- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18699 üzenetére
Fú, de kemény!
Az mi az a piros a keze előtt?
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18697 üzenetére
Má dehonnem!
Csak ugye mindenki valami leányzót emleget, aki valamilyen pozícióban fekszik. Tekintve, hogy a mindenkiséges társadalom nem láthatta az asszonykámat lány korában feküdni, tuti nem róla van szó.
Szóval muti már meg a fekvését váltogató lánykát valaki, kérem szépen, földig alássan.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18694 üzenetére
Ha a műugró képes arra, hogy egyszerre ugorjon, közben pedig a bírói székből ítélkezzen, akkor szerintem semmi akadálya.
No persze ha ikerpár az illető, akkor más a leányzó fekvése.Tényleg, valaki megmutatná végre, hogyan fekszik az a leányzó?
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18692 üzenetére
A sajátomra neeem??? Mi ez a kirekesztés?
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18690 üzenetére
Ha nem csak egyre lehet szavazni, akkor részemről jár neki egy piros pont, tehát szavazok rá.
Ha nem, akkor: -
geprombolo
őstag
Kéretik puttputt művére is szavazni, ha már fáradságot nem ismerve átalakította és közkinccsé tette. Itt olvasható a többi remekművel egyetemben.
-
puttputt
őstag
válasz
geprombolo #18679 üzenetére
Maradjunk a "Kyra-himnusz"/"Kyróda" elnevezéseknél, mielőtt még elevenen elég - a jég hátán - (az avatarom).
Ugye-ugye, talmid-anya...?
Amúgy köszöntem még 1x!Birthday Bad! (Akarom mondani; Vad.
)
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #18684 üzenetére
Hát akkor Boldog születésnapot!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #18681 üzenetére
Tudom, ott is láttam.
nem_tom: Most lépek a 19. életévembe.
Köszönöm Egérke!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Badman 4ever #18680 üzenetére
Isten éltessen sokáig!
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #18680 üzenetére
Természetesen az, amelyik a varázspálcának álcázott lézerkardot tartja.
Egyébként talmidától kölcsönöztem a képet, odaátról a Közkívánatrából. Annyi a kaja, meg a pia ott, hogy holnapra is jut. -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #18679 üzenetére
Látom itt pörög az élet! Köszönöm a köszöntést.
Tetszik a kép, de te melyik pingvin vagy rajta? -
geprombolo
őstag
-
puttputt
őstag
Nem enyhén késve..., de az Uralkodó elhívására mégiscsak lejelentem a pályamunkám:
[link]
Kicsit pofozgattam rajta, s bár jó régtől fogva része a Krónikának, versenyen még nem járt..., úgyhogy hajrá.Igyekszem jelen lenni köztetek, de a köv. 1-2 hétben továbbra is csak sandán, szemlélőként...
Előre is bocsánat. No de aztán!
-
talmida
Közösségépítő
válasz
nem_tom #18673 üzenetére
Amióta józan vagy, nagyon megokosodtál.
geprombolo Majd gondolkodom, de miattam igazán nem muszáj fölborítani az eddigi szép rendet.
Szerintem Te, Hasek, Bad, picur, Vakegérke meg a többiek több fantáziával vannak megáldva,
én meg majd jövök, ha nem verem le a lécet
.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #18674 üzenetére
Suttogva - Pszt...pszt... főnök... de azért a fegyvereket hozhatom még... ugye? Tudod, ahogy megbeszéltük...
-
nem_tom
őstag
Nézzenek oda! Nem vagyok itt, akkor persze pörög a topic.
Nem mindegy kivan előrébb? Jól érezzük magunkat, oszt csá!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
geprombolo #18650 üzenetére
Szia. Most már sokkal kevesebet PH!zok. Az orvos megtiltotta
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #18658 üzenetére
Vakegérke!
Szavaztam már, nem mondhatod, hogy nem jártam itt.
Hónapok óta többnyire olyan játékok mentek, amik engem nem vonzottak annyira, azért csak igen ritkán szóltam hozzá.. Most meg egész szeptemberben szavazni kell(ene).
Ha akármilyen hétköznapi témát említenék meg, az itt OFF-nak számítana. Mondd meg, hogy mit írjon a jóember??
Azt meg már régebben kifejtettem, hogy fölöslegesen nem nagyon szeretek beszélni, úgy értem, hogy csak azért, hogy pörögjön a topik.
Persze azért néha benézek ide is
sőt, ha a képességeimnek megfelelő, elég alacsony színvonalat találok
, akkor hozzá is szólok a témához, --ha tudok.
A kyrabaybees magasröptű eszmefuttatások egy darabig elmentek, de egy idő után unalmassá váltak ... számomra.
-
LadyLorien
tag
További kellemes estét és szép álmokat kívánok minden kedves topiklakónak!
-
LadyLorien
tag
Én is csak azóta foglalkozok digitális rajzolással, mióta beszereztem a rajzpadot, még csak próbálgatom...
Kiskorom óta rajzolok, mióta meg tudtam fogni a ceruzát, amit a mai napig furán tartok, mivel egyedül jöttem rá, hogy kell fogni. Fejlesztettem magam, emellett pedig elég sok művészeti képzés volt a múltamban.
2 év művészeti alapképzés heti 8-9 rajzórával/grafikával/fotózással, előtte pedig fél évig jártam egy Nagy Sándor nevű soproni restaurátorhoz és festőhöz, aki elég híres. Ő készített fel a felvételire.
(És tulajdonképpen ő adta meg a kezdő lökést a komolyabb képek elkészítéséhez.)Nekem ebben az egészben nagyon sok gyakorlás és munkám van... sokan azt mondják, hogy az alap tehetség kevés és tényleg így van.
De ha bármiben tudok segíteni rajzolással kapcsolatban, nyugodtan keress meg, elég sok anyagom van. ( digitális formában is... ) -
Hasek
Közösségépítő
válasz
LadyLorien #18665 üzenetére
Nem rajzoltam még művészibb képeket. Embereket igazából nem is szeretek rajzolni, ugyanis nem tudok. Sosem találom el a megfelelő vonalakat.
Művészeti képzésre sem jártam. Igazából akár az iskolát, akár a környezetemet, akár a családomat nézzük, a művészet távol áll tőlünk. Egyedül Én vagyok ilyen, aki írogat néha, meg esetleg rajzolgat.
Láttam a rajzaidat, és na azok aztán tényleg nagyon jók!
A digitális képek, stílusukat tekintve, távol állnak tőlem, de a sima papírra vetett rajzok, azok igazán szépek lettek.
-
LadyLorien
tag
Nagyon szép rajzok...
Kicsit művészibb témában nem szoktál alkotni? Esetleg tájképeket, vagy embereket modell/fénykép alapján?
Jártál művészeti képzésre?Én is kezdek nagyon ráhangolódni megint a digitális rajzolás után a sima papírra való rajzolásra. Tervezem, hogy meglátogatok egy papír írószer boltot végre. Évek óta nem rajzoltam semmilyen komoly képet.
-
Hasek
Közösségépítő
Bocsánat. 6 smiley. Elírtam.
Persze azóta már ezek a szempontok megkoptak, tehát hogy smiley értelmezés, meg :L topic. Az alapvonalon persze ez megmaradt, de frissíteni kellett egy kicsit a helyszíneken, szereplőkön, és magán a történeten is, hogy ne legyen monoton(annyira).
Tehát összegezve. Konkrét kijelölt története nagyon nincs. Elindult az :L topicból, aztán vette sorra a többit, meghagyva egy kicsit az előzőekből.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
LadyLorien #18662 üzenetére
Köszönöm szépen!
Régebben próbálkoztam rajzolással, meg képről másolással. A blogomban is van pár próbálkozás.
A képregény: Tulajdonképpen innen indult ki, tehát ezen blog tartalmát, és annak íróját "parodizálja ki". Aztán az itt jelenlévő fórumozókat is szépen lassan belevettem. Általában mindig van 1-1 célpont, amit éppen kifigurázok. Nem feltétlen fórumozó(bár volt arra is példa), hanem akár film, más történet, vagy valós eset. Ja és egyáltalán nem kell komolyan venni, mármint hogy nincs mögöttes tartalma a történetnek.
Régen volt itt olyan játék, hogy ki kellett találni, hogy kyrabaybee mit is akart kifejezni ezzel a 5 smileyval. Néha-néha most is előjön még a téma, de az igazán csúcspontja a kezdeti időkben volt(topic életét tekintve). A képregény is egy ilyen smiley értelmezés, tehát ez az Én egyik smiley értelmezésem, és szerintem a képregényben leírt okok vezettek ezen blogbejegyzés megszületéséhez. Persze aztán már a bejegyzés utóéletét is feldolgoztam/feldolgozom.
-
Vakegérke
félisten
válasz
LadyLorien #18660 üzenetére
Örülök, hogy itt vagy. Nem tudtam, hogy a családhoz tartozol, mivel nem kíváncsiskodom köreitekben.
Válaszomból talán leszűrhetted, hogy nem véltem kötözködésnek bejegyzésedet.
Mivel nem kezdtem, nem is tudok folytatni semmit, ami számodra visszatetsző.
Legyen béke lelkünkben.
Hasek: Majd ha lesz ellenség. Odáig nyista csörgése a fegyvereknek.
-
LadyLorien
tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
LadyLorien #18657 üzenetére
Nem ragadtunk fegyvert, nem rohanunk lemészárolni az ellenfelet.
Nincs is ellenfél.A PH! keretein belül "testvérek" vagyunk, legalábbis én így gondolom. Márpedig a testvérek között is folyik néha versengés, de az soha nem vérre megy, hanem inkább ösztönző hatású.
Tény, hogy az :L topic néhány tagja családosdit játszik. Megtehetik, senki nem vet rájuk követ ezért.
A családból senki nem jön át velünk bohóckodni, játszani kicsit. Nem vesszük zokon.Szerintem nincs itt semmi baj, én még versengést sem látok. Elfér egymás mellett a két topic békében.
Az persze más, hogy az én labdám pirosabb, bibibi, az én kockám meg szögletesebb...Nincs balhé, nincs versengés, legalábbis komolyra véve. Csak amennyi a játékosságba belefér.
-
LadyLorien
tag
válasz
Vakegérke #18656 üzenetére
Nekem nagyon nem tetszik ez a versengés.. jó nyilván egészséges szinten hajtja az embert, de itt inkább kikapcsolódni és beszélgetni szokott mindenki, nem versengeni.
Eleve hülye ötlet volt ezt felhozni, már elnézést.Szóval aki az okosabb és a rendesebb, az hagyja szerintem abba...
Felesleges időpocsékolás. Mindkét topiknak meg van a maga egyedisége, mindkét topik másban jó.Ezt leírtam mindkét helyre, kezdjetek vele valamit.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18652 üzenetére
És akkor mi van? Azt csak az idő mondja meg, hogy mi maradandó, és mi nem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Geri Bátyó szavai:
"Kétségtelen, hogy itt sok minden nincs, ami az :L-ben van, de a kiscsaládnak lesz saját honlapja (ezúton is köszönet érte Lorinak)!"
Ne legyen igazam, de ez a saját honlaposdi fogja kivégezni a családot. Félreértés ne essék, nem kívánom a vesztüket. Még az sem zavar, hogy hozzászólások terén nagyon gyorsan leköröznek minket.
2010-02-03 19:51 az időpont, amikor megszületett a családi topic. Nincs hét hónapos.
2009-01-23 22:17 az időpont, amikor megszületett a miénk. Jócskán kiállta az idő próbáját. Lassacskán két évesek leszünk.
csapos2: Nem békát? Ő legalább megmondja, hogy lesz-e eső.
Persze ha megindokolod a vakond dolgot, mérlegelem álláspontomat.
Ja, és az is fontos, hogy mit szólnak ötletedhez a vakondok. -
csapos2
addikt
Le a pingvinekkel! Vakondot minden befőttesüvegbe!
-
Vakegérke
félisten
válasz
LadyLorien #18653 üzenetére
Üdv köztünk.
-
LadyLorien
tag
válasz
geprombolo #18652 üzenetére
Sziasztok
Elolvastam sunyiban a képregényeteket! Nagyon jó..
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #18647 üzenetére
Hol is merszelik állítgatózni a körözésünket lefelé? Muti meg, lécci.
-
geprombolo
őstag
válasz
Csakénvagyok #18648 üzenetére
Hali! Jó téged itt látni!
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18647 üzenetére
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
geprombolo #18632 üzenetére
Én is találtam egy harcos TUXot :
-
geprombolo
őstag
Ezt nem hiszem el! Egyeseknek van merszük azt állítani, hogy leköröztek minket! Méghozzá "minden téren"!!!
Nincs még egy olyan topic itt a :Logouton, aminek ennyi társoldala legyen. Értem ez alatt a játékot, a képh!regényt, a Birodalmi krónikát, a Birodalmi játékot, vagy éppen azt, hogy csak az :L-nek van pólója!
Húúúdebegurultam! -
Thome
veterán
válasz
geprombolo #18644 üzenetére
Bacsis lekvárral kenhető..
-
Thome
veterán
válasz
geprombolo #18642 üzenetére
Lefagyasztva...
-
geprombolo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #18641 üzenetére
tartósítószer nélkül.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #18633 üzenetére
omg
100% windows juice
-
nem_tom
őstag
válasz
Badman 4ever #18638 üzenetére
Mint a Válságszelet?
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #18638 üzenetére
Kékhalálba csomagolva.
Jó8! -
picur220
veterán
válasz
Ez nagyonnnagy
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18635 üzenetére
Jobb, mint a dobozos Milkiway?
-
nem_tom
őstag
válasz
ÁHÁÁ! A pingvinjedimittoménmik ettől kapnak erőre, mi?
-
geprombolo
őstag
Ezt találtam Linux drink címszó alatt:
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18630 üzenetére
Ezek a pingvinjedimittoménmik, olyan viccesek.
-
geprombolo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #18629 üzenetére
Óhajod parancs.
A végelszámolásnál az utsó kap egy szavazatot.
nem_tom: nemtom, lehet. De nemtom. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #18612 üzenetére
szeretném letétbe helyezni a szavazatomat, mégpedig úgy, hogy a pontverseny végső összesítésénél az utolsó helyezettnek adódjon.
szerintem így a legkorrektebb
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18627 üzenetére
Szerintem a nem_tom -os poénra gondolt.
Amúgy, nincs semmi trükköm. Kampánybejegyzés, aláírás, oszt ennyi. Úgy látszik, a népnek bejön az alkotásom.
-
geprombolo
őstag
Sok? Mi?
Itt semmi nem sok.
Jáccunk!!!
nem_tom nemtom hogy csinálja, de lekörözött mindenkit. Egyelőre. Itt megtekinthető az állás. -
Thome
veterán
nem_tom versére +1 szavazat!
Hogy miért? nem_tom.
-
-
Thome
veterán
Szerk: Benéztem...
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18614 üzenetére
Értem.
Én szerintem megfogok állni annál a 2-3 szavazatnál, amit kaptam.
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #18612 üzenetére
Nem csak augusztusban lehetett nevezni?
-
geprombolo
őstag
válasz
nem_tom #18610 üzenetére
Jó lenne előkeríteni eszperente-zsonglőrünket, Chaser-t. Hoppá, megtaláltam, írtam neki, rajta múlik, hogy akar-e játszani. Remélem igen, nagy élvezet volt annak idején remekbe szabott műveit olvasni.
Zsom!: harmincadika éjfélig dúl a verseny. Play the Game! Olv. pléj dö gém
A játékot nem szabad komolyan venni, csak annyira, hogy élvezd a játékot. Ami vérre megy, az már nem játék. Jáccunk! -
Zsom!
tag
válasz
geprombolo #18609 üzenetére
Hmmm. Meddig is lehet szavazni? Még eldöntöm mi legyen.
Badman 4ever: Köszönöm! Nem tudom miért, de néha furcsán néznek rám, mikor azt mondom: ez csak játék. Általános reakció a : haggyad má a hülye dumát.
-
nem_tom
őstag
gamek!ller-en kívül, más is nevez még?
-
Zsom!
tag
Igaz már nem tegnap van, hanem ma (ami a tegnap holnapja, és a holnap tegnapja) de elolvastam a HSZ-eket. Minden mű tetszik, szavazni nem tudok, vagy mindre, vagy egyikre sem.
Én még nem kaptam pontot? Nem baj játék.
(Lehet ez közhelynek hangzik, de tényleg, játék.
)
-
geprombolo
őstag
válasz
gamek!ller #18603 üzenetére
Már nagyon hétvége van!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Elő vele!
-
geprombolo
őstag
válasz
Várjuk!
-
gamek!ller
őstag
Hétvégén én is megpróbálok összehozni valamit és a szavazatomat is leadom!
-
Zsom!
tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy rég írtam,csak ugye suli, meg miegymás.
Majd hétvégén átolvasom a topikot, akkor szavazok.
Aktív témák
lo ...
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Ingatlanos topic!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest