Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz SystemNorbi #3287 üzenetére
Ebben a műfajban a kedvencem az az, amikor valaki izomból szembefotóz a nappal vagy a fényforrással, aztán panaszkodik, hogy beégett a kép.
-
gusthy
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy ha az ember a navigációs sáv helyet pöttyöt használ, akkor van mód gyors alkalmazásváltásra, mint a navigációs sáv esetén a kettőt koppintás az alkalmazásváltó gombon?
-
gusthy
veterán
Na csak hogy ne a kameráról essék szó :
A Huawei Firmware Finder talál egy 127a firmware-t is a 432 régiókódra. Érdemes felrakni? -
gusthy
veterán
Az aranygaluskát kajának minősítette
-
gusthy
veterán
válasz #82729984 #3761 üzenetére
Na azért az érdekesség kedvéért találtam még egy érdekes szempontot.
Pro módban lefotóztam a fehér falat csutkára letekert fehéregyensúllyal (2800K), lásd a végeredményt a mellékelt képen.
Ebből sose lesz fehér.Viszont ami érdekes, hogy HDR módban egész jól el tudja találni a színeket.
Viszont: a lakás jelenleg led izzóval van megvilágítva, aminek meglehetősen alacsony a színhőmérsékle (3200K elvileg).[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz zoleeno1 #3785 üzenetére
Hát ez nekem így rózsaszínnek tűnik.
Amúgy n azért csináltam azt a fotót a falról, hogy a "szar a kamera" vonalat erősítsem, szerintem is szoftver probléma, csak próbáltam valami objektív kiindulási pontot találni, mérés segítségével.
Valóban lehet, hogy többféle szenzor van, vagy csak a LED izzókat nem szereti. -
gusthy
veterán
válasz molacika91 #3794 üzenetére
Nos, valami mindig a "legjobban" fogyaszt, és hogy mi, az erősen a használattól függ.
Mivel ez a telefon ez alatt az egy nap alatt kevéssé volt használva, óhatatlanul a cella készenlét az élre ugrik. Intenzívebb használat esetén meg hátrakerül. Ezért a fogyasztók sorrendje nem sok mindent árul el az esetek nagy részében, kivéve, ha valami kiugró értéket produkál. -
gusthy
veterán
válasz Tybike81 #3842 üzenetére
Még nem tudom, hogy van - e
Firmware finderrel, álarc kolléga tanítása szerinti verziót,107477 , és nekem a DNS változtatásos módszer működött, a Proxy-nem.
Az meg úgy megy, hogy Get an update through DNS, ott először Register update, aztán change DNS gombok megnyomása, és működik.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz SystemNorbi #3854 üzenetére
Megnéztem, nem ezen múlik, de tényleg meg kellene várni az első komolyabb frissítést.
-
gusthy
veterán
Lehet, hogy ha bemész egy T boltba, akkor jobban jársz (ha lehet, ne szerződésesbe). Már jártam úgy, hogy a webshop kért volna, az üzletben meg semmise.
És konkrétan azt a kedvezményt, amit a webshop online kedvezmény címen ad, a boltban is megkapod (én is így vettem).[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz Nuada herceg #3925 üzenetére
Nem mindegy a fényerő. Neked milyen?
-
gusthy
veterán
válasz sludgeboyx #3937 üzenetére
Teljesen jó volt ez így hosszan is
Egy dologban nem értek egyet veled, azzal, amit az 50-100eFt-os kategóriáról írsz. Az a helyzet, hogy ez a kategória a mai felhasználók 99%-ának igényeit messze kielégíti, itt kapsz 3-4GB RAM-ot, 60e+ AnTuTu - t, ujjlenyomatolvasót, elfogadható kamerát. Ide tartozik a P10 Lite, a Mi A1 stb.Tulajdonképpen már a 30-40eFt-os szegmensben is van olyan készülék, aminek a tudását a legtöbb felhasználó ki se maxolja.
Valójában a Mate 10 pro erősen luxusszolgáltatásokat nyújt már.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Kicsit tényleg kezd uncsi lenni a fotó téma.
Kipróbáltam ugyanazt a beltéri szituációt a telefonnal és egy rendes fényképezőgéppel (EOS 1100D), és akkora a különbség, hogy teljesen elméleti a vita, hogy melyik telefon kamerája jobb. Mondjuk ha centiben próbálnánk kifejezni, akkor lehet vitatkozni, hogy az 5 vagy a 7 centi a hosszabb, de az 1 méterhez képest kb mindegy is.
-
gusthy
veterán
válasz thebeegee #3988 üzenetére
Valóban, a Canon is meg a telefon is vakuzott, a saját tehetségéhez mérten.
De tesség, itt van a zoomolt rész vaku nélkül Canonnal, ISO 3200, 1/6s kézből kitartva:Valóban, másra való a telefon és a fényképező. Ezért a telefon kamerájától azt várom, hogy a zsebemből elővéve felismerhető képet csináljon, de valódi minőséget nem, teljesen felesleges is ezen pörögni, pont ezt akartam szemléltetni.
-
gusthy
veterán
Amúgy krumplipucolás közben gondolkodtam, és arra jutottam, hogy a telefon topicok túlnyomó része a következőkről szokott szólni:
- Mikor lesz már a telefonra Oreo? (Nekünk már az van)
- Milyen tokok vannak? (Ez itt is ki lett vesézve)
- Hol mennyibe kerül (mivel a legtöbben nem hiszem, hogy kínai webshopban veszik, nagy jelentősége nincs)
- Milyen gyári hibái vannak (nem nagyon vannak)
- Milyen főzött romok vannak (nincsenek)
- Milyen a kamera.Na ezért van itt szó túlnyomórészt a kameráról szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Hihi, most olvastam, hogy az Apple jövőre gigabites LTE - t akar a telefonjába.
Végülis jobb későn, mint soha -
gusthy
veterán
válasz SystemNorbi #4027 üzenetére
Na ez kell nekem. Hol vetted?
-
gusthy
veterán
válasz SystemNorbi #4031 üzenetére
örök hála.
-
gusthy
veterán
válasz SystemNorbi #4035 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Interactive Brokers társalgó
- Gépigényt kapott az Avowed
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs