- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
válasz
ANDROID??? #3622 üzenetére
Sajnos kidobtam a dobozát, de elképzelhetőnek tartom, hogy nem a márka volt a hibás. Ugyanis vettem egy gsm boltban egy bizonyos fajtát, amit rá is pattintottam a telefonra, de a fólián látszott a márkajelzés, amit próbáltam letörölni, de nem lehetett. Ekkor (csak mert nem hittem a szememnek és előbb cselekedtem a kelleténél) levettem, hátha a fólia alja a hibás (mintás), de nem az volt természetesen, viszont visszatenni már nem lehet így. Visszavittem a boltba és megkérdeztem, hogy ugyan már ennek a típusú fóliának van -e valami márkajelzése, ami nem jön le róla? Azt mondták lejön. Én meg, hogy nem, és odaadtam, hogy próbálják letörölni és ha lejön, hajlandó vagyok kifizetni egy új fóliát, ha nem jön le, cseréljék ki ingyen. Nem jött le, és nyilván kicserélni sem akarták, mert hogy már koszos, használt. De az a mocsok hologram szerű minta még mindig rajta virított, úúgyhogy cirkuszoltam kicsit és adtak egy másik típust helyette. Kiegészítve azzal, hogy ezután pénzért sem voltak hajlandók rátenni az új fóliát a készülékre, mert "Nem szerették volna"
Mindegy, hazamentem, rátettem, és jó volt. Tiszta, illeszkedő és látszólag tökéletes. Viszont ma egy cimborám ötlete alapján kipróbáltam, hogy leveszem és csoda történt...
Bocs, hogy hosszú lett, de a sztori így kerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest