Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz P1eTr0 #21822 üzenetére
Szia.
Alkalmazások és értesítések, Értesítések kezelése, megkeresed az alkalmazást és azon belül a zárképernyő értesíténél ezt választod ki.
Elvileg így a szalagcímen megjelenik az értesítés, de elrejti a tartalmat és az is, hogy ki küldte.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
jézusom
addikt
válasz P1eTr0 #22169 üzenetére
Én inkább a beszéd felismeréses diktálást használom, nagyon jól működik. Vezetés közben simán el tudok küldeni hangoutson üzeneteket. Most beizzítottam a google assistantot, azzal végképp hozzá se kell érni a telefonhoz.
Apropó, ha angolra is van állítva a telefon, jön a pite?
-
Klaya1986
aktív tag
válasz P1eTr0 #23191 üzenetére
Szia. A 4 óra kijelző idő nagyon karcsú. 6-7 minimum kellene. Én megnézném, hogy az akku statisztikában milyen programok futnak. Nekem pl minden kézi kezelésre van állítva. Maguktól nem indulnak el a profik és a háttérben futást is letiltottam. Így legkevesebb 1 napos, de inkább másfél napos üzemidő van nálam, kB 7 óra sot átlagosan.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz P1eTr0 #23892 üzenetére
Igen a tárcsázás közben eddig megjelent hogy melyik simről inditottam a hívást,miközben "szaladgáltak" a pöttyök. Ez nekem is hiányzik,remélem javítják. Viszont arra még mindig nem jöttem rá,hogy ha csörög a teló és nem veszem fel /magyarul nem fogadott hívás/,a csörgés befejeztével azonnal jön egy hang ami a rendszerüzenet hangja. Feloldva a képernyőt az értesítési sávon rendesen megjelenik a nem fogadott hívás jele,de erről a rendszerüzenetről semmi szöveg nem jelenik meg,ahol ki tudnám kapcsolni..
-
ystuc
tag
válasz P1eTr0 #23892 üzenetére
Ezen kívül még egy dolog a Pitével kapcsolatban... Legalábbis eddig én még nem olvastam róla.
Használom a hotspot funkciót viszonylag sűrűn. Na itt is van egy változás. Korábban volt engedélyezett kapcsolódó eszközök funkció, amelyeknek nevet is tudtam adni, így mindig láttam, hogy az engedélyezett készülékek közül mi csatlakozik. Na most se engedélyezés, se átnevezési lehetőség nincs, viszont megjelent egy fekete lista, amire tehetek eszközöket. Hát, ennek így sok értelme nincs, szerintem ez korábban jobban működött és szerettem is.[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
7Heads Drago
veterán
válasz P1eTr0 #25714 üzenetére
Én ezt a mofi tokot használom és ajánlom.
[link]
Az érdekes hogy az eddigi telo tokjaimban a por idővel felkarcolta a telot. Itt ilyenről szó sincs. 9 hónapja használom és szinte semmi se látszik rajta.Az emui 9.1 -ben állítólag már van gyári browser. Vagy nálunk is lehet már?
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Buckey
őstag
válasz P1eTr0 #28101 üzenetére
Én nem kövezlek meg érte. Kinek a Pap, kinek a Papné. Nekem speciel a lányuk tetszik.
Amúgy a telefonnal nem is lenne gond, csak amit a Huawei, a politika művel vele, az nem tetszik, de nagyon nem.
Egy jó készüléket kiadnak jó(nak nevezhető) rendszerrel, ami egy kicsit el van maradva a konkurenciától (pl. AOD, vezetéknélküli töltés stb.), majd frissítés címszó alatt lefokozzák majdnem alsókategóriába, hogy vegyél újat, majd mikor rájönnek, hogy a vásárló nem (annyira) birka, kiadnak az előzőhöz képest egy kicsit jobbat.
Nem hiszem el, hogy nem látták a friss, 9-es szoftverben a fényképeket rosszabb fényviszonyoknál, a 12 órás AOD-t, egyeseknél meg fantomrezgések léptek fel. És még a 9.1-es frissítéssel sem küszöbölték ki teljesen ezeket a hibákat.
Úgyhogy, vagy nagyon sz@rnak a vásárlóikra, vagy ennyire bénák a szoftverrészlegen, vagy szándékos az egész, hogy vegyen a birka még egy Huawei-t.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Exelsior24
aktív tag
válasz P1eTr0 #31808 üzenetére
Szia!
Nekem írja, vagyis jelzi, hogy melyik SIM-ről volt a legutóbbi hívás az adott szám felé. Az adott szám vagy elmentett név alatt ott egy kis SIM kártya jel, 1-es, vagy 2-es számmal, mögötte pedig hogy Magyarország, tehát hogy hazai telefonszám.
Vagy nem erre a jelzésre gondolsz?Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
ystuc
tag
válasz P1eTr0 #31897 üzenetére
Szia!
A Hegedűs Gyula utcában nem cserélik, nincs nekik aksi hozzá és nem is nagyon akarnak foglalkozni vele, azt tapasztaltam. Viszont a Jókai tér 2. szám alatti bolttal telefonon beszéltem, ők pár óra alatt megoldják, én oda tervezek menni. Csak még nem tudom mikor.
Korábban volt egy funkció, karbantartási mód a neve, mikor anno egyszer gariban cserélték a töltőcsatlakozót, akkor ezt kapcsoltam be, de a frissítésekkel ez a lehetőség eltűnt, legalábbis én nem találom. Ez a funkció megvédett minden adatot.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
wrrs
tag
válasz P1eTr0 #32032 üzenetére
4 és fél után a gyári fóliát egy uncsi értekezleten lepiszkáltam.
Azóta nincs rajta semmi. Hibátlan. Nillkin és Mofi tokot váltogatok, mikor milyen kedvem van. Van szuperfóliám, 2-3 féle, semmi kedvem felrakni és aztán erőlködni, megszokni, stb. Tokból kivéve piszokjól néz ki. Jól "átvertek" ezzel a kütyüvel. Visítva adtam érte a pénzt, ma meg oda nem adnám annyiért sem amennyiért vettem. -
Bazsi84
aktív tag
válasz P1eTr0 #32193 üzenetére
Nekem azóta már a második telefonom,először egy Pixel 6 volt(most az már csak fotózásra van) most pedig egy Poco,ugyh Xiaomi 🙂 ne aggódj a töltés miatt,egy fogmosás gyors zuhany kombó alatt is belemegy 50% egy középkategóriás Xiaomi-ba is.De 40 perc alatt bármelyik 100%-on lesz.
-
Decske
senior tag
válasz P1eTr0 #32193 üzenetére
Asszonynál ki tudja mióta fel volt púposodva az akksija, csak véletlenül vettem észre egy másfél hete, mert valami miatt a kezembe nyomta. (Neki nem tűnt fel, hogy lenyomja a tokot magáról a telefon.) Fél Budapestet bejárta, mire valahol cseréltek akksit neki. Szvsz előbb nem lesznek használhatók az appok, minthogy meghaljon a Mate 10 Pro.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5 Pro teszt
- SONY LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.