Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dictator^

veterán

válasz koxx #24602 üzenetére

Nem tudom sajnos, az AOD-t nem használom.
    Mennyivel merül jobban a telefon, ha az AOD aktív?

Érdekes, mert Android 8 óta szívok azzal, hogy 4-5 hónaposan a telefon elkezdett bika mód merülni.
    Alap helyzetben minden aktív volt, a Wifi, a BT, a mobilnet, és a folyamatos szinkronizálás ugye.
    Ezekkel együtt lazán volt 4-5 óra SoT-om, illetve ha nem volt meg a 4-5 óra SoT, akkor standbyban legalább 60! órát elment a telefon.

Utána történt valami (nem raktam fel semmilyen új appot, sem frissítést), majd elkezdett durván merülni.
    A 3 óra SoT is ritkán volt meg, de standbyban sem bírta 40 órát már..

Az aksi ekkor még csak olyan 5 hónapos lehetett..

Felraktam az Android 9 első buildjét ami kijött, azóta a 2-3 óra a SoT ami talán megvan, de a standbyban is néha már 10% alatt vagyok, ha eléri a 20-25 órát..

Úgyhogy nem tudom mihez köthető, igaz nem csináltam HR-t mióta ezt produkálja, de kicsit tanácstalan vagyok..
    Elküldhetném aksicserére a telefont, de akkor gondolom a vízállóságot bukom.. Vagy marad a HR.

Az akkumulátor használatban nem látom, hogy mi zabálja meg..

Most estére már lelövöm a BT-t és a Mobilnetet, pedig eddig ezekkel együtt a fentebb leírt időket lazán bírta..
    Így, hogy lelövöm, így nem merül ugye 5-8%-ot este, hanem max 1-2%-ot, viszont standby meg SoT time így sincs meg az, ami előtte..

Új hozzászólás Aktív témák