Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klaya1986
aktív tag
-
mirci18
addikt
válasz Bubaaa #18467 üzenetére
Bubaaa,golan7,Aryon87, Köszönöm a válaszokat.
Újra ellenőriztem nem találtam sehol sem gmail csengőhang beállítást.
Bár itt is köztetek két tábor volt egy aki azt írta lehet egy aki azt írta nem lehet.
Újra próbáltam beállítani külön külön a messenger és a gyári üzenő értesítő hangot a telefonon.
Most úgy látszik jó lesz. Engedi külön külön mind a kettőt így annyira már nem kell a gmail-ra hangot beállítani.Aryon87 Kipróbálom a Raw formátumot.
A legtöbbször én is a Lightroommal dolgozom gondolom az megeszi a Raw formátumot is.Ha lesznek még kérdéseim jelentkezek.
Eddig pozitív a kép egy pár hibától eltekintve.
De ennyi pénzért ez a telefon ingyen volt.Főleg ha azt nézem hogy az utód sem lesz olcsóbb sőt.
Ha ívelt kijelzős lesz akkor 3-4 szer többe kerül majd bele egy kijelző.
Ami számomra szempont mivel van egy fiam aki előszeretettel dobta el, taposott rá a telefonra.
Két évesen még ilyen téren nem tudod megrendszabályozni.
Nyilván ne adjam a kezébe.
Nem is szoktam automatice mivel nem ezzel akarom nevelni.
De a lényeg ugyanaz maradt ha van egy 120 e ft értékű kijelző a telefonomban akkor mindíg attól féljek mikor törik össze mert nem lesz pénzem megjavíttatni?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
legenda
válasz Bubaaa #18638 üzenetére
Nyaraláskor elég sokat fényképeztem egyhuzamban, kimondottan meleg is volt, de ahhoz képest, nem kimondottan melegedett a telefon, rosszabbra számítottam.
Valamennyire nyilván okoz amúgy melegedést a kamera használata, mert van igénye a hardver munkája kapcsán.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Bubaaa #18656 üzenetére
A felső részen helyezkedik el a CPU...stb., amik melegedhetnek, fényképezéskor a kijelző magasabb fényere is rátehet, gondolom azért volt.
Sok gyártó ezért is tesz be például (leg)magasabb felbontású videózáskor korlátot, hogy mondjuk csak 5 - 10 perc rögzíthető maximum egyhuzamban.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Bubaaa #18682 üzenetére
Ha kikapcsolod a Mobiladat mindig aktív opciót, akkor lezárt, kikapcsolt képernyőnél egy idő után eltűnik a 4G/3G...stb. jelzés és csak akkor ugrik vissza, ha feloldod a képernyő zárolását - úgy lehet ellenőrizni, hogy ha kikapcsolt képernyőval megy kellő ideje a készülék, akkor csak megnyomod a főkapcsolót, bekapcsol a képernyő, de nem oldod fel és látni lehet, miszerint csak a pálcikákat jelzi, de nincs mellette 4G...stb.
mirci18: A keresési beállításokat írtam, erre gondoltam: Helyhozzáférés -> Opciók (jobb felül a három pont) -> Keresési beállítások -> ott a Wi-Fi- és Bluetooth alapú keresés
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
quint
aktív tag
válasz Bubaaa #18962 üzenetére
A hivatalos hüvej lapról lekérdezve ország infó nincs, a garancia lejárati ideje helyes, mint ahogy az is, hogy az EU tagállamokban továbbá Izlandon, Norvégiában és Svájcban érvényesíthetem a garanciát.
Ha valaki ezekben az országokban veszi hivatalos forrásból, akkor őt is ugyanerről az érvényességi területről tájékoztatja a Huawei, vagyis ha a magyar hüvej köcsögösködik, akkor anyucinál panaszt kell tenni, és az majd taknyosra szopatja őket.
-
kp78
addikt
válasz Bubaaa #19261 üzenetére
Úgy tűnik egyelőre megoldotta a visszaállítás.
Ma elindítva a kamerát nem volt aktív a nagy rekesz.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Musaka
senior tag
válasz Bubaaa #19417 üzenetére
Gizchina Mate 20 Pro 1007 USD re várja a 999 svájci frank alapján. Ami azért barátibb mint az 1000 euro. Meglátjuk.
-
Aryon87
félisten
válasz Bubaaa #20073 üzenetére
Az ördög sosem alszik, bármennyire is vigyázol rá. Elég ha neked mennek az utcán, kiverik a kezedből, zsebben nekicsapódik valami, máris kész a baj.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
válasz Bubaaa #20073 üzenetére
Én sem használok fix tokot egyik telefonomon sem, fóliát sem szoktam külön tenni a kijelzőre, de amelyiken gyárilag van korrekt, azt nem veszem le.
Annyi, hogy mobilos zokniban vagy hasonló kis becsúsztatós puha tatyóban teszem be a telefont a zsebbe, meg mindenhol arra teszem le a telefont, ezzel kivédem a hibalehetőségeket.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
g4mer
senior tag
válasz Bubaaa #20361 üzenetére
Nekem is annyi volt, de kb 2 gb volt használatban az elérhető szabad helyből
Amúgy elképzelni nem tudom, hogy mit tárolhatnak egyesek egy telefonon, akik 128gb feletti telefonokat vesznek.
Nekem letöltött offline térképek, 1-2 albumnyi zene, pár fénykép és ennyi.
Sic Parvis Magna
-
kp78
addikt
válasz Bubaaa #20426 üzenetére
Már korábban...
Az említett "szürke háttéren fehér betűk" megszűntek egy újraindítást követően.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest