- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Vannak olyan témák, ahol a fóksz meg volt adva, és azért lehet a háttér mosott. Én ahogy néztem, a részletesség most erősebb, mint korábban.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Debrecenben jártam..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Nekem pont emiatt van karbonmintás hátlapvédő matrica a tok mellett, mert a későbbiekben jól fog jönni a karcmentesség.
Amúgy az U11 volt hasonló cipőben, a tok alatt beragadt porszemecske szépen hagyott pár mikrokarcot..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gusthy
veterán
Szerintem a kezdeti bakik nagyjából elmúltak, és mostanra nem tudok hibákat. Annyi, hogy bizonyos ezoterikus BT eszközökkel nincs jóban, de ez elég esetleges jelenség, és hacsak nincs pont ilyen (pl Kenwood) eszközöd, akkor nem jelenik meg, mint probléma. És nem is egyértelműen a Huawei sara.
Jelenleg 8.0 fut rajta, van 8.1 és 9.0 béta is, nem tudom, melyik fut be végül, valószínűleg a 9.0.A saját töltővel nagyon gyors a töltés, ami a tanulékonyságot illeti, nekem januárban volt utoljára újrahúzva, és tényleg nem lassult be.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Nekem az nem tetszik, hogy bazinagy.
Előző telefonom p9lite2016 volt, két kezemben volt egyik-másik telefon, majdnem sírva fakadtama p9lite sokkal kézreállób volt, meg kompaktabb, inkább azt a méretet kellene tartani.
A másik meg, hogy csak 30fps a 4k videó rögzítés. Fotók terén nagyon jó, de a videó rész nem tetszik
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tamasas0913 #18088 üzenetére
Ismerős, amit írsz.
Anno, mikor csúcsnak számított az Omnia 7, én már nem is emlékszem hányszor sikerült azt a szegény telefont leejteni, csúszott a padlón széjjel esve a kijelzőjén, de egy kicseszett karc nem volt rajta. A kaszni több helyen sérült, de a kijelzőjén semmi.--------
(#18087) kali
Ez van, az baj, hogy most már tudok róla, eddig meg abban hitben voltam, hogy minden frankó.
[ Szerkesztve ]
-
tamasas0913
tag
Igen sajnos a GG-k ahogy fejlődnek úgy lesznek egyre kevésbé ellenállóak a karcolásokkal szemben.
Nézz meg egy GG1-es Nokis N8-cat mondjuk vagy SGS1-et... A mai napig szinte nincs karc rajtuk. Nekem volt kettő N8-cam anno. Ma is megvannak, de nem használom őket. Karcmentes a üvegük. Ez azért van, mert inkább a hajlékonyságra mentek rá a mostani Gorilla Glassal, hogy ne törjön olyan hamar. GG1 viszont hamarabb repedt, viszont karcállóbb is volt.Mate 10 Pro
-
Alattomos dolog a por, simán lehet, hogy beférkőzött valahogy a tok és a hátlap közé.
Én nem használok fix tokot, de a feleségem feltetette a telefonjára (View 10) a gyári tokot, szedem is le és tisztítom ki minden második héten, nehogy komolyabb gond legyen, mert járt már így iPhone és Samsung Galaxy is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
beyruth82 #18082 üzenetére
Hát k...ra az, ha ennyitől is így karcolódik. Eddig nem is néztem, csak ma elegem lett a rajta lévő tg-ből, aztán alapos tisztítás után, mint írtam erős fénynél jött a döbbenet. Szerencsére, tényleg csak úgy látszik, erős fény és a megfelelő szögbe fordítva, de akkor is ott van és tudok róla.
Nekem már sok telefonom volt, de ilyen még soha nem fordult elő, szóval vigyázzatok rá, mert elég gagyi a hátlap, ha ilyen könnyen sérül. :/[ Szerkesztve ]
-
Szia,
Egy részére már kaptál választ, valamint ha elolvasod a topik összefoglalóját, birtokába jutsz még némi hasznos infónak.
A mérvadó rossz tulajdonság is szerepel ott - javítva lett, nem is feltétlenül a készülék hiába volt -, a Szuper töltési mód bő egy óra alatt feltölti az akkumulátort, az akkumulátoros üzemidő használati szokások, környezeti tényezők és beállítások függvénye, így mindenkinél más, de az egyik legjobb ebben jelenleg a csúcskategóriában, a gyári fülhallgató elég alap - én legalábbis nem szeretem, főként a kialakítása miatt -, a gyári fólia elég jó, a gyári tok sem rossz, az infra is rendben van - már az is nagy szó, hogy van egy telefonban, mivel sok gyártó régóta ignorálja -, a kamera sokat javult a megjelenés óta, végül a készüléken Android és EMUI is 8.0 van.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Van s9 plus készülékem is, de ez egyszerűen jobb, szebb, napi használatban a rendszere gyorsabb.
Játék betöltésnél az s9 előbb megvan (de csak itt, ráadásul én nem játszom), a képei szerintem 10-ből többet csinál jót, mint a mate (zsebből előrántva), víz alatt az S9-nek meg sem kottyan, a mate megtud hülyülni viszont.. Hirtelen ennyit tudok írni a két készülékről. -
Dimaj
aktív tag
Várnák több véleményt is a feltett kérdéseimre , köszi .
Sziasztok, az utóbbi napokban híre ment ,hogy milyen jó áron van a Huawei mate 10 pro a Telekom szolgáltatónál ,megnéztem és a többi csúcs modellhez képest Samsung Galaxy S9+, P20 pro ,majdnem a duplájába kerül havi szinten . ezért mivel nem ér szerintem annyit hogy dupla pénzt fizesse ki Értük ,ezért rendeltem egy Huawei mate 10 prot .lenne egy pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban :elsősorban az is érdekel hogy milyen rossz tulajdonságai vannak esetleg ,milyen gyors az akumlátor töltés ,kinek mennyi ideig bírja , milyen minőségű a gyári fulhallgatoja , gyárilag az a kijelző védő fólia ami rajta van használható -e, milyen a gyári tok, az infra mennyire hatékony , tanulékony ,illetve néztem pár videót a még akkor készültek mikor a telefon Megjelent a piacon ,akkor a kamerájával nem voltak elégedettek ,mára már jobb képeket készít esetleg ,mint megjelenéskor? mert akkor az volt a probléma hogy a fehéregyensúlyt nagyon optimális értékre állította automata üzemmódban és a képek nagyon fehérek ,fényesek, árnyéktalanok lettek. Illetve utolsó kérdés , melyik a legfrissebb rendszer ami fut ma a készüléken ?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Elképzelhető szerintetek, hogy a gyárilag hozzáadott tokban van a telónak egy, akár egy kis mikronnyi mozgástere, vagy nem is tudom, hogy írjam?
A lényeg, hogy erős, tehát valóban erős fény alá tartva legalább 6-8 helyen van rajta mikrokarc a hátulján.
És ez csak így fordulhat elő, meg persze ha olyan por is kerül(t) bele. Furcsa és egyben idegesítő is. Szerintem tok nélkül nem is keletkeztek volna rajta.
Szóval nagyon picik és erős fény, megfelelő szögben fordítgatva a telefont, csak így látható.
A TG-t is leszedtem róla, elképesztő mennyiségű por volt a szélein. Csoda, hogy ott nem karcolta szanaszét.
Innentől a telefon szűzien lesz használva... -
válasz
jézusom #18065 üzenetére
Számomra inkább hátránya van az AMOLED ellenében.
Sterilzona: Szia, Ha rosszul van kivágva a főkapcsoló helye és nyomja a tok a gombot, akkor újraindulgat, többen is írták, hogy javítani kellett ilyen tekintetben a tokon adott helyen.
-
-
golyós
addikt
válasz
Sterilzona #18068 üzenetére
Nekem kettő is van de még nem fordult elő.
Volt rá példa, hogy újraindult zsebben de ez nem a tok hanem a gomb elhelyezése illetve érzékenysége miatt van.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tévénél és hasonló egyébként helyzet. Van Qled és Oled-em is, de a Q fényerőben körberöhögi az oled-et, emiatt a fényerő miatt nappal állejtős képet produkál egy 4K HDR tartalomnál, viszont este az oled a tökéletes feketéjével előnybe kerül., de nem annyira, hogy azt mondja, húha!
-------------
Mod:
Az előbb elírtam 4K helyett,4 Megapixel-t akartam írni, vagyis 2560×1440, ami "csak" 2K. foscam kamera.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ClioRS #18043 üzenetére
Főleg nappal látható, hogy elcseszi a képet, este nem, vagy alig.
Én kipróbáltam úgy, hogy leszedtem és a képernyő közepére ragasztottam vissza. Tehát félig üveg, félig a szűz képernyő, na ott rögtön látszott, hogy a nillkin-hez képest, ami egyáltalán nem ront a minőségen, sajnos elég gagyi. Viszont a nillkin meg nem gyárt ilyet, ami teljesen kiér a széléig. Próba után raktam rá egy másik ilyet, mert több darabot rendeltem. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
7Heads Drago #18057 üzenetére
A hdmi használata meg nem hiszem hogy jobban melegítené a játéknál.
Pontosan a HDMI kapcsolat miatt fog a telefon jobban dolgozni! Mint írtam, én sem használtam még így a telefont, de a módszer ugyanaz, mint az MS continuum, illetve az általa a samsung számára ki és tovább fejlesztett DEX monitorként való felhasználása.
És játék közben se hűtjük.
Elég hülyén nézne ki, ha játék közben kellene a készüléket hűteni, mármint saját kijelző használatnál. De itt a HDMI kapcsolat és monitorként való használtról van szó, ami teljesen más téma... a 970 rendesen meglesz dolgoztatva a Mali-val együtt, még akkor is, hacsak maga a desktop képet bámulod...Emiatt ajánlatos hűteni, mert bizony ez a telefon, ha úgy alakul, akkor rendesen tud melegedni. Nálam több online kamera szoftver és fut a háttérben, hacsak az egyiknek a képét folyamatosan kint hagyom, a telefon lemerül pár órán belül, miközben már-már forró az egész.
PL a yi home (beltéri 1080p kamera) és a foscam (kültéri 4K kamera) szoftverek nagyon dolgoztatják. 60% feletti használatot ír ilyenkor a telefon és merül is, mint balta a vízben.
Mindegy, eltértem az eredetitől, szóval, amire válaszoltál, annak semmi köze, ha monitorként üzemel a telefon, hiába nem hiszed, ahogy írtad..
Amit egyébként még most is egy baromságnak tartok. Egy 10 éves filléres lapos megeszi ezeket a próbálkozásokat reggelire...Az áttörés ezen a szinten még nem jött el, de hirtelen megoldásnak, alapvető hülyeségekre jó, vagy alakul...[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
-
D4ni
őstag
válasz
jézusom #18065 üzenetére
Az ips paneltől nem fájdul meg a szemem 10 perc olvasás után, gyakran az ips jobban látható napfényben, de nyilván ez minőség függő. Például a redmi note 4-em kijelzőjét jobban látom napfényben, mint a mate-ét, pedig mind a kettőn maxon van a fényerő, plusz ugyebár az automatikus szabályozás is be van kapcsolva, mert azzal éri el a legnagyobb értéket. Amolednél látható ahogy a pixelek "aktiválódnak" és fekete háttérnél való görgetésnél amolyan lila/szürke csíkot húz a kijelző egy vonalban. Cserébe kevesebbet fogyaszt, van always on és maga a panel része közelebb van az ujjhoz ezért jobbnak érzem a "tapiélményt".
Sterilzona: nekem nincs gondom vele, csak textillel higénia szempontból. Gondoltam kimosom, de még nem vetemedtem rá
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Megjott a mofi tokom.
Klasz.
Csak folyamatosan ujraindul a telo. Bekapcs gombnal valami zur van.
Nalatok is volt ilyen ? -
jézusom
addikt
Ilyen töltőt vettem, remélem beválik, tudja amit írnak
Csak 3,6A/5V de remélem elég
[ Szerkesztve ]
-
bodeesz
tag
válasz
mirci18 #17998 üzenetére
Nem merném rátenni az életem, de emlékeim szerint marketingelve is úgy volt a desktop mód, és mintha teszt videókban is láttam volna [link] hogy működik type-c hdmi kábellel, nem feltétel a dokkoló.
Én speciel 2 hónapja használom a hivatalos AD11-es "dokkolót". Én nem vagyok elájulva tőle, alkalmasint igen praktikus tud lenni, de nagy csodát nem kell várni. Ha csak film és képnézés lenne a cél, ahoz biztos hogy túl drága. -
Bubaaa
aktív tag
Ahogy olvasgatom a topikot,sokszor előjön a kérdés,milyen régiós a telefon,illetve a gyári garancia.. Mivel én ráfutottam már erre régebben,találtam egy oldalt ahol le lehet csekkolni imei szám alapján. Még a garancia időt is írja. Gondoltam megosztom,hátha jól jön valakinek. [link]
-
válasz
Motion_Blur #18058 üzenetére
Szólnak még más előnyök is a Mate 10 Pro mellett, a P20-nál nincs IP67, sem infra, gyengébb a 4G+ modulja, nincs sztereó előlapi hang, HDR10 sincs, de valóban fontos szempont lehet a -2 GB RAM is (szerintem nagyon is az).
Bár hozzám is közelebb áll kicsivel az AMOLED, azt nem szoktam külön szempontnak tekinteni, döntse el mindenki, hogy melyik technológia jön be neki jobban.tamasas0913: Szia, Nekem volt mokka barna is, most titánszürke van, bár szubjektív, de számomra tetszetősebb volt a barna abban az árnyalatban.
[ Szerkesztve ]
-
-
7Heads Drago
veterán
Viszont a telefon merülni fog, méghozzá hamar és ha az MS és Samsung-nál is így van, akkor a huawei sem jár náluk előrébb. Tehát a dokk muszáj és ha nincs hűtés, ajánlatos ilyenkor a telefont egy laptop hűtőre tenni.
Ezt nem írom alá. Az akkumulátora a matenak jóval nagyobb, mint a Samsung oknak. A hdmi használata meg nem hiszem hogy jobban melegítené a játéknál. És játék közben se hűtjük.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
válasz
Motion_Blur #18055 üzenetére
Hardveresen ugyan az csak van benne +2 giga ram.Az erősséget a processzor határozza meg az pedig ugyan úgy kirin 970 a mate 10 proban is és a p20-ban is.A +2 giga ram a multitasking eseteben számít sokat.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
tamasas0913 #18048 üzenetére
M10 PRO erősebb mint a P20, és még mindig nagyon ütős telefon.
Mokka barna nagyon b*szó. 2 napja én is tulaj lettem
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
tamasas0913
tag
Köszönöm a válaszokat.
A mokka is jobban tettszik nekem. Meg már kezdem unni a fekete meg szürke telefonokat.
Üdv.Mate 10 Pro
-
punky10
addikt
válasz
Szerintem...
A szürke szebb,a mokka extravagánsabb.
Erősebb ,mint a P20.Mondom ezt,P20 tulajként...
Bár az is nagyon jó telefon,olyannyira,hogy szinte halott a topicja...Ezért olvasgatok itt...haxonló HW...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
oggy71
tag
válasz
Sima P20 tól jobb a Mate 10 Pro, noccs sincs rajta, bár ez megosztja a felhasználókat. A szín meg sztem barna, ha ilyet veszek akkor barna lesz.
-
törölt tag
válasz
Inkább ez.. szerintem a mokka elegánsabb/szebb
(#18049) oggy71 ha a P20 Pro -t kitudod fizetni, akkor azt is
[ Szerkesztve ]
-
tamasas0913
tag
Üdv skacok.
Mennyire aktuális még ez a telefon?
Illetve még a kérdésem, hogy mokka barna vagy szürke a szebb? Tudom szubjektív, meg izlések és ficamok, de mégis.Mate 10 Lite-ot váltana.
Illetve ez vagy a P20? Nem a pro hanem a sima.
Válaszokat köszi.Mate 10 Pro
-
oggy71
tag
Mate 10 Pron gondolkodom, vagy P20 Pron. A Mate-nek most jó az ára, 106 k, előfizura. A P20 Pro 200 e, de ott viszont a kamera jobb. Nade 4 ezerrel havonta nem ér többet. Szóval nemtudom mi tévő legyek..
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok! Nemsokára csatlakozom én is a táborba. Végig olvasom a hozzászólásokat,még van hátra vagy 6000
Jelenleg egy honor7 et nyüstölök,de eljött az idő a váltásra. Honor 10 lett volna a befutó,de a gyenge akksi miatt döntöttem úgy,hogy ez a készülék lesz a befutó.. Kezdeném is egy bugyuta kérdéssel. Ha beüzemelem a telót,a frissítés egybe fog lejönni,vagy minden csomag külön külön jön? Nem emlékszem már hogy a honor7 nél hogy volt..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Denonavr #18037 üzenetére
Igen, nekem is ez van fent, sajnos ront a képminőségen és napfényben bizony nem is keveset. Cserébe kiér az oldaláig. Néha olyan érzésem van, mintha az OLED, IPS lenne az üveg miatt. De inkább nappal, mint írtam.
Egyébként meg így könnyebb [link] bárkinek, mint azzal a bemásolt és kimásolni való hosszú linkkel.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
xKRIPAPAx #18032 üzenetére
Ha nem értetted, akkor lehet felesleges írnom róla. A rablánc az rablánc, 2 évig muszáj ott lenned és fizetni a havidíjat, még akkor is, ha nem tudod, mert ugye bármikor beüthet valami olyasmi, hogy nem vagy keresőképes. vagy kötbérrel lelépsz. Ez a része a Telekomot, meg a többit már nem érdekli, éppen ezért, ha magához láncol, akkor még így is drágán adják a telefonokat.
Az összes többi szarrágó és szabad rablást nekik hivatalosan engedélyezett szolgáltatóval együtt.
Elég csak, ha Bolgár telenor oldalára ellépsz. Hűségért cserébe szinte már ingyen hozzád vágják a legdurvább flagship telefonokat és mellé olyan szolgáltatásokat, amit nem is tudsz kihasználni. Az egészért fizetsz havi 7000 körül. (korlátlan net, sms, hívás meg a tkm tudja mik, jah valamikor még hbo go is járt hozzá)És most nem haldokló nyugatról beszélünk, hanem Bulgáriáról csesszék meg, akik...de az már egy másik téma, ebben az országban már szinte minden szar...csak ennyi lett volna a lényege. Szolgáltatós téma, részemről close...
A telefon viszont frankó továbbra is! De az S9+-t biztos, hogy rögtön lecserélem egy mate 20 pro-ra. De sajnos a képek alapján ez külalakra már nem lesz szebb, mint a 10 pro, de ki tudja talán változik a véleményem. Így majd lesz összehasonlítási alap 10 és 20 között.
[ Szerkesztve ]
-
Denonavr
csendes tag
válasz
troland26 #18036 üzenetére
Én ilyet raktam rá: https://www.ebay.com/itm/5D-Curved-Full-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-Huawei-Mate-10-P10-Lite/202218334266?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=502184164734&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC
-
MrBrown26
csendes tag
Én úgy voltam vele, amikor odaadták a telefont 106ezerért, hogy minnél gyorsabvan kimenjek a boltból, nehogy visszaszóljanak, hogy jaj, elnéztük az árat mégse ennyi
amúgy a tok ami benne van az teljesen használható, a fóliát észre se lehet venni, de amìg nem rakok rá üveget, addig szerintem tökéletes. A telefon hangja video alatt nagyon jól szólt,a kép gyönyörű, a töltés villámgyors volt kb 20-30perc alatt felment 50%ra 18ról, de ment közbe videó. A kamera volt egy kicsit csalódás elsőre, de miután beállìtod az optimális értékeket javulnak a fotók szépen. Uh szerintem ennyi pénzért tényleg jogosan érezheti az ember, hogy lopott, mert ez a telefon nem 106ezer ft-ot ér
-
xKRIPAPAx
csendes tag
válasz
troland26 #18031 üzenetére
+1
Sosem értettem meg ezt a rablánc dumát, hiszen mindenképp függök a szolgáltatóktól, hogy elérhető legyek és így én is jobban járok, mintha pl. : mediamarktban vásárolgatnék
[ Szerkesztve ]
" Leadership is something you earn, something you're chosen for. You can't come in yelling, 'I'm your leader!' If it happens, it's because the other guys respect you. " - Ben Roethlisberger -
-
troland26
őstag
Kb azért , mert a hasonló képességű telefonok 2x ennyibe kerűlnek . PL az én előfizetésemmel a készülék 106k ra jön ki . Előfizetésem amúgy is lenne szóval ergó vehetném függetlenűl is 175k ért ( normális garanciával) aztán belepattinthatnám a T-s kártyát . Ja és az sem elhanyagolható , hogy havi szinten az a négyezer párszz forint nem érint meg annyira mintha egybe kéne kifizetnek egy ilyen készüléket .
-
Dimaj
aktív tag
Sziasztok, az utóbbi napokban híre ment ,hogy milyen jó áron van a Huawei mate 10 pro a Telekom szolgáltatónál ,megnéztem és a többi csúcs modellhez képest Samsung Galaxy S9+, P20 pro ,majdnem a duplájába kerül havi szinten . ezért mivel nem ér szerintem annyit hogy dupla pénzt fizesse ki Értük ,ezért rendeltem egy Huawei mate 10 prot .lenne egy pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban :elsősorban az is érdekel hogy milyen rossz tulajdonságai vannak esetleg ,milyen gyors az akumlátor töltés ,kinek mennyi ideig bírja , milyen minőségű a gyári fulhallgatoja , gyárilag az a kijelző védő fólia ami rajta van használható -e, milyen a gyári tok, az infra mennyire hatékony , tanulékony ,illetve néztem pár videót a még akkor készültek mikor a telefon Megjelent a piacon ,akkor a kamerájával nem voltak elégedettek ,mára már jobb képeket készít esetleg ,mint megjelenéskor? mert akkor az volt a probléma hogy a fehéregyensúlyt nagyon optimális értékre állította automata üzemmódban és a képek nagyon fehérek ,fényesek, árnyéktalanok lettek.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezen a linken semmi nem jön be.
A tapipad nehogy beégjen, mert pont az a lényege, hogy nincs semmi sem ábrázolva.
Ezt honnan veszed, a tapipad csak bekapcsolva működik, egyébként semmit nem csinál. [kép]
Egyébként meg igen, mivel a HDMI kapcsolat miatt a cpu, vga mind jobban fog dolgozni, még rosszabb felbontásnál is, mint maga a kijelző, mivel monitornak van használva, emiatt aztán rendesen fog merülni. De ez egy mate 10 pro, a beépített távirányítójával wifin, nem csak képeket, de 4K hdr filmet is átküldök a tv-re.Bár ide azért már kell kapcsolati sebesség, de csak képekre, videókra mutogatni emiatt ez már túl is teljesít...Jah és ehhez nem kell bekapcsolva lenni a kijelzőnek...(samsung q8f és q6f tévéken próbálva)
Viszont a telefon merülni fog, méghozzá hamar és ha az MS és Samsung-nál is így van, akkor a huawei sem jár náluk előrébb. Tehát a dokk muszáj és ha nincs hűtés, ajánlatos ilyenkor a telefont egy laptop hűtőre tenni...
[ Szerkesztve ]
-
chapo
tag
válasz
bkiky01 #18019 üzenetére
Csak egy gondolat ehhez: nincs amoled a P20on valóban, de pont múlt héten nyomkodtam meg mindkettőt, és a P20nál, ha bekapcsoltam a(z)
okádéknoccs - elrejtést, "el is tűnt" ahogy kell, szóval elég jók a feketék azon az ips kijelzőn is. (néztem több noccsos huawei-n is, az olcsóbbaknál azért látszott a dolog rendesen, de P20/P20pro-nál jó volt) -
PQ
csendes újonc
Csak hirtelenjében találtam egy videót a kábelről:
[link]
Igaz P20, de biztos ugyanúgy működik.
A tapipad nehogy beégjen, mert pont az a lényege, hogy nincs semmi sem ábrázolva. A kijelző használata meg nem fog nagyon melegíteni, mert akkor folyamatosan meleg lenne, ha használja az ember. Mondjuk a HDMI meghajtásáról már elhiszem, hogy melegít, de igazából a futtatott alkazásokról tudom elképzelni...
Mondjuk ezt az eszközt azért nem nevezném dokkolónak, mert nem kell belehelyezni a telefont, nem tartja meg azt. Ez igazából csak egy hub, ahova be lehet dugni az egyes eszközöket, így a telefont és a megjelenítőt is. Ezért nyilván nem is tud hűteni sem. Elvileg ezzel reklámozzák is. Mármint azzal, hogy a Dexhez képest kis méretű, egyszerű egység. Főleg az átalakító kábel.
De szerintem az dönti el, hogy mire akarja az ember használni. Ha élmények a nagymamához, és még akarom mutatni az unoka legújabb képeit, videóit, és nem okos TV-jé van, akkor egy nagyon egyszerű és jó megoldás lehet a sima kábel is. Biztos jobban merül, de egy feltöltött telefonnak akkor is bírnia kell legalább 1-2 órát. Ha viszont munkaállomásként akarom használni a telefont, akkor egyértelműen a dokk a jó megoldás.
Azt meg mindenkinek magának kell tudnia, hogy mik az igényei, mire van szüksége... -
válasz
bkiky01 #18019 üzenetére
Simán megéri cserélni, sorolni is hosszas lenne, mennyi mindenben jobb a Mate 10 Pro.
Az arcfelismeréses feloldás már régen adott itt is.
A P20 annyiban újabb fejlesztés, hogy 8.1 van rajta, de hardveresen több tekintetben is gyengébb, mint a Mate 10 Pro.Synaptic: Azokon a felbontásokon lehet, amiknek a képaránya azonos a telefon kijelzőjének a képarányával, ellenkező esetben nem valós képet mutatna.
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Hogyan lehet fényképezés közben teljes képernyőre rakni a kijekzőt ? Csak ha 8 MP ben fényképezek ? Siralmas lenne.
Nálam most is működik az arc alapú feloldás.
[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
kp78
addikt
válasz
bkiky01 #18019 üzenetére
Mate 10 Pro-ra a 142-es szoft hozta meg az arcalapú feloldást (6. hó vége felé), nem a 8.1 fogja
Hogy a 8.1 mit fog hozni, ha jön, nem tudom, de a telefon jelenlegi állapotában szerintem nagyon is jó.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bkiky01
senior tag
Honor 9-nél megjött a face unlock már több mint 2 hónapja.. Itt meg ahogy olvasom a nagy várakozás van a 8.1-re, aminek az előzetes hírek szerint már rég meg kellett volna jönnie..
Most még nagyobb dilemmában vagyok, hogy cseréljem-e a H9-et Mate 10pro-ra..
Van aki H9-ről tért át?
Még talán sima P20 lehetne, amire jó árat kaptam, de ott nincs amoled, viszont újabb fejlesztés, újabb rendszerrel, ja meg lilás, vagy milyen színű van csak.. -
Denonavr
csendes tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
golyós #18009 üzenetére
Nálam egész jól bírta a víz alatti felvétel, igaz ez összesen 1p22másodperc volt, csak utána a hangszóró recsegett, persze kiszáradás után már oké volt újra. Mondjuk ebben a víz alatti dologban, az S9+ körberöhögi mate-t. Ott nincs olyan, hogy leáll, meg ilyen lesz a hangszóró etc.... De engem ez a része egyáltalán nem érdekel..
-
kp78
addikt
Én az LG G2-m, G4-em is egy ilyennel töltöttem (5V; 0,7A éjszakára rádugva), és most egy usb-c adapterrel a Mate-t is szoktam vele tölteni, bár ehhez az akksihoz már lehet, hogy nagyon gyenge ez a töltő.
G4-nél úgy éreztem, hogy később kezd el 100%-ról visszaesni, ha ezzel töltöttem fel, mint a gyári töltőjével napközben, amit feltöltés után egyszerre kihúz az ember. Ez a töltő/töltés nem igazán termel hőt, ami az akksinak káros lehet, csiga tempójú a folyamat (kb 3,5-5 óra, ha alacsony töltési szintről indul)
A SuperCharge lehetőséget megtartom azon ritka esetekre, amikor sietve kell feltölteni a telefont.
Vagy ajánlatosabb inkább mindig a gyári töltőfejet használni, mert az egyszer így, másszor úgy töltés sem szerencsés az akksinak?@ Olivér Queen
Sógorom talált vmi nyomtatót.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
golyós
addikt
válasz
mirci18 #17988 üzenetére
Víz alatt csalódni fogsz.
Konkrétan videózásnál megáll a felvétel ahogy vizet kap a kijelző.
Próbáltam medencében mert a lányom kérte, hogy videózzam víz alatt ahogy merűl, felvétel elindít, beleengedem a vízbe és kész megáll a felvétel. Minden 5. próbálkozás sikerűl kb.
Fényképezésre oké ha beállítod, hogy a hangerő gombra exponáljon, különben nyomkodhatod hiába.
Le volt tiltva az érintés tíltás de mégis megbolondul víz alatt.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
jézusom
addikt
Milyen autós töltőt használtok? Van ami olcsóbb, mint a huawei gyári, de megfelelő?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én még nem próbáltam ezt a részét, mert van dex-em az s9-hez, De elvileg elég...
Gyakorlatilag meg nem tudod/tudjuk, de tegyük fel működik dokk nélkül is sima C>>-hdmi kábellel. Ebben az esetben a telefon rekord gyorsasággal fog merülni, hiszen nincs tápellátás. Mivel a képernyő lesz használva egérnek és billentyűzetnek, emiatt forró is lesz és az tapipadot hamarosan akkor is látni lehet, amikor nem lesz szükség rá. (beégés)
Az a dokk nem hiába lett "kitalálva", 950 XL-nél és DEX-nél is így tud jól működni (ráadásul a dex közben hűti is a készüléket), egyszerűen muszáj a folyamatos tápellátás ebben az esetben.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz
#33762560 #18002 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, már kaptam
@ KZP szintén
Én az enyémet a bestbuy topicban ajánlottam fel (mint utólag kiderült elhamarkodottan
) és adtam oda egy kollégának.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Path of Exile 2
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest