- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
Kérdeztem már korábban de nem jött válasz. Még régebben írta valaki ,hogy van egy app amitől a statusbar színe automatikusan változik (pl youtubenál piros) nem tudja valaki ezt az appot. Már rég óta keresem google playen is, itt is visszaolvastam de nem találom. Előre is köszi 🙂
-
keszo
őstag
Sziasztok!
A telonál , ha visszazár a bill.zár akkor különböző képek váltogatják egymást, ami jó.
Meglehet ezt úgy változtatni, hogy saját képek legyenek benne? -
sepyi
aktív tag
válasz
juhasz22 #5125 üzenetére
Áthelyezni nem tudod. Nincs rá opció. De ha az sd az alapértelmezett tárolási hely akkor az alkalmazás adatait az sd-re rakja. Maga az alkalmazás akkor is a belső tárhelyre települ. Van megoldás, de sokan odzkodnak tőle. Én viszont meg fogom csinálni, ha beszerzek egy nagyobb kártyát. Üres kártya be a telóba. Formázás és használat belső tárhelyként. A kártya innentől titkosítva van és ebben az esetben csak ezzel a telefonnal működik, mert a kulcs a telefonon van. Természetesen formázás után bármilyen más eszközben használható.
-
stanley00
aktív tag
válasz
bedibazsa #5195 üzenetére
Eléggé off leszek, úgyhogy csak egy gyors megjegyzés. A Telenor egy szánalmas lehúzós banda. Alig várom, hogy legyen DIGI és lépek is (látatlanba merem mondani). Helyi ügyfélszolgálaton (megyeszékhely) még semmit nem oldottak meg nekem soha. Nekem is régi kártyám volt de mivel flottás csak úgy cserélték volna, hogy írásos engedély, felhatalmazás, majd X nap múlva és a többi...., a kezemben meg ott az új telefon és nem tudom használni mert nano SIM kell bele. 2 sarokkal odébb meg ingyen kivágták 9 másodperc alatt ingyen. De ezen kívül is bármi problémával mentem mindig az volt, hogy nem tudjuk, esetleg felküldhetjük, de az 2 hét, bla bla bla. Persze ha fizetni kell valamit azt máris ott helyben lehet.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
HAGYMAFA #5150 üzenetére
Ha prepaid a sim, akkor a nevedre kéne írniuk, ha nálad van a kártya. Tulajdonjog-tisztázás - legalábbis a Telenornál ez így van, nem tudom, melyik szolgáltatónál vagy. Ne vagdosd, mert nem lesz jó.
Olyat lehet csinálni, hogy ha ír messengeren valaki, akkor ne a képe, hanem a messenger jele látszódjon az állapotsávban? Más app-ra is érvényes ez. Köszi!
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5189 üzenetére
Gondolom, hogy jó, anno használtam én is.
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #5185 üzenetére
Azt én is használtam, de néha kifagyott...
-
válasz
Intel fan11 #5188 üzenetére
Szerintem jol!
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Huawei telefonokkal szemezgetek! Jól gondolom, hogy ár érték arányban jelenleg ez a telefon a legjobb a huaweiek közt?
-
armand254
csendes tag
Szia!
Bocsi nem láttam hogy írtál :/.
De hogy válaszoljak igent mindent tud, még egyedi színt is lehet beírni kóddal, a villogási sebesség a semmitől 5mp-ig megy. Különféle alkalmazásokat is hozzá lehet adni és hozzá rendelni értesítési ledet, még az akku töltöttségéhez is tudja jelezni. -
boneyard
tag
-
petya220
senior tag
Én használtam
Csak hát a kamera... Az használhatatlan MÉG(de valamit ügyködött rajta a fejlesztő, az utolsó update-t nem próbáltam még.
Az nfc nem megy rajta azt tudtommal ennyi baja van.
Ja még a gyro sem megyde az alap rendszerben sem.. szóval ez nem nagy gond szerintem.
-
bubus66
nagyúr
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #5108 üzenetére
Nem értem miért kel az SMS Backup & Restore, mikor ott van a gyári mentés a telefonon, ami 100%-ig olyan formában állítja vissza az üzenet listádat, ahogy mentés előtt volt. Ez nem mondható el az el az SMS Backup & Restore -ról. Régen nem találtam jobbat, bár elégedetlen voltam vele, használtam. Mióta Huawei van nem is láttam. Kíváncsiságbók kipróbáltam, onnan tudom.
-
bubus66
nagyúr
Nem cseréled csak megfuttatod másképpen nem tudom mondani.
Én amikor kipróbáltam, csak csak megfuttattam a single oemifo-t és utána jó lett.
De ez csak végszükség estére kell, de gondolom neked nem kell mondani.
Különben meg mindegyik visszazárja, ha meg nem akkor még mindig van egy vész megoldás a Dcunlocker.
-
qltsar
veterán
válasz
bubus66 #5172 üzenetére
Szimplán nem értem a mondatot: "De vissza lehet tenni ha ROM-mal nem menne akkor csak az oemifo.img-t kell meg futtatni és utána jó lesz."
Tehát ha nem menne a gyári recovery visszaflashelése, akkor előtte újra kell flashelni az oeminfo-t?
Vagy ha nem megy az udpate.app felrakása vissza kell flashelni az oeminfo-t?Igazából lényegtelen, az eredeti kérdésemre megkaptam a választ, hogy nyom nélkül lehet visszatérni gyárira, ha esetleg garanciáztatásra kerülne a sor. A particiót és a custom.bin-t kimentem én is a biztonság kedvéért.
-
bubus66
nagyúr
válasz
hramon94 #5167 üzenetére
Ujjlenyomat kezelés/PIN-Kód képernyő feloldása kikapcsolod.
Erre gondoltál?
(#5171) qltsar
Mi köze van ennek egy custom ROM flasheléséhez?
A custom ROM-hoz semmi köze ninc, és én nem is a custom ROM-ot mondtam, csak végszükség esetén kell az oeminf csere ha a ROM valami oknál fogva nem zárna vissza, én teszteltem.
Tudom, hogy honnan lehet kiszedni nekem meg is van mind kettő
-
qltsar
veterán
válasz
bubus66 #5165 üzenetére
Köszi, ismerem a tool-t, elvileg itt ki van mentve a legfrissebb update.app: [link]
Írtál egy ilyet: "De vissza lehet tenni ha ROM-mal nem menne akkor csak az oemifo.img-t kell meg futtatni és utána jó lesz." - ezt nem teljesen értem. Az oeminfo.img-hez csak akkor kell hozzányúlni, hogyha a dual simmel akarsz mókolni. Mi köze van ennek egy custom ROM flasheléséhez?
Az updater scriptek nem bántják azt a particiót, ami az oeminfo-t tartalmazza.
Ettől persze ki lehet menteni, nem egy nagy tudomány, csak nem értem, hogy miért kell, csak safety?
cat /data/custom.bin > /storage/emulated/0/custom.bin.bak
dd if=/dev/block/platform/hi_mci.0/by-name/oeminfo of=/storage/emulated/0/oeminfo.img.bak -
Zsüll
tag
Ti leszedtétek és egyáltalán szabad-e, lehet-e leszedni a készülék hátuljáról a CE matricát? Az enyém nem csak csúnya, de legalább ferdén is van felragasztva
Ráadásul eléggé ragaszkodó féle egy matrica
-
hramon94
tag
Sziasztok. Bekapcsoltam az ujjlenyomatos feloldást és sehogy nem tudom vissza kapcsolni "Nincs" opcióra a képernyőzárat. Azt írja hogy Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta. Mit csináljak hogy jó legyen?
-
DCSS
csendes tag
Sziasztok!
Új P9 Lite telefonomhoz szeretnék venni SD kártyát (128GB). Érdeklődnék, hogy szerintetek ez kompatibilis-e?
Kingston - 128GB Micro XC CL10 G2 UHS-I - SDC10G2
Illetve, ha tudok jobbat ajánlani 20e alatt, akkor hajrá
Köszönöm!
-
bubus66
nagyúr
Mondjuk voltak már gondok a ROOT-al, is (magyarul feküdt már meg tőle telefon).
A recovery meg benne van az update.app-ban azt kikkel bontani a HuaweiExratorral és a fastboot módba felrakni. És utána mehet a három gombos vagy a fastboot mód is. Tehát a stock ROm vissza rakása előtt semmi éppen ne maradjon fent a TWRP...
-
-
bubus66
nagyúr
Én nem azt mondtam, hogy ROOT-olni lehet hanem hogy a BL vissza lehet zárni Lockedre.
Ha ROOT-olod akkor egy Stock recovery előbb és utána e stock update.app. De ha a Fastbootal rakod fel akkor nem kell külön a recovery.
(#5161) Balathruin
Vettem a lapot bocs, hogy egyáltalán hozzá mertem szólni ha én írtam volna hogy hülyeséget beszélsz már a moderátoroknál lenne a hsz.. Legközelebb figyelni fogok...
-
qltsar
veterán
Balathruin & bubus66 nem mondjátok komolyan??? Teljesen nyugodtan lehet akkor rootolni, stb, csak szerviz előtt egy 3 gombos + egy stock udpate.app?
Két órája hegesztem ezt az EMUI-t de a hajam tépem.
Képzeljétek lehet állítani DPI-t root nélkül, nem is tudtam
.
adb shell wm density 375 && adb reboot
- én állítottam 375-re, bármi lehet igazából. -
Balathruin
veterán
válasz
bubus66 #5160 üzenetére
Én 1 hete próbáltam és követem a fejlesztését, szóval igen, hülyeséget írtál még ha nem is hiszed. 2 hónapja volt amikor semmi se működött.
Fejlesztési blog. -
bubus66
nagyúr
De vissza lehet tenni ha ROM-mal nem menne akkor csak az oemifo.img-t kell meg futtatni és utána jó lesz.
Csak akkor marad RELOCKED, ha kóddal zárod vissza..
(#5158) Balathruin
Igen persze hülyeség tény és való neked van igazad már bocsánat, hogy mertem valamit is szólni, na egyre jobban fogalmazódnak meg bennem a dolgok!!
-
qltsar
veterán
válasz
Balathruin #5155 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem lehet visszaállítani, csak RELOCKED status-ra.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #5155 üzenetére
Csak éppen telefonálni nem lehet vele a fényképező se működik, a GPS meg a wifi se, igen ezekkel a hibákkal bevállalható.. De nem akarok bele menni egy vitába aki akarja használja.... Ha csak nézegetni akarja a telefonját, akkor ajánlani tudom mert azon kívül mást nem nagyon lehet vele semmit se csinálni..
-
eurolac
senior tag
válasz
Wallenberg #5149 üzenetére
Ok, köszönöm, akkor ráengedjük!
-
bubus66
nagyúr
A CM nem ajánlott egy bug halmaz fél napomba tellett visszaállítani eredeti gyári állapotba, (de egy hét múlva szerviz lett vége) valószínű a CM miatt történt, erre igen nagy esély van. (nem az enyém volt)..
Persze mindenki maga dönti el, hogy megéri-e, hogy a bug halmaztól és a TWRP-től esetleg egy könyvnehezék legyen
Volt mikor nem foglakozott vele a szerviz, volt mikor meg vissza dobta, de különben egy kis telepítéssel vissza lehet állítani "Lockedre"
(#5129) ANDROID???
Azt hittem te a gyári böngészőt használod, nálam semmi gond nincs vele tökéletesen működik.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Wallenberg #5148 üzenetére
Az eladó se tud többet, mint mi. Töltőszett. Külső töltő meg kábel. Többiről fogalma sincs.. ő csak mellécsapja az ajándékot.
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
CM-mel használja valaki a telefont? [link]
Mennyire érzékeny a szerviz a nyitott BL-re? Vagy a RE-Locked BL-re?
Köszi!
-
HAGYMAFA
tag
Sziasztok!
Én is megvásároltam a készüléket, a régi galaxy s4 minim családba marad, viszont aki örökli, annak a telójába az az őskori legnagyobb SIM kártya van. Van az egyik ismerősnek vágója, de ahogy nézem a vágással bele fogunk vágni a fém részbe is. Tuti, hogy jó lesz az? Kb úgy kell elképzelni, mint ezen az interneten talált képen. Egyszerűbb lenne bemenni boltba cserélni, csak itt jön a másik bökkenő, a SIM vagy 1x éve egy telefonnal lett vásárolva használtan, gőzünk nincs kinek a nevén van a SIM
http://p2.vatera.hu/photos/0c/aa/29e8_4_big.jpg?v3
-
Wallenberg
senior tag
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! A fiamnak vettünk egy ilyen telefont. Jelzi a B160-as frissítést. Most B150 van rajta. Jelenleg teljesen rendben működik a telefonja. Érdemes ráengedni a frissítést? Ez már a 7-es droid?
-
Diabo6
senior tag
válasz
Wallenberg #5145 üzenetére
Most megyek az edigitalba. Megkérdezem.
-
Wallenberg
senior tag
Az Auchan katalógusában és az Edigital honlapján is láttam, hogy gift box csomag jár a telefonhoz ajándékba.
Az Edigital honlapján azt írják, hogy 2016 december 1. és 31.-e között tart ez akció.Tudja valaki, hogy mit tartalmaz a csomag?
Mintha állványt vagy selfie botot, fóliát, valamilyen kábelt láttam volna a képen.A gift box külön nem vásárolható meg? Telefon már van.
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Gyári zenelejátszóban hogy lehet az album borítókat beállítani? Köszi
-
Diabo6
senior tag
Én leszedtem egy régebbi facebook messenger verziót és nem hagyom frissíteni. Annyival jobb, mint a facebok lite, hogy ha olyan ír aki nem ismerős, akkor jelzi felkérésként. A lite nekem ezt nem jelezte. Egy régebbi verzió meg nem foglal akkora helyet se és még nincs tele f.szságokkal mint a legújabb verzió.
-
szlobee
csendes tag
válasz
Balathruin #5137 üzenetére
Tényleg, rosszul emlékeztem!
-
szlobee
csendes tag
140-el indultunk és most itt van a 160-as emui!
-
bubus66
nagyúr
-
tbajusz
tag
Hívás rögzítőt használ valaki? Call recorder prémium volt nekem az előző telefonon, de ezen vagy nagyon halk a masik fél, vagy nem is rögzít!
-
gianone
őstag
Van Messenger Lite is, de ha nem vagy hardcore facebookozó, akkor FB Lite az 2 in 1. És már nagyjából minden alapfunkciót tud. Picit, takarékos, gyors. A legújabb 22-es bétában már a reakciók is benne vannak. Stabilabb is a push értesítése, mint a böngészőből, és kevesebbet RAM is kell neki.
-
válasz
ANDROID??? #5129 üzenetére
Na eppen ezert nem telepitem fel esz nelkul.
Ezt hasznaljatok chrome helyett? Mondjuk nehezen fogja fel az agyam, hogy ha beutok egy cimet azt mi a jo edes anyjaert nem tolti be, hanem helyette a mobil verizot.
-
Facebook messengert hasznaljatok a telon? Nem okoz gondot, ha feltelepitem?
Vagy esetleg van ra mod, hogy az asztali verziot tudjam hasznalni a mobilon? Hiaba pipalom ki az asztali verzio kereset, mindig csak a mobile verziot tolti be.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Wallenberg #5123 üzenetére
És mindenkinek aki segített, köszönöm!
Még megrágom a dolgot, és délután döntök. Tetszik a telefon, de hasonló tudású Redmi3 prime is benne még a pakliban 15 ezredessel olcsóbban. Még meglátom. -
Wallenberg
senior tag
válasz
Ferike81 #5111 üzenetére
Igen, ott van a főoldalon, ahogy Lauda kolléga írta.
Ma reggel jött az email a Notebooktól, gondoltam, közzéteszem itt az infót.
Végülis, 70300 Ft jó ár érte. És ez 2 év gyártói garis telefon, nem sufni GSM bolti.
Én november 18.-án, az Edigital Black Friday akciójában vettem a telefont fekete színben 59990 Ft-os áron.
Ennél olcsóbb azóta sem volt. Hogy később lesz-e ennél olcsóbban vagy ugyanilyen áron, az még a jövő titka.
-
@Mercator@
újonc
Sziasztok!
1. Az értesítési LED-et ha közelről nézem mikor mondjuk fehéren villog olyan, mintha belülről koszos lenne a képernyő. Ez csak nálam ilyen? Tehát nem homogén felületen jön a fény.
2. Valaki aki használ vibert, nem lehetne az értesítés csengőhangját a megszokott viberesre állítani? Az alapértelmezetten cseng mint az email-ek és zavaró. Az appon belül próbáltam kicserélni, de mintha nem lenne az app által telepített saját csengőhang kiválasztására lehetőség (az appot tegnap frissítettem). Valamiért a kézbesítési infókat se látom az alkalmazásnál a csevegések alatt, pedig engedélyezve van nálam a "Látta állapot".
3. Hol lehet beállítani, hogy értesítsen hangjelzéssel, ha feltöltött max-ra az akksi? Így, hogy nem szól, kicsit nehéz a túltöltésre figyelni.
WP-ről jöttem, baromira amatőr vagyok, köszönöm az infókat! -
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a nagyobb játékokat hogyan tudom sd kártyára tenni a telefonon?
-
Diabo6
senior tag
Asszonynak vettünk egyet edigitálnál 69.990-ért. Rá egy hónapra vettem én, de mivel jött a joy-napok 12% huawei kedvezménnyel, ezért azt megvártam. És így hozzájutottam egy ugyanolyan készülékhez 70.300 Ft-ért kedvezménnyel. Kemény dolgok mennek itt...
-
bubus66
nagyúr
válasz
(#5108) ANDROID???
Igazat adok neked de ezzel sajnos együtt kell élni, mit sok más témával ami a szakmai topickba nem lenne való, főleg nem úgy, hogy még van neki saját topickja is. Ezért gondoltam, azt hogy a Logoutomat átköltöztettem az oldalamra, itt meg törlök mindent..
-
-
gianone
őstag
válasz
Nem adok neki netet az elején, és akkor nem kell sietni semmivel.
Ferike81
Volt már 65 alatt MM-ben, igaz pirosba kellett öltözni.
Edigitalban 68 15 %-os kuponnal, de máshol is volt ennyi.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Wallenberg #5110 üzenetére
Nekem 79900Ft-ot ír. 89900Ft -10000Ft
Lehet várok kicsit, hátha lesz valami karácsonyi akció. Egyébként 2 éves garira mi volt eddig a legjobb ár? Érdemes várni akcióra?
-
Wallenberg
senior tag
A notebook oldalán (www.notebook.hu) és boltjaiban a mai napon minden Huawei mobiltelefon és tablet 12% kedvezménnyel kapható.
A Huawei P9 Lite így kb 70400 Ft-ért vihető haza.
Természetesen a dual SIM-es, gyárilag kártyafüggetlen verzióról van szó.
Megbízható a bolt és a webshop is.
-
ANDROID???
addikt
Jelzett a telefonod, hogy van frissítés?
Tedd fel nyugodtan, rosszabb nem lesz, majd döntsd el magad jobb lett e.
Sorrend:
1. Meglátod, örülsz, jön a gondolat érdemes-e feltenni, meg akarod kérdezni a topicban, feltegyem-e..
2. A topic keresőjében rákeresel a ROM szám , érdemes e, feltegyem, stb szavakkal rákerese..
3. Megtalálod a hozzá kapcsolódó hozzászólásokat, ebből rájössz, mennyire felesleges lett volna megkérdezni..
4. Mivel hajt a kíváncsiság és már úgy is megtaláltad, hogy nyugodtan frissítheted, a frissítésnél kiválasztod a teljes ROM letöltését (ezt a frissítés menüjében találod), közben beugrik, hogy vajon a fényképeid , sms-id stb le kellene menteni, így gyorsan szünetelteted a telepítés előtt a folyamatot ls letöltöd a PLAY-ről az SMS Backup & Restore progit és mentést készítesz az sms-ek, akár a hívásokról és minden fontos dolgot USB-vel bedugod a sz.gépbe és lemented (ez a tuti)
5. ROM telepíted, ezután összefoglalóban, akárhol megkereset a Factory Reset folyamat leírását és a leírás alapján megcsonálod, mivel az olvasás közben zavar a gondolat, hogy vajon a folyamatnak van-e köze a garanciához, erre is rákereshetsz meg fogod találno, hogy nincsen és csak a rendszert teszed tisztába a Factory-val (mert törlöd a chace-t is...), és már nem is akarsz kérdezni mert ezzel is tisztában vagy
6. Vagyány vagy és nem törődsz vele, nem csinálsz factory-t, akkor beéetörődsz, ga a telefon vacakolni kezd később, és nem jössz kérdezni, hogy jaaaj mit tegyek, mert valami lényegtelen butasággal traktál a telefonom, hanem beugrik, hogy nem csináltál Factory-t így már el is kezded, de lényeg, hogy semmiképp ne kérdezősködj a topicban factory "megtagadása" (telepítés) után, hogy baj van..
7. Beállítgatod a telefonodon a funkciókat stb., ha a gépedre mentetted a fontos dolgokat, most az SD-t akár leis formázhatod
8. Leleményes vagy és a PLAY-t azonnal elindítod, ha nem akarsz google vacakokat frissíteni, és a PLAY beállításokban gyorsan lépsz, hogy az automatikus frissítés ne induljon magától, egyúttal a sms backup & restore letöltöd (hogy vissza tudd állítani a sms-ket) letörlöd tiltod a face és társai f.sokat
9. Visszadugod az USB-t, mivel ügyes voltál így most meg van a gépeden az sms backup mentése stb. és ezeket visszamásolhatod, a progi majd segít a visszaállításban, mert nem felejtetted el a sms back up -nak kiválasztani a könyvtárat ahonnan a mentést visszaállíthatja
10. Minden működik hátradőlsz és örülszEzt a röpke irományt, annak érdekében tettem ide, mert az összefoglaló elolvasásást és a kereső használatát sokan bűnnek érzik, sok esetben lehet meg sem érdemelnék a kérdezők a válaszokat, de szerencséjükre sokszor mégis kapnak választ, így azonban sok felesleges hsz születik ami a fontosabb hsz-ket elnyomja, ha már sokan a szerkesztést sem tudják/akarják használni..
-
Jarod1
veterán
Na ma megjelent a 160 as frissítés,érdemes feltenni?
-
Erre igy nem lehet mit mondani szerintem. Azokrol a helyekrol javasolt vasarolni, amiket a honor/huawei megjelol hivatalos forgalmazonak.
Nekem az ilyen szovegek mar alapbol nem tetszenek:
Európai piacra szánt modell
Ez sufnigsm duma, normalis kereskedo ilyet nem ir ki, mert nincs ra szuksege.
---------------------------------
Ma vettem eszre, hogy nem fogadott hivas eseten egeszen addig villog az akkuled, mig le nem csekkolom a hivast.
-
ANDROID???
addikt
Bolti gari addig van ameddig a bolt létezik, értendő úgy, ha a bolt jövő héten megszűnik mehetsz fizetős szervizhez, ha probléma van a készülékkel. A bolti gar. bizonyos esetekben a lesz.rósabb fajta a bolt részéről. Van amikor a bolt úgy ad gart., hogy 1 év gar és 1 év szoft. gar., tudjuk, hogy az utóbbi kaki és a pofon szindróma..
Szóval, ha van gyártói garod., azt is megoldhatod, hogy a postán feladod elviszik ingyen és hozzák is vissza ingyen, vagy ahol vetted oda beviszed..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest