- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Értsétek meg, nemhogy nincs szükségem a pontra, de ha megkapnám, egyenesen megalázó lenne.
Köszönöm, xdx@, értem én jó szándékod. Azonban az egy dolog, hogy humorral fűszereztem valamit, de az a valami már létezett.
Hogy egyértelmű legyen, megismétlem.
A pontot nem érdemlem meg, és ha a nyakamba sózzátok, elmegy a kedvem a játéktól, holott ez az egyik, amelyet szívvel-lélekkel át tudok élni. Megkockáztatom, örömmel venném, ha áprilisban is ezt játszanánk. Baromi jó, én örömömet lelem benne.Ne vegyétek el tőlem ezt az örömöt. Hadd élvezzem a dolgot, ha be is fejeződik a hónap végén. Ehhez pedig az szükségeltetik, hogy senki ne szavazza meg nekem a pontot, és geprombolo saját hatáskörében se írja jóvá. Ha kívánságom nem teljesül, több betegséget nem fogok boncolgatni.
Türelmeteket, megértéseteket köszönöm.
-
xdx@
aktív tag
válasz
geprombolo #20095 üzenetére
Kapjon pontot.
Magyarázat:
A valódi betegséget megfelelően humorosra kiegészítette.
szerk.:Vasegér -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20097 üzenetére
Egyszerűen nem érdemlek pontot. Játszani is csak becsületesen szabad.
Felszólítok mindenkit, aki a pont megszavazását fontolgatja, hogy ne tegye.
Ha érdemtelenül szereznék előnyt, nem szolgálna örömömre. Sőt, el is menne a kedvem a játéktól.
Kell ez nektek?Nyomatok még betegséget, abban hiba nem lesz.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20095 üzenetére
Önként lemondok a pontról.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20094 üzenetére
Ez egy valós betegség, vásárlási kényszernek hívják, kezelik is. Szavazásra bocsájtom, hogy legyen-e érte pont, mert a leírás tetszik, meg biztos vagyok benne, hogy nem tudtad, hogy ez egy már leírt betegség.
Szóval kedves többiek, kérem szavazni, hogy Vakegérke kapjon-e pontot eme szösszenetéért, vagy se. A szavazás 24 óra múlva jár le. Döntetlen esetén én döntök hangulatomnak megfelelően.(neeem, nem vagyok olyan gonosz!
)
-
Vakegérke
félisten
Vásárlás Muszájusz.
A beteg belső kényszertől hajtva bármit megvesz. Akciós árut látva jó sokat hazacipel, hiszen "minél többet vásárolunk, annál többet spórolunk", és ezt el is hiszi.
Lehet otthon bármennyi cipője, sálja, tányérja, bármije, gondolkodás nélkül megnöveli a készletet. Idő múltán elajándékozza a rég beszerzett dolgokat, hogy legyen hova tenni, amit ezután fog megvásárolni.
Bankkártya, készpénz megvonása dührohamot vált ki belőle. Először őrjöng, aztán "na, apuci, lécciii" típusú sírós nyögdécselésbe kezd. Hízelgéssel általában eléri célját, és azonnal rohan, hogy vásároljon valamit.
Kényszertevékenysége hasznos, legalábbis a kereskedőknek. -
xdx@
aktív tag
Már kitalálatm egy betegséget én is, csak még nem adtam neki nevet.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20091 üzenetére
Traktorfóbia
A betegség gyors kialakulású. Elegendő akár egyetlen kellemetlen esemény, s máris jelentkeznek a tünetek. Gyors kezelés híján a szenvedő alany akár az evést is megtagadja, ha annak elkészüléséhez valamilyen módon hozzájárult az emlíett munkagép. Ha látótávolságába kerül egy látszatra rettegettnek tűnő dolog, azonnal futásnak ered, de nem a gép feléKezelése: amnézia.
mp
-
geprombolo
őstag
Hittanóra
Zsófika nem túl jó tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap a hittantanár feltesz neki egy kérdést:
- Na, Zsófia, mondd csak, ki teremtette a világot?
Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál semmit. Ekkor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
- Úristen! - ugrik fel Zsófika.
- Kitűnő! - mondja elégedetten a tanár. Aztán újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
- És hogyan hívják Isten fiát?
Pistike ismét beledöfi a tűt Zsófikába.
- Jézus! - ugrik fel ismét a lány.
- Helyes a válasz! - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
- Ha még egyszer belém döföd a micsodádat, letépem a tökeidet! - kiáltja a kislány. -
PH-User
addikt
válasz
geprombolo #20084 üzenetére
Meglátjuk, hogyan alakul a jöv Ő.
Lesz-e id Ő.
Gondolkodom erős-N, hogy mi lesz a következő betegség a mezőnyben!
Ha pia lenne meg beszívnék erősen... (Bár sosem iszom alkoholt.) -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20086 üzenetére
Csak buzdítás, semmi más.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20084 üzenetére
Beszáll, ha mer. Képes kiállni a küzdelem síkjára a nagy Vakegérke ellen?
Szerintem igen, és meglehet, hogy felzárkózik, sőt, nyerni fog.
-
geprombolo
őstag
válasz
PH-User #20081 üzenetére
Látom mestere vagy a szavaknak! Jelenleg azt játsszuk, hogy ki kell találni betegségeket, természetesen kórképpel, tünetekkel, stb. itt találsz róla pontos infót az Aktuális versenyünk címszó alatt. Ja, és a részvétel a fontos, nem a győzelem, de persze arra is lehet hajtani, volt már olyan versenyünk, amiben iszonyatos hajrával 10 nap alatt tarolt valaki. Na, beszállsz?
-
Vakegérke
félisten
válasz
PH-User #20081 üzenetére
Pár szóval bizonyítottad, hogy humornak nem vagy híján.
Őszintén remélem, hogy nem üres "fenyegetés", miszerint itt leszel. Szerezz nekünk beszédeddel kacagságos perceket, legalább színesebb lesz a világ, neked köszönhetően.Aprópopó. Elolvastad legalább az első ötvenest? Megéri, hidd el.
-
PH-User
addikt
Köszönöm a felhomályosítást!
Úgy kisjábul értem, már hogy mir"ül nincs szau! -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20077 üzenetére
Nem az én érdemem volt, csak kotnyeleskedtem, mivel jól ismerem a betegséget.
Ragozhatnám még, hiszen nála gyávább... majdnem embert mondtam... szóval nála gyávábbat lámpással kell keresni.
Anno egy átverés izében megszorongatták, ő pedig pillanatok alatt képes volt kiszolgáltatni mindenkit, beállt "titkos ügynöknek". Tas lett a fedőneve, és úgy jelentkezett be a telcsin, hogy itt Tas... -
Vakegérke
félisten
válasz
Badman 4ever #20075 üzenetére
A tüneteket kiegészíteném: bunkóság, trágárság.
-
Badman 4ever
őstag
Korunk súlyos betegsége a Pákóitisz, amit a beszédzavar és az értetlen arckifejezés tünetegyüttese jelez.
-
geprombolo
őstag
Köszönjük a jókívánságokat!
Ha netán lesz még időd, mindig szívesen látunk a fórum eme zugában, akár egy köszönésnyi időre is.
És igen, a harmincashoz Téged is várunk! Írd fel a határidőnaplódba.
A gratulációt is köszönöm mind a magam, mind a társaság nevében. Meglátásod tökéletes, ha nincs a társaság, nincs huszas se, bárhogy is kapálózom. Úgyhogy fejet hajtok a játékos-vicces-ökörködőstársak előtt.
Nem tudsz valakit, aki a Birodalmi játékot webes formába tudná önteni? -
Hasek
Közösségépítő
Üdv néktek!
No, hát gratulálok a húszashoz geprombolonak, na és persze a topiclakóknak, hiszen közös az érdem!
Sajnos nem tudtam jelen lenni, elég elfoglalt vagyok mostanában. Talán majd a következőnél itt leszek.
Ja és persze jó játékot mindenkinek!
-
Vakegérke
félisten
válasz
molnarpeter #20071 üzenetére
Igyekszem, köszi.
Csak nem felfedezted magadon a tüneteket?
A többit is felolvastad anyukádnak?
Add át neki kézcsókkal fűszerezett szívélyes üdvözletem, légy szíves. -
Vakegérke
félisten
Lustitisz. Nevezik Pató Pál szindrómának is.
Általában ülő, vagy fekvő helyzetben található.
Ha családtagjai, vagy alárendeltjei szeretnék munkára bírni, hamar tudtukra adja, hogy nem kapható rá.
Amennyiben főnöke ösztökéli munkára, akkor arcára kiül a keserv, undor, és nekilát. Csak addig tevékeny, amíg ellenőrzés alatt áll, de ez alatt az idő alatt is kelletlenül, nyögve végzi a legkönnyebb munkát is.Ha egyedül él, lakásában körülnézve jellegzetes dolgokra figyelhetünk fel.
A mosogató tele mosatlan edénnyel. Ha végre elmosogat, akkor elkezdi megtervezni étrendjét, hiszen a világos ételektől a sötétek felé halad, így egy edényt huzamosabb ideig használhat tisztítás nélkül.
A szennyes tartó szintén tele van. Ha végre mos, utána minden hordott ruhadarabját naponta szaglássza, hogy hordható-e még. Ha jó passzban van, egész héten kibírja egy pár zoknival, egy alsónadrággal.
A (szőnyeg)padlón, parkettán, linóleumon csapások mutatják rendszeres mozgási vonalát.
A porszívó tartálya tele kosszal, ami annál is érdekesebb, mert nagyon ritkán használja.Jelmondata: Ej, ráérünk arra még!
PH-User: Én azt mondom, hogy kyrabaybee igenis híres. Na nem alapból, hanem mi tettük híressé.
Tényleg megérné, hogy szakíts némi időt rá, és olvasd el legalább az első ötvenest.
Vigyázz, fertőző!
Ha szeretsz ökörködni, játszani, könnyen meglehet, hogy itt ragadsz. Mi szívesen látnánk. -
geprombolo
őstag
válasz
PhoenixK #20067 üzenetére
A leselkedő oroszlán megint lecsapott a megfelelő pillanatban!
Kis huncut!
PH-User: Csak annyit tudok én is elmondani, mint nagyrabecsült PhoenixK barátom: kaptunk az alkalmon, hogy értelmet adjunk egy értelmetlen bejegyzésnek és bejött a dolog. Játszunk, ökörködünk, meg ami belefér. Ajánlom figyelmedbe az első 50 hsz-t, minden abból indult ki. Ha van kedved, csatlakozhatsz, vidám társaság vagyunk. -
PH-User
addikt
Nem igazán értem, hogy mire ez a sok hozzászólás?
Ennyire híres ez a 2009.05. hónapjában feltűnt egyén? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20063 üzenetére
Sajnos van egy tanár itt, aki ennek egy enyhe változában szenved
mp
-
geprombolo
őstag
válasz
molnarpeter #20062 üzenetére
Na, látom nem hagyod magad! Helyes!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20061 üzenetére
Krétisz
A beteg mindig tart magánál legalább egy darab krétát. Minden egyes szabad testrészét vastagon borítja az említett anyag. Gyakori, hogy szabadidejében kezei között is egy krétát dörzsölget. Főként tanároknál jelentkezik. Gyógyítása elzárással történik.
mp
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20059 üzenetére
Esserossz.
--------------------------------
Belepofázítisz.
A betegnek feltétlen szüksége van legalább két személyre, akik beszélgetnek. Elemében akkor van igazán, ha nagyobb társaságban folyik az eszmecsere.
Bár a kérdések, mondatok nem neki szólnak, mások helyett válaszolgat.
Alfaja a Belepofázítisz Poénusz Lelövendisz.
Moziban hatalmasodik el rajta a betegség. Feltétlen szükségét érzi, hogy előre tájékoztassa környezetét a jelenet történéseiről, valamint azelőtt felfedi a gyilkos kilétét, mielőtt az a történetből kiderülne.A betegségnek egyetlen hatékony gyógymódja van.
Hangos "menj a q*va anyádba" felkiáltással kísért, arcfogással elkövetett odébb lökés. Ezt többször is meg kell ismételni, hiszen a beteg elsőre-másodszorra nem veszi komolyan. -
geprombolo
őstag
Mi van, mindenkit elvitt a billentyűzet-frász? Tünetei, hogy hosszú, megerőltető billentyűzethasználat után az emberre hirtelen rátör egy olyan érzés, hogy nem képes rá se nézni a fent említett szövegbeviteli eszközre, nem hogy még nyomkodja is! Ezt a hirtelen előjövő tünetet úgy lehet enyhíteni, hogy a páciens hosszú sétákat tesz, lehetőleg minden elektronikai készülék nélkül. A hatás fokozható a napi rendszerességgel végzett sétákkal, ilyrenkor az enyhülés hosszabban tart, a páciens nagyobb megterhelést is kibír számottevő visszaesés nélkül. A betegség maga teljesen nem gyógyítható, aki egyszer elkapta, az időnként visszaesik, hacsak a fentebb említett kezelést nem veszi komolyan.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20056 üzenetére
Igyekszem. Nem a győzelemért, hanem mert ragyogó szellemi torna ez a játék.
-
Vakegérke
félisten
Pletykusz.
A betegségben szenvedőt Pletykusz Fészekusz néven illetjük, Elnevezését PF rövidítéssel is alkalmazhatjuk.
A PF csakis közösségben él meg, egyedül mardossa az elvonási tünet. Súlyos esetben a tükörrel osztja meg gondolatait.
Agya kapacitása végtelen, ha másokról szóló információkat kell befogadnia. Mindenkiről mindent tud, betegségéből kifolyólag tudását kérve-kéretlenül megosztja bárkivel, aki időt szakít rá, hogy végighallgassa.
Hallása nagyon jó. Messziről is meghallja mások beszélgetését, abból pedig kiszűri a minél személyesebb információkat. Ha az információ intim, az külön öröm számára.
Látása átlagon felüli tulajdonság. Másként nem tudná, hogy kin milyen bugyi van, mit evett, milyen tampont használ, ondófoltos a gatyája.A PF ragad, tapad bárkire, akinek füle van. Nyert ügye van, ha a megszólított szembefordul vele. Elárasztja friss, és kevésbé friss információkkal bárkiről. Közbeszólni nem lehet, mert levegőt sem véve beszél.
Jó módszer valamerre mutatni, és nagy levegőt venni, mert akkor elhallgat azt remélve, hogy mondani fogunk neki valamit valakiről.A PF hasznos is lehet. Ha valamit tudomására szeretnénk hozni valakinek, legyen az akár dezinformáció, akkor nincs más dolgunk, mint azt a valamit a PF orrára kötni. Meglepően rövid időn belül a célszemély tudomására jut mondandónk.
-
Vakegérke
félisten
Pitienzisz.
Előfordulási helye: Bárhol.
Tünetek: Kifejlett mérlegelési készség, firtató tekintet, az arcon látszik a latolgató gondolkodás.
Kórisme: A beteg következetesen törekszik arra, hogy mindent a lehető legolcsóbban ússzon meg.
Látszik az arcán a pazarlás fájdalma, amikor két ujjára csöppent egy kis olcsó arcszeszt borotválkozás után, amelyet kínos gondossággal ken szét az arcán.
Cipőfűzője csupa rongy, és ha elszakad, képes összekötni a darabokat, hogy ne kelljen másikat venni.
Semmit nem dob ki, igyekszik pénzt csinálni belőle. Mivel senkinek nem kell semmi, így tele van a lakása mindenféle kacattal.
Mindent megeszik, még a romlott ételt is, hogy ne vesszen kárba. -
válasz
geprombolo #20051 üzenetére
Én is gondolkodtam sokat, de most semmi...
-
xdx@
aktív tag
Nem jön ihlet.
Most nem voltam pár napig, de most újra vagyok. -
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #20048 üzenetére
A legrosszabb a szolgáltató-megvonás.
-
geprombolo
őstag
válasz
LadyLorien #20045 üzenetére
Ez is pontot ér! Köszi, hogy benéztél, megtisztelsz! Ha még eszedbe jut valami, várjuk!
Meg is van a pontod! -
picur220
veterán
válasz
LadyLorien #20045 üzenetére
Szerintem gyógymód még a cellux is
Amúgy nagyon jó! Hogy ti miket ki nem talátok...
-
LadyLorien
tag
Hozzászólitisz
Kényszeresen hozzászól mindenhez, legyen akár baráti társaságban, akár közösségi oldalon.
