 üzenetére
Igazán elbűvölő!
-
puttputt
őstag
Tiszteletbeli tagságot neki!:
Amúgy, a sok pingvin-avatar mögött elveszik a "személyiség"..., hiszen "egységben az erő"!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #6085 üzenetére
Igen beszélek róla...
Hát rákban nem is, de rokonoknál mulattam az időt.
Jót elszórakoztam az unokaöcsémmel.
Csak barátok, meg net távol...
Már kezdtem bejojózni...
De végreeee visszaértem, mert nagyon hosszú volt ez a hét.
És most tapsolok nektek, hogy 200 hszt gyűjtöttetek, megy a Pingubirodalom szekere és a 6000-est is elvitték.
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #6084 üzenetére
Vagyis hogy nincs hol levezesd a felesleges hülyeségedet
Mi itt vagyunk, állunk rendelkezésedre: akarsz róla beszélni?
Mellékesen HOL A RÁKBAN VOLTÁL??? -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #6083 üzenetére
Rendesek vagytok, már keztem én is begolyózni, hogy nincs meg a napi Ph! és KBK adagom.
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #6082 üzenetére
Hali! Hiányoltunk.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #6081 üzenetére
Szia mindenki, visszatértem!
Mostmár én is itt vagyok, most olvasom vissza az utóbbi 10 napot. -
geprombolo
őstag
Mi van, megint egyedül fogok fórumozni? Néma Vasárnap?
Nem baj, mára ketten leszek:Csak hogy ne unatkozzam.
-
csapos2
addikt
válasz
geprombolo #6079 üzenetére
Tündéri, nem? ;-]
Igen, értettem, mire célzol, de én akkor sem vagyok olyan. ;-]
-
csapos2
addikt
válasz
geprombolo #6077 üzenetére
Háde' én nem vagyok olyan.
-
geprombolo
őstag
válasz
csapos2 #6069 üzenetére
Hát igen, mondjuk rarri elejt magasan egy szikla felett és nem tud elkapni zuhantodban. Csúf vörös nyom maradna a sziklán. Meg egy szétkenődött emule (vagy edonkey)
Itt a KBK nőtagjaival kapcsolatban mindenkinek csak tisztességes gondolatai, vagy tervei lehetnek. Erre nagyon ügyelünk. A pingvinek tudnak ám csípni is, a vérpingvinek meg még annál is veszélyesebbek.
#6072 vwpolopg semmi 18-as. Laza repkedés. Káros gondolatok esetén kötél nélküli bandzsi dzsamping.
-
vwpolopg
őstag
Na de kérem, errejárok, erre mi folyik itt???
Mostmár lehet foly(t)atni
-
Vakegérke
félisten
Nyuszikaaa? Csacsika a lelkem. Szóval lehet, hogy patáival kárt okozhatna tollazatodban, ha hátadra veszed. Amondó lennék, hogy markolj rá szorosan, és úgy röptesd.
Régi humor, talán akad aki nem ismeri.
A legerősebb állat a nyúl. Még röptében is képes elvinni egy sast a hátán... -
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Világ szárnyas, patás, mancsos állatai egyesüljünk!
Ennek úgy tűnik, hogy legmegfelelőbb módja az, ha lelkileg pingvinné válunk, vagy legalábbis elfogadjuk a tényt, hogy a pingvinek hozzák meg a galaktikus békét, jólétet.Kemény csávó vagyok, de be kell látnom, hogy kyrabaybee hagyatéka a pingvinek kezében van. Ők mutatnak utat, vagyis mi, ha méltónak találnak arra, hogy pingvinként minősítsenek négylábú létemre.
geprombolo: Szóvivő? Méghozzá birodalmi? Birodalmi szóvivő?
Ledorongol a felelősség, de büszkén vállalom!rarri: Mi is szeretünk. Ami pedig a majommal való kísérletedet illeti, én a helyében elraboltalak volna, és hordanám Neked a banánt, meg amit kapok a gondozóktól.
-
Vakegérke
félisten
válasz
puttputt #6053 üzenetére
Világuralom? No persze, elengedhetetlen. De miért?
Hogy békét hozzunk a hétköznapokba, jólétet, megelégedettséget.
Nem öncélú a dolog.Ha elkezdenénk tömegek előtt szavalni, hogy fú, de jó lesz a globális pingvin társadalomban, sokan lehurrognának. Ha viszont totális lesz a pingvinek uralkodása, akkor bizony nincs apelláta.
Aki napi két óránál többet mer dolgozni, azt kényszerpihenőre ítéljük.
Aki reklamál, azt béremeléssel büntetjük.
Akinek a lakásában a sörcsap és borcsap mellett nincs tejcsap, a hiányosságot haladéktalanul korrigáljuk.
Nincs magánnyaraló. Amelyik épp nem foglalt, az előtt leparkolhat a nyaralni vágyó az ingyenes autóval.
A szállodákban, éttermekben a pincérek fizetnek minden rendelés után.
Egyelőre ennyi. Ki kell ezt még dolgozni.Na, lehet, hogy tényleg pingvin lettem? Egészen úgy beszélek...
-
Vakegérke
félisten
válasz
puttputt #6051 üzenetére
A pingvinséget büszkén kell vállalni.
A dolgozómban megemlítettem valaminek az apropóján, hogy tiszteletbeli pingvin vagyok. Mit mondjak, furán néztek rám. Na és? Ők nem tudják az igazságot, nem érzik át kyrabaybee szellemiségét, nem érzik szükségét a pingvinizációnak. Na és?
Majd egyszer, ha kyrabaybee szellemi öröksége csúcsra jut, és az egész világ pingvin akar lenni, akkor majd ők is megtérnek, és mi barátságosan öleljük őket kebelünkre.
(Szépen mondtam?) -
-
Vakegérke
félisten
Atis707: Miért OFF? Amit elkövettél, az a legONabb ON.
Igen, jól mondod. Üdv a topicban!geprombolo: Valóban jó.
Anno volt egy jó kis mikrofonom, és felvettem kazettára egy cirka félórás vihart. Nos, amikor hétágra sütött a nap, felhő sem volt az égen, bedugtam a kazetát a magnóba, és "ereszd el a hajam". Egyik szomszéd a másik után dugta ki a fejét az ablakon, és csodálkozva nézte az eget. Jó poén volt.Ha már poén.
1., Magnó a tatyiban, buszon, villamoson bekapcsol. Bemondta a pontos időt, persze kamu, pár perc eltérés volt. Az emberek megnézték az órájukat, és bőszen állítgatták, hiszen "késett". Szándékosan korábban mondattuk be a pontos időt, így legalább hamarabb érkeztek oda, ahova indultak. Késést nem vettünk volna a lelkünkre.2., Csengő. A 8 voltos csengő lazán bírta a 12 voltot is. Fel is szereltem egyet a Robur hűtőmaszkja mögé, a műszerfalon külön gombja volt. Beállt a megállóba a busz, megálltam mögötte. Kinyíltak az ajtók, és mikor páran leszálltak már, megszólalt a csengőm. Folyamatosan szólt, a felszállni vágyók meg balhéztak, hogy "hova az anyádba sietsz", meg ilyenek. Utólag is bocs a buszvezetőtől.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #6019 üzenetére
-
puttputt
őstag
válasz
gamerkiller #6031 üzenetére
Nem tudom..., én elvből nem rohantam rá a 6k-ra, pedig szimplán elvihettem volna így, mert nem nagyon volt más akkor jelen.
; de mindegy, elfogadom, majd legközelebb ehhez hasonlóan...
#6035 = Az egy jó kis sláger!
Tábortux:
Ma "lőttem", csak nektek, csak most. Itt voltam "előadást" tartani, beszélgetni, stb. ma.
Ezt véletlen vettem észre. Nem néztek ám furán, mikor fotóztam..., á, nem! -
geprombolo
őstag
-
Atis707
tag
meglett az új gépem
Black ediSÜN proci
Á, ez nagyon sokat fogyaszt
és melegszik is
Sebaj, itt az új 240 15k ért jó lesz
Megvan a 240 nem melegszik, és alig fogyaszt
Üdv a topicban
-
geprombolo
őstag
válasz
gamerkiller #6041 üzenetére
A Tuxokat nem én (mi) csinálom, hanem rákeresek és beteszem ide a képeket, amik tetszenek. Pepötyögöm, hogy tux avatar és kapom az eredményeket. Amúgy Photoshoppal, vagy Gimppel csinálják, valahol fentebb már belinkeltem a helyet, ahol lépésről lépésre meg is van mutatva, hogy hogyan kell csinálni.
ja, és én vagyok Tux, meg puttputt, meg Badman 4Ever. -
Vakegérke
félisten
válasz
gamerkiller #6041 üzenetére
Tux.
mephi666: Üdv a klubban!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
geprombolo #6040 üzenetére
Ezeket hogy csináljátok?
És mi az a tux?
-
geprombolo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6038 üzenetére
Átértem veled Ausztriába, de most fexem le. Majd folytatom.
Ha már az Oroszlán havában vagyok, itt van Leótux holnapra.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #6033 üzenetére
Ha már gumikerék...
[link] (albumocska)
-
Mr.Csizmás
titán
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #6027 üzenetére
erről van egy sztorim...
kicsit spicces vagyok és témázok... hozok egy sört......... hoztam...
na, 2003 körül volt egy barátnőm, aki kicsit "qrvás" csajszi volt... kitalálta, hogy szülinapomkor kis "sztriptízt" tart... csak épp akkor búcsú volt a faluban és kb 15rokon volt nálunk, a szobám ajtaját meg nem lehetett kulcsra zárni... sőt normálisan becsukni sem... benyomultunk a szobába... jó sötétet csináltunk, mert "elálmosodtunk ebéd után"biztonság kedvéért az ajtót kitámasztottam a székemmel meg pár súlyzóval... a csajnak a "műsorhoz" zene kellett... winampot elő... keresgéltem... találtam is egy 5-6perc körülit... randomon volt a winamp persze... tetszett neki és elkezdte a show-t... ne mondjam a következményeit... kb 10perc kellett és már rendesen egymáson voltunk... nem részletezem, de már majdnem a végén jártunk, amikor beszólt a sors és megszólalt a szovjet himnusz
elég vicces így utólag visszagondolni, de akkor rendesen meglepődtünk... a rokonok meg nem tudom mire gondolhattak, mert a zene az ziher, hogy kihallatszódott... (arra kellett volna főleg, hogy elnyomja a hangokat)
-
geprombolo
őstag
válasz
Na, menjünk akkor át nemzetközibe: Az Izraeli himnusz, a HaTikvah, a Remény (ha valakit érdekel a címe magyarul)
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller #6033 üzenetére
az nem rossz... nekünk a legdurvább a kunszállás(kecskeméttől kb 20km délre)-köln táv (kb 1200km) 24óra alatt... trabanttal
nővérem expasija vezetett, de nagyon bírta... győr környékén álltunk meg először (tankolni), aztán passau-nál átmentünk és ott volt a köv. megálló... akkor aludt 1-2órát... lement 1-2 redbull és kölnig még talán 1 megálló volt... jó túra volt... én voltam hátul és legalább kényelmesen elfekhettem... kemény volt, mert '95 környékén is nagyon megnézték a trabantot kinn... több 911es porschét láttunk, mint "rokon jószágot"
a vicc, hogy másik nővérem győr mellett lakik... sógorom bátyja is köln mellett dolgozik, de neki a bömössel kb 7óra az út hozzájuk
(igaz 240km-el kevesebb a táv, de nem itt van a lényeg)
-
mephi666
nagyúr
hűű? itt élet van? 4sör, 2vodka+1-2jéger a fejemben van... mióta hazaértem a melóból még sütöttem is egy marhajó cigánypecsenyét
csatlakozok most akkor az ittasak klubjába...
nekem is a fejemben van 1-2 írás, de igazából egyik sem akar még megszületni
gamerkiller, te a körútról fogsz írni?
mod: épp alvint hallgatok... ezek még jó nótáik voltak...
-
gamerkiller
senior tag
Uhh! Rosszat akarnak nekünk
-
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Már bejelöltem az elkészéült vagy mi pipázót, hamarosan kint lesz, mnajd elolvasod
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #6026 üzenetére
wtf?
mi lesz címlapos?
igyunk még hátha tisztázódik a helyzet
szerk.: hm-hm
ne csak énekeljétek, nézzétek őket is
-
gamerkiller
senior tag
Én nem tudom csizmás, de én már alig bírok írni
Érdekes egy címlapos lesz ha így folytatódik
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #6023 üzenetére
ennek
van szövegszerkesztési mellékhatásai?
(eddig vót Pilsner, meg Stella)
-
geprombolo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6022 üzenetére
Középre zárt.
Az off topic alatt,
ajobbra zárt
és
sorkizárt között
Ja, meg az alkohol
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #6021 üzenetére
alul hogy tettem középre a szöveget????
-
geprombolo
őstag
válasz
Még két Dreher és a Photoshop is menni fog!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Naggyon lyó!
-
Vakegérke
félisten
Van egy olyan szó, hogy fux. Most ez pingvin ékszert jelent, vagy pingvinből készültet?
És a lux? Talán a fényerő pingvin mértékű meghatározása?
Hát a bux?
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #6015 üzenetére
De pingvinről szól. (S)TUX tán nem az?
-
Vakegérke
félisten
(S)TUX, maga veszedelmes!
-
puttputt
őstag
válasz
geprombolo #6011 üzenetére
-
puttputt
őstag
válasz
geprombolo #6007 üzenetére
-
geprombolo
őstag
válasz
puttputt #5994 üzenetére
Jó nagy macsek lehetett. Találtam egy fatális tévedést, megmutatom:
Nem értem, hogy egyesek miért hiszik, hogy a pingvin az egy halfajta? Pedig NEEM!!! Egy HALEVŐ RAGADOZÓ MADÁR!!!!
És igen, mi vagyunk az új uralkodó faj, már csak azért is, mert jön az új jégkorszak (egyszerre a mágneses pólusváltással). PINGVINBIRODALOM!!!
#6000 Gratula neked. Csalni nem szép, de hasznos -
Köszi a gratulációkat. Hát igen, meg kell érte izzadni
-
Aktív témák
lo ...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest