Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz TomPack #13884 üzenetére
Ami a linken van.
Galériában 1 fotónál rábökni > megosztás > wifi direct.
Megtalálja a tv-m, a tv-n is elindul a miracast, de abbamarad, anélkül, hogy megjelenne a kép.
Csak mirrorshare megy, ami egy kicsit azért más, hiszen a telefon teljes képernyőjét tükrözi olyankor oda, és azt látod, amit a telefonon csinálsz.
Nekem a korábbi LG-kel ment simán, hogy egy fotóalbumot végignéztem úgy, hogy az album első képét wifi direct-en átlőttem, és lapoztam jobbra-balra.
Köszönöm, hogy kipróbálod.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Aryon87
félisten
válasz TomPack #14341 üzenetére
Nagyjából igen. Marketing, és a hülyékkel el is hitetik hogy az bizony jó, mert még be is mutatják, hogy a kés,m kulcs nem árt a kijelzőnek
Anyámék megették, 3 nap után anyám telója full hajszálkarc volt. (női táska, minden kacat közé bevágta a telót..)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gusthy
veterán
válasz TomPack #14346 üzenetére
Ez egy nanotechnológiára épülő fólia, amivel be lehet borítani csak a kijelzőt, vagy akár az egész telefont is. Azt tudja, hogy ha megsérül, kijavítja magát. És tényleg, nekem is az van.
Nem túl olcsó, és kevés helyen csinálják, de nagyon jó. Te nem tudod felrakni, speciális cucc kell hozzá.
Guglizz rá. -
mumuss
aktív tag
válasz TomPack #15478 üzenetére
Igen, szerintem simán. Töltsd le, annyi hogy a free verzióban csak egy oldalon lehet használni. De a proban bárhol.
Itt el lehet tüntetni a sávot, tehát láthatatlan, ahogy nekem is. Billentyűzetbe ha jól állítod be, akkor nem kavar be.[ Szerkesztve ]
Mate 10 pro/Note 10
-
D4ni
őstag
válasz TomPack #15521 üzenetére
Nem sajnos, de talán tudok távsegítséget nyújtani:
1. kapcsold be a fejlesztői beállításokban az usb hibakeresést
2.installáld fel a gépre az ADB-t
3.nyisd meg a windows parancsablakját
4. írd vagy másold be a gesture control alkalmazáson belüli szöveget melyet pontosan feltűntet[link]
a videóban láthatóak az ADB-s lépések[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
legenda
válasz TomPack #15521 üzenetére
Gyárilag is eltüntethetők: Beállítások -> Rendszer -> Rendszer-navigáció -> Navigációs sáv -> Navigációs sáv: Be
Néhányan olyan "beégéses" képet tettek itt be, ami szerintem még nem maradandó olyan szinten, hanem képes bizonyos szinten regenerálódni, ha változik ott egy időre a megjelenítés.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gusthy
veterán
válasz TomPack #15533 üzenetére
Nagyon egyszerű okból, pont azért, amit írsz. Az alkalmazások is használnak gesztusvezérlést, és ezt csak egy módon lehet feloldani, úgy, hogy a navigációs gesztusok csak rögzített helyről indulhatnak. Az meg személy szerint nekem körülményesebb, mint ha gombok vannak. De szerintem ez egyéni ízlés dolga.
-
legenda
válasz TomPack #15540 üzenetére
Hidd el, nem jelenthető ki így más nevében is, általánosságban, mert én kipróbáltam és nem annyira jött be, nem véletlenül írtam korábban, amit - pedig általában nem zavarnak a változások, szinte egyik napról a másikra szoktam átszokni egyik platformról a másikra, előlapi ujjlenyomat-olvasóról a hátlapira és még lehetne sorolni...
Ahány ember, annyi elvárás, preferáció...stb., és annak függvényében valami okés, más megoldás meg nem.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz TomPack #15540 üzenetére
Kipróbáltam, előtte nem volt véleményem.
Egyébként pl nekem azért nem jött be a bogyó navigáció és a P10 egygombos megoldása se, mert limitál. Azon pl Recents dupla klikkes gyors alkalmazásváltó hiányzik, mint funkció.
Triviális, hogy pl fotókat lapozni könnyebb gesztussal. De attól, hogy valami egy dologra jó, nem biztos, hogy mindenre jó.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz TomPack #15897 üzenetére
Wifi hotspot nincs bekapcsolva, szal attól nem merülhet. Van mikor a huawei főoldal van első helyen mint fogyasztó az "i" szerint. De ami mennyiség van mellette, az kétlem hogy ilyen mértékben zabáljon.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
válasz TomPack #16047 üzenetére
Kijelzi, a beállítástól függ, hogy pötty vagy szám - az összefoglalóban van leírás, hogy miként állítható be az új pöttyözős helyett a régi számos -, de a Gmail alkalmazásnál nincs szám, annál valamiért nem működik, a többinél viszont okés.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz TomPack #16197 üzenetére
Ez is adja a toltest. csak sajnos 2 honap utan megadta magat..
Remelem jo a linkXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
válasz TomPack #16235 üzenetére
Én azért nem használom, mert van okosóra, ami jelez minden számomra fontosat, de amúgy szívesen használnám a telefon funkcióját, mert pont csak a hívás és az SMS érdekel, azonnalosan semmi más.
Sokan csak az óra miatt használják, legalábbis többen ezt írták itt korábban.
Azokról nem is beszélve, akik olyan (kijelzőjű) telefonról váltottak, ami ilyesmit nem tud, számukra ez is több a semminél.
Ettől persze tudhatna több funkciót adott opció, de ez az első típus, ami megkapta egyáltalán, a legtöbb vásárló azt sem tudta, hogy van benne ilyen funkció, ezért a csalódás (szerintem) csak részleges, pláne akinél nem volt előtte jobb viszonyítási alap - meg aztán nincs kőbe vésve, hogy mit kell tudnia és mit nem egy ilyen funkciónak, nem is nagyon reklámozta a gyártó, hogy aztán emiatt vették volna ezerrel a telefont.Gomez1984: Szia, Az első kapcsolódó konfigurálásból rémlik ilyen beállítható opció, hogy csak töltőn szinkronizáljon, de nem találom, mert teljesen kilőttem a szinkronizációt, mivel más felhőben tárolom a fényképeket.
-
kp78
addikt
válasz TomPack #16247 üzenetére
Nekem a gyári s-view tok hibátlan.
Venni is fogok a többi színből is a kék mellé.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
Lacics25
aktív tag
válasz TomPack #17235 üzenetére
Köszönöm!!
Amúgy ennek a "bekapcsolok olyat, ami eddig nem volt" dolgokat minek csinálják?
Ezzel párhuzamosan a hely használat engedélyt megvonta a térképtől. Elő kellett vegyem a tartalék Nokia 7 Plus-t a navigáláshoz. Kevés választott el attól, hogy kivágjam az ablakon a telefont.
Ja, és ma reggel nem ébresztett, mert olyanja volt.
Tegnap este frissült. -
MODERÁTOR
válasz TomPack #17261 üzenetére
Egy hulladék SE xperia után váltottam G2-re, kb olyan érzés volt mintha egy suzuki swiftből átültél volna egy sl 63-as Mercibe 2 év után adtam el, semmi betegsége nem jött elő. Ami nagyon fájó volt benne, hogy fix 16GB-os tárhelyet raktak bele (a 32-es rohadt drága volt) sokszor már az appokat se tudtam frissíteni.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.