- Csataálca
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
Mindenkinek Békés Boldog Új Évet Kívánok!!!
-
-
Tudnátok ajánlani jól bevált usb C -ról ilyen dokkoló vagy hub vagy minek nevezzem dolgot?
- Legyen baromi olcsó, mondjuk 10-12 de nagyon nagyon max 15-17 dollár aliról
- Legyen rajta HDMI, DSUB, jack, USB mert van itthon fölös DSUB-os monitorom de a tv-re is rá akarom dugni.
- Jól működjön vele a Mate 10 pro desktop módjahttps://tinyurl.com/rasoapro
-
kiskutya0
tag
Szomorú ez a pite frissítési téma. M10pro-ra semmi. Honor 10-re meg ma jött.
-
xKRIPAPAx
csendes tag
-
PietroxX
csendes tag
válasz
marcell2015 #22886 üzenetére
Tartsd meg a véleményed magadnak, ez egy mate 10 pro fórum, miről beszélgessenek az emberek? apple frissítésről?
-
szendy69
tag
válasz
czeban #22885 üzenetére
Egész nap nyúzom és már be is laktam, de semmi említésre méltó hibát nem tapasztaltam még, van egy két hiányosság, amit hiányolok a 8-ból, mint pl a tárhely tisztító, a gyorsindítók... De működésében kifogástalan, gyorsabb mint az oreo volt. A gesztus vezérlés profi lett, nem tudom kiknek nem jött be, de ha megszokod nem fogsz mást használni! Az akku kezelés eddig nem mutatott többlet használatot mint 8-nál. A fényképező se romlott, pedig volt aki erre is panaszkodott, az viszont tény hogy megváltozott egy két dolog benne, de ez se váló ok! A beállításokba el lehet veszni és több ideig tart amíg valamit megtalálsz. Nem bántam meg, hogy fel raktam, nekem tökéletesen megfelel, na de kinek a pap, kinek a paplan
-
bigsee
addikt
válasz
marcell2015 #22886 üzenetére
Ezt akartam írni én is. Nekem se jött meg....
B.U.É.K!!,
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
marcell2015
tag
Ez a frissítési hiszti nem unalmas már? Semmi más nincs a topicban? Mintha havibajos nőket "látnék" ..
Apple-t kell venni, ha azonnal akarjátok a friss rendszert. Egyik másik gyártó se tolja úgy ki, samsung is összevissza, ráadásul az tényleg szolgáltató függő, nem úgymint a huawei..
Ünnepek alatt nincs jobb dolgotok? Boldogság?[ Szerkesztve ]
-
g4mer
senior tag
Most vettem észre akku. beállításoknál, hogy van olyan, hogy teljesítmény mód. Oreo alatt én nem láttam, hogy lett volna. Ti használjátok?
Sic Parvis Magna
-
Iomega
addikt
Azt valahol meg lehet nézni, hogy mikor gyártották a telefont?
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
-
SkiDev
őstag
Volt itt olyan akiben felmerült, de mások szerint nincs olyan hiba benne, ami miatt nem kéne kiadni. Csak a Telekom nem sieti el, ül még rajta, alaposan megemészti.
Még másodikán ránézek egy Vodafone-os kártyával, ha nem jön, akkor keresek egy OTG kábelt. Érdekes, hogy mennyi embernek van otthon, nekem sajnos még csorog lefelé az Ali-tól, ki tudja mikor ér ide.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
fdisk
őstag
Az esetleg felmerült valakiben, hogy lehet okkal nem kaptuk meg OTA-n még?
Én várok. Nem hajt a tatár.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
magicbox
senior tag
Érdekes, azt hittem ez a megoldás utoljára a Mate 8-nál működött. Mindig tanul az ember
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
szendy69
tag
válasz
Sterilzona #22856 üzenetére
Ha a főképernyőn két alkalmazást egymásra húzol, vagyis egyiket a másikra, akkor mappa lesz belőle
-
Braavos
tag
Van egy érdekes "problémám".
Mivel tartok a kijelző beégésétől, ezért amikor csak tudom, elrejtem a navigációs sávot.
Mostanában arra lettem figyelmes, hogy elrejtés után a navigációs sáv helye látszik. Nagyon halványan, alul ott marad egy világos csík. Tehát a gombok helye nem látszik, de a komplett navigációs sáv helye igen. Itt is, ha most a hozzászólás írása közben elrejtem a billentyűzetet és a navigációs sávot is, akkor a fórum hátterén jól kivehető, hogy a navigációs sáv helye teljesen látszik. (Persze keresni kell, nem zavaró, csak nem értem, hogy mitől lehet ez.)
Ez normális szerintetek? Teljes képernyős videó közben is látszik a navigációs sáv helye..[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Mivel backupoltok FR előtt, ami az appok adatait is vissza tudja esetleg állítani?
A Biztonsági mentés nevű app jó erre?[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Egysimes telekomosoknak jött már a pite hivatalos úton?
-
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Hogy lehet mappat csinalni az alkalmazasoknak?
De ugy, hogy at van valtva menus nezetre. -
Peti N95
aktív tag
Akinek ota-n jött a frissítés, azoknak is BLA-L09C lett? Mert most ha meg nézem a jelenlegi verziómat ott nincs a C. Nehogy ezmiatt ugorjon a gari... Nekem tavaly meg akarták vonni a P9 Plus-nál a garit, mert nem a T-s volt rajta mikor megállt a kijelzőm, hanem a független szűz rom...
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
yodamester10
őstag
Érdeklődnék,hogy a lassított felvétel hosszát hogy lehet állítani,hogy ne a telefon döntse el meddig megy?
-
andreas49
senior tag
Mi lehet ez a nagy méretbeli eltérés a FirmwareFinder által letöltött és az androidhost.ru oldalról letöltött ROM között?
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
öcsi06
tag
Szia, te megcsináltad a sajátodon?
-
Az alkalmazásváltó is megváltozott már nem lehet fel le pörgetni hanem csak oldalra ami sokkal lassabb váltást eredményez két alkalmazás között.A tisztító program is más lett kivették belőle az általanos tisztítást ami csak a szemetet törölte és bezárogatta a felesleges alkalmazásokat.Már csak célzottan lehet tisztítani mappánként,fájlonként kiválogatni amit törölni akarsz.Nekem végre adja a lehetőséget hogy cloud tárhelyet vegyek(eddig nekem nem volt elérhető) de sajnos nem tudok élni vele mert bugos a program és bankártya regisztrálásnál a jelszó megadásakor egy teljesen üres fehér panelt dob fel amin se szamok se betük nincsenek így nem is lehet kódot megadni.A fényképezőnél én azt tapasztaltam hogy nincs különbség ha Ai-vel vagy anélkül fotózok míg eddig szemmel láthatóan volt.Üzemidő,gyorsaság maradt szerencsére amilyen volt.Rengeteg apró dologban látok még változást köztük az általad leírtakat is.Jó dolog még a digitális egyenleg ami a használati szokásokat monitorozza.Az ujjlemyomatolvasója lassabban old fel mint android 8 alatt ezt is határozottan érzem.Még van mit javítani szoftversen a telón de nem keseredem el mert anno az oreo is nagyon bugos volt rajta aztán szépen javítottak mindent.
-
wayne1
senior tag
Rajtam kívül másnak nem jött elő ez a probléma, hogy egy idő után ha le van zárva a kijelző nem jelez semmilyen értesítést a telefon, csak akkor ha feloldom a kijelzőt?
-
Peti N95
aktív tag
válasz
molacika91 #22826 üzenetére
A dload mappának a gyökéren kell lenni, benne a kicsomagolt rommal. De feljebb le van írva részletesen.
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Peti N95
aktív tag
válasz
szendy69 #22823 üzenetére
Annó P9 Plus-on mindíg így frissítettem, csodálkoztam is, hogy itt ezt még senki nem vetette fel, gondoltam itt nem működik a módszer... P9-en ha jól emlékszem ez a módszer sd-ről is működött, sőt még a belső tárhely gyökerére másolva is, lehet ezt kellene megpróbálni, és akkor nem kellene otg-vel bajlódni, és kockáztatni, hogy elmozdul, és téglát gyártasz
-
szendy69
tag
Sziasztok! Akkor le írnám, hogy én hogyan frissítettem pitére! Szeretném az elején le szögezni, hogy mindenki csak saját felelősségére csinálja, az esetleges hibákért felelősséget nem vállalok! Ez annak lehet jó akik még nem kapták meg OTA-n vagy nem működik nekik sem (mint nekem se) a router beállításaiban a mókolás és nem szeretnének várni rá amíg hivatalosan ki adják a telefonjukra (mint én
)
Szóval!
Szükséged lesz egy pendrive-va, ami legalább 8 gigás, és egy otg kábelra.
Fontos, hogy a pendrive le legyen formázva EXFAT!!!!! fájlrendszerre!
Itt a link, ahol le tudjátok tölteni magát a szoftvert, ez majdnem 6gb, ugyanis tartalmazza az L09 és L29 romot is! [link]
Letöltés után ki csomagolod a fájlt, a dload mappát meg nyitod és meg találod benne a két romot (L09, L29) értelemszerűen ha neked single sim-es a telód, akkor az L09-est meghagyod az L29-est pedig törlöd, és fordítva... Ezután át húzod a formázott pendrive-ra!
Fontos, hogy biztonsági mentést csinálj mert ezzel minden adat törlődik!!!
Most pedig kapcsold ki a telód, majd a jobb oldali 3 fizikai gombot egyszerre be nyomod és nyomva tartod, addig, amíg az Emui logó be nem jön. Innentől kezdve minden automatikusan halad, hátra dőlsz, vagy a nagy izgalomba el szívsz egy cigit!
És semmiképpen ne érj hozzá, nehogy el mozduljon a pendrive!!!!Remélem tudtam segíteni, ha esetleg el akadsz valahol, szívesen segítek!
Boldog Új évet mindenkinek! 🍸🍾🥂 -
PietroxX
csendes tag
Nekem tegnap sikerült a FF-es verzió, szerencsére megtaláltam egy régi netgear routerem amiben átállítottam a dns-t és lám, működött, letöltötte, telepítette és semmit nem törölt.
-
Dimaj
aktív tag
Valaki leírná, pontosan milyen változásokat hozott a pie? Én semmit nem veszek észre, csak azt hogy animaltabb lett az ablak, ikonok megvaltoztak, WiFi, térerő bal felső sarokba költözött, mást nem.
-
szendy69
tag
Na gyerekek most frissítettem pitére, de nem ezekkel a lehetőségekkel amiket itt olvasni, hanem egy sokkal egyszerűbb megoldással! Nem kell hozzá más, mint egy otg kábel és pendrive! Eddig tökéletesen működik, a gesztus vezérlés hibátlan, sokkal gyorsabb mint a 8 volt, adatokat természetesen töröl a telepítés folyamán de a hicloud minden mentett adatot vissza hozott (SMS, névjegyek, naptár, WiFi jelszavak, hívásnapló stb.)... Aod sajna 12 órás! De én eddig sem használtam, úgyhogy nekem ez nem negatívum. Egy frissítéssel biztos hogy orvosolják majd. Egyelőre ennyik az észrevételeim...
-
Gerybut
tag
Hali! Nekem is megjött szombat hajnalban.
Az aod 12 órás, őszintén engem rohadtul zavar, írtam is az angol hivatalos supportnak fixelik e😀
Nekem az aod testreszabhatósága is hianyzik, legalabb a színt lehetne állítani, erre még kisebb is lett.
Amit még nem értek, hogy a fenébe tudok képet rendelni a névjegyzékben egy contacthoz?? Egyszerűen nem találom...Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
kosmoo81
tag
válasz
bandigyerek #22800 üzenetére
Az engem is szopatott...
Nekem még csak 8as van a telon, de amiota huawei watch 2re csereltem a bandet, semmi gondom 😉😅😎 -
wayne1
senior tag
válasz
bandigyerek #22800 üzenetére
Az még 8 alatt megvolt. De nem is az a baj, hogy az órára nem jön meg hanem maga a telefon sem jelzi egy idő után a dolgokat.
-
Pongi1975
tag
válasz
wayne1 #22799 üzenetére
Nekem Mate 20 pro-m van , de vagy az értesítés beállításokat nézd meg, vagy menj az alkalmazások->ott szintén alkalmazások->fent a 3 pötty->speciális hozzáférés->akkumulátor optimalizáció, itt ha engedélyezve van az adott applikációra akkor kapcsold át nem engedélyezett-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyaralás topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest