Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
Szia,
Azt írják, hogy; GARANCIA: 12+12 hónap mobil telefon forgalmazói szervizben
Papíron hivatalos viszonteladók, az a lényeg, hogy töltsék ki, írják alá és pecsételjék le a Huawei jótállási jegyet.
Én is Telekom + Vodafone SIM kártyákkal használom, semmi probléma.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
és Sebibalu:
Sziasztok,
Üdv a csapatban, gratula és használjátok egészséggel!
golyós: Aktív SIM kártya nélkül nem frissül a rendszer.
E-mail esetén olyan van kép csatolásakor, hogy ha az nagyobb méretű, akkor rákérdez, hogy teljes méretű legyen, vagy valamelyik csökkentett, de ezt minden mellékletnél külön kell megadni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Főként a t-email fiókot használom fényképek küldésére, az a gyári e-mail kliensben van IMAP módban beállítva és rákérdez, ha nagyobb méretű a kép.
A Gmail hirtelen passz, de kipróbálom majd.
A kamerára hamarosan jön még frissítés, akkor még jobb lesz a leírtak szerint.[ Szerkesztve ]
-
zozzzzzzzzzz
tag
Beállítások>Alkalmazások
és értesítések > Értesítések kezelése > itt a Facebooknál kikapcsolhatsz mindent, de a legalsó a jelvenyek: szám megjelenítéseEnnek ellenére nekem szokott értesítéseket küldeni, illetve a tiltás ellenére frissíti az appot ha úgy gondolja.
TALÁLTAM egy olyat, hogy ha a beállítások van nem az értesítéseknél, hanem az alkalmazásoknál keresem meg a Face-t akkor van egy olyan pont, hogy rendszer beállítások írása, amióta itt kikapcsoltam nem csinálja amit ő akar ...
Más, nektek az értesítések kezelésénél látszik a gmail app???
Nekem ott nincs benne .... -
legenda
Megmondhatod, hogy nem elállni akarsz, hanem kicserélést kérsz, ha nincs készleten, akkor kivárod a beszerzést, nem vagy köteles elfogadni a vételár visszatérítését.
ForRedGlory: Jó, hogy egy nyilvánvaló baromság, itt a kétkártyás telefonom, a Telekomos és a Vodafone-os SIM kártyákkal hibátlanul működik, Telenoros SIM kártyával pedig egyből jelentkezik a 4G probléma, kétszer is kipróbáltuk már.
Hétvégére tudok szerezni elvileg Telenoros NFC-s SIM kártyát, kíváncsian várom, hogy azzal mi lesz a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Vagy, csak kifogtál egy hibás darabot? Ez minden gyártónál előfordul, persze ezt nehéz lenyelni, ha pont kifogja valaki.- ja, hogy ez már a 2. ugyanazzal a hibával, ott valami más gond lesz...
Szerintem pont annak örüljünk, hogy egyenlőre nem jött elő semmi típushiba... Ami elég ritka... (a telenor dolgot most ne vegyük ide, az nem a teló gondja).[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
thebeegee
tag
Nekem Voda plusz Telenor két SIM tökéletesen muzsikál, de úgy van beállítva, hogy a Telenoron megy az adat csak. Ha az egyesbe ha a kettesben rakom ugyanúgy van. Próbáld a két kártyás 4G-t kikapcsolni, lehet hogy mindkét szolgáltatód ugyanazt a frekit használja. Vagy próbáld meg úgy is külön-külön, hogy csak az 1. Simbe teszel kártyát...
-
legenda
Van mód, de egyrészt nem hiszem, hogy azért érdemes a garanciát kockáztatva/eldobva mókolni (Bootloader nyitása, Root), másrészt nem gondolom, hogy az a hiba, sokan használják probléma nélkül az új firmware verzióval a kétkártyás telefont, köztük én is.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Megpróbálhatod a gusthy által írt módot, hátha kivitelezhető egy teszt erejéig.
Segítek szívesen, akár már ma is, 17 óra után ráérek, Újpesten lakom, de tudok mozogni a városban.
Nekem a Telekomos SIM kártya az elsődleges ugyan, az van folyamatosan használva, a Vodafone-os nem mindig aktív, csak meghatározott intervallumokban, de annak itt nincs jelentősége szerintem, mert elég sokat megy együtt a kettő.gusthy: A garit nem bukja, azért írtam, hogy azt kipróbálhatja.
[ Szerkesztve ]
-
Ti^Em
aktív tag
Na akkor a képekről ( mint hobbi fotós 15 éve ) a mate 10 képét ha kinagyítod látható hogy a néni hajánál éles a kép, nem érzékelhető komolyabb képzajosodás, a színek élénkségét az expozíció korrekció adja meg, vagy a rekesz, szűkebb rekesz kevesebb fény, sötétebb kép élénkebb szín, lényegében az expozíciókorrekció is ezt eredményezi, egy fotós ha ránáz a 2 re azt fogja mondani talán a felső kicsit alulexponált, de egyébként ez az értékéből nem von le... egy sötétebb viszonyok közti képhez a fényképezőgébet be kell állítani... az alsó kép: a néni fejénél a hajánál kinagyítva látható hogy a kép életlen, mintha bemozdult volna, a kép szemmel láthatóan zajosabb mint a felső kép, a színek kicsit élettelenek, szerintem ez a kép meg túl van exponálva. alapesetben a 2 telefon dinamikatartománya azonos, de a rekeszérték miatt sötétben a mate nek jobb képességei vannak. Részemről a mate 10 nyert, élesebb kép, és kevesebb képzaj.
-
legenda
Telenoros SIM kártyánál csak az azon szolgáltatónál ismert 4G hívásos hibát néztem, hogy készenlétben beérkezik adott hálózati módban a hívás, vagy sem és az NFC-s okés volt.
Nekem a Vodafone-os SIM kártyám bár új, de egy sima TUTI, a Telekomos pedig 3D-s (nem NFC-s), de az is új, az előző Mate 10 Pro-val küldte a szolgáltató - utóbbin elgondolkodtam kicsit azóta, mert 4 éve nano SIM kártyám van, amit nyilván látnak a rendszerben, hiszen hivatalosan cseréltettem náluk (ha jól emlékszem, akkor az iPhone 5s vásárlásakor), azóta több telefont is vettem a Telekomtól, de sosem küldtek új SIM kártyát, most a Mate 10 Pro-val viszont igen.
Lehet ez persze véletlen egybeesés is, viszont a régi Telekomos SIM kártyát egy napig sem használtam az akkori egykártyás Mate 10 Pro-ban - azzal nem/sem volt gond -, másnap aktiváltattam az újat és a régi inaktív lett, így azt kipróbálni már nem tudom az új kétkártyás telefonomban, de az új Telekomos és az említett Vodafone-os probléma nélkül megy együtt.
A feleségemnek régebbi Telekomos van, az úgy 4 éves lehet, meg van régebbi Vodafone-os (céges), az viszont NFC-s, esetleg kipróbálhatom azokkal a kétkártyás Mate 10 Pro-mat, hogy mi a helyzet.lcee79: Legfelül van a Csoportok a Névjegyeken belül, nálam legalábbis a legelső opció.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az elsőben nem tudok segíteni, mert nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy mit jelez vagy nem ez a telefon, hisz szinte mindig a kezemben van.
A másodiknál:
- Ha egy adott ROM-nál rákattintasz magára a ROM-ra, majd Check Firmware Access, With IMEI, ha azt írja: The firmware is not approved for installation...akkor nem tehető fel, ha azt, hogy Firmware approved for installation Models for installation:.... akkor feltehető.Viszont én nem szarakodnék ezekkel még most sem.
Régebben lehurrogtam, aki ezzel tett fel ROM-ot, hogy még friss készülék, frissítés is van rá bőven, nem hiszem el nem tud 1-2 hetet várni valaki, hogy OTA-n megkapja a frissítést, de nem lett igazam, hisz pl. a Telekomos 1 kártyás változat(BLA-L09) novemberben kapott 2 frissítést, azóta semmi. Szóval mégis szarnak bele, hiába új, hiába flahgship.[ Szerkesztve ]
-
zermi
aktív tag
Hát ezt nem jól tudják. Van olyan ami kompatibilis és működik is. Korábban már valaki linkelt is egyet. Mondjuk én itthon vettem, az igaz, hogy elég borsos ára van. Én épp belefutottam egy igen jó akcióba anno.
Nagy hirtelen most ezt találtam. Az oldalon megtalálható a kompatibilis telefonok listája is. -
legenda
Érdemes lenne akkor azt is cseréltetni, hátha segít.
Nekem a Telekomos friss, november közepén küldték az előző Mate 10 Pro-val - a Vodafone-osom még újabb -, de azt is kipróbálom majd, hogy a feleségem régebbi Telekomos SIM kártyájával párosítom mind a két Vodafone-os SIM kártyát.
Nem sikerült még (szerencsére) olyan SIM kártyát vagy kombinációt találnom, ami problémát okozott volna, kivéve persze a Telenoros normál SIM kártyás tesztet.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
U11 is IP67 v3dettsegu, az is jo birta a vizet. Igaz csak azuhanyzoban volt, meg gorogorszagban a tengerben vedotokkal,de meg se kottyant neki. A Note8-cat mar furdetni nem mertem
A videoban jol megkoniztak, meg se artott neki
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest