Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Blero2 #13548 üzenetére
Fizikai képtelenség, hogy zsebben feloldja magát a telefon (pláne hogy az érzékelő ha takarva van, még meg is gátolja ezt), és belemásszon a beállításokba, és még azon belül vagy 3 kattintásnyi lépést megcsináljon. Ott valami történhetett, de így utólag már mindegy is, az adataidnak annyi, kivéve ha esetleg a google fotók nem mentette fel a képeidet és más egyebet.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
válasz Blero2 #13545 üzenetére
Szia,
Érdemes lehet megpróbálni a GetDataBack alkalmazással (van FAT és NTFS is), a telefont mint külső rátolót csatlakoztatni egy munkaállomáshoz és úgy futtatni azon az alkalmazást, a telefont tárát kijelölve.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz Blero2 #13545 üzenetére
Szélsőséges eset, de megtörtént, ezért felvetem: Távolról is kivitelezhető az Android Eszközkezelő által, ha valakinek van hozzáférése.
Itt a fórumon is írta valaki régebben az egyik telefon topikjában, hogy a drága jó testvére többször is eljátszotta vele, illetve a telefonjával, mire rájött a turpisságra.EstherD: Szia, Nem lehet, hogy rossz verziót választottál ki?
A telefonodnak megfelelő (BLA-L09 vagy BLA-L29) FULL-OTA kell, rányomsz és ellenőrizteted IMEI által, ha jó, akkor kiírja, hogy rendelkezésre áll a BLA-L09 vagy BLA-L29 típusra és az a lényeg, hogy ott a te telefonod típusa szerepeljen, ne a másik, mert eltérő FULL-OTA van az egyikre és a másikra.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Blero2 #13562 üzenetére
Kellene, hogy lássa, ha az USB illesztés rendben van és a jogot megadod a telefonon - gyári visszaállítással az is törlődik -, amikor rákérdez, de megpróbálhatod a HiSuite kapcsolódást, HDB mód engedélyezése...stb., akkor is felcsatolásra kerül külön tárhely gyanánt is.
-
legenda
válasz Blero2 #13571 üzenetére
A fiókból történő kijelentkezés nélküli, recovery módos kijelentkezés után a védelem aktív, más fiókkal nem lehet bejelentkezni, csak amivel a gyári visszaállítás előtt aktív volt a rendszer.
A fájl-széf...stb. védelmekre gondoltam, hátha bekapcsoltál valamit és azért nem enged hozzáférni.
Nem tudom, hogy mi lehet a gond, én tok nélkül - csak egy puha és vékony mobilos zokniban - teszem a farmernadrág viszonylag szűk zsebébe is, de sosem kapcsolt még ki, vagy indult újra, annyira nem érzékeny a gomb rajta.
Olyat már olvastam, hogy valakinek egyik vagy másik tok volt olyan, hogy nyomta néha a főkapcsolót és azt hosszan nyomva kikapcsolta/újraindította a telefont.
Szoftveresen is csak akkor történhet ilyen, ha valami külsős alkalmazás alávág a rendszernek, normális esetben viszont nem, ha alapban ilyen gond lenne, akkor nem csak egy vagy két embernél jelentkezne, hanem tömegesen.
A helyedben nyomnék egy gyári visszaállítást, majd mentés visszahúzása nélkül, újnak állítanám be a telefont és alaposan átnézném, hogy milyen alkalmazásokat használok, nem engednék minden automatikusan visszatelepülni az áruházból, hanem egyesével tenném vissza, mindegyik után használva kicsit a telefont, hátha kiderül, hogy melyik okoz problémát, már ha amiatt van.
Esetleg SIM kártyát is cseréltetnék, mert ha az hibás, meghibásodott, zárlatos...stb., az is okozhat újraindulást és egyéb problémákat.
Ha semmi sem jelentene megoldást és később is jelentkezne a probléma, akkor szerviz.[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz Blero2 #14651 üzenetére
"Hogy ne kelljen állandóan még a pinkóddal is sz@rakodni, gondoltam kilövöm.
Választani kell helyette mást, a buta módban nincs "none" opció.
Legyen a jelszó gondoltam, aztán majd talán onnan valahogy el tudom intézni ezt a hosszadalmas beléptetést.
Na ekkor feldobott egy filmeztetést, hogy biztos váltok a pin-ről, mert akkor az törlődni fog, meg kiléptet ebből az account-ból.
Gondoltam, le van sz@rva, ennél rosszabb már úgysem lehet.
Kiléptetett, és beengedett a sajátomba.
Először a pinkódommal, a teljessel, ami 8 karakter, viszont a buta phone-ba az első 4 karakter után beléptetett." -
andreas49
senior tag
válasz Blero2 #15903 üzenetére
Köszi a választ.
A 'Főképernyő stílusa' kétféle lehet:
normál-> ez vízszintesen lehet 5 icon, ezzel meg az a bajom, hogy nem tudom ABC sorrendbe tenni az ikonokat.
alkalmazáslista-> itt nem lehet beállítani, hogy 5 icon legyen vízszintesen (csak a főképernyőre vonatkozik az elrendezés), de automatikusan ABC sorrendbe teszi.
Elég fura ez az EMUI.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Aryon87
félisten
válasz Blero2 #16431 üzenetére
Nalam 3 napig vacakolt a 4g szolgaltatas gorogben a helyi torony miatt. Mostanra megjavult, ismet full tererom van. Mas problemat nem erzekeltem.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gyurman75
csendes tag
válasz Blero2 #19531 üzenetére
szia,
valóban félreérthetően fogalmaztam, bocsi. A telefonon működik-e a hdr (pl.Netflixen)? Lehet, hogy valahol állítani kell a menüben, vagy hdr-es tartalom esetén automatán vált a telefon? Van erre vonatkozóan valakinek tapasztalata? TV-n valóban kiírja, ha olyan a tartalom, de ezt a telefonon még nem láttam....előre is köszönet a válaszokért -
andreas49
senior tag
válasz Blero2 #21649 üzenetére
Hali,
Az autós tartó mi módon rögzíthető a műszerfalhoz (esetleg ablaküveghez), vagy a képen is látható asztalhoz?
A telefonhoz való mágneses rögzítés nem árt a telefonnak?[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
mirci18
addikt
válasz Blero2 #24634 üzenetére
Ma le teszteltem élesben az appot tökéletesen működik. Érdekes módon ugyanúgy pont 30 perc után áll e minden egyes alkalommal a háttérben való lejátszás minta Rádió 1 appnál.
Ez a 30 percenkénti leállás normális?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
golyós
addikt
válasz Blero2 #24782 üzenetére
Megnézem neked nap végén : automata fényerő, 07-17között mobilnet utána 23h-ig wifi, a Gps bekapcsolva ( jelentősége semmi, próbáltam kikapcsolva is , semmit nem számít), nem játszom, zenehallgatás utazás közben max 1 óra.
Az alkalmazások indítása 95%-ban kézire állítva, tehát semmi nem futhat csak : Gmail, email, messenger, Transparent clock&weather , MicroG, Youtube Vanced, Könnyű magyar billentyűzet.
Ezen kívűl napi max 20 fotó.
Az aksi statisztikát este tudom mutatni.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz Blero2 #24809 üzenetére
Nekem is minden sötét ami lehet. Nem tudom.
Tiszta telepítéssel raktam fel ( OTG) a 9.0-t, le is frissűlt a 197-re pár napja.
A másik gond amivel levelezek a Huaweiel : 4 frissítés óta nem lehet cloud biztonsági mentést csináli. 3Mb ! foglalt az 5gb-ból és kevés tárhely hibára hivatkozva sikertelen a biztonsági mentés, mostmár hónapok óta.
Ők sem értikHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
bandigyerek
senior tag
válasz Blero2 #26736 üzenetére
Nyugi. LG-nél most sincs másképp. Van egy G7 Fit üzemben és legutóbb április elején jött biztonsági frissítés. Előtte meg december elején. Nos, lehet fikázni a Huawei-t, de ahogy Te is írtad, nagyon is figyelnek a cuccaikra. A kamera sajnálatos (már akit zavar), de még így is bőven jó.
-
veterán
válasz Blero2 #26736 üzenetére
Szerintem sincs semmi gond a huawei frissítésével.Ez az első telefonom aminél azt érzem tényleg törődnek a felhasználókkal.Alapból a legújabb oreoval jött ki anno aztán amikor megjelent a pie hamar megkapta azt is.Biztonsági frissítések meg jönnek rendszeresen.Kamera rosszabb lett de szerintem az mi mestert kell kikapcsolni és máris jobb a helyzet valamivel ha nem is olyan mint egykor.Xiaominál(stabil global romok esetében ami a hivatalos)főverzióváltást sosem éltem meg mindig kb 2-vel le volt maradva az aktuális legfrissebb androidtól és biztonsági frissítések sem jöttek szinte soha.Ja amikor otthon saját magam átálltam fejlesztői romra amit én hegesztettem a telóra akkor jöttek hetente a frissítések de az egy vicc mert minden héten elrontottak valamit meg hát az nem is hivatalos ugyebár.Samsung note 3(azon semmit sem kaptam igaz "csak" fél évig volt meg) és samsung note 4 volt xiaomik előtt ott pedig a lollipop-ot fél éves csúszással kaptam meg.Decemberre ígérték és május végén kaptam meg pedig akkoriban a samu note 4 volt a csúcsok csúcsa telefonban.Na az haza is vágta a telót teljesen az amúgy is általam laggkirálynak becézett samu note 4 kis túlzással használhatatlanná vált annyira akadozott, laggolt utána.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.