- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pongi1975
tag
válasz
edward2 #24698 üzenetére
Ha 9-es droid van rajta, akkor ez segíthet: (nem tudom, hogy oreon működik-e, de Mate 20 pro-n működik. Teszteltem)
USB hibakeresést kapcsold be, csatlakoztasd a telefont a PC-hez, és az eltávolításhoz futtasd a Disable_Calendar.bat fájlt. Onnan már csak nyomj egy billentyűt a továbbhoz. (5x)
Ha mindent jól csinálsz akkor megjelenik a Succes felirat a parancssorban. -
Goxi
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Az új androiddal a fotós/videos beállításokból eltűnt a kepstabizilás on/off kapcsoló.
Ez azt jelenti hogy a fényképek esetében alapból aktív lett ez függetlenül attól hogy hány megapixelen készítjük a képet, valamint videóknál már Full HD videóknál is adott (ami előző androidnál nem volt elérhető)? -
mirci18
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
mirci18 #24671 üzenetére
Amióta van ez a lehetőség, azóta csak igy navigálok. Nekem tökéletesen működik, Spigen tok van rajta, aminek van felül egy kis perem, és így is kiválóan használható. Szerintem a nagy kézzel rendelkezőknek lehet ez kicsit kényelmetlenebb.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Pongi1975
tag
válasz
edward2 #24692 üzenetére
Te magad tudod beállítani, hogy melyik fiókot használja. Ha nem akarod a huawei naptárat használni akkor csak kikapcsolod a naptáron belül. De igazából nem értem a problémád, mert a google naptár nem tetszik , de a huawei meg miért jeleníti meg a google naptárban elmentett dolgaid.
-
edward2
addikt
válasz
golyós #24688 üzenetére
Ja erre gondolok ha fel vn telepítve google calendar is akkor kétszer jön meg minden értesítés. Azt nem értem hogy a huawei calendart alapból ki és hogyan hatalmazta fel a naptáram beszívására? És ezt miért nem lehet kikapcsolni?
A vicc az ha kikapcsolom huawei naptárban a szinkronizációt akkor kikapcsolja a googleben is. Wtf 😁
-
golyós
addikt
válasz
edward2 #24675 üzenetére
Mi a gond pontosan?
Én a Huawei naptárat használom úgy, hogy a google fiók az alapértelmezett mentés, tehát ha beírok valamit megjelenik a google naptárban. Viszont ha emlékeztető jön valamire akkor csak a Huawei jelez mert a google naptár értesítéseit letiltottam pont emiatt a dupla értesítés miatt.
A gyárit azért használom mert google naptár szerintem még mindig nagyon gyenge, mint kinézetre, mint minden egyébre, viszont a szinkronja meg jó.Up: bocs, hülyeséget írtam! Megnéztem, nincs is telepítve a Google naptár, de megnéztem asztali verzióban, amit beírtam huawei naptárba egyből megjelenik a googleban is.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
-
helkis
veterán
Hi, valaki tud megoldást a kifehérített gmail, discover befeketítésére? A mezei telókon van ilyen opció a pie-ban, de itt nincs, csak a téma sötétítés, de az meg a többi programra nem hat.. Ötlet?
Előre is köszi!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Elég jó szemem van ehhez. Azt sem értem, hogy mi olyan kicseszett hihetetlen ebben, hogy nincs rajta semmi?
ha valaki, én biztos leírnám, hogy milyen trágya üveg van rajta, de akkor sincs rajta semmi. A hátulján viszont van, de ezt anno meg is írtam, ráadásul úgy, hogy a gyári tokjában van/volt. -
bigrock
addikt
Oreo alatt, ha hosszú ékezetes, hosszú SMS-t írtam, akkor automatikusan átalakította úgy, hogy beleférjen 127 karakterbe. Pie alatt ez már nem működik. Ez telefon, vagy verzió sajátosság?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
edward2 #24677 üzenetére
Már, hogy értve? Nincs semmilyen trükk, egyszerűen nem bánok a telefonnal hímes tojásként, de nem is vágom a falhoz két percenként. Nem értem, hogy mire vagy kíváncsi...
Berakom farzsebbe, irodába kivágom az asztalra, autóban nagyobb kanyarokban a boxból többször az ülés alatt kötött ki etc.. ilyenekre értem.
-
bigsee
addikt
válasz
mirci18 #24671 üzenetére
Nekem nagyon bejött. BB-s múlttal (főként BB10) egész jól használható
. Egy hétig használtam BB Passportot, a Mate 10 helyett, amikor visszatértem - és még nem volt rajta a 9.0 és így a gesztus - próbáltam huzogatni, de nem működött... Teljesen kézreáll...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bandigyerek #24673 üzenetére
Több, mint féléve semmi nincs az üvegen, egyáltalán nem kímélem. Egy kis mikrokarc, annyi sincs rajta.
-
coyotex
tag
Üdv mindenkinek.Valaki rakatott már a teló hátuljára a Media Mark-ban fóliát?Véleményekre lennék kíváncsi mennyire bubi mentes.
-
mirci18
addikt
Ki hogy van megelégedve a gesztus vezérléssel?
Nekem annyira zavaróan sok hiba volt benne.
Nem ott érzékelt nem úgy ahogy kellett volna hogy kénytelen voltam visszaállni a régire.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
japy
őstag
Nekem is megjött a 197-es frissítés. Annyit azért egyből észrevettem hogy nagyobb lett az óra kijelzése az AOD-nál!
-
zoli8814
aktív tag
A game suite hova tűnt? A GPU turbó hogy működik? Hogyan kell aktiválni? Valaki tud segíteni ezzel kapcsolatban?
Xiaomi 14 Ultra
-
Exelsior24
aktív tag
Nekem is megérkezett a 197-es frissítés nemrég OTA-n, már nagyon vártam. Láttam, hogy a héten nagyon sokan megkapták, így reménykedtem benne, hogy végre nekem is feldobja.
A készülékem amúgy Dual-Sim független ezüst színű, és egy Telekom-os sim kártyával használom.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Picit általánosabb kérdésem volna, ami a a Huawei készülékekre vonatkozik, de szerintem itt lesz olyan, aki tudna segíteni.
Adott egy PC, amin fut az Outlook. Ebbe bekerülnek kontaktok, találkozók, és egyéb bejegyzések. Ha a gépre felrakom a HiSuite-ot, akkor az megoldja a telefon saját naptára és az Outlook közötti szinkronizációt? Korábban a Samsung telefonoknál a Kies, a Nokia készülékek esetében az OviSuite (asszem ez volt...) végezte el ezeket a feladatokat.
Sajnos az Outlook-ban nem gmail-es levelezés van megadva, mert akkor egy fokkal könnyebb lenne...
Előre is köszönöm az ötleteket és a segítséget.
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
wwhy
veterán
Ruszkiknál semmi újdonság? Ámerika már a 201-es sw-nél tart
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
GEIL
addikt
Telenoros 1sim-esre megjött kb 30 perce a "197-es" verzio.....aod még mindig 12 órás, tárhely továbbra "sincs"...másban sem látok változást a "161"-hez képest.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
mirci18
addikt
válasz
bandigyerek #24653 üzenetére
Sehogy. Ios-on lehet. Ott még smileyt is tudsz diktálni.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Gerybut
tag
válasz
bandigyerek #24653 üzenetére
Sztem sehogy, iphone tudja, de a droid leírja hogy vessző...
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Gerybut
tag
Hihetetlen, hogy az aoddal nem csináltak semmit, alapbol is szarabb mint a 8ba, de még mindig 12 órás....értem h fosnak ránk, de azért van képviselet itthon is.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
golyós
addikt
válasz
mirci18 #24648 üzenetére
Nekem egyáltalán nem diktál. Se gmail, se sms, se gyári email, hiába kapcsolom be a hangalapú gépelést, nem csinál semmit, pedig vibrál a mikrofon, hogy érzékel. De nem jelenik meg írás. Higy kéne működnie?
-
golyós
addikt
A 161est én OTG-vel raktam fel, ma megjött a 197-rá, így aki parázott az OTG frissítéstől bátran alkalmazhatja :-)
Mi mester kamerában : fotóztam egy rossz vízvezetéket, erre kiírta = macska
-
mirci18
addikt
Tapasztalt esetleg valaki olyan hibát 197 es software-nél hogy a Gmail appban levél diktálás a közben Google hangalapú gépelésnél ha leállítom a diktálást és szerkeszteni akarom kilép a levélből és nem ott menti ahol abbahagytam folyamatosan ezt teszi velem az interneten hogy ha diktálok ott nincs ilyen probléma.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
Blero2 #24634 üzenetére
Ma le teszteltem élesben az appot tökéletesen működik. Érdekes módon ugyanúgy pont 30 perc után áll e minden egyes alkalommal a háttérben való lejátszás minta Rádió 1 appnál.
Ez a 30 percenkénti leállás normális?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Bela52
tag
Üdv mindenkinek. Telefon hívás rögzítőt, keresek, amelyik működik is. Melyiket használjátok.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
mirci18 #24638 üzenetére
Amit Pro-ba csinálok az nekem mind normális. Olyan, mintha normál módban lőttem volna. A DNG az meg egy nyers "kidolgozatlan" képfájl, azon a program nem futtatott semmilyen algoritmust, azért olyan amilyen. RAW, vagyis nyers. Rajta vannak a lencsehibák (vignetta, torzítás..), nincs kontraszt, fényesség, semmi. Az a tulaj dolga, hogy úgymond személyre szabja.
-
Ádyka
őstag
Telekom egy sim 161- re ma reggel jött meg a 197.
Remélem nem cseszi a minden hibától mentes telómat.. -
bigsee
addikt
Tudom, nem ide tartozik szorosan, de tud vki olyan progit, ami az SMS-eket, mint szöveget menti le? Sms backup and restore csak xml-be tud (azzal még én nem tudok mit kezdeni...), és nagyon kellene!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
mirci18
addikt
válasz
bandigyerek #24637 üzenetére
Nem csakis a az automata fotókra.
A raw fotóknál csak a fénykülönbség zavaró.
Automatán jobban világosítja a képet.
Raw-ok általában sötétebbek vagy mint most amit a múltkor hoztam vinyettás lett de ezeken lehet segíteni.Köszi a tippet kikapcsoltam Mi mestert.
-
Dictator^
veterán
Nem tudom sajnos, az AOD-t nem használom.
Mennyivel merül jobban a telefon, ha az AOD aktív?Érdekes, mert Android 8 óta szívok azzal, hogy 4-5 hónaposan a telefon elkezdett bika mód merülni.
Alap helyzetben minden aktív volt, a Wifi, a BT, a mobilnet, és a folyamatos szinkronizálás ugye.
Ezekkel együtt lazán volt 4-5 óra SoT-om, illetve ha nem volt meg a 4-5 óra SoT, akkor standbyban legalább 60! órát elment a telefon.Utána történt valami (nem raktam fel semmilyen új appot, sem frissítést), majd elkezdett durván merülni.
A 3 óra SoT is ritkán volt meg, de standbyban sem bírta 40 órát már..Az aksi ekkor még csak olyan 5 hónapos lehetett..
Felraktam az Android 9 első buildjét ami kijött, azóta a 2-3 óra a SoT ami talán megvan, de a standbyban is néha már 10% alatt vagyok, ha eléri a 20-25 órát..
Úgyhogy nem tudom mihez köthető, igaz nem csináltam HR-t mióta ezt produkálja, de kicsit tanácstalan vagyok..
Elküldhetném aksicserére a telefont, de akkor gondolom a vízállóságot bukom.. Vagy marad a HR.Az akkumulátor használatban nem látom, hogy mi zabálja meg..
Most estére már lelövöm a BT-t és a Mobilnetet, pedig eddig ezekkel együtt a fentebb leírt időket lazán bírta..
Így, hogy lelövöm, így nem merül ugye 5-8%-ot este, hanem max 1-2%-ot, viszont standby meg SoT time így sincs meg az, ami előtte..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
mirci18
addikt
válasz
beyruth82 #24632 üzenetére
Köszönöm a választ.
Számomra meg pont ettől buta.
Mert ha portrét akarok akkor portréban fotózok.
Most hirtelen akartam egypár fotót készíteni és totál elrontotta őket ezzel az automata portrémóddal mert ott is homályos volt ahol nem akartam.
Ráadásul egy dolog van amit még nem szeretek a Huaweiben a borzasztó videós tudás mellett.
Az az autófókusz. Sokszor pontatlan a fókusz homályos lesz a kép ha előtte egy egy adott pontra nem bökök rá hogy éles legyen.Szóval összegezve jó-jó a mobilfotózás még továbbra sem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
-
mirci18
addikt
válasz
beyruth82 #24629 üzenetére
Maga a színkezelés vagy a kép részletessége?
Mert raw-on folyamatosan rosszul állítja be a telefon a fényértékeket de azt lehet javítani.
De a minőséget később már nem ha nem rawban fotózol.
Továbbá azt vettem észre hétvégén automatán hogy közeliben fotózva egy arcot automatikusan elhomályosítja a hátteret minden kérés nélkül.Eddig egyébként én két helyzetben használtam csak az automatikát.
Ha mindegy csak gyorsan kell. Vagy ha szükségem van a sorozatfotó opcióra.De általában rawban nem szoktam semmit állítani.
Más:
Időnként online rádiót hallgatok appal.
Rádió 1,Retro rádió.
De sajnos mind két app egy idő után lezárt képernyőnél leáll.
Ez a Rádió 1-nél kb 30 perc a Retronál 3.
Elvileg be van állítva az akkukezelésnél a hátérben folyó munkára az engedélyek mégsem megy.
Van valami megoldás rá esetleg alternatív app?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
bandigyerek #24626 üzenetére
Igen raw. Nyilván ha egy jó fotót akarsz akkor muszáj vagy szerkeszteni.
Az átlag ember megelégszik az automata fotóval.
De egy felső kategóriás telefonnál már látszik hogy ha nem a kijelződnek fotózol mennyit számít az automata kontra raw használata.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Erre lenne valami megoldás, hogy automatan indulhasson a Hotspot? [kép]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
gulupeti
senior tag
Nem volt, már gyorsítótárat és adatokat is töröltem ezeknél a programoknál + kilövés
Így sem javult meg.
Csináltam egy gyári beállítás visszaállítását és visszaraktam a tegnapi mentésemet, a gmail olybá tűnik, hogy megjavult, bízom benne, hogy a hangouts esetében sem lesz másképp. -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Reggel frissített a telóm, és eltűnt a magazin albumom. Esetleg valaki nem futott bele a problémába?
Most hiába van bekapcsolva a feloldása, mindig ugyanazt a (nem magazinból) származó képet látom.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Domb!
tag
válasz
Roland2722 #24616 üzenetére
Keresd ki az appot az alkalmazásoknál majd kapcsold be a rendszerfolyamatok mutatás(át).
Értesítések kezelésénél lesz a Megjelenítés az állapotsávon.(#24603) JNSK
Nekem a tippek app a gyanús, hogy az okozhatja, többször láttam nálam is, hogy az ikonja feljön majd eltűnik.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
LG G4-en sosem volt nem fogadott hívásom, mert rezgett, ahogy illik, illetve, ahogy te beállítottad, hogy neked jó.
Ennél hegyeznem kell a fülem, mert a zsebmód sem ér semmit szerintem.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
edward2
addikt
válasz
Májkülnájt #24605 üzenetére
Influenzát is elkapják sokan. Nekem is évekig volt fantom rezgésem. Aztán kikapcsoltam minden notificationt. Akkor olvasom el őket amikor van időm meg kedvem. Azóta nincs fantom rezgés. Egyszerűen a tested fel van készülve hogy végre történjen valami.
-
Roland2722
csendes újonc
Valaki tudna segíteni, hogy hogy lehet eltuntetni a digitális egyenleget az értesítési sávból? Kikapcsoltam minden megjelenitést, de így is kint marad. Előre is köszönöm!
-
gulupeti
senior tag
Milyen jó, hogy visszaraktam tegnap az Oreot a HiSuitetal, majd pedig OTA-val a 197-es "hivatalos" Pitét, sem a gmail, sem pedig a hangouts értesítések nem jönnek meg. A 161-es OTG-s változattal nem volt ilyen probléma. Más esetleg tapasztalt hasonló jelenséget? Rakjam át ezeket kézire? + optimalizálás mellőzése az energia beállításokban? Vagy várjak? Hátha megjavul
.
-
kp78
addikt
válasz
Denonavr #24612 üzenetére
Én néha akkor sem érzem, hogy rezeg, mikor tényleg rezeg, mert olyan nagyon gyenge a vibramotor
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Denonavr
csendes tag
válasz
Májkülnájt #24605 üzenetére
Nekem semmilyen fantom rezgés nincs, se 161-en és tegnap óta 197-en sem.
Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC
-
-
mirci18
addikt
-
ossa
tag
Egy kérdésem lenne. A 8.0 rendszernél a fentről lehúzható értesítési sáv fekete színű volt, minden app háttere meg fehér. Ezt így szerettem..Az új Oreo-nál nem így van.. Hogyan és hol tudom az értesítési sáv hátterét feketére állítani?!
Ha bekapcsolóm a beállítások/akkumulátor/kezelőfelület színek sötétítése funkciót akkor minden fekete lesz, azokat (pl. emailek) meg szeretném fehéren látni - mint a régi 8.0as rendszernél.
Köszönöm a segítséget előre is.[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
-
JNSK
aktív tag
Egy valami nagyon erezheto a 197ben. A gesztusvezerlessokkal jobb lett. Foleg az oldalrol behuzas
A fantomrezgesek viszont megmaradtak
[ Szerkesztve ]
-
Bubaaa
aktív tag
Független Dualsimes Edigitalos szürkére nekem is jött a frissítés 161-ről 197-re. Telenor,és Voda kártyás.
A Biztonsági Frissítés Januári lett,mást még nem vettem észre hogy változott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest