Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz bigsee #20143 üzenetére
Én meg pont fordítottján gondolkodok: munkából kifolyólag rengeteget kell jegyzetelni, kisebb ábrákat, helyszínrajzokat készíteni. Semmi bajom a M10Pro-val, de nagyon hiányzik a ceruza lehetősége. Csak ezért váltanék Note-ra, de a 8-asnak az üzemideje riaszt el, a 9-esnek meg az ára ill. a mérete...
-
sompetike
aktív tag
válasz bigsee #20192 üzenetére
Februárban levettem a fóliát,azóta úgy használom,egy db karc sincs...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
olajbogyo
aktív tag
válasz bigsee #20290 üzenetére
Szia!
Már majdnem egy órája hallgatom spotifyn a dire straitst...., de nem ál le, nem akadozik. Nincs nálad valami EQ feltéve a telódra a playről? Mert az bekavarhat, nekem már az csinált hasonlókat. Én semmit nem állítottam a telón, csak simán párosítottam oszt jó napot.Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
sonye
senior tag
válasz bigsee #20714 üzenetére
A MM elmehet a pipi 3,14-be...
Árszabás:
akciós ár: 176
Aztán akció nélkül 226 körül
jött valami kupon nap megint 176
Aztán megint 200 fölött az ára
Most minden 10% kedvezmény, és most 215 az ára.Na ez a klasszikusan undorító árszabás.
Ehhet képes Euronicsnan már jó ideje 176 az ára. Most még csökkent is.Miközben ma már kínában seperc összehorgászni a hardvereket... Legyártják, aztán óriási felárral eladják, no meg a magyarszka áfa még megdobja az árat. De a kereskedő meg még dob rá. Na így lesz 300 körül a Mate 20 is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ferike81
senior tag
válasz bigsee #21721 üzenetére
Igen kettő. Az elsőre nem emlékszem mit írt, de ott csak szám bolt a vége, a másodiknál szám és utána hogy full. meg jött egy Vodás app amikor a kártyát beletettem. A tokot azrét kérdeztem mert a hátlpja sérülékenyebb ránézésre mint a P9. Nekem is van az S7-hez, az is üveg hátlap.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
g4mer
senior tag
válasz bigsee #22252 üzenetére
Nekem a 4S idején volt iPhone-om, ott még éreztem a különbséget, hogy miért éri meg az árát
Nem az, hogy most nem tudok várni, meg összedől a világ, csak tényleg érdekel, miért van ekkora szórás időpont tekintetében. Szerverek túlterheltségének megelőzése jó ötlet.
Sic Parvis Magna
-
-
kp78
addikt
válasz bigsee #23530 üzenetére
Még nyers a tésztája helyenként ennek a pitének, hagyom kicsit sülni, majd akkor küldöm, ha kész lesz.
@Tigrismacko
PC-s HiSuite FR után nem teszi vissza?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
coyotex
tag
válasz bigsee #23732 üzenetére
Na megtaláltam.Bekapcsoltam.Igazatok van ott nekem is 12 órás.Bocsánat de ezt én idáig nem is tudtam.Zárképernyőn minden fasza.Azt hittem az az AOD.De ez nekem most akkor kapcsol be ha töltőn van. Ja nem.Ez mindíg megy.Ki is kapcsoltam rögtön. Mégegyszer bocsi.Ne kövezzetek meg.
[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
válasz bigsee #23875 üzenetére
Nincs kis kacsóm, de a számomra biztonsagos telefontartás közben, ahogy írták is nem érem el a felső kávát ezért használok novát. Viszont legutóbb kipróbáltam a gyári rendszert felületet és már csak tényleg ez hiányzik, hogy számomra is teljes legyen a gesztusvezérlés. Ezért is kérdeztem, talán valaki esetleg talált-e már erre valami megoldást, mert a keresésre nincs szükségem (engem is marhára idegesít) az értesítések kezelésére annál inkább.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz bigsee #23962 üzenetére
Igazabol minden tartozek, doboz es egy matedock 2 is van hozza. Csak a sim et nem olvassa, de az elado elmondasa szerint eddig tobb szolgaltato kartyajat is hasznalta. Apropo ha nem ismert a vasarlasi hely hogyan a legegyszerubb kideriteni a vasarlas helye es esetleg a tiltottsaga?
[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Kija
aktív tag
válasz bigsee #24101 üzenetére
Ezek a telefonok már mind függetlenek, nem árulhatnak függőt tavaly óta.
A lényeg, hogy hol vásároltad. Ha Telekomnál akkor valószínűleg a Hua-nál az IMEI alapján valahogy csatolva van a Telekomhoz. Ha aTelenornál akkor oda. És valósznű ezért nem kapja meg egyszerre a Telekomos és a telenoros meg a Vodás a frissítést. más IMEI számmezőben lehetnek és az alapján küldik ki a frissítést.
Ez csak találgatás, de más magyarázatot nem látok rá. -
besaints
tag
válasz bigsee #24255 üzenetére
Köszönöm szépen, megvan. Mondjuk az lenne az ideális, ha egy ilyen központi "sötét" beállítás globális lenne, egy sötét téma. És nem kéne még külön keresni alkalmazásonként, hogy be lehet-e állítani. AMOLED esetén ki kéne tudni használni, hogy a fekete valódi fekete, és akksit sem fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
GEIL
addikt
válasz bigsee #24327 üzenetére
Vagy olyan régióból származik hogy egyszerűen nem frissithető....kollegám P10-e ugyanigy járt....valami Indiai régiót ír neki....még mindig Emui 5.0-n van és 7.0 androidon....sehogy nem frissithető azt mondja.....mert vételkor spórolt 25.000 et, így járt.....dual simes független neki ez igaz....de frissitéseket elfelejtheti.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
bandigyerek
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.