- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Pettyet kergetek eszperente nyelven, mert elvesztem eme remek helyet e versenyben.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Badman 4ever #16985 üzenetére
Remek! Ezzel fejembe tetted eme remek tervet, rEppelek nektek!
Egy esztelen ember tette lett kegyelmetek veszte.
Egy este elkezdte... reggelre se fejezte be. Nesze nektek!
Emese lelkes, velem kedves...teste meleg, kedvelem.
Nedvesen szeretem, meg nem keresem feleslegesen.
Remeg mert nyelvem remek, nem kegyelmezek!
Elmegyek mert megtehetem, vele kellene lennem...
De nem engedhetem, elfeledem, megyek egyenesen.
Emberek fecsegnek, fegyverek recsegnek, engem nem neveznek elesettnek!
Fekete szemek meredek hegyeken lesnek engem,
Kellemetlen de nem felejtenek, embertelen egyedek.
Lefekszek, nevettetnek, engem el nem kergettek.
Lehettek ketten, heten, hetvenen, megfelelek nektek.
Nehezebben kellene kezdenem? Lehet. De te ebbe belegebedsz..
Remete nem leszek, remekelek szertelen, fejemet nem vesztem.
Szelek elkergetnek mert velem kezdesz, mehetsz.
Feledhetetlen neves helyek, ezeket megkeresem.
Nevem feljegyeztetem, felejthetetlen leszek, nekem ez nem teher.
Veres fejek leshettek, nevem eme helyen jeles helyre ment.
Ment? Ezzel nem lehet megegyeznem.
Nevem -s mellette pettyeket- keresem de nem lelem. Ez megeshetett velem?
Megesett, de nem kesergek, egy teve leve feszeget.
Rengeteget ettem, kekszet, perecet, meggyet.
Herpeszt nem lelsz nyelvemen, beteg nem leszek ... megyek de nem nektek.
E-vel kezdtem el eme rettenetet, evvel befejezem, ne legyetek restek mert elestek. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #16994 üzenetére
Csak bólogatni tudok, holott nem vagyok János.
Kedves talmida!
Tényleg nem arra megy ki a regula, hogy árgus szemekkel lesve fosszunk meg mindenkit a vagyonától. Az viszont tény, hogy némelyeknél a kezdeti lelkesedés után (sajnos) lelohad az érdeklődés, elpárolog a játszani vágyás, és egyszerűen magára hagyják megszerzett területeiket, vagyonkáikat.
Ha ezt szó nélkül elviseljük, akkor semmibe vesszük azok törekvését, játékos kedvét, akik örömmel játszanának, ha nem szegné kedvüket mások érdektelensége.
Játsszunk, mert játszani jó.
Játszunk, és havi játékokkal gyüjtögetjük a jó kis BAP-okat, amelyből birtoko(ka)t vásárolhatunk, fejleszthetjük territóriumunkat, erősödhetünk, hogy legyőzzük a gaz macihordákat.
Kell a felhajtó erő. Kell, hogy lássa mindenki, a parlagon hagyott terület akár az övé is lehet idővel.
Talán ismered az elbirtoklás törvényét. Ingatlan esetében 15 év után azé a birtok, aki azt műveli, használja. Talán nem jogos? Maradjon azé, aki nem törődik vele, gazosan hagyja?
Aki nem óhajt játszani, az szól. Területei felszabadulnak, eladhatókká válnak. Így tisztességes.
De mi legyen, ha nem szól az a valaki, csak éppen hátat fordít nekünk?
Javaslatom szerint 140 nap alatt válna birodalmi tulajdonná az elhagyott birtok. Ez bizony közel 5 hónap. Ha le se bojszintja a játékos az egészet, akkor meglehet, hogy nem érdekli a dolog. Feltételezhető, hogy a topicban is inaktívvá vált, tehát vehetjük úgy, hogy angolosan távozott. Ehhez képest elég hosszú idő alatt amortizáljuk birtokait, BAP-jait.
Nem tudom elképzelni, hogy havi egy akció, mozzanat, vagy csupán egy utazás ne férne bele bárki életébe a játékban. Aki pedig tényleg nem ér rá, az szól, és igazoltan lesz inaktív következmények nélkül.
Itt van például Gamerkiller barátunk. Szólt, vagyis üzent, és traraaa, felmentést nyert. Fél évre! Fél évig őrizgetjük státuszát, mert üzent, hogy játszani akar, csak akadályoztatva van, és mi megőrizzük mindazt, ami az övé, és ha visszatér, becsüccsenhet abba a pozícióba, amelyben volt.
Tényleg olyan kegyetlenek volnánk? Tényleg olyan nagy kunszt havonta csak egyszer aktívnak lenni?Havonta...
Ha ez nem lett volna még javaslat, akkor most megteszem.
Aki előzetes bejelentés nélkül egy hónapig úgy a topicban, mint a játékban inaktív, induljon el a rá vonatkozó felszámolás.Mondtam mindezt úgy, hogy én magam nem játszom a birtokosdiban. Ezt a játék vezetőjének jelentettem.
-
geprombolo
őstag
válasz
talmida #16993 üzenetére
Semmi nem kötelező, elég, ha havonta egyszer megnyikkansz, hogy ezt vagy azt akarod és kész. Amúgy is itt vagy szinte minden nap, semmibe nem kerül bepötyögni, hogy átmész látogatóba Ice barátodhoz fagyizni, mondjuk. Ezek az intézkedések tényleg csak azokat a tagokat érintik, akik beesnek ide, játszanak egy ideig, aztán elfelejtik, hogy létezik a topic, létezik a PH! Gondolom te se szeretnéd, ha kedved volna területet venni, de a két éve ide se látogató júzerke annó felvásárolt minden szabad területet mások elől.
Ja, és egyelőre még csak terv, nem végleges. -
talmida
Közösségépítő
Gamerkillernek üzenem, hogy KITARTÁS!!
geprombolo, na ezért nem veszek én semmit.A "míg teljesen fel nem veri a gaz" sornál van a pont.
"aki beszáll a játékba, az néha csináljon is valamit" Pl mit?A facebookon rengeteg játék van, egyikben én is benne voltam sokáig. Hajtottam magam ezerrel, kapáltam, arattam, vettem területet, házat, palotát, kis padot, fünyírót, kutyagumit stb...egyszercsak kicsi lett a hely, kellett VOLNA új területeket venni, még többet szántani meg vetni. NA, NEEEEM! Eddig is túl sok időmet elvette értelmetlenül, nemhogy még többet vegyen el!!
Le is építettem a dolgot nullára.
Kiírtottam minden terményt, mert, ha nem munkáltam volna meg időben, akkor megrohadt volna...ugyanaz a séma, mint amit te is fölvázoltál.
Szóval én ezentúl semmi időrabló buliba nem megyek bele, ami bárminemű elkötelezettséggel jár. Ha van időm, szívesen játszom, de betáblázottan, kötelezően NEM.
Bocs!
-
talmida
Közösségépítő
Gamerkillernek üzenem, hogy KITARTÁS!!
-
geprombolo
őstag
Frissült Kyrafölde térképe. Badman új arcával virít. Nem végleges, mert csak ráraktam a régire, de ez is valami. nem_tom meg egyelőre barna aura nélkül díszeleg, mert nem tudom, hogy kell csinálni, de megoldom hamarosan. Szerény személyem meg egy nagy birtokkal gazdagodott. A Központi Kyrabankban már elszámolásra kerültek az összegek, Kyrafölde oldalán még nem írtam be a változásokat, de ami késik, nem múlik. Ja, meg gamerkiller visszakapta vagyonkáját.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #16989 üzenetére
Akkor ezt megbeszéltük. Köszönöm a nevében.
-
Vakegérke
félisten
Fontos, és közérdekű!
Nos, Gamerkiller üzent. 2010.10.17-én visszatér, és kéri, hogy ne tegyük ki a játékból.
Javaslom, hogy maradjon meg mindene. Alvó állapot, kényszerpihenő.
Ha visszatér, új nickjére írhatnánk vagyonkáját, és újra közösségünk hasznos tagja lesz. Szerintem megérdemli. -
picur220
veterán
válasz
Badman 4ever #16985 üzenetére
Érettségedet jelentesd meg, és késéssel pettyeket is szerezhetsz
-
picur220
veterán
Mi lesz a májusi játék témája, lehet már tudni?
-
Chaser
legenda
válasz
picur220 #16977 üzenetére
El nem keseredek, rettenetes feleletekkel rengeteg pettyre teszek szert
Ellenszeretek ez ellen nem lehet se negyven se hetven petty
Badman 4ever: Szegeden lehetnek kellemes emberek, te lelked remek
Ellenfelemnek nevezlek de nem neheztelek
Egy mese reggelre nektek, mert nem kellemetlenkedtek, eme versenyt befejezve ezer pettyet nyerek
Mekk Elek
Szerecsen szerencse
Egy kecske, melynek neve ezer helyen megjelent. Rengeteg kellemetlen percet szerzett elesett egyedeknek, melyeknek keze jelentkezett eme mesterhez. Ezer mester, ez lett neve, de nem szerette se ember se gyerek, mert nem remekelt keze, mekegett, berzenkedett, evett, hetvenkedett.
Egy szerecsen medve kereste fel egyszer.
-Ezeregy megye tele gyeppel, jer mester, egyengesd el!
Mekk Elek nem restelkedett.
-Ezeregy megye, el kell mennem! Gyepet elegyengetem, epret eszegethetem?
Szerecsen medve lelkendezett:
-Ehetsz rengeteget! De gyepemet egyengesd el, megy ez neked?
Elek felelt:
-Megy-megy, nekem ne menne? Te eszement szerecsen, kedvemet ne vedd el, gyepedet elegyengetem, epredet meg este eszegetem.
Remek! -felelte repesve erre szerecsen medve.
Felkerekedtek, megfenyegettek egy legyet, mert kelletlen repkedett Elek kerek feje felett.
-Kegyetlen leszek veled, ne legyeskedj felettem! -mekegett Elek. -Elrettentelek fekete kezemmel, mely elreszel!
Legyecske megszeppent eme versre, kedveszegetten repdesett el egy meleg helyre. Szerecsen menet meglelt egy hegyet, melyen gyepet kell egyengessen Elek. Eszement elven kezdett bele, repdesett medve gyepe ezer fele. Mekk mester epret legelt, gyepre nem szentelt szeme rengeteget. Medve feje veres lett, rettegett heve felelevenedett, Elek elszelelne, de nem mer. Rettenetes helyzet kerekedett.
-Megeszlek te kecske! Egy fecske nem menne neked, de velem nem kezdhetsz, szeletekre szedlek, felszeletellek, meleg tejben levet eresztesz!
Mekk Elek eszeveszetten szedte szerecsen medve helyett eme remek gyepet, melyet el kellett egyengessen, de nem ment. Meeeenthetetlen helyzet! - mekegte rekedten, El kell mennem menten mert megesznek!
Elszelelt mert medve szeme nem kereste egy helyen, melyre elkeveredett. Medve megkeresett egy helyet melyet Elek szeretett. Gyepmester! Leverte menten eme keretet, mellyel mestere hetvenkedett. Ezzel Eleknek eggyel kevesebb lett. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #16981 üzenetére
Lehet, hogy nem vagyok humánus, vagy pingvinus, én szűkebbre venném a határidőket, és másként venném a Birodalom kezelésébe azok javait, akik nem törődnek birtokaikkal, vagyonukkal.
A szállásért, kajáért elfogadható tétel az 5 BAP, csakhogy nem a pénzükből venném el, hanem ennyivel csökkenteném birtokaik értékét naponta. Mindegyikét. Adminisztráció birtokonként, birodalmi védelem, stb. 140 napra taksálom a birtok Birodalmi tulajdonba vételét, tehát ha valakinek van 5 "fullos" birtoka, de inaktív, ne kelljen majdnem 2 évig cicózni vele.
Egy szintemelés 100 BAP, tehát 20 nap alatt esne vissza a birtok egy szintet. Egy "csúcsra járatott" birtok 120 nap alatt válna parlag területté, újabb 20 nap után pedig a Birodalom tulajdona, eladható lenne.
Ezután jönne a játékos társ pénzének megcsapolása napi 5 BAP erejéig.
Ha elfogy, akkor game over. Nincs értelme játékban tartani olyan társakat, akiket mindez hidegen hagy.No most ha a birtok még nem került a Birodalom tulajdonába, és a tulajdonos előkerül, akkor megválthatná, tehát leszurkol mondjuk 10 BAP-ot ügykezelési költségként, és nyilatkozik, hogy a továbbiakban aktivizálja magát, és gondozza a birtokot.
Az éppen fogyó szint költségét meg kell térítenie, mert "tört" szint nincs. Magyarán ha mondjuk a harmadik szintje fogy mondjuk 7 napja, akkor 35 BAP-pal megválthatja, marad hármas szinten. Ha nem kívánja megtenni, akkor a birtok második szinten aktivizálódik, kártérítés nincs.Aki jelzi, hogy bizonyos ideig nem tud részt venni a játékban, az legyen mondjuk jóhiszemű inaktív. Ám ha az általa megjelölt napon nem tér vissza a játékba, akkor a fenti szabályok szerint megindul a felszámoló eljárás.
Hirtelen ennyi. Lehet, hogy gonosz vagyok, de jóindulatú nem.
-
geprombolo
őstag
Van egy komoly kérdésem. Vannak az "inaktív tagok", a Birodalom passzív lakói. Őket a Főváros látja vendégül. A kérdés, hogy mi történjen velük, illetve javaikkal?
Területeik: arra gondoltam, hogy a területeik értéke csökkenhetne idővel (30 nap után 1 szintet Kyraföldén, 40 nap után Unikyradalomban), míg teljesen fel nem veri a gaz, tehát újra eladhatóvá válik. Addig "elhagyott terület"-ként volna nyilvántartva.
-másik elgondolás, hogy ezen területek mondjuk nem romlanának, hanem 6 hónap (vagy akármennyi) után kalapács alá kerülnének, az kapja meg, aki a legtöbbet adja érte.
Pénzük: mivel a Főváros nem jótékonysági intézet, elkérne a szállásért, meg a kajáért napi 5 BAP-ot, amíg az illetőnek van pénze. Utána már minden ingyenessé válik.
Ezekkel a dolgokkal elérhetnénk azt, hogy aki beszáll a játékba, az néha csináljon is valamit. Aki viszont nyer X mennyiségű BAP-ot és lelép a topicból, mert megunja, vagy akármi, annak a pénze idővel visszaforgatódna. A területek meg hasonlóan, mert remélhetőleg előbb-utóbb kifogyunk a megvásárolható területekből és senkinek nem fog tetszeni, hogy palika13 fél éve nem nézett még az :L felé sem, de mégis van négy területe.
Remélem nem voltam félreérthető. Köszönöm türelmeteket. -
picur220
veterán
válasz
Badman 4ever #16978 üzenetére
Nekem sem kell hegyes terep, szeretem, de nem lételemem.
geprombolo: Fogadd az én köszönetemet is. Remélem majd egyszer belerázódunk a játékba, vagy inkább visszarázódunk. -
nem_tom
őstag
El vesztettem e versenyt eme eszetlen eszperente gyerekkel szemben, de nem érdekel, mert élvezem és szeretem. Nem kell nekem nyerés, elég eme eredmény melyet mekegtem ezen feledhetetlen helyen.
geprombolo: Köszöntem!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Chaser #16964 üzenetére
Szeged
Remek hely, de rengeteg jellemtelen ember helye.
Én e helyen élek, eszek, eszem vesztem, fejem vesztem, de én nem lehetek e rengeteg jellemtelenben. Jellemem remek ezt jelenthetem, nem jellegtelen.
Nem kell nekem hegyes terep, szeressem e kedves helyet, Szegedet.
geprombolo: Köszi mindent, ha már fáradozol értünk és a topicért. -
picur220
veterán
válasz
Chaser #16971 üzenetére
Nekem teljesen hétszer egy meg egy, mely személy nyeré meg eme versenyt. Még én vezetek pénzben, de ez lehet megy fel, s le. De eszembe ment, fel ez nem mehet, elébb nem lehetek. Kétezer meg ezer felett él pénzem mennyisége, mely egyszer megpeckeli négyezeret. Eme helyen kellemes helyzetem, nem kell féltenem életem, leverek embereket esztelen, melyek nekem eresztenek népeket, s medvéket kegyetlen, melyek elszedik helyem.
Csézer, mennyi pettyed leszen, mire eléred szem-telen (de nem szemtelen) egér helyét? Egészen szépen hetvenkét meg egy pettyel vezet. -
geprombolo
őstag
Kéréseiteket regisztráltam, el is kezdtem a dolgokat, de már nincs időm feltenni az új képet. Beírtam az új lakókat, nem_tom megkapta a területét, Agyat-land 3-as szintre emeltetett. A számlák kiegyenlítése majd holnap, valamint nem_tom arca is fel kell kerüljön a térképre. Ja, meg Badman arcát is át kell rajzoljam az aktuálisra.
Ja, és a Birodalom vissza fogja vonni csapatait a Holdings of Chokhin nevű területről, amit azonnal meg is fogok venni és felemelem a szintjét 7-esre. A neve Niklasmarkt lesz. -
Chaser
legenda
válasz
geprombolo #16974 üzenetére
Nem megyek
Eme helyen leszek, nem neheztelek, fegyvert nem emelek, de rest nem leszek. Esetleg ellenem kelnek emberek nevetve lefegyverzem, nem lehet ezt megengednem
-
Chaser
legenda
Negyven
E-vel kezdem el eme versem, melyben negyven e lesz. Eme hely kell nekem, el nem megyek. Fegyvert emelek, nyerek. Ezzel versem befejezem.
-
Chaser
legenda
Egy percre elfelejtettelek, kedvem remek lett menten.
Nevettem, rendetlen kese fejem elvesztettem.
Eszembe esett egyetlen szemed.
Elkeseredtem, nem tehettem egyebet.
De lett egy helyes kedves, szeme nevet.
El nem engedtem, vele kell legyek, repdesek.
-
Chaser
legenda
Hetven
Negyven meg negyven. Ez nem helyes, kellemetlen. Menten leveszek hetet, meg egyet, egyet, egyet, ez kerek hetven. Remek! Fejem nevet
Nektek ellenem nem lehet verselnetek, lehet mertek, de nem kellene. Elvem ebben elrettenthetetlen. Nyelvelek veletek, nem kegyelmezek. Menten belefeledkeztek, meggebedtek, de nem engedhetek. Elesettek lettetek nemde? El kell felejtenetek eme versenyt menten. Nem leszek kegyetlen, engedlek, verseljetek ellenem. . De egyet ne felejtsetek: ellenem nem nyerhettek, mert ebben verhetetlen penge nyelvem
-
Chaser
legenda
Hatvan
Parttalan patak szalad alattam. Szarvas lassan hasal, hat sas a magasban. Fa magasba
szalad, takarja a varjakat. A halak nappal alszanak. A Nap takar, kajakban vannak a halak. Hallanak? Akartam aranyhalat, s magamban ajkam a-val hadar. Zavar? Hatvan szavat akar a mappa magja, s falat. Ajkam szaval: Hatvan. Hajnal hasad, a pap maga marad. Alva szaval ha akar, rajta, hamar.szerk: geprombolo: El kell merengnem ezen, fegyvert emeljek? Tengjek-lengjek? Nem lehet egy+egy mellett lennem. Kelletlen de merengek ezeken.
-
geprombolo
őstag
válasz
Chaser #16963 üzenetére
Nos, a birodalmi játékba úgy lehet bejutni, hogy az ember (pingvin) itt a topicban játszik és szerez néhány BAP-ot. Mivel a játék 31-én éjfélkor ér véget, elméletileg elsején már hajózhatsz is Unikyradalomba. Nem kell sokat várnod. Pénzed meg lesz elég, mert ahogy elnézem, nem lazsálsz és szépen gyűjtöd a pontokat. Még akár első is lehetsz és akkor tiéd a fődíj, 2500 BAP (Birodalmi Arany Pénz, egységnyi értéke 70000 forint körül mozog). Jó lesz?
Ja, egyébként maradhatsz Kyraföldén is, csak ott ki vagy téve a jegesmacik zargatásának. De gondolom férfiből vagy, néhány maci nem rettent el, esetleg némi hajcibálás más fórumtársakkal, csak úgy virtusból. -
Chaser
legenda
Ede feje esztelen repdesett.
Elek nevetett eszementen eme tetten.
Etel szeme nem nevetett.
Elek fejbe verte, eme tette nem nemes.
Ede szeme nevetett. Esze elment. Cefre vette el.
Emese lelkes keze megverte. Kellemes nektek mert este lelkes Emese.
-
Chaser
legenda
Szentes
Eme remek hely nekem kedves. Emberek serege nem rettenetes, nem rengeteg. Gyerek sereg nevet lelkesen. Megyek, menetelek, rengeteg kellemes helyet lelek mentemben. El nem keseredek mert nem kell keresnem rengeteget. Kedvem remek, nekem eme hely elrendeltetett. Kedvesem szeme les szerelmesen, el nem mehetek mert nem enged. Levelek esnek le mellettem, emberek esznek, de nem levelet, epret. Ments meg! -egy kecske mekeg rekedten. Szenvtelen nevetem mert megehetem, de nem teszem. Elengedem. Este lehet elsettenkedek, de reggel Szentesen kelek.
-
Chaser
legenda
Tavasszal arat a karvaly. Ha magas vagy harap. Antal magas. A karvaly csap, harap. Harc van. Antal bajban van. Dala magas: karvaly kapar! Ha Antal ravasz, a karvaly hangja marad alap. Akaratlan alak hamar a karvalyba harap. Szaga van, vakarja a szamaram. Tavaly pang a gang, kakas hangja magas. Mama haja vasas, vakarja a sas. Havas vajas hangya baktat lassan.
-
Chaser
legenda
Ede
Egy helyen, melyen rengeteg percet kelletlen kell lennem, velem nevet. Kellemes ember, de szertelen. El nem felejthetem mert kedvem mellette remek. Keze nem remeg de nevet. Nem kell mellette szenvednem, remek ember! Elengedhetetlen egyed egy helyre, melyen kell lennem rengeteget. Esztelen cefre mester. Nevetve nyel s mekeg, nekem ezen nevetnem kell. Meg nem nevel de szeretne, erre pereg nyelve. Egy nyeletlen fejsze, melyre kedvesen nevetnek emberek. Ede legyen veletek e percben, cefre melyet nekem termeszt menthetetlen, nem engedem nektek
-
Chaser
legenda
Szeged
Remek hely, de rengeteg jellemtelen ember helye. Szerencse, nem kell kefe erre mert emberek feje kese. Nem teljesen, de kellemesen meleg hely. Meredek hegyek erre? Nem leltem. Meg kell keresnem egy helyet mely hegyes. Levelek esnek, emberek lesnek engem. Feledhetetlen. Lelkem eleven eme helyen. Kellemes perceket szerzett nekem. De el nem feledem, lehet kellemetlen eme hely nekem, mert rengeteg ember szeme engem les. Percek, hetek, elengedhetetlen peregnek erre. Kellemes embersereg enged el engem. Szeretem. El kell menjek, de szeretlek Szeged. Szemem nedves, eme hely nekem kedves, de megyek, el kell engedj s engedjelek.
-
Chaser
legenda
válasz
Badman 4ever #16955 üzenetére
Fedetlen keblek nem lettek nekem, kedvem szegtem
De el nem keseredem, versenyszellemem kell legyen. Egy remek helyen kedvest elfenekelem. Nesze neked! Fedetlen keblek helyett fenekelek..hehe
Meg kell mentenem eme versenyen helyzetem. Remekelek menten. Esztelen leszek, de nem embertelen. Elengedhetetlen eszement versek, ezek kellenek. Merjem? Merem. Ezzel lehet nyerek. Meg kell fedjelek benneteket, de ezt nem szeretem. egy vers, egy mese, reggelre eszmecsere. Elkezdtem de be nem fejeztem, reggel elestem, felkeltem menten. Ne gyere nekem Elek, mert fejedre verek. Kedvem remek lesz mert kelletlen de nyerek. Reggel ettem egeret, tejet s kenyeret. Menten meggebedek, epres tejet lefetyelek. Megyek.
nem_tom: Engedd el mester, ne kezd el mert menten belegebedsz. Nyelved e-vel nem remekel teljesen, te esztelen
Ellenem kellene kelned. Nyelvem fegyver, pereg, nem veszthetek. Kedved elmegy reggel, mert kelek. Tejfel Elek kedves mese, Szerecsenden leltem meg neked. Befejezed? El se kezdted. Mehetsz
Hangyafalka baktat. Hatalmas! Nagy vagy hangya, hadarja a macska. Karvaly, kakas kaparja a sarat, marasztalva a havat. Ha tavasz marad dalra fakad a gaz. Szava hajaz, Amanda vajaz. Marad a havas tavasz. Antal akarja a tavaszt, ravasz. Barbara balra baktat, szavaz. Tavasz! Szava hangja pang. A mama savaz, ha nem szavaz. Hatvan baba vacak haja csalfa. Kajakban vannak, aranyban. Tavasz van.
geprombolo: El kell menjek veletek, nekem lesz-e helyem?
-
geprombolo
őstag
Ma 16:00-kor hajó indul Unikyradalomba. Aki utazni szeretne, eddig az időpontig jelezze indulási szándékát! A következő hajó holnapután indul.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #16959 üzenetére
Kiegészítelek.
Köszönjük!
-
geprombolo
őstag
A Birodalmi Játék újraindításában nagy szerepet játszott Hasek és Zolinho1026 hathatós segítsége. Ezúton köszönöm nekik irányomban mutatott türelmüket és segítőkészségüket.
Köszönöm, fiúk! -
geprombolo
őstag
Aztabetyár! Mi van itt? Új és nagyon lelkes versnytárssal gazdagodtunk. Nem győzöm olvasni. Hát még számolni, ha majd ráérek!
Hajrá! Lesz itt versengés az utolsó napokra! -
nem_tom
őstag
válasz
Chaser #16953 üzenetére
El nem engedem, felejtsd el. fejem tetejére eshetek, de befejezem eme versenyt, mert elkezdtem! Ne veszekedj velem!
Nesze nektek egy mese:
Egyszer egy esetlen gyerek elment, Szerecsenre, mert ezt tervezte kedve. Elesett és feje vérzett. Elfeledte-e szegény szerencsétlen nevét s merre lehet ez épp. Helyre kerekedett, szegény feje, s felkerekedett, mert még ezt tette kedve. Meg érkezett-e szent helyre, s szeme meredt menten. El ment étterembe, s tele ette fejét, pénze elment, s elernyedt ereje. Elment, pénzért beesett egy helységbe,s leengedte fejét.
Reggel felkel, elered e remek helynek, de nem megy messze, mert egy szekér elé esett, és életét vesztette.Remélem tetszett, eszetlen mesém.
-
talmida
Közösségépítő
Chaser meséit látva azt hiszem, hogy Vakegérke fölkötheti a nadrágot!
-
Chaser
legenda
Egy mese nektek gyerekek, mert fekszem. Egyszer egy ember elment Egerbe, nem kellett kelme mert meleg lett este. Elment, de eleredt. Feje nedves lett. Elkeseredett. Nem szerette eme helyzetet. Kelletlen de elment Pestre, kelme kellett egy nedves fejre, kedvese vette. Szerecsenek elcsentek egy kredencet. Menten kellett cselekednem! -mekegte. Elkergette egy terembe eme embereket. Megverjelek benneteket? -rekedten mekegte. Nem, nem, el ne verj! - egy szerecsen verselte kedvesen. Elengedlek szerecsen, egyebet ne csenj! - remek ember lehet mely meg nem remeg. Szerecsenek kedve fellegtelen. Fedetlen keblek legyenek veletek, eme mese eleje elment, emellett eme versnek befellegzett
-
Chaser
legenda
Ellenem be ne nevezz, mert fejetlen leszel.
Nevethetsz, kese fejed nehezen teker elrendeltetett helyeken.
Szenvtelen lenne eme fej? Nem lehet. Kellemetlen percek keletkezhetnek.
Nesze neked! Ez elrendeltetett, mert ellenem nem lehet szered.
Megesett lelkem kenden. Lehet ez neked kellemes.
Elengedhetetlen remek perceket szereztem. /mert ellenben restellem fejem/
szerk: nem_tom: Eme helyre beestem, nem mekegett ember nekem
Szerencse: nyelvem penge, remek fegyver, s ezzel egy fergeteges rettenetes elme perel benneteket
Ne feleseljetek nekem, mert nyerek, eme versenyt el kell engednetek...
-
nem_tom
őstag
válasz
Chaser #16951 üzenetére
Ellenfeled nem lehetek, kevés fejem ehhez. De nem engedem, mert elkezdtem és be fejezem. Lesheted, nehéz lesz eme versenyt megnyerned, mert erre fele leszek.
Ellenfeled leszek és szeretem, mert feledhetetlen élmény ez nekem. Kemények eme versek, de teperjél rendesen, kevés lesz ez, mert késtél ezekkel. -
Chaser
legenda
válasz
Badman 4ever #16949 üzenetére
Eme verset nektek szerkesztettem, mert kedvellek benneteket. Lehet fejem beteg, ne fedjetek meg. Menten versbe szedek egy remeket, lehet nem kellene. Megteszem, eszem szertelen. Megfejthetetlen elme, de nyertes. Remek lesz eme helyre e vers, mert kell. Lelkesen kezdtem, meg nem rekedek, belekezdek...
Egy telem Debrecenben /freeben
/
Hej Debrecen,
El nem feledem!...
Rengeteget szenvedtem eme helyen,
emellett
Nekem kedves,
El nem feledem.Fejem nem szent ,
Rengetegszer nem ettem, rengeteget se keveset.
Remek szervekkel metszek, ez elrendeltetett, szerencse.
Mester teremtette.
Mert lehetne jellegtelen,
De ezzel nem eszek mert eleped.Rettenet, decemberben fekszem
Elment
Mely meleget lehelt nekem,
S fekhettem dermedten.
Eme kelme repedt s felveszem,
Elmekegem
Mely kedvetlen ember les elesetten:
"Meleget nem lelek, meggebedek menten!"S remek,
Mert verselek!
Kezem megdermedt nekem,
Mely cselekedetet tehettem?
Cselekedhettem egyebet?
Meleg felleg-fejet
El nem engedem,
meg nem lehet dermednem.Eme helyzet keserves, de lelkem repes,
Mert nem egy helyzet esett nekem, mely kellemetlenebb.nem_tom: Szelek kergetnek?
Lehet enned kellene neked kenyeret s epret. Kedvesed meg ne szeleld te esztelen, mert ez embertelen! Nekem nem kell ennem ehhez, mert egy cefre leve eleve reszel, s nem szellentek nektek..eleget
Nekem te nem esel, verselek s lesel
Szerencse nekem mert ellenfelem lehetsz
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Chaser #16946 üzenetére
Eszeveszetten nyernél, de nem lehet, mert még én versenyben eszetlenkedek.
Erre gyere gyerek, mert keres Nemecsek.
Nem mehetek, nem engednek!
Mert feleletem nem tetszett, engem megneveltek.
Láttam labdát, na hagyjad azt! Szökj mög!
Meglestem versedet, tetszésem elnyerte!
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Ezt a hsz-t beteszem ide, ha tudtok segíteni, akkor please. -
talmida
Közösségépítő
válasz
geprombolo #16784 üzenetére
A kincstár az aranyat kiásta, a nagy rakás BAP átszállt már Magyarba.
-
Chaser
legenda
válasz
Badman 4ever #16945 üzenetére
Egy vers? Kelmed esztelen? Elrettentelek mert mekegek
Lemegyek Kerecsendre, eme helyen remek cefre terem nekem. Lenyelem mert megtehetem. Remek cefre! Elek termesztette lelkesen. E cefre kedves nekem
Ezzel eme versenyt megnyerem
Etelt elveszem, lesz egy kedvesem
Ezt lesd meg menten:
Nagy macska hatalmas karma hasadat vakarja.
El ne feledd, eme elme penge, megreszel vele.
Itt nincs bilincs, kincs. Mirigy? Vidd ki!
Komor mocsok otthon, rontom-bontom.
Ököl zötyög, török tör, ökörkör.
Urunk ujjunk túr, juj! Búsulj.
Sűrű mű füst. Üst ürül. Ülj.Kalap pattan hanyatt, hasad hasad.
Ne keseregj, nevess, te elmebeteg.
Irigy mirigy! vidd ki, idd ki.
Nono, bohóckodsz? Mosolyod kopott.
Öröm köbön, lősz? Röhögöm.
Kezed nekem vered? Kedves.
-
Chaser
legenda
Elmebeteg egyedek, reszkessetek
Kezem nem remeg....meg kell tennem veletek, ezer pettyet nyerhetek
Eszperente mellett ezer nyelven mekegek, nesze nektek
Ma nagy hangya kapart alattam.
Meg kellett reszelnem, restellem.
Nincs kint mit Tibi kicsinyít?
No most mondom, gyomrom korog.
Örök körök , ősz jő s ökrök.
Nyúl fut...Ujuj, fuss Ubul! Hussss....
Csücsülj Süsü, sünt sütsz s fütyülsz.szerk: Vakegérke: Meglesz mester, megkergetlek
Fekszek, Pestre megyek, verset nyesek...
-
Chaser
legenda
válasz
Vakegérke #16937 üzenetére
Remek
Szemtelen lehettem-e este nevetve?
Nevettem, mert megtehettem, nem kellett remegnem. Kedvem remek.
Beteg lettem, szemem keresztbe esett.
Elkeseredtem, epret ettem.
Szerencse, nyeltem s nyertem.
Egy verses tekercset leltem.
Az előző post mért nem felel meg a játék feltételeinek?
"Na, a lényeget gyorsan előadtam. Egy pontot ér az a hsz, amiben van egy olyan mondat, amiben csak egyféle magánhangzó szerepel, az is legalább nyolcszor. Az durván három-négy szó. A hsz állhat több mondatból is, a pontot érő mondat bárhol lehet a hsz-en belül. Ha valaki két pontot akar szerezni egy hozzászólással, az írjon tele 5 sort, minden mondat eszperente kell legyen, annyi könnyítéssel, hogy a magánhangzók mondatonként változhatnak, de nem mondaton belül. "
Nincs kikötve, hogy csak eszperente nem lehet....ha én csak e-t használva írok értelmes mondatokat az mért baj? -
picur220
veterán
válasz
geprombolo #16929 üzenetére
Hej, nem csekély mértékkel emelkedett meg pénzem mértéke.Tevékenykedést leszek kedves tenni eme gémben, de még nem emelkedett fejembe, merre terjeszkedjek. El kell esmernem, nehéz két gémet szépen vezetned, de fel fejeddel, megyen ez neked!
-
nem_tom
őstag
A játékkal kapcsolatban még annyit, hogy bármit csinálsz, azt ide kell bepötyögni?
Asztalra rakva kapta a kanca a szakadt, aszalt almát.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Chaser #16935 üzenetére
Tessék, íme az első smiley értelmezés. Ezeket az arcocskákat hagyta ránk kyrabaybee anyánk, őket kell értelmezni.
A játék feltételeinek nem felel meg, hiszen nem eszperente, de a lényeg egyértelmű.
Hogy könnyebb legyen a dolgod, ékezetes magánhangzóval is játszhatsz, tehát az e mellett é is lehet, az a mellett á is lehet, stb egy mondatban.
-
nem_tom
őstag
Nos, akkor vennék területet, ha ez lehetséges.
A Plains of Jarin-t szeretném megvenni. Az ugye 200BAP ha jól tudom.
A birodalmam neve legyen Nemtomónia-monarchia és mivel látom, hogy a zöld szín foglalt sajna, ezért akkor bevállalom a sötét barna színt.És egy kis "szabadidőm" révén csináltam zászlót is, poénból.
Előre is köszönöm, remélem rendelésemnél eleget tettem az előírásnak.
Megveszem eme szentelt helyet, mert eszeveszetten megtetszett.
-
Chaser
legenda
válasz
Vakegérke #16931 üzenetére
Remek, lehet nem nyerek de remekelek
Eme lelkes emberek nekem nem jelenthetnek nehezet, restellem de nyerek
mekegek, fecsegek, pettyek repkednek nekem, eleve elrendeltetett ez nekem
Nem nyerek esetleg? Egye fene, keveset nem veszthetek, de rengeteget se
Eme levelem benevezem, eszperente nyelven vetem le nektek, ne felejtsetek. Kedvencem egy cefre, melyet meleg helyen termesztenek emberek. Le vele!
Cefre mellett ettem egy szelet kenyeret, mert kellett
Nyeszlett egyedek egyenek perecet, nekem nem kell, mert elesek. Nehezen de befejezem eme levelet, mennem kell... de merre? Megkevert a cefre
"Öt pontot ér az a hsz, ami klasszikus szmájliértelmezés formájában íródik és persze minden szmájlihoz egy, legalább nyolc azonos magánhangzót tartalmazó mondat kell tartozzon. " Ezt nem fejtette meg eszem, lehetne lesnem egyet gyerekek?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Az ábrázatomat lementheted, viheted akár most is.
Nagyszerű, újra lehet játszani.
Fel kell fegyverkeznem e 151 medve ellenség ellen.
Ha bírod szusszal, akkor 3 hadosztályt megrendelek, meg a 2. szintű területem fejlesztését 3. szintűre. -
Klemens
őstag
válasz
Kemény!
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #16928 üzenetére
Sajnos ahhoz már túl sok pontja van, de nem adom fel!
És persze kíváncsi vagyok erre a "honfoglalós" játékra.
Kereken szeretem, eme feledhetetlen szelet sertést.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Chaser #16930 üzenetére
Itt az információ, parancsolj.
Meglepő lenne, ha ezt a játékot meg tudnád nyerni, de ne csüggedj, elsejétől új játékba kezdünk, és mindenki tiszta lappal indul.Vigyázz, függőséget okozunk!
-
Chaser
legenda
Menten meggebedek, eme helyen e-vel kell mekegnem de ezt nem sejtettem
Mi a játék célja? Mik a szabályok, ha vannak? Hogy lehetek az első?
-
geprombolo
őstag
BIIG SZEKÖND GÉÉM RIILIISZ!!!
Igen, újraindul a játék. A Birodalmi.
Kyrabank
Kyrafölde itt még be kell írjam az új lakókat, ez valahogy kimaradt.
Unikyradalom
Maciland 151 maci vár ránk
Küldetések
A fizuk a holnap reggeli állást mutatják.
Továbbá kérem csak kíméletesen, mert igen strapás nekem két játékot tolni egyszerre. Meg kérem Badman avatarját, meg még nemtomkiét. -
geprombolo
őstag
nem_tom jól tolja! Ha így halad, még képes és megszorongatja Vakegérkét. Jelenleg ő a legesélyesebb erre, meg Zolinho.
Ja, számoltam. -
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #16925 üzenetére
Számomra nagy megtiszteltetés, hogy egyáltalán polgár lehetek.
Feledhetetlen emberekkel szeretem eme helyet, s kedvem nem szegem.
-
geprombolo
őstag
-
Klemens
őstag
válasz
geprombolo #16922 üzenetére
A recept az szigorúan bizalmas.
Sajnos nem adhatom senki más kezébe. -
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #16922 üzenetére
Mindjárt össze is dobálom a dolgokat a friss kenyérkéhez, mert amit tegnap sütöttem, az kezd nagyon elfogyni. Négyen vagyunk rá és szeretjük.
-
Klemens
őstag
Ha már feljöttek a rangok...
Mivel én vagyok a PB főkenyérsütőmestere így a ma kicsit sütögettem.
Ezek mehetnek a raktárba. -
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #16914 üzenetére
Hát ezt nagyon kitaláltátok, öregem!
Eme fényes érme értéke hetvenezer. Sac, per, kb...
-
geprombolo
őstag
válasz
nem_tom #16913 üzenetére
Pontosabban. Ez lett az elfogadott érték. 10 gramm aranyból csinált pénz, mint 1Bap-os. Pillanatnyilag 7326 Ft-on áll a színarany! itt látod.
-
Vakegérke
félisten
válasz
nem_tom #16911 üzenetére
Kigyűjtöttem mindazt, ami a BAP-ra vonatkozik. Igen, 60 rugó feletti az értéke.
-
geprombolo
őstag
Na, megint számolgattam. Most a személyes vagyonkákat. Itt a lista. Sok új lakója is lett a Fővárosnak!
Közös számla – -4370,5 BAP.bableWes - 427 BAP
ABE – 1069 BAP
Badman 4ever – 2200 BAP
D1Rect – 982 BAP
Eastman – 1007 BAP
gabor85 – 982 BAP
geprombolo – 2140 BAP
Hasek – 1080 BAP
Ice!? – 242 BAP
Ipse89 – 994 BAP
Klemens - 2812 BAP
lezso6 – 1518 BAP
Liteonka – 1071 BAP
mephi666 - 715 BAP
moha21 - 402 BAP
Móci – 858 BAP
Mr.Csizmás – 1007 BAP
művésznő4 - 325 BAP
nem_tom - 414 BAP
PhoenixK – 500 BAP
picur220 – 3809 BAP
Psychonaut – 154 BAP
puttputt – 47 BAP
RootRulez - 338 BAP
sagesz93 – 1109 BAP
sanyiksaborz – 1045 BAP
talmida – 1875 BAP
Vakegérke - 1531 BAP
Zolinho1026 – 1283 BAPIgen, jól látjátok, a Közös számla hatalmas deficittel rendelkezik, de ez változni fog, amint beindul a játék, mert lesznek vásárlások, fejlesztések, stb. Ez itt a Galaktikus Pingvinbirodalom, nem MO, nem fenyeget a csőd.
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #16907 üzenetére
Amúgy a BAP az valaminek a rövidítése?
Leszereltem eme kerge szerkezetet, mert lefejeltem.
-
geprombolo
őstag
gamerkiller eltávozásával 1630 BAP-ot hagyott a Birodalom közös kasszájára. RIP, a boldog feltámadás reményében.
-
Klemens
őstag
Hy skacok!
Mizu itten felétek? -
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #16904 üzenetére
Szerintem bikróm, mert piros a szemed
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Zolinho1026 #16901 üzenetére
Meg, mert szeretet helye ez.
De ígérd meg, hogy most már nem hanyagolsz minket.
geprombolo: Monokróm módon okoskodom. -
nem_tom
őstag
válasz
Elnézhetem-e ezt neked, vétkeztél eme rendszer ellen. Azaz a Pingvin Birodalom ellen.
Neem, itt nem én ítélkezem. -
válasz
Lehetetlen lépést felvennem eme eszement emberekkel! De azért nem vesztem el, csak read only módban vagyok sokszor...
Aktív témák
lo ...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- GIGABYTE Radeon RX 5700XT GAMING OC 8GB GDDR6 videokártya,hibátlan működéssel,tesztekkel!
- Logitech MX Master 3S Performance 910-006559
- G.SKILL Trident Z Royal Elite Gold 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz,gyári dobozában,hibátlan állapotban!
- EVGA GeForce RTX 3070Ti FTW XC3 ULTRA GAMING videokártya,dobozában,hibátlan állapotban,tesztekkel!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest