Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Őszintén szólva én soha nem változtattam betűtípust, nem éreztem késztetést. Gyári témát buherálok mindig. Ha rootoltam volna, akkor esetleg variálnék mást is, pl. a Beállítások menü ikonjait.
De szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy lehet változtatni témával. Ha más nem, EMUI Theme Editorral csinálni kell egyet.
-
bubus66
nagyúr
Én azt mondtam, hogy kell keresni olyat, amiben van font mappa ha tlálok akkor át küldöm. A P8 Liteben volt ilyen az 5.0.1-nél a 6.0-ra már nem emlékszem de azt hiszem abban már szintén nem volt, de a gianone vagy megerősít vagy megcáfol...
(#5796) Balathruin
Azért hekkelt mert vissza lehet állni, rollback nélkül
(#5795) petati94
Próbáld meg, hogy a belső tárhelyen beteszed az update.zip-et a HwOuc mappába. Elméletileg akkor a frissítés menüből el kellene tudni índítani
-
petati94
tag
válasz
bubus66
üzenetére
Huawei Firmware Finder-rel találtam.
Igen, az enyém gyárilag duálos.
Megpróbáltam feltenni (hajt a kiváncsiság), de a frissítés elszáll azzal, hogy nem kompatibilis a jelenlegi rendszerrel.
Meg külföldi fórumokon van a single simes verzió mellé hw_eu zip is. Na most én ezt nem találtam ehhez.Forrás: http://hwmt.ru/hwmtsite/база-найденных-прошивок/?model=Vns-l21c432
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
(#5788) petati94
Szerintem várj egy kicsit amíg lesz egy RollBack amivel vissza tudsz majd állni a 6.0-ra most kaptad?
Dualos ugye? a htcmanian már fenn volt de csak a dulos L21-L31-hezLauda
Amint rendbeteszik a premium funkciokban az ignoralast, itt is le foglak tiltani. Csak általában szoktak válaszolni és ha fáj, hogy én csináltam a Téma Összefoglalót. akkor hajrá...... Átadom szívesen, azt, hogy én privátba mit írtam az egy dolog a többiről meg nem tehetek.. Ahogy olvastam írtak itt neked egypáran tehát, abba csak megerősítést kaptam...
Hol fogsz letiltani? Miért csak nem teleszel a Topik Gazda????
-
bubus66
nagyúr
-
pityu8
tag
Vettem a Telekomnál egy szilikon tokot, és panaszkodnak, hogy rosszul hallanak. Tudnátok képet linkelni, hogy hol van a mikrofon? Szerintem letakarja, de én nem találom nagyítóval sem

-
Diabo6
senior tag
Nálatok van lehetőség a betűtípust külön állítani? Vagy mindenkinek csak teljes témát lehet módosítani?
Oroszoknál azt írják, hogy "Beállítások-> Kijelző> betűstílus", illetve "Témák alkalmazás Helyi-konfigurálása-Font". Ilyeneket nem találok sehol.
A Quickshortcutmaker-rel megtaláltam a témáknál a betűtípust, de azt írja, hogy nincs telepítve... -
Gabis
őstag
Egy láma kérdés. Ha az egész szinkonizációt kikapcsolom akkor a Fiókban lévő dolgok nem frissülnek vagy még valami más sem?

-
Fall-N
veterán
válasz
armand254
üzenetére
P8 lite topikban is írtam már, de ez nyilván minden telefonra jó.
Veszel 1000-2000 Ft körül egy konnektorba dugható időzíthető aljzatot. Beállítód így: amikor általában elmész aludni + 2-2,5 óra. Pl. 22:00 - 0:30. Van mechanikus és digitális is. Én így töltöm mióta megvan a Honor 7 lite.
-
petarda92
csendes tag
Üdv!
Úgy döntöttem, beruházok egy P9 lite-ra. Mivel az eddigi kütyüimet nem használtam trackelésre, nem sok tapasztalatom van az efféle appokról, kérdezném, hogy nektek melyik vált be ezen a készüléken?
-
Zsüll
tag
válasz
alfagyuri
üzenetére
USB-n csatlakoztatva az értesítésmenüt lehúzva a Fotó módot kiválasztva háttértárként érzékeli és megjelenik egy HUAWEI L20 vagy HUAWEI L21 nevű médiaeszköz
TV-n persze ki kell választani, hogy a fényképek, vagy a videók közt szeretnél böngészni.
Akkor a MirrorShare elfordulási hibámat is betudhatom a f.reset elmaradásának
-
Peat76
őstag
Több esetben váltogatok az alkalmazások között, mert több dolgot szeretnék csinálni és kell is párhuzamosan, ilyenkor kidob az alkalmazásokból, nincs aktiválva a multitasking üzenettel! Hol tudom ezt aktiválni?
-
petya220
senior tag
Nem lehet valahogy a telefonba mókolni a 720p120 / 720p60 / 1080p60 esetleg 4k-s videó felvételt?
Olvastam olyasmit, hogy ha a lib-eket pesztráljuk, akkor lehet valamit kezdeni velük, de elakadtam a "hex workshop" használatával...

-
leslien
nagyúr
válasz
sharkypeti
üzenetére
köszönöm....

-
Zsüll
tag
válasz
alfagyuri
üzenetére
Természetesen
Menj Beállítások/Speciális beállítások/ itt a MirrorShare-t indítod, TV-t kiválasztod, TV-n megjelenő engedélykérést le OK-zod és már megy is át a kép
Viszon tnem tetszik nekem, hogy nem lehet vízszintesre elfektetni a TV-n a képet, így csak középen jelenít meg mindent. Ergó nem a leghasználhatóbb 
Más... A B160-ra frissülés óta az első gyári fényképezőgép indításokkor rendszeresen sötét képernyő után kilép és másodszor, néha csak harmadszor indul el a fénylépező alkalmazás. Más is tapasztalta? Igaz, nem csináltam még resetet frissítés óta, de nem gondolom, hogy az miatt lenne
-
leslien
nagyúr
üdv urak, Tmobilnál amit kapható az dual sim?

-
alfagyuri
tag
Sziasztok!
Samsung smart tv-re valahogy ki tudom tenni a a filmeket fájlokat vagy akár az egész teló részt? -
bubus66
nagyúr
Igen mert már letöltötted
(#5727) Lauda
Na látod ezért van a Logoutomba mert 2016-12-13 09:32:23 kértem a Moderátor topikba a cserét. Mivel a moderátoroknak is van más dolguk ezért, van hogy, csak este cserélik ki. éÉn ezért találtam praktikusnak, úgy ahogy most van.... Várom a javaslataidat, hogy mit kell még bele tenni. Nem kell félned, attól, hogy nem lesz Téma Összefoglaló, ha nem akarom csinálni akkor se fogom törölni csak a régit visszaállítani...
-
ledan
csendes tag
válasz
bubus66
üzenetére
Teljes csomag lehetőséget nem dobott fel. Az OTA frissítés a végén hibát jelzett és újraindítást kért, utána viszont optimalizálás után már a B122 fogadott, tehát sikeres volt. Változást egyelőre nem látok sehol, ezek szerint tényleg csak a motorháztető alatt finomítottak.

-
-
-
ledan
csendes tag
Sziasztok!
Most jelzett a Vodás P9 Lite-om, hogy van egy VNS-L21C02B122 frissítés (481 MB).
Csak annyit ír a leírásban, hogy "rendszer stabilitása javítva".
Rágoogle-zva 1-2 hónapos bejegyzéseket találok külföldi oldalakon, itt a fórumon pedig csupa magasabb B számút.
Létezik, hogy egy régi frissítést csak most kap meg a telefon? -
dualcore
őstag
Szakmámból adódóan tisztában vagyok az állapotokkal, és egyet is értek veled. Ezért is írtam, hogy optimálisan a gyári töltő a legjobb szinte minden helyzetre.
#5734) ANDROID???
Jól látod, a pc legtöbb esetben az USB aljzaton 500 mA áramot ad ki, így tényleg lasabb a töltése.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
Muerte68
üzenetére
Szia!Mivel nem meritetted le teljesen ez a mérés nem mérés. Találgatni pedig ilyen esetben hagynemár. Mivel nem meritetted le teljesen gyanítom nem kikapcsolt állapotban töltötted ami azt jelenti,hogy töltés közben a telefon a müködése miatt fogyasztotta a miliampereket .Ergo emiatt sem hiteles a mérésed.Tehát meritsed le kikapcsolt állapotra majd ugy ismételd meg a mérést ahogyan én is tettem.A másik ahogy már említettem az akkumlátorok természetüknél fogva töltéskor több energiát vesznek fel mint a ráírt névleges teljesítményük. Tehát ebböl adodóan egy 3000 mAh akkunak kb 3200 mAh kell felvennie töltéskor,hogy a névleges teljesítményt leadhassa. A fentiek tükrében nem győztél meg és mindig azt állitom átverés az a 3000 mAh !
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Lassabban tölt. Mértem is

-
evo87
őstag
válasz
dualcore
üzenetére
Bármilyen termékről legyen szó, autó, alkatrész... akármi, a mérnökök egy "ideális", azaz előre meghatározott állapotra tervezik az adott terméket. Noha a lassabbb töltés nyilván kíméli az akkumulátort, a töltési idő sem lehet túlságosan nagy a felszhasználói igényeket figyelembe véve. És akkor lényegében e kettő változtatásával van mozgástér, amiben nyilván kitalálják, hogy mi legyen a mindkét szempontból vállalható feltétel.
-
bubus66
nagyúr
Igen mert ha épp olyan kedve van ez nem kedv kérdése... Bocsánat,hogy mertem csinálni egy Téma Összefoglalót..
Különben meg, ha ki lenne törölve meg van az eredeti forrása és vissza lenne rakva, azért lett így meg csinálva, hogy ne kelljen a Próba topikba és a Moderátor topikba járkálni. Különben meg mielőtt megcsináltam, még egy moderátor véleményét is ki kértem..
A volt Topik Gazdától is megkérdeztem, hogy csinálja-e tovább, Válasza, hogy nem. (ugye nem oszthatom meg az engedélye nélkül a privátot), így rám maradt, és csinálgatom.. Nem fogom törölni nem, kell félni......
Arról én meg nem tehetek, hogy te attól tartasz, hogy törölni fogom, (szerintem az is az én döntésem).
Kérdezd meg az Android??? Fórumtársat, a P8 Lite Téma Összefoglalóról az, ami most ott van az kb 20% a többi töröltettve lett, és a fontosabb részek, maradtak a Logoutomba, és azóta is azt használják.Különben meg amit én csináltam, azt törölhetem az eredeti Téma Összefoglalóból (és akkor csak a specifikáció maradna)
Azt, hogy én mit engedélyezek megosztani és mit kérek, törölni azt hadd én és a téma összefoglaló össze állításába résztvevők döntsék el pl egabi71, porterocka, vagy gianone..
Természetesen, ha van olyan, ami szerinted bekerüljön, akkor szívesen fogadom..
(#5728) Diabo6
Igen szerintem is és mivel nagyon sokan kérték a frissítéseket ezért azokat is egy Hozzászólásba beletettem, így ha valaki dualostani akar akkor azt eléri a Frissítésből, vagy akár a Huawei Extrator használatának leírásából.
-
Az osszefoglalo miert lett atlinkesitve bubus66 blogjaiba? Mert igy ha epp olyan kedve van kitorolheti az egeszet.
Aki nekem privatban olyat ir, hogy toroljem ki az egyik hsz-t amit korabban kuldott es nem menthetem le, mert nem adott ra engedelyt, akkor ott van miert aggodni.
-
armand254
csendes tag
válasz
petya220
üzenetére
Na ja, a sör mindent megold

A többieknek pedig köszönöm a válaszát, csak kíváncsi voltam hogy kihagyja tölteni az akksit több órán át úgy hogy 100%-on van már, nem tudom miért parázok ennyire, biztos azért mert az első normális telóm de még olvasva is megilyedek az ilyenektől
. Akkor majd meglátom hogy alakul, addig is köszönöm! 
-
dualcore
őstag
válasz
armand254
üzenetére
Nyugodtan töltsd fel 100% ra, sokat fog növekedni a készenléti időd. Én minden alkalommal fullra töltöm évek óta a telót, és van amikor északára is marad a töltőn, egy aksim sem ment még tönkre.
(#5709) omg
Nekem van egy jó minőségű agybadugós füles, és ha maxra veszem a hangerőt már már bántó is tud lenni.
-
gianone
őstag
válasz
armand254
üzenetére
Huawei is ezt ajánlja, de gyakorlati jelentősége nincs. Szóval ennyire ne parázz tőle, használd, ahogy kényelmes, ha nem hibás az akksi, nem fog tönkremenni.
A kijelzőidő meg nem jelent semmit. Telefonálj egyfolytában vagy hallgass zenét streamen, és 0 kijelzőidővel lemeríted az akksit. Szóval ki mire mennyit használja a telót, annak függvénye lesz a kijelzőidő. Persze beállításokkal is lehet optimalizálni.
-
omg
csendes tag
Jó "minőségű" fülessel (nem gyári) mennyire szól jól,hangosan a telefon? hangszínszabályzó alkalmazással növelhető a hangerő?!
-
petya220
senior tag
3 gombos utána mindig kellett fr? ._.
Én eddig nem csináltam, és jó volt xDD Most meg.... itt idegeskedtem fél órán át,hogy ugyan miért bootloopol a telefonom xDD -
armand254
csendes tag
válasz
bubus66
üzenetére
Volt róla egy tanulmány hogy mennyire van káros hatással a mostani akksikra a teljes feltöltés.
100-200 ilyen töltés után degradálódik az akku teljesítménye, észrevehetően. De ez fordítva is igaz, a nagyon alacsony töltöttség is rosszat tehet neki, azt mondták érdemes 30-80% között tartani.De mivel látom hogy mindenkinek megy a 6-8óra kijelzőidő wifi-vel nekem meg a 4 így nem tudom mi van.
Az akku intelligens módban van, semmi felesleg nem fut. -
tibi-d
tag
Nekem van egy jó tippem. Mivel mindenkinek van egy elképzelése a hosszú életü akkumulátor kezeléséről, ezért mindenki ennek megfelelően kezeli azt. Nincs értelme bölcsességeket mondani, ha valaki meggyőződésből hisz, azt úgy sem lehet meggyőzni pro, és kontra. Legfeljebb hamarabb cserélheti az akksit. A Huawei (4 hónapos) mellett van egy 3 éves LENOVO-m is, aminek az akksija még mindíg bíja a 3 napot. ( Újonnan az 1 hetet is elvitte).
-
ANDROID???
addikt
válasz
armand254
üzenetére
Igen, hazaérsz feltöltöd normálisan, majd ha zölden világít kihúzod és használod, ennyi.

Az ok, hogy nem akarod egész éjszakára töltésen hagyni, teljesen felesleges is, de próbáld ki, hogy feltöltöd 100%-ra és másnap este nagy valószínűséggel nem fog kelleni tölteni, mert még 60-on lesz, aztán a köv nap olyan 20-30 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://s5.postimg.org/hyuhup35j/N_vtelen.jpg)

TV-n persze ki kell választani, hogy a fényképek, vagy a videók közt szeretnél böngészni.

, hogy miért kapott bootloop-ot

![[link] [link]](https://s5.postimg.org/b5brfgit3/Screenshot_2016_12_13_12_51_24.png)

. Akkor majd meglátom hogy alakul, addig is köszönöm!
csak ennyi ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)