- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajby
senior tag
válasz
Balúkapitány #23887 üzenetére
Notebookalkatresz.hu
Sima lcd ragasztó is jó.Ugy sem jön le full a gyari ha szétszeded.
Szépen meg lehet otthon is orvosolni. -
sajby
senior tag
válasz
Balúkapitány #23875 üzenetére
Ha van egy kis hajlam rá,magadnak cseréld ki
-
thesound
addikt
válasz
Balúkapitány #23873 üzenetére
https://fixity.hu/
Akkucserével kapcsolatab többünknek van jó tapasztalata.
Egyébkent passzolok. -
Balúkapitány
tag
válasz
Balúkapitány #23867 üzenetére
Akkor másképp kérdem: Melyik mobilszervízt tudjátok ajánlani Pest vármegyén belül és melyiket kerüljem el messziről?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Balúkapitány #23859 üzenetére
Novában el lehet tüntetni (alkalmazástár - címke), de a fiam nem használja.
Thx!
-
sajby
senior tag
válasz
Balúkapitány #23823 üzenetére
Vissza adtam 2 nap után.Igazából borús ,szürke semmilyen idő lett felénk.Nem igazán alkalmas a fotós tesztekre
De az akkumulátor a próban,most végre úgy üzemel ahogy kell -
adrig
csendes tag
válasz
Balúkapitány #23823 üzenetére
Na arra én is kíváncsi vagyok.
Én 4,5 év használat után cseréltem le a P30-ast S24 ultrára. Hát mit mondjak, nem volt meg az az érzés mint annó mikor a P30-ast vettem. Ott érezni lehetett a fejlődést (S7 volt előtte). P30-hoz képest nem nagy előrelépés ez a kamerarendszer... Sőt, néha úgy érzem P30-ason jobban kiigazodtam fényképezés téren (gondolok itt a makró fotózásra) -
sajby
senior tag
válasz
Balúkapitány #23819 üzenetére
Egyik telefonos ismerős segített. Vissza lett melegítve a gyári, mert még az első szétszedés volt, szép állapotban maradt a hátlapi ragasztó.
-
F-ECT$
titán
válasz
Balúkapitány #23738 üzenetére
Én is elhiszem, hogy élhető, csak szerintem nem 80%-os, hanem kevesebb. Az eddigi 14 évnyi okostelefonos tapasztalatom azért az, hogy 2-3 év alatt már érezhető a kapacitásvesztés, ha intenzíven használod a telefont. 5 év alatt én inkább tenném 65-70% környékére a kapacitását, mint efölé. Ettől persze még simán elmehet 1-2 napot egy töltéssel, pláne ha nem túl intenzíven használod.
-
Diokhan
addikt
válasz
Balúkapitány #23041 üzenetére
Szia.
Amikor kiválasztod a kívánt képet, rányomsz, hogy beállítás mint, utána felajánl néhány programot, amivel el tudod végezni a műveletet, ott ha a gyári képek alkalmazást (nekem bal oldali ikon) választod ki, akkor utána tudsz választani zárolt képernyő és főképernyő között. -
laczkaba
aktív tag
válasz
Balúkapitány #22870 üzenetére
Szia,ott nem találod.Látom már linkelték.
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Balúkapitány #22870 üzenetére
-
laczkaba
aktív tag
válasz
Balúkapitány #22849 üzenetére
12.0.0.149(C431E3R2P2) innen indulunk,ennél a hisuite automatikusan vissza enged 11.0.0.174(C431E8R2P4) re.Itt lép életbe a hisuite proxi ami csak 11.0.0.147(C431E8R2P3)-ig enged,tehát ha több verziót szeretnél ugrani hibát fog jelezni.Ugyanez érvényes a dload módszernél is.Az Emui és a Build verziók downgrad-je egyszerre történik.P40 prón-P30-on tesztelve.P30-on tegnap direkt vissza mentem az alap romhoz,és hiba nélkül működött.Hátránya:elveszted a gyorstöltést usb kapcsolatot.De ez nem minden esetben igaz!!!!Csak a dload módszerrel(nanó kártya) tudsz visszmenni 11-ig.Ekkor vissza kapod az elveszitett funkciókat.
-
Diokhan
addikt
válasz
Balúkapitány #22596 üzenetére
Egész pontosan X20 plus UD (Gondolom az UD az "Under Display"-t jelenti). Még a sima X20-nak és X20 Plusnak is hátul volt a szenzor.
-
Diokhan
addikt
válasz
Balúkapitány #22594 üzenetére
-
gps76
őstag
válasz
Balúkapitány #22349 üzenetére
Rajtam ne vesszetek össze, nem nálam lett ilyen rotty állapotú, így került hozzám. Sajnos ha a hátlap pont ott kap egy ütést simán sérülhet a csatlakozó is.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Balúkapitány #22347 üzenetére
Tényleg ne haragudj, de ezek alapján szükségtelen volt reflektálnod már az első hsz-re is.
Lehet az magánügy hogy én mit gondolok erről és leírom a véleményem (használom a fórumot) a te analógiáddal élve.Nem tudom mi olyan nehéz megérteni azon hogy a telefon használati módja szorosan összekapcsolható azzal hogy mit ajánl a fórum és mit érdemes ez alapján csinálni. Vagyis vagy megfogadja a javaslatokat vagy nem, de ettől még leírhatom. Ennek semmi köze a magánügyhöz.
Az meg egy igenis valid álláspont hogy a célhoz vesszük az eszközt és nem fordítva. Ha én tudom hogy extrém felhasználási körülmények lesznek nem átlagos telót fogok vásásrolni és használni majd mondani hogy én elengedtem már a telefont mert ripityára ment. -
Lacccca87
addikt
válasz
Balúkapitány #22345 üzenetére
Nem egészen, de valahol igen mert mindenki azt vesz és úgy használja ahogy akarja, csak akkor ne "siránkozzon" később ha gondja támad. (személyautóval is el lehet szállítani 10tonna cementet, csak nem hatékony és még a rugó+teleszkóp is szétmegy + egyéb kopások).
Én csak erre reflektáltam a használati móddal kapcsolatban. -
gps76
őstag
válasz
Balúkapitány #22316 üzenetére
Ha van Huawei fiókod leszinkronizálod, gépen meg bejelentkezel, könnyebb lesz kimásolgatni, pl. a Keep-be.
Petszol1: Ha a másik fél később hall téged másodpercekkel akkor a mikrofont kezelő erősítő is hibás lehet, az meg alaplap csere... Az meg nem javítható, itt a kép milyen túlbonyolított szendvics szerkezetű.
Lehet megköveztek, de én már elngedtem ezt a telefont - megvan még, de törött is, meg se hangszóró, semmi nem megy alul csatlakozó leszakadt az alaplapról. - egy Xiaomi 11 Lite 5 G NE-t nyűvök és simán hozza a P30 Pro teljesítményét, kamerában meg nem marad el tőle minőségben. -
knox83
senior tag
válasz
Balúkapitány #22321 üzenetére
Colornote
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Balúkapitány #22321 üzenetére
Google Keep.
Bármire feltehető, azonnal szinkronizál, képet is be lehet tenni, értesítési beállítások (akár ismétlődő), lista létrehozása, megosztási lehetőség, hangjegyzet, fontosabbak kitűzése, stb, stb. -
Tutu7030
veterán
válasz
Balúkapitány #22318 üzenetére
Sajnos ez van. Én is egyesével másoltam át őket.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Balúkapitány #22318 üzenetére
Én nem találtam más megoldást. Soha többet nem használok gyártó cuccokat.
-
F-ECT$
titán
válasz
Balúkapitány #22316 üzenetére
Egyesével lehet exportálni.
-
knox83
senior tag
válasz
Balúkapitány #22303 üzenetére
Azt olvastam van náluk ez a banan blur a fő kameránál, először csak 23/23+ de most már az ultrat is érinti. Sőt 22 tulajok is írják hogy jelen van régóta. Megtetszett a 23+ de ez igen csak nem férne bele 400 ezerbe. Gcammal fotóznak sokan mert a gyári kamera borzasztóan túlélesít..
-
Peace
nagyúr
válasz
Balúkapitány #22292 üzenetére
Igen, láttam, hogy régebbi modell. De még mindig szimpibb, mint a Samu.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Balúkapitány #22279 üzenetére
-
Bferibörs
addikt
válasz
Balúkapitány #22272 üzenetére
Sajnos minden csúccsal van gond,megszoktuk a jót és egyre több a kompromisszum,százezrekért.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Balúkapitány #22270 üzenetére
P30 p után nagyon nehéz újat választani,sok a kompromisszum.
A samu kábel is 2.0- ás volt,visszavihettem a boltba. ( Az s23u 3.0- ás)
Nézz be az AA topikba [link] ha még nem tetted.Egyébként ezért kell tájékozódni, van akinek nincs kábel gondja,nekem volt. A samu számomra egy külön világ a maga kis szarságaival. Egyébként szerintem nagyon jó telefon az s23 u, nem bántam meg,csak meg kell szokni/ oldani az anomáliáit.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Balúkapitány #22267 üzenetére
Ohh bocs,nem tudom,én ezt vettem, [kép] PC- teló adatátvitel jó vele,AA- t nem próbáltam.
Tölteni nem ezzel töltök,Ikeás kábel ( adatátvitelre nem jó,szakadozik)+ ikeás süllyesztett töltőt használok.Keveset navizok,tulajdonképpen elég lenne telefonon. De ha már tudja a fejegység.😂
2x voltam összesen kb. 30-30 perces úton. Nem volt gondom az AAWierelessel.
Kábellel azóta sem próbáltam,nincs kedvem ebben a melegben szarakodni vele. Majd ha lehűl a levegő játszok vele.Amit linkeltél kábelt,az USB 2.0, nem tudom,nekem a 2.0- val szarakodik,vagy meg sem nyekken.
Neked mi a gondod?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Balúkapitány #22265 üzenetére
Köszi, a kábelt már megoldottam, adatátvitel volt elsősorban a gond PC és s23u között, meg az Android autó,azt még nem próbáltam,mivel vettem egy AAWirelesst.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Balúkapitány #22255 üzenetére
-A kamera nem csak a tapicskolásra tud képet csinálni, beállítható rajta a hangra vagy nevetésre való reagálás. Nincxsenek véletlenül ezek aktiválva?
-nem tapasztaltam ilyet még, igyál egy pálinkát, az segíthet!
-a messnger szar tud lenni
-nekem 2019.10-2023.02ig volt ez első akksi, és rengeteget csökkent a kapacitás, sőt, döccenések voltak tapasztalhatóak. Hogy ez utóbbi annak tudható-e be, vagy a kb 2 éves rendszernek(az volt közben gyári resetelve), azt nem tudom. Azóta ismét boldog vagyok, sőt, a cég(hivatalos huawei parter volt itt Ausztiában) kérdésemre jelezte(mert a papíron nem állt ott), hogy az IP68 továbbra is áll.
Egyszer panaszkodtam én is a topicban, hogy mi ez a csend itt, aztán megnyugtattak, hogy az a jó, mert akkor minden működik a telefonnal
De nem veszem el a Norbi kenyerét a telefon ajnározásával .
Egyébként én is nézem az utódot, de egyelőre semmi sem tud érdeklődést kiváltani belőlem. -
F-ECT$
titán
válasz
Balúkapitány #22258 üzenetére
Aksi merülés fordult elő valamilyen beakadt app miatt. A Messenger meg mindenhol szar, de lefagyni mondjuk nem szokott.
-
knox83
senior tag
válasz
Semmi ilyen nem történt, pedig többször csináltam már. Messenger alapból egy fos...Viszont a kamera az érdekes dolgokat tud produkálni, főleg sötétben amikor erőlködnie kell. Belassul, nem képes zoomolni, volt amikor "kamera nem válaszol"-al kifagyott..
-
Peace
nagyúr
válasz
Nem csináltam még ilyet a telefonnal, de szerencsére semmi olyat nem produkál, amit említettél. Mondjuk még csak 31 hónapos, de le nem cserélem, ha egy mód van rá!
-
F-ECT$
titán
válasz
Nekem ezeket inkább javítani szokta a wipe cache.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Balúkapitány #22049 üzenetére
Egy olyan partÍció a telefonon, amit a frissítések és a működés során tele tud szemetelni. Magától, ki/bekapcsolás miatt nem törlődik, neked kell, így:
https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-p30-pro/wipe-cache/
Sok problémának lehet a megoldója. Adatot nem vesztesz, de a telefon jobban működhet. -
Attila9711
tag
válasz
Balúkapitány #21371 üzenetére
Sajna nem. Esetleg azzal tudsz trükközni, hogy több képet összevágsz, és gördülőképnek állítod be, igy kvázi mikor lapozol, a következő "vágás" jelenik meg, nem tudom mennyire érthető ahogy írtam
-
törölt tag
válasz
Balúkapitány #20555 üzenetére
A saját tapasztalatomat tudom megosztani: nálam a képek ugyanolyan jó minőségűek, mint korábban. Azért így írom, mert születtek bejegyzések, sőt cikkek is arról, hogy EMUI 12-re frissítés után nincs fókuszálás. Olyat is olvastam, hogy valakinek 30x zoom-nál a kamera app egyszerűen bezárt és a telefon újraindítása után jött helyre az app.
Már több alkalommal leírtam itt, hogy minden nagyobb rendszerfrissítés után gyári visszaállítást szoktam elvégezni. Lehet vitatkozni azon, hogy ez szükséges-e vagy sem, de a tény az, hogy nálam sem a fent említett, kamera app-pal kapcsolatos problémák, sem egyéb más rendellenesség nem szokott előfordulni. A kamera app jól működik, a képek jók, illetve általában véve a telefon is nagyon jól működik. 2020. augusztus vége óta van meg a P30 Pro (és nagyon úgy tűnik, hogy még egy ideig marad is).
-
törölt tag
válasz
Balúkapitány #20547 üzenetére
A kamera app nagyjából ugyanaz, mint korábban, de elképzeélető, hogy vannak kisebb változások a korábbi verziókhoz (pl. EMUI 11) képest.
-
rolandrepasi
tag
válasz
Balúkapitány #20524 üzenetére
Szia!
Nekem az van fent. Nekem se jobb se rosszabb. Viszont! Megjelenéskor vettem először p30 prot. Azt használtam kb 1 évig. Majd egy kis apple kitérő után tavaly októberben újra p30 pro-ra szavaztam. A két készülék kamerás képességei között már észreveszek különbségeket. Főleg szupermakró módban. De a fő kamera képei sem olyanok mint voltak. Nem szörnyű a változás, de észrevehető. Sajnos nem pozitív irányba.. -
pcnet
addikt
válasz
Balúkapitány #20323 üzenetére
Talán nem játszol Ingressel és/vagy Cash of Clansal.
-
Balúkapitány
tag
válasz
Balúkapitány #20321 üzenetére
. . .jah és + a samunak a stereo hangszoró!
-
knox83
senior tag
válasz
Balúkapitány #18535 üzenetére
De mire gondoltok? Mi az a minőség romlás? Én nem tapasztaltam.. Sőt tavaly nyáron olyan képeket csináltam hogy egy 2019-es telefontól több mint korrekt..
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Balúkapitány #18454 üzenetére
Köszönöm, ez így már teljesen korrekt.
Az infok is valósak.
Összegezve:
S/N szám a gyártás dátumát
Google fiók az utolsó factory reset utáni első bejelentkezés időpontját
imeicheck mindent is mutat. -
bghistvan
senior tag
válasz
Balúkapitány #18451 üzenetére
Köszönöm.
-
bghistvan
senior tag
válasz
Balúkapitány #18447 üzenetére
Szia!
Lennél szíves ezt a telefon magyar nyelvre állított menü szövege szerint is leírni?
Makogom és valamelyest értem is az angolt, de még a fordító segítségével sem találom a menüben.
Köszönöm! -
kenzoli
csendes tag
válasz
Balúkapitány #18447 üzenetére
Nekem itt az első (és eddigi egyetlen, így egyben utolsó) teljes gyalulást (gyári visszaállítás) követő bejelentkezés dátuma van.
-
Tulku
veterán
válasz
Balúkapitány #18446 üzenetére
Köszönöm megnézem...
No az abszolót gyalulás után is sim hiányt mutat már a kezdetekkor is, úgy hogy ez kuka...
Veszek egy használtat....az is jobb, mint bármi más....Ha vkinek van eladó,bombázhat...
-
Balúkapitány
tag
válasz
Balúkapitány #18446 üzenetére
...viszont ez a számsor még nem mutat rá, hogy a készülék mikor került forgalomba, így a valós használati idejére sem. Én pl. egy 3 hónapos modelt kaptam kézbe az üzletben.
A telefon első bekapcsolásának idejét itt találod:1. First go to Google Account. (Beállitások\Google)
2. Go to Security and scroll down to Your Devices.
3. Click on Manage Devices.
4. Then click on More Details under your phone.
5. Boom! You've Got It. you will get to see there your first Sign in Date. -
direwolf
őstag
válasz
Balúkapitány #18428 üzenetére
Simán lehet, ezért kérdeztem.
-
direwolf
őstag
válasz
Balúkapitány #18426 üzenetére
2020. aug. 1
-
direwolf
őstag
válasz
Balúkapitány #18420 üzenetére
Sajna az a hajó már elúszott, belekóstoltam a habostortába, de nem ízlett
-
direwolf
őstag
válasz
Balúkapitány #18410 üzenetére
Igen, a legtöbbször a sima photo módot. Az AI-t soha nem kapcsolom be.
Amúgy nem kötözködés akart lenni, nem merem kijelenteni, hogy nem rontottak rajta, csak én nem tapasztalom. Visszanéztem a képeimet, és így sem látom, hogy változott volna a minőség.
-
direwolf
őstag
válasz
Balúkapitány #18396 üzenetére
Jaaa, így már értem. Az AI-t én soha nem használtam, mert irritálnak azok a képek amiket "kitalál". Az arcokat elmossa, a tájképeket túlszaturálja stb. Kevés gyakorlással pc-n utómunkával bárki szebbet hoz össze.
A "nyers" képminőség szerintem nem változott. És ehhez nem kell manuál mód, csak az AI-t kell mellőzni. -
F-ECT$
titán
válasz
Balúkapitány #18382 üzenetére
Írásban néha nehezen jön át az irónia
-
direwolf
őstag
válasz
Balúkapitány #18382 üzenetére
Mikor történt ez a romlás? Nekem 2020.08-tól van meg, és nem látok semmilyen változást a fotóimon azóta. Funkciók is ugyan úgy működnek. Lehet, hogy én már a "rosszabb" szoftverrel használom kezdetek óta?
-
Nikaré
őstag
válasz
Balúkapitány #18376 üzenetére
Picit tevedtél, nem csak téged érint, én is ezt tapaszralom a kamera esetében.
Sajnos.
Nem tudom van e direk visszajelzési lehetőség a Huawei irányába, kimondottan a sw miatt?! -
hodostamas
addikt
válasz
Már párszor irtam itt hogy nekem is sokkal rosszabb a kamera, főleg sebességben. Lassan akksicserés lesz a gép, akkor úgyis újra lesz huzva és remélem még megmarad a rollback lehetősége Android10-re. Aztán maradok ott. Ahogy olvastam a 9es már nem visszarakható.
-
F-ECT$
titán
válasz
4 hozzászólással korábban írtam, hogy a kamera szerintem is gyengébb, de nem baj
-
Nikaré
őstag
válasz
Balúkapitány #18354 üzenetére
Eddig nem érkezett ez a frissítés.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Nagyon valószínű, hogy csak biztonsági frissítéseket tartalmaz..
-
Zoz
őstag
válasz
Nekem még nem jött.
-
törölt tag
válasz
Balúkapitány #17873 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Balúkapitány #17873 üzenetére
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Balúkapitány #17824 üzenetére
Bárhogy állítgattam mindig életre kelt a zsebemben. Volt hogy üzeneteket küldött. Instagramozni is szeretett. A másik problémám, hogy többnyire RAW-ban fotózom mobillal is. Az a52s ezt nem tudta, normálisan működő Gcam sem volt rá. Páromnak viszont ezek nem számítanak, nála többnyire táskában van, ott nem csinál ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest