- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soha többé UPS
- Csataálca
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klaya1986
aktív tag
Mobilnet és/vagy WiFi állandóan megy, GPS folyamatosan bekapcsolva. Gyakran van 1-2 óra hardverigényes játék. Így 24 órás időtartam alatt legalább 5-6óra sot jön össze automata fényerővel. Szerintem 3 órás képernyőidővel nincs az a felhasználás amivel kifeküdne. Nekem 2 óra online navigációval, csutka fényerőn is 30 %ot merül. Akár akkumulátor probléma is lehet a kolléga telefonjával.
-
Dave69
tag
Voda 220-as frissítés meg jött
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
phoenix64
őstag
Semmi egyeni beallitas, kijelzo auton volt, belterben max fele fenyeron. Egesznap Szeged belvarosaban epuleten belul voltam. Messengerezesen kivul csak 2 ora Youtube zene hallgatas volt, de az is lezart kijelzovel.
Egyedul ami be volt kapcsolva kulon az a szemkimelo mod.
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Szerintem is valami gebasz van ott, tény, hogy a SOT nem minden, illetve nem ad teljes képet a felhasználásról, de ott valami tuti be van akadva... Lehet egy sima restart is megoldja.
Honor Magic5 Pro
-
bandigyerek
senior tag
válasz
phoenix64 #25484 üzenetére
Valami a háttérben nagyon csócsálja az aksit. Nézz utána az "Akkumulátor Használat" résznél egy töltés előtt. Nekem legutóbb valami Huawei-es baromság akadt be, de úgy, hogy FR-lett a vége.
Huawei Data Management Services nevű cucc volt hunyó nálam. 36-37% száradt a lelkén.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Klaya1986 #25492 üzenetére
Eltérők a beállításaid, más alkalmazásokat használsz, nem olyan magas félnyerőn megy a kijelződ és máris adott a különbség.
Na mag a SOT önmagában nem sokat mond, mert nem csak a kijelző fogyaszt, ráadásul az sem mindegy, mi használja a kijelzőt.
Nekem 2 nap használat alatt a 8 óra kijelzős üzemidő a minimum jó, alatta nem nagyon volt a Mate 10 Pro-val - és a jelenlegi telefonommal sem -, ráadásul folyamatos 4G és bluetooth kapcsolattal (éjszaka is), mégsem mondom azt, hogy ha valakinek kevesebb, akkor ott valami nincs rendben, mert ez olyan sok tényező függvénye, hogy nagyon tág intervallumban mozog a születendő érték.
Nála meg nem is látjuk, mik voltak még a listában a két nagy fogyasztón kívül, pedig az sem mindegy.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kp78
addikt
válasz
szendy69 #25488 üzenetére
Én még a legelső pitéről mentem vissza pár napos próba után a 8-ra, és nem frissült be magától utána.
1-2 naponta felugrik, h frissítés, de nem töltöm le, és marad(t) a 8.
Tudom, neked ez sovány vigasz. Szervizben nem lehet kérni, h tegyék vissza?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
válasz
phoenix64 #25484 üzenetére
Szia,
Ennyi infó alapján nem lehet konkretizálni, mivel sok tényező nem ismert, amik jelentősen befolyásolhatják az akkumulátoros üzemidőt, mint például;
- a használt fényerő (az kevés, hogy például automata, mert a környezeti tényezők függvényében tud úgy menni alacsony és magas fényerőn is)
- amerre jártál napközben, azokon a helyeken és útvonalon a térerő
- a telepített és használt (külsős) alkalmazások
- a felhasználói beállítások, milyen alkalmazások és folyamatok futhatnak és szinkronizálhatnak a háttérben...stb.... és még lehetne sorolni.
Rengeteg múlik a felhasználói beállításokon és a használati módon, ezért nagy a szórás, hogy különböző embereknél mennyit bír, valakinél sokat, másnál kevesebbet és mindegyik normális eredmény a körülményeket figyelembe véve.
Tekintve, hogy van még 32% akkumulátorban a 16 óra használat és adott kijelzős üzemidő után, akár rendben is lehet a látottak alapján, ha a nem ismert feltételek is negatív irányban befolyásolták az akkumulátoros üzemidőt.
Az előttem is említett két nagy fogyasztó képes sokat kiharapni az akkumulátorból (mondjuk ez látszik a betett képen mutatkozó százalékos értékeken is), pláne akkor, ha mobilinternetről (is) mentek.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Nálam most érkezett meg a messengerhez a dark mód.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
szendy69
tag
Hihetetlen hogy mennyire sz@r ez a pite! Az AOD más márkákhoz képest rettenetesen buta és az még csak hab a tortán, hogy még mindig 12 órás (WTF?)
Az értesítésekről nem is beszélve
A kamera is sokkal jobb volt oreo-n...
Üzemidőben se vettem észre változást.
Ráadásul már vissza se lehet tenni a 8-at, legalább is nekem nem engedi 203-ról sehogy, ma még megpróbálom az oroszoktól le tölteni a legutóbbi oreo-t, aztán otg-vel hátha vissza tudok jutni 8-ra. Bár fentebb olvastam, hogy még így is erőszakkal le fog frissíteni, ami szerintem elég gáz!
Így el cseszni egy flagship-et... -
mirci18
addikt
Megnéztem a fényképeid. Belenagyítva semmilyen részlet nem kivehető. Nem e esetleg a Google drive csökkentette a képek méretét?
Egyébként kamerában elvileg javult a P30.
Majd az első hivatalos userek után meglatjuk milyen.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
TomPack
őstag
válasz
Gerybut #25464 üzenetére
Na igen, teljesen használhatatlan arra amire való lenne, de tegyük bele, mert jól mutat a specifikációkban!
Bosszantó, hogy buta, nem mutat mindent, hiányzik, hogy közvetlen megnyitható lenne az aod-ről az értesítés, tehát az adott ikonra duplán bökve az appban találom magam. Én nem is használom.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem fontos a 4K 60 fps, sok videó készül a családról. És ebben a felbontásban és fps-ben nagy tévén nagyon jó visszanézni.
Nálam a 206-ra azt írja nincs újabb, de ezen már meg sem lepődöm, frissítésben a huawei még a dedós szinten sincs, nemhogy a profik között.
És bár messze áll tőlem, hogy mobilon (hangminőség szempontjából) hallgassak zenét, de csesszék meg, mégis egy flagship, ennyire ócska dac-ot az összetákolt hamisítványokba szoktak tenni. Mate 10 pro-ban fényévekkel jobb van. -
Nekem nem jön be az új irányvonal, hogy átrakták az eddig igen jól működő ujjlenyomat szenzort a kijelzőbe, nagyon lassúnak érzem az eddigiekhez képest. Kell még 1-2 generáció mire rendesen kiforrja magát és ugyanolyan gyors lesz. Engem most csak a béna aod zavar a mate10-ben, de gyanítom a többi modellben is ugyanilyen buta. Nem értem miért olyan nehéz kicsit felokosítani, a többi gyártóé tudja ezeket.
Kamera részhez, a V10-zel jobb képeket lőttem, de igazából nem annyira érdekel. Videónál a 4K teljesen hidegen hagy, inkább a kisebb felbontás+magas frameratet szeretem. Lassítás opciónál se jó semmire a 0,2 v 0,4 sec[ Szerkesztve ]
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zoleeno1 #25398 üzenetére
Csak egy megjegyzés ezzel kapcsolatban...
Most komolyan, mitől olyan brutál (a te szavaiddal élve) az a kamera? Elérte azt a szintet, vagy még mindig nem, amit a lumia 950 xl röhögve tudott 2015-ben egy tetves lencsével? Este sem kellett különösebb beállítás, előkapva azonnal tudott ilyeneket lőni. Antutu-ban gurít közel 320 ezret, már a mate 10 pro-nál is égő, de a 20-nál kimondottan kínos volt, ennél meg már szánalom, hogy 2019-ben a flagship-jük nem tud 60 fps-ben 4K videót rögzíteni.
A zoom oké, de max háromszoros, utána kukába való a kép(minőség).Egyébként meg manapság alig van már észrevehető különbség mobilok közt fotózásban, egyszer az egyik, egyszer a másik lép előre egy picit, az agymosott társadalom meg benyalja maszlagot, hogy akkor az milyen k..va jó mobil lehet. Fénykép minőséggel lehet eladni manapság egy mobilt? Micsoda fejlesztések...lol
Tegnap meghallgattam, ebben ugyanaz a DAC (szarabb, mint bármelyik telefonban) van, mint a mate 20 pro-ban volt. A mate 20 pro azért küldtem vissza, mert a BT nem kommunikált rendesen az autómmal, az előbb említett gagyi dac és a 4k hiánya miatt számomra vállalhatatlan volt.Nyilvánvalóan régóta csal az antutu teszteken is a hüvely, mert a a 4K hiánya simán hardverkorlát, nem pedig az, hogy nincs rá szükség, de igenis szükség van rá. Ráadásul jövőre minimum 50%-ot esik az ára is, mert hiába ért fel pölö a samsung mellé, az árát egyszerűen nem tudja tartani még közel sem, főleg egy apple mellett. Majmolják a másik kettőt (apple, samsung), de ugyanakkor szidják őket a bemutatókon, mint a bokrot.
Ettől függetlenül a telefon tetszik, szép dizájn, de mögötte egy baromi nagy marketing bullshit van és ezt egyre többször elsüti ez a cég. Még mindig a mate 10 pro az egyik legszebb telefon, amíg nyomják ezt a noccs baromságot, addig az is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
dptrsk
addikt
válasz
bandigyerek #25472 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a töltő és a készülék megbeszélik ki mit "vállal"
-
bandigyerek
senior tag
5v 1,5A nem 18W, hanem 7,5W. Teljesítmény számítás: P = U × I
A (P) a teljesítmény, az (U) a feszültség, az (I) az áramerősség. A QC 18W teljesítménye a 9V feszültségen 2A-on jön ki. Ott ahol az eszköz támogatja. De szerintem használhatod a Mate 10 pro töltőjét nyugodtan. Én már töltöttem róla már mindenfélét, csak hurkát nem. -
Gene
csendes tag
válasz
bandigyerek #25468 üzenetére
5V 1.5A tud az iPad , és 18w a gyári töltője, ami nem gyors töltős gyárilag . Ahhoz MacBook töltő kellene.
De én nem gyors tölteni akarom a tabot, hanem az a kérdésem , a mate 10 pro gyári töltője tud e ugyan olyan gyorsan tölteni mint az iPad gyári toltoje .
-
bandigyerek
senior tag
-
Gene
csendes tag
Hi.
Mit gondoltok, a telefonhoz járó supercharge töltő és kábel tudna tölteni rendesen egy iPad pro 11 et, úgy hogy nem károsodik sehogy ? Az iPad hez 18w töltő van gyárilag , azt nem tudom hány amper.
-
mirci18
addikt
válasz
Gerybut #25464 üzenetére
Ne is mondd. Annó wp-s voltam több évig.
Nálunk volt elősször Aod.
Imádtam.
Áttértem androidra egy Lg G5-el.
Ott is a megszokott informatív Aod-dal találkoztam.
Itt már a telefon megvételekor megtapasztaltam hogy sosem lesz teljes értékű.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
zoleeno1 #25455 üzenetére
Most szeretnék még egy két helyről bevásárolni fóliát. Hátha megtalálom a gyári minőséget.
Én nem nagyon hagynám a telefont nélküle.
Annyira nem bízok a gorilla glass-ban. De még az IPvédettségben sem teljesen.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Gerybut
tag
Szerintem ne is várjuk, mert leszarják, hány ember érint ez a globálisan eladott telefonjaikból? Ez már így marad, de az hogy ennyire buta az AOD az gáz! Szinte minden másik gyáró letudott tenni értelmes AOD-ot, ls sztem nem csak nekem ez az egyik legjobb fícsör az elmúlt pár évben...asszon A% 2017-jén is full személyreszabható...
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Másnak is megjött a 215-ös? (szerk: látom már van 220 is)
Az AOD még mindig 12 órás magyarul, beszarás komolyan, hogy egy piti hibát nem tudnak javítani 10perc alatt.
[ Szerkesztve ]
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #25457 üzenetére
Nekem a Viberrel szokott ilyet csinálni, hogy önhatalmúlag bezárja. Pont ma volt, hogy anyum hívott délután, miért nem válaszolok neki, már órák óta írt... Mondom mert meg se kaptam
Miután belépek jön egyből...
Honor Magic5 Pro
-
fl1973
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #25457 üzenetére
Kedves zozzzzzzzzzz,
A gmail ikonjelvenyre van megoldás (már itt is írták) az Unread Badge.
Jól szerkeszthető, és be lehet úgy állítani mint a gmail app kinézetét.
Így már van ikonjelveny is. -
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
Gerybut #25456 üzenetére
Az AOD is, meg hogy némelyik alkalmazás csak akkor értesít ha belépek. Állíthatok amit csak akarok ..... (pl. Keep)
Az, hogy a Gmail, Instagram nem tudja a sarokba kitenni az értesítések számát az már csak hab a tortán ....Más: amióta lejött a gyári fólia rájöttem, hogy sokkal szebb a telefon, még egész más a tapicskolás is. Inkább vigyázok rá
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Én rendeltem.
Védelmi szempontból nem rossz.
Ugyan kopogós műanyag hangja van. De fed mindenhol.
Másik nagy bajom vele hogy a vastagsága miatt nem annyira precíz az érzékelése.
Általában érzékeli az érintést de nem mindíg.
A gyárihoz képest relatív gyorsan berepedt több helyen.
Viszont mást nem találtam mivel a sima üvegfólia meg kicsi rá.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zoleeno1
veterán
Jaa igen, ezt láttam már, használni nem használtam. De ez valódi üveg? Nem az a fos műanyag, mint amiből van ezer féle? Mert azt utálom
szerk: az értékeléseknél sajnos meg is kaptam a választ, "pet palack" ez is
"Not glass, thin plastic plate."
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
KZP
őstag
-
zoleeno1
veterán
válasz
mirci18 #25432 üzenetére
Ez a p30 élő bemutatója volt, most már meg tudod nézni az egeszet egyben.
En már fél éve nem hasznalok fóliát rajta, meguntam, hogy nincs ra semmi normális, mert a széle ennek is le van kerekitve. De lekopogjam meg mindig karcmentes.
"megrágta a gyerek" - ez jó, ezen jót nevettemHonor Magic5 Pro
-
mirci18
addikt
válasz
bigrock #25419 üzenetére
Egyébként alap esetben 2 de inkább 3 évente érdemes cserélni a telefonokat.
Főleg mivel eddig is egy flagshiped volt.
Akit meg ennyire érdekel a fotózás annak már érdemesebb egy milcbe fektetni az a sok kidobandó pénzt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Köszönöm szépen, hogy eddig itt lehettem, és segítettetek mikor kellett. Most lett az új Mate 20 Pro telóm tehát átmegyek abba a témába. További kellemes és probléma mentes telefon használatot kívánok
-
mirci18
addikt
válasz
zoleeno1 #25401 üzenetére
Strapabíró telefon.
Napi szinten nyüstölöm plusz volt már olyan hogy a gyerek rágcsálta meg de eddig csak a fóliák törtek.
Én egyébként ezért óckodok az új szériás pro telefonoktól ahol már ívelt kijelző van.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
zoleeno1 #25395 üzenetére
Nézegettem egy két rewiew videót.
Nem semmi mennyit fejlődött a kamera.
Nekem jövő őszig hűség van a telefonon.
Szerintem ha nagyon jó áron meg tudom majd akkor csípni a Mate 30 prot vagy ezt akkor megveszem.
106 e ft-ért megérte a Meta 10 pro de 300-at vagy akár 200 e ft-ot nem adok egy telefonért.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Gerybut
tag
válasz
beyruth82 #25425 üzenetére
Pro ra gondoltam! Úgy értettem, hogy a mate 20 pro sokmindenben de föleg dizajnban többet hozotty mint ez a p30 a 20hoz képest, tiszta káva körbe stb, a hátlap meg a tavalyi középkategóriás samsungokra emlékeztet. De ez az én véleményem.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
GEIL
addikt
válasz
Gerybut #25424 üzenetére
Sima Mate20 és sima P30 nálam eleve felejtős.....nincs ip68 védelem, (de még ip67 sincs mint nekünk Mate10 pro-n)....azok így maximum csúcs hardveres és csúcs kamerás telók, de nem "flagshipek"...oda kéne a vízállóság szerintem...a Mate20 meg ráadásul "csak" ips kijelzős....szóval hát na.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz
bigrock #25422 üzenetére
Így gondolom én is....de bárhogy is van, csak szolgáltatótól veszem a telókat 2 évente....a gyerek meg örül hogy megkapja az "elődöket"....Mate30 pro nálam esélyes lesz megvételre bárhogy is sikerül....a Mate10 pro meg jövő márciusban még mindig "kivánatos lesz" az akkori középkategóriákhoz képest főleg.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Gerybut
tag
Helohelo
Most néztem meg a P30 bemutatóját a tech2-n, nem rossz, de a mate 20 sokkal csúcsabb...
De a lényeg, hogy 24 órás magyar AOD volt rajta. Kajak csak a Mate 10 Pro-kat szivatják ezzel???Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
zoleeno1
veterán
Sajnos a leírtak alapján várható volt, akartam én is mondani, de kali megelőzött. Beszéltél a Vodával? Mit mondtak? Ráadásul egyenlőre még csak a voda blokkolta, de fel fog kerülni egy közös listára és egyik szolgáltatónál sem lesz használható...Ebben az esetben azt hiszem az egyetlen megoldás az alaplap csere... De javítsatok ki, ha tévedek...
(#25422) bigrock: Én szerencsére már kinőttem a "mindenévbenkellazúj" korszakomból
Ráadásul az utóbbi időben tényleg nem fejlődik annyira ez a technológia, hogy ép ésszel megérje évente cserélni... Teljes mértékben elégedett vagyok a 10pro-val a mai napig. Mint ahogy írtam a minap, ha nem történik vele baleset, szerintem 2020-ig biztosan marad
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
bigrock
addikt
válasz
bandigyerek #25420 üzenetére
Tudja a bré...
Ki kéne valahogy szakadni ebből a mókuskerékből és nem évente venni új telefont. Bár a mostani már 1,5 éve van meg, ki kéne hívni a Guiness-t
Ahogy elnézem a mostani flagship-eket, marad egy darabig... -
Tbiro
csendes tag
válasz
Exelsior24 #25418 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, valóban a szolgáltató blokkolta a készüléket...
-
bigrock
addikt
Egyelőre úgy látom, a P30Pro nem gurított akkorát, hogy megérné 2 kilót ráfizetni a Mate-ra...
Marad a várás a M30P-ra. -
Exelsior24
aktív tag
Pont ezért, csomóan csinálják ezt, hogy megveszik részletre a telefonokat, aztán pár hét vagy hónap után eladják, valakinek tovább. Ezután viszont a törlesztőrészleteket már nem fizetik tovább utána, így a szolgáltató nem tehet mást mint letiltja a készüléket, hogy egyáltalán ne lehessen használni a hálózatán. Pont nemrég olvastam erről, és tuti hogy nálad is ez a helyzet, akitől vetted a telefont ugyan ezt eljátszotta valószínűleg.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Szia,
A készüléket te vásároltad a Vodafone-tól?
Mert ez úgy néz ki, mint amikor nevezett szolgáltató hálózatából kitiltanak egy készüléket és még csak az övékről - később felkerülhet a közös listára és akkor másik szolgáltató SIM kártyájával sem fog már feljelentkezni.[ Szerkesztve ]
-
Tbiro
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam rákeresni hasonló problémára a témában, de nem találtam megoldást. Adott egy Mate 10 pro Vodafonetól vásárolt valamivel több mint 1 éve. A készüléket régóta használom, azonban pár napja nincs térerő és nem tudok telefonálni a készülékkel. Sim kártya hibára tippeltem első körben, volt kéznél egy Telekomos sim próbára, azzal gond nélkül működött. Az eredeti sim mivel amúgy is 10 éves vágott kártya volt, kértem egy újat a szolgáltatótól. Az új kártyával továbbra se volt térerő, de megnyugtattak, hogy aggodalomra semmi ok, mert 48 órán belül működni fog. Türelmesen kivártam, de csak nem javult meg a készülék (többszöri újraindítás stb). Másik (samu) készülékbe át az új vodás sim, működik. Vodás sim helyére pedig a Matebe a telekomos sim, láss csodát működik..
Mivel volt itthon még egy teljesen másik vodás sim, megnéztem, és azzal sem működik.
Összegezve vodás simmel nincs térerő, telekommal van.
(a készülék ismétlem, vodafonetól vásárolt, kiolvasva network unlocked, független)Valakinek valami ötlet merre induljak el?
-
Sziasztok!
Van már esetleg működő Google cam portolva szeretett készülékünkre? Amit eddig találtam 1 hónapja az fénykép készítésénél kilépett
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
golyós
addikt
válasz
dptrsk #25409 üzenetére
Ezzel szerintem mindenki tisztában van, a gind ott kezdődik, hogy semmit nem ér, akkor is tólja az értesítést ha minden ki van kapcsolva.
Nekem ahogy kilépek a lakásból egyből tólja, hogy hitelesítsem a wifi hálózatot. Hiába kapcsolom, jön.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
zoleeno1
veterán
válasz
golyós #25406 üzenetére
Ezzel egyetértek. De nem az az idióta, aki fél évente kiadja, hanem az, aki megveszi
Márpedig a számok nem hazudnak, iszonyat sikertermék az összes... A Samu meg azért tartja jobban az árát, mert Magyarországon még mindig ott tartunk sajnos, hogy az egy óriás és piacvezető márka, mindenben szebb-jobb-okosabb mint a konkurensek... Holott ez már nagyon régen nem így van, megkockáztatom soha nem is volt így
Pont a minap keveredtem egy kisebb vitába, illetve inkább csak beszélgetésbe egy másik topikban, mert sokaknak ez még mindig "presztízskérdés", hogy Samsung legyen a telóra írva... Én ezen csak nevetek, számomra ez semmit sem jelent... A "presztízs" nekem nem egy szaros telónál kezdődik, de szerencsére nem vagyunk egyformák
A másik oldal pedig, aki nincs tisztában/nem naprakész ezekben a mobil ügyekben, azt se tudja mi az a PH, Tech2, stb, annak a Samsung mint márka mond valamit, a Huawei meg "már hallottam valahol, valami kínai koppincs, nem?".
Befejeztem az offot, sorry!
Honor Magic5 Pro
-
Dictator^
veterán
Lopás ellen valami jól működő huawei app létezik?
A google find my phoneja csak akkor megy, ha a helyadatok be vannak kapcsolva?
Van valami jól működő megoldás? Mert így a find my phone elég korlátolt..Igazából egyik ismerősnek most lopták el a telefonját, és amiatt inkább megpróbálnék"védekezni" valahogy.
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
golyós
addikt
válasz
zoleeno1 #25405 üzenetére
A legnagyobb gond inkább az, hogy a samu sokkal jobban tartja az árát.
Nagyon elszáltak az árakkal hüvelyék, idiotizmusnak tartom fél évente kidobni a P-Mate széria új darabját. Gyakorlatilag mostmár semmi különbség a P és a Mate között azon kívűl, hogy iszonyat árakon nyitnak.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
zoleeno1
veterán
válasz
bandigyerek #25404 üzenetére
Én nem számítottam kevesebbre... Simán pariban van az S10 szériával, annál meg olcsóbb. Az más kérdés, hogy agyament sokba kerülnek már ezek a prémium telók, de mindent annyiért kell eladni, amennyiért megveszik...
Honor Magic5 Pro
-
KZP
őstag
válasz
zoleeno1 