- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
moonlight115
üzenetére
Szerinted ő mihez kezdene egy tükörrel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hacsak nem varázstükör (tükröm, tükröm mondd meg nékem...) és legalább hallja, hogy mit nem lát benne!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
A tükröd is feszítővas formát mutat?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Hogy ez neked egyedül nem jutott az eszedbe...

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
-
moonlight115
őstag
Méghogy herczeg és ghóf...! (szemforgatós szmájli) Csókák vagytok. Csip-csip csókák. :-)
Geri csóka, örvendek, hogy neked működik. Nekem nem. (szmfrgts szmjl)
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Minden gomba ehető - egyszer.

Az, hogy holnap semmi bajod nincs, ne nyugtasson meg. Némelyik mérgezésnek két hét lappangási ideje is van. Megnyugtató, hogy minket nem kínálsz meg vele.
-
válasz
moonlight115
üzenetére
Szóval nem sajt, hanem gomba. Ércsük!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nekem Firefoxal teljesen jól működik minden.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Tényleg erős, bocsánatot kérek.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Nincs a böngésződben valamilyen adblock, reklám blokkoló? Páran panaszkodtak, ahogy te is, és az okosok azt mondták, hogy ez az oka annak, hogy nem működnek a dolgok.
Még ma is azt a bugyit hordod? Már csak azért kérdem, mert ha igen, jó kis sajtszaga lehet már.

-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Most akkor csipkelődsz, vagy nem? Mert ez nem is volt csipkelődés. :-))
Nem működnek nekem a szmájlik, se a kódok, nem tudom, miért.
Vasegér, ez igen! Ez igazi csipkelődés :-)))) (Húúú, de rég volt ez a bugyis...! :-))))))
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Tudok jobbat.

Megmutatta a bugyiját. Adjuk el, vagy vegyük meg mi, és akkor itt marad nekünk csupaszon.
-
válasz
moonlight115
üzenetére
Szerintem csak téged kellene megszólítanunk a "szokásos" fantázianeveken, az már önmagában is kimeríti a csipkelődés fogalmát!

-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Már apró gyerek koromban meg kellett tanulnom diplomatikusan beszélni. Én voltam a legkisebb az osztályban, erőm se sok volt, viszont nem bírtam ki, hogy szó nélkül lenyeljem a piszkálódást. Virágnyelven adtam a provokátoroknak, akik röhej tárgyává lettek. Leszoktak róla, hogy velem szórakozzanak.

Áhh, ez itt egész más. Apró csipkelődés, huncutság belefér, de nem lépjük át, talán meg sem közelítjük a tűréshatárt.

-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Magas labda volt, nem csaptam le. A lehetőséget megemlíteni viszont muszáj volt.

-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Hogy is mondjam...
Mostanában sajnos csak papírból készült hüvellyel van aktív kapcsolatom. Őket dugom tele, csapodár módon mindig másikat.
"Nagyon élvezem a dohányos ízt, de egyre gyakrabban szívok valami mást. Egész más élmény."
Mit mondjak, ez is megérne egy provokatív kérdést...
-
válasz
moonlight115
üzenetére
Én nem érzem, hogy leszoktam volna.
Átszoktam. Nagyjából ez fedi a valóságot.
Ugyan úgy pöfékelek, mint előtte. Illetve nem is ugyan úgy, mert ez megváltoztatta a pöfékelési szokásaimat.
Nagyon élvezem a dohányos ízt, de egyre gyakrabban szívok valami mást. Egész más élmény.
A melóhelyen kimegyek "rágyújtani", mint előtte és jó is úgy, de otthon szinte le sem rakom a kezemből és folyamatosan váltogatom az ízeket. Baromira élvezem!
Egérke: Hogyha te dugni akarsz, áldásom rá! Valahol még meg is értem!
...nade hogy jön ez a dohányzáshoz? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Nehéz dolog ez. A bátyám azt mondja, bedilizne, ha le kéne szoknia, és lehet, hogy pár évvel kevesebbet él így, de legalább jól érzi magát, miközben pöfékel. Persze, rengeteg minden szól a leszokás mellet, de hát ez is egy álláspont.
Egérke

-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Ez nekem túl komplikált, inkább dugok.

-
válasz
Vakegérke
üzenetére
Én is töltöttem előtte úgy nagyjából 2 évig és fele ára volt, mint a "rendes" cigi, pedig jobb minőségű dohányt vettem, mint amit előtte szívtam.
Az E-cigi először valóban némi beruházást igényel, de egy normális, változtatható feszültségű akksi 6-8000 Ft, egy tank 2-3000. Ezekből kezdésnek is érdemes 2-2 darabot venni. Akksit azért, hogyha lemerül az egyik, akkor tudjál mit szívni, amíg töltődik a másik (4-6 óra), tankot pedig azért, hogy több ízt is tudjál szívni párhuzamosan. Ezen felül még egy töltő (USB csatlakozós) és egy hálózati töltőfej kell (ez legtöbb esetben van is otthon), ami összesen kb. 2500.
Tehát kezdeti beruházásnak az eszköz 18-25000.
A nikotinos liquid (amit elszívsz) külföldről rendelhető és kb. 1000 Ft 10ml. Én 2-3ml-t szívok el naponta. Ebből könnyen kiszámolható, hogy a lötyi max. 10000 havonta.
A tankban a kazán (ami a lötyit elpárologtatja) nagyjából 2 hónapig bírja, ha rendesen tisztítod (ez hetente egyszer 15-20 perc), utána cserélni kell, ami 750 Ft.A legtöbben idővel maguk keverik a lötyit, akkor még olcsóbban ki lehet jönni a dologból, de az már egy másik történet.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Jó lehet az E-cigi, csak veszett drága egy normális. A járulékos költségeket nem ismerem.
Én is váltottam, nagyon drága már, közel ezer Forint egy doboz Symphonia. Töltőm volt, (bár nem tétel,) átszoktam a zacskós dohány hüvelybe való "dugására".
Két előnye is van.
1. Sokkal olcsóbban jövök ki.
2. 5-6 szálat dugok egyszerre, viszonylag hamar elfogy. Rágyújtanék, nincs mire. Lustaság, Józsi a neved, majd dugok, még ráér. Szóval kevesebb fogy.
-
válasz
geprombolo
üzenetére
Ugye?

Viszont mivel a topic életét nem tudtam felpörgetni vele, feldobok egy másik témát. Lassan 3 hónapja nem dohányzom! Áttértem az E-cigire. Persze még nikotinos lötyit szívok, de ez jóval kevésbé káros, mint az "analóg" cigi.
-
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Ez tényleg jó kis muzik!

-
Hátha felpörgeti a topicot egy kis jó music!
Soilwork -
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Neeem, barna vagyok, szőke satírral, de voltam már vörös, szőke és fekete is. Szakmai ártalom. 
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Netán vöröske vagy? Mert akkor jobb ha óvakodsz tőlem, bukom a vörösre, főleg ha élénk. Ezért vagyok hű Kyra anyánkhoz is.

-
Vakegérke
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Miért lennél aberrált? A két szín ragyogóan harmonizál egymással.

Fércmű korrigátor: Én zöldnek érzem. Talán azért, mert szabad vagyok mint a madár, és a kedvenc színem.

-
moonlight115
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Inkább csak ritka!

Egérke A középkor sötét volt. A mai kor szerinted milyen színű?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Engem nem zavar, mint ahogy a szeplő sem. A középkorban viszont másként ítélték meg a dolgot.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
A barna, szőke, és ezeknek az árnyalatai a természetes hajszínek. A vörös kirívó. Arról nem is beszélve, hogy a sötét középkorban a vörös hajúak könnyen lehet, hogy máglyán végezték. Talán innen a viszolygás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Én inkább arra figyeltem fel, hogy "A vörös lelkesít, izgat és mozgósít."

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Nocsak, férjhez mész?

"A vörös a legerősebb szín. Rendszerint alig található meg a természetben. Ha láthatóvá tesszük, annak nyomatékos üzenete lesz. Kínában a boldogság és a boldogulás színe. Sokat ígérő. A keleti menyasszonyok a mai napig vörös ruhát öltenek, hogy magukhoz vonzzák a mennyei szerencsét. A vörös lelkesít, izgat és mozgósít. Mérhetetlen önbizalmat ad."
Link -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Én meg gulyást főztem marhalábszárból, és nem cserélném el cseresznyére.

-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Áttértem a cseresznyére. Próba, cseresznye...

-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Vigyázz, nehogy túl sok legyen az eperből és beleszorulj az aurádba!

-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Ma epret reggeliztem, és éreztem, ahogy összemegy az aurám. Egészen összezsugorodott.

-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Hódgép Macerátor, kérd kölcsön Herripottyertől az övét, azt mosni sem kell és ha egy meglett férfi elfér alatta, akkor te is. És az aurád sem fog kilógni alóla, hacsak nem fokhagymát reggeliztél.

-
geprombolo
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Szerintem a Marson lévő alapanyagokból könnyen összeállíthatsz magadnak egy időgépet, a felküldött gépek meg szolgáltatják hozzá az elegendő energiát, hogy eljuttassanak a 2050-es évbe. De ha az túl közel van, telefonálhatsz Öcsinek a 30. századba, de akkor jó, ha tudsz újmagyarul egy-két szót.

-
moonlight115
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére

Marslakó Mahrenburg, íme, egy időgép

-
Mahrenburg
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Jav.: "Néha a Földről küldenek... "

-
Mahrenburg
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Hogyha létezne, már ezért hálás lennék Neki
Szívemből tudnám én is Őt szeretni
Nem hanyagolnám el, nem lennék "droid"
Akkor sem, ha csak egy humanoid...Főleg, ha megtenne egy-két apróságot az ágyban,
Amire volt feleségem mellett csak vágytam,
De sajnos erkölcsi falakba ütköztem,
Ilyen gond nem lenne közte és köztem...--- o ---
Hogyne lennék magányos, hisz itt lakom a Marson,
Így talán érthető , hogy nincs ki szóval tartson.
Néha a földről küldenek nekem egy robotot,
De ez még nem éri el a felvázolt készültségi fokot... -
Vakegérke
félisten
válasz
Mahrenburg
üzenetére
A robot csak robot, lélektelen darab,
míg a humanoidról meg nem mondod magad,
hogy ember, vagy gép. Élő organikus szövet
borítja, embernek látszik. Érezni is tud, például szeret.
Mivel rád van hangolva, csak akkor szenved,
ha elhanyagolod, bünteted, nem ismersz kegyelmet.Magányosnak tűnsz. Tényleg így van?
vagy csak feloldódsz ebben a játékban? -
Mahrenburg
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
36 év úgy hangzik, mint egy örökkévalóság
A felsejlő jövő szebb, mint a Mennyország
Képzeletem azt súgja, a pillanat közel,
Mikor humanoid-szerelmem a keblére ölel.
Vajh' mivé leszek én annyi idő múlva,
Már most Vele lennék, ha rajtam múlna,
Addigra lehet, por és hamu leszek én már rég,
Hát nincs itt valahol egy kósza időgép? -
Vakegérke
félisten
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Van békésebb, egyszerűbb megoldás.
Vársz 36 évet, teendőd nincs más.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Bújj csak bele, megéri, hisz' itt lehetsz,
"kedvest" pedig százszámra rendelhetsz.
Azért megjegyezném, hogy nem robot,
hanem humanoid, ezt jó, ha tudod.
Ő is érez, szeret, szenved, embernek hiszi magát,
így programozták, de asszonyként teszi a dolgát. -
Mahrenburg
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
De ha esetleg lenne erre valamilyen más,
Egyszerűbb s békésebb megoldás
Habozás nélkül, rögvest indulnék,
S belőlük örömest háremet tartanék... -
Vakegérke
félisten
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Tudom jól, hisz' itt élek abban
a korban, amelyet kívántam.
Keress egy féreglyukat, aztán gyere,
itt meglelsz mindent, légy boldog vele.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Nem használok ilyesmit, nem tudok róluk sokat.
Egyébként miért lenne szükség rá, hogy ebben a korban láthatatlan légy? Bűnözés már nincs, alap a jólét, mondhatnám eljött a jó értelemben vett kommunizmus korszaka.

-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ezek biztos valami utángyártott kínai vackok. Az eredeti láthatatlanná tévő köpenyek csak akkor láthatatlanok, ha a tulaj magára ölti. Kalap nem is kell, az úgyse látszana...
Mivel ha jó a köpeny mérete, nem lóg ki belőle a fejem. 
Már csak az aurámra kéne megoldás. Az ugyanis akkora, hogy leér a buszmegállóig. Köpeny ide, oda, az bizony látszana.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Van láthatatlanná tévő köpeny, akár bebújós formátumban, de kalap is kapható. Az a bibi, hogy maga a köpeny, kalap is láthatatlan, így előfordul, hogy nem találod meg, ha szükséged van rá.

-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
A fene se akar humanoidot, elegem van belőlük!
Én egy láthatatlanná tévő köpenyt szeretnék rendelni, de ne legyen cipzáras, mert ha elromlik, tuti nem tudok mit kezdeni vele, de ha gombolós, az se jobb, utálok gombot varrni, a kapcsokhoz ügyetlen vagyok...na és a szín és méret se mindegy, se kockás, se pöttyös, se csíkos nem jó, a fehér túl feltűnő, még meglátnának benne...de szürkét se szeretnék, mi vagyok én, veréb...? Bonyolult dolog ez, na. És akkor még a tisztításáról nem is beszéltem. Ruhakefe szóba se jöhet, ugyebár...gépben lehet mosni? Gondolom, a hőfok se mellékes, még összemenne nekem, és kilógna a fejem felül, hogy néznék mán ki...vehetnék kalapot. A sztájlisztom azt mondja, bízzam rá az egész rendelést, de ő egy finnyás francia, hát, nem is tudom... -
Vakegérke
félisten
2050-ről van szó. Ha átruccantok ide, bármilyen humanoidot rendelhettek. Érdekes módon a Hamupipőke, és Quasimodo modellek a legnépszerűbbek.

-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére

Egérke Kasza Novát is lehet rendelni?

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Már nem úgy van, mint régen, minden örökgaranciás. Csak akkor kell fizetnem, ha extrát akarok a cserével. Mondjuk zöld bőrszínt, vagy pikkelyest, vagy patája legyen, szóval csak a fantázia szab határt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Ne feledd, pillanatnyilag a jövőből beszélek. Humanoid a kisaranyos, és bár robot, megkülönböztethetetlen egy hús vér nőtől.
Beszéltem a gyártóval, teleportáltak egy másikat, őt meg elvitték. Hááát, nem tudom, hogy jó csere volt-e. A mostani is kifogástalanul teszi a dolgát, de amolyan nagymama típus. Mit mondjak, nem gerjeszt vágyakat, de legalább nem támadnak huncut gondolataim.

-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére

-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Az a bibi, hogy ez így aljasság. Adott egy élő nőtől abszolút megkülönböztethetetlen humanoid, aki mindig csábos, és kívánatos. Inkább lenne vén szipirtyó kinézete, akkor nem támadnának huncut vágyaim.
Az egészségem többet ér annál, hogy beindítsak egy olyan funkciót, amelyre egyáltalán nem vágyom. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Kedveskedni nagyon tud, de tartok tőle, hogy húsdaráló funkciót is épített bele a gyártó cég.

-
-
Vakegérke
félisten
Ülök a szép új fotelomban, és bámulok magam elé. Új találmány a bútordarab, valami organikus anyagból van, állítólag érzékelőkkel veszi tudomásul, hogy milyen a testhelyzetem. Idomul hozzám, nagyon kényelmes. Tudom, hogy vannak falak, de a központi vezérlés érzékeli hangulatomat, és annak megfelelően állítja be a látványt. Most éppen egy hegytetőn ülök, egy völgy terül el előttem, amelyben éppen oszladozik a köd.
Ma lettem 99 éves. Hurrá, éljek én.
Közel sem látszom ennyinek, hiszen átestem egy fiatalító kúrán. Erőm teljében vagyok, egészségemmel halálomig nem lesz problémám. Azt én döntöm el, hogy meddig akarok élni, csak ki kell mondanom a kódmondatot, ha elegem van az életből, és akkor "kikapcsolom a villanyomat". Apró génrobotok vezérlik a szervezetemet, talán túlzottan is jól. Most éppen a szorgoskodó humanoid háztartási robotomra nézek vágyakozón. Ő is érzékeli agyhullámaimat, és mindig úgy néz ki, amilyen nőről abban a pillanatban álmodnék.
Hogy miből telik minderre?
Két hónapja megnyertem a lottó ötöst. 77 év játék után megérdemlem. Bár már nincs készpénz, de ha meg kéne határoznom, úgy 635 ezer Forint a nyereményem. Ha ezt valaki 36 évvel ezelőtt mondja, jót nevettem volna, de több, mint 20 éve a Forint a világ vezető valutája, 1 Forintért 1.700 Dollárt, vagy 1.134 Eurot adtak a valuta piacon.
Na, ideje indulnom. Vár a családom egy Hold melléki űrállomás dísztermében. Irány a szülinapi ünneplés.
-
válasz
moonlight115
üzenetére
Én egy régi kedvencemet "fedeztem fel" ismét. Nem csak azért, mert hallgatom a számaikat, hanem azért, mert találtam olyat, amit nem ismertem korábban. Nem szerepelt(ek) a hivatalos albumokon.
Faith No More maraton következik!As The Worm Turns 1985-ből, a régi énekessel. (ezt a számot ismertem)
As The Worm Turns 1992-ből, már az új énekessel. Feldolgozták saját magukat és jól sikerült.
New Improved Song 1987-ből. Még ez is a régi énekes, de nagyon jó zeneileg a szám.
The Cowboy Song 1989, már az új énekes.
Sweet Emotion Szintén 1989-ből való. Ez a kedvencem az "új" számok közül.
The World Is Yours Ez már 1992-ből van. Kicsit elvontabb.
I Won't Forget You 1994. Részben elvontabb, részben keményebb, mint a korábbiak.
Absolute Zero 1994. Hasonló mint az előző, de ez inkább keményebb. -
netpeti98
addikt
Látom újabb mérföldkőhöz érkezett a topik!

-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére

Engem mostanában ő bűvölt el.

-
válasz
moonlight115
üzenetére
Iiiiihhhhhhááááááááá!

Nem is fűznék nagyon hozzá mást. Jó, hogy itt vagy!
Hamarosan jövök egy rakat zenével!

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Éli az életét, és ebbe már nem fér bele a Mókutyotthon Alapítója titulus, nincs már az aláírásában.
Sebaj, mi itt vagyunk.
Már kitaláltam, hogy milyen jövőbeli dologról fogok értekezni, de ma már nem állok neki.
Mindjárt jön a NyalóVilág, és ápolom a topicomat.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Mutatott egy lapos mókutyt, én javasoltam neki, hogy fújja fel. Kicsit túllőtt a célon.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Pórnép? Kórkép fibrillátor nem akad sehol, csak itt.

-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Ha jól számolom, négyen vagyunk törzstagok: egy herceg, egy ghóf, egy örmény nemes és én, a pórnép és égitest egy személyben.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Én csak mutattam valamit, amiről úgy gondoltam, hogy tetszeni fog. Bejött.

-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Szöszönöm képen, örülök, hogy itt lehetek.
Tényleg, így visszagondolva, elképesztő ez a topic!

Egérke, köszi! Azt is, hogy idetaláltam.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Kiérdemelted, éljen, éljen, éljen!

-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Engedd meg, hogy elsőnek gratuláljak!

Ezzel beléptél a sokzérósok :L-es klubjába

Miénk a megtiszteltetés, hogy velünk játszol. Elért eredményeid az :L-ben elévülhetetlenek! Igazi remek játszótárs vagy! Köszönjük, hogy velünk tartasz!

Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A vas csak a fejemben létezik. 

Átszoktam. Nagyjából ez fedi a valóságot.