Nem számít, hogy van-e értelme mondandójának és fűződik-e az eredeti témához, ahogy az se jut eszébe, hogy esetleg senkit sem érdekel az általa megosztott információ.Tünetek:
- bejegyzés láttán remegő kézzel kezdi gépelni az általa fontosnak vélt szöveget
- ha dacosan azt mondja, hogy "nem írok többet/nem szólalok meg", úgy se fogja kibírni
- ahhoz is hozzászól amihez nem ért/semmi köze nincsGyógymód:
- billentyűzet és egér megvonása
- nyugtatók -
Vakegérke
félisten
Tarhalitisz.
Egyre jobban terjedő betegség. Egyedül nem él meg, szüksége van közösségre.
Előfordulási helye: Aluljárók, forgalmas helyek. Bizonyos réteg a munkahelyén alkalmazza kényszeres tevékenységét.
Tünetek: Vizslató tekintet, tapadás másokra, szövegelési készség.Három válfaja van.
1., Tarhalítisz normalusz.
Kunyerál, mindegy mit. Kaját, cigit, a munkahelyi válfaj tollat, hogy írni tudjon. Nemtörődöm, így semmije sincs, amire épp szüksége lenne.
Példamondata: Volna egy szál cigid?
2., Tarhalítisz forte.
Tevékenysége megegyezik az előző réteggel, csak ő nem kér, kérdez, hanem elvesz. Letör egy darabot a kajádból, kihúz egy szál cigit a dobozból, amely a tiéd, természetesnek veszi, hogy a tolladdal ír.
Bizonyos értelemben szimpatikusabb, mint az előző réteg, mert megtanult mosolyogni, és még meg is köszöni zsákmányát.
Példamondata: Köszi a cigit.
3., Tarhalítisz kajakusz.
Benne már elhatalmasodott a betegség. Keze ökölbe szorítva, és nem kér, hanem követel.
Példamondata: Adj egy cigit! -
molnarpeter
nagyúr
Épp Szlovákiában vagyok. Phüggőség
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #20040 üzenetére
mp
-
molnarpeter
nagyúr
Régen mutattam már képet: [link]
Kivételesen nem xd-s, mindenesetre nekem nagyon tetszikSzerk: tumblr suxx, megkeresem posztostul.
mp
-
Badman 4ever
őstag
Napi betegség, az gurulitisz, a kényszeres vágy, hogy a földön fekve gurulva kövessünk minden forgó kerek tárgyat, autógumikat, labdát vagy bármi hasonlót. Az alvajárással kombinálva a következményei beláthatatlanok.
-
Vakegérke
félisten
Szépen brillíroznak a legények, csak én nem tudok kitalálni egy nyüves betegséget. Szép, mondhatom.
Egy [link] ami kapcsolatos a betegséggel.
-
válasz
geprombolo #20035 üzenetére
Annyira szerencsére nem drasztikus a helyzet, csak szeretem dramatizálni...
De tényleg pontosan dob! -
geprombolo
őstag
válasz
molnarpeter #20033 üzenetére
Ezzel már 5 pontod van. Itt látható az állás, az Aktuális versenyünk címszó alatt
PhoenixK: rá kell borítani az íróasztalát, attól biztosan megnyugszik! -
válasz
molnarpeter #20033 üzenetére
Hmmmm... Tehát ebben szenved a főnököm! Illetve a francokat! Mi szenvedünk, Ö élvezi! Csak ne célozna olyan pontosan...
-
molnarpeter
nagyúr
Hozzávágomitisz: a kezébe kerülő összes tárgyat hozzá akarja vágni egy véletlenszerűen kiválasztott célponthoz. Kezelés: legalább 2 tonna súlyú dolgokat szabad csak adni neki, mivel egyes betegek erőművészként dolgoznak.
mp
-
geprombolo
őstag
válasz
PhoenixK #20030 üzenetére
Igen, ez egy többször emlegetett betegség, de olyan jó és kimerítő volt a leírása, hogy muszáj volt pontot adjak érte.
Mindenki: azért próbáljuk elkerülni a sokszor emlegetett, ehhez hasonló betegségeket, a játék lényege pont az ÚJ betegségek kitalálása, nem a meglévők leírása. Köszi. -
válasz
Vakegérke #20029 üzenetére
Örömmel hallom! Most akkor jöjjön egy népbetegség, ami szerintem nem új és már általánosan ismert:
Akut kétoldali emberundor: Ebben az állapotban a betegnek elege van mindenkiből.
Tünetei:
- Nehezen viseli a körülötte levő embereket
- Egy egyszerű "Minden oké?" kérdésre is képes a lehető legtömörebben (ja...) de több esetben agresszívan válaszolni (Mivan? mivan? mivan?)
- Kerüli az embereket, szívesebben beszélget a kutyájával/macskájával, mint emberekkel
- Adott esetben menekülni szeretne az adott személy(ek)től még az ágyneműtartó is csábító helynek tűnik, de bármilyen sötét, csendes zug megfelel
- Legsúlyosabb esetben feltűnő mosolygás baltaélezés közben, esetleg névadás a láncfűrésznekKialakulása:
- Nagy tömegben az arra érzékenyek esetében előjöhet (Pl.: bevásárlóközpontok ünnepek előtt)
- Adott személyek közelében is kialakulhat. Ezen egyének fertőzési köre egyenesen arányos a megjelenésükkel, hangjukkal és egójukkal. -
válasz
geprombolo #20025 üzenetére
A PH!üggőség más.. A PH!óbia egy jóval előrehaladottabb verziója. a PH!óbiás még képes elszakadni a géptől, bár az alatt az idő alatt, míg távol van, retteg, hogy miből marad ki.
PH!üggőség: Nem lehet elszakítani a számítógéptől. De tényleg nem. Egyáltalán! Még nyaraláskor is kell, hogy legyen valami net a közelébe. Vészhelyzetben telefonnal is beéri, de azt akár a strandra vagy síeléskor is magával viszi és adott pillanatban ránéz a levelezésére (esetleg a PH!-ra). Ha kiemelten a Prohardver miatt, akkor egy PH!óbiából kifejlődött PH!üggőségről van szó, ez a legsúlyosabb eset! Gyógymód: MINEK???
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
PhoenixK #20024 üzenetére
Ez esetben örvendek, hogy nem vagyok egyedül
Technofób: Elhatárolódik a friss technológiai vívmányoktól. Tünetek: elavult eszközök használata. A számítógépekre egyes betegek különösen érzékenyek lehetnek, így lehetőleg egy elhagyatott vályogházban próbáljunk meg konzultálni velük. A kialakulás alatt gyakori, hogy lcd tvjüket egy crt technológiájúra váltják le.
mp
-
xdx@
aktív tag
Na, ha jön ihlet én is írok majd valami betegséget.
-
geprombolo
őstag
válasz
PhoenixK #20022 üzenetére
Hiszed te! Én is őstulok vagyok! PH!üggő!
A játékok oldala frissült, örömmel látom, hogy most sok a játékos, ami azt jelenti, hogy sokaknak tetszik a buli!
-
válasz
molnarpeter #20023 üzenetére
Nem kizáró ok:
Minimum őstag rang általában előre jelzi a betegséget -
válasz
molnarpeter #20021 üzenetére
Nyugi, öndiagnózis...
-
válasz
geprombolo #20019 üzenetére
PH!óbia: Rettegés a PH!-s történésekből való kimaradás miatt.
Tünetek:
- Naponta többször nézi meg az ember a PH! lapcsaládot, mint bármi mást - nem csak a neten
- A legtöbb ismerősét csak nick alapján ismeri
- Minimum őstag rang általában előre jelzi a betegséget
Elvonási tünetek:
- Mindenáron net-közelbe akar jutni az illető
- Ha a PH! egyáltalán nem elérhető, csak akkor tudja meg, milyen színű a fal a szobában - miközben a vakolatot kaparja
- Sírógörcs az esetlegesen félbemaradt "bizniszek" miatt -
geprombolo
őstag
válasz
molnarpeter #20018 üzenetére
Hihi, gyorsan el is mentettem. Ezzel lehetne az itt kitalált betegségekben szenvedőket kórházba szállítani! LOLOLOL
Móci: magyarul billentyűmánianagyon jó, remélem még az este folyamán végre behozom a lemaradást.
-
molnarpeter
nagyúr
Ezt most találtam:
-
Móci
addikt
válasz
geprombolo #20014 üzenetére
Örülök, hogy tetszik! Nem szoktam meghazudtolni magam....
Betegség?
Hmm, lássuk csak...Buttomitisz. Tünetei:
-a páciens minden gombot meg akar nyomni
-tényleg mindent
-ha nem gépelhet egész nap, s írhat bárhova az interneten, heves dühroham tör rá
-teljesen egyszínű falakkal rendelkező szobába ne zárjuk be, mert heveny elvonási tünetek törhetnek ki rajta, amik veszélyeztetik a környezete épségét -
xdx@
aktív tag
válasz
geprombolo #20014 üzenetére
Itt van.
szerk.: Látom megtaláltad, nem olvastam el rendesen a hsz-ed. -
geprombolo
őstag
Nem is te lennél, ha nem dobtál volna be egy elf-lányt!
Szép cickós, meg kell hagyni!
Köszönjük a gratulációt, jól esik, hogy benéztél! Jöhetnél kicsit sűrűbben is, most is éppen játszunk (segítség, hol a hsz, amiben megírtam az ehavi játék lényegét?) . Ja, betegségneveket kell kitalálni, persze leírással, szimptómákkal, amit lehet. Segítjük az orvostudományt, hánem?
Vasegér: hiányzásodat elnézzük, a néni fontosabb, mint egy virtuális szmájlihalmaz. Szent meggyőződésünk volt, hogy dolgozol, nem is nehezteltünk Rád ezért, a néni sem áll messze a munkától. Neki nagyobb szüksége volt Rád, mint nekünk.Amint látod, elég jól elboldogtalankodtunk.
Az a hörcsi nagyon aranyos! Tudom, rokonállat!
-
Móci
addikt
Én is szeretnék gratulálni így utólag a 20000-hez!
Tudom, kimaradtam mostanság rendesen az :L életéből, mentségem nincs erre a tettemre.
De a lényeg: szép volt, s örülök, hogy ezt is megérte ez a topic! -
Vakegérke
félisten
Gyerekek, ég a pofámról a bőr. Vakvilágba nem szoktam ígérgetni, azonban egy néni törött karja keresztülhúzta számításaimat.
Bocsánatot kérek, hogy tegnap cserben hagytalak benneteket.Örömmel látom, hogy ha nem is tudott mindenki jelen lenni a megfelelő pillanatban, zömében teljesültek a vágyak.
20.000!
Ezen a lépcsőn is túl vagyunk. Aki először meglépte, az nem más, mint geprombolo barátunk. Megérdemelted, cimbora, hadd gratuláljak.Természetesen gratulálok minden "jó helyezettnek", és mindenkinek, aki valaha is játszott velünk.
Istenem, ha elgondolom, hogy butuska játéknak ígérkezett ez az egész, jól kinőtte magát.
A legértelmetlenebb blogbejegyzés a legnagyobb sikerrel.
Erre nincs LOGOUT-díj?
Kétlem, hogy erre lenne példa a NET világában. Vagyis már van, és ennek a történelmét mi írjuk.
Csak így tovább. Játszani jó. -
geprombolo
őstag
válasz
gamek!ller #20007 üzenetére
Semmi gond, a lista csak a 20k-ig volt érdekes, emlékeim szerint Vasegér nem is akart beleszólni, a 20k1-et is én akartam neki, húzódozva fogadta el. Ő teljesen meg van elégedve a 10K-val, meg majd a 100K-val.
Jó éjt mindenkinek! -
gamek!ller
őstag
válasz
geprombolo #20002 üzenetére
Direkt néztem a felsorolást, nem volt odaírva, h bárki foglalta volna
Bocsánat!
-
geprombolo
őstag
válasz
molnarpeter #20005 üzenetére
Öööö... erre nem is gondoltam.
Bocsika!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20002 üzenetére
A 20002 sem rossz, mert mázs-zshröküt
-
picur220
veterán
Bocsi srácok, erről lecsúsztam, nem voltam gép előtt ma... De ez van.
Azért Boldog 20k-t Mindenkinek! -
geprombolo
őstag
válasz
gamek!ller #20001 üzenetére
Hoppá, Vasegéré lett volna a 20001, de mostmár mindegy. Megvan egy újabb mérföldkő.
Jó téged itt látni. Sűrűbben is benézhetnél, nem sértődnénk meg! -
gamek!ller
őstag
Na ezen is túl vagyunk..
Aktív témák
lo ...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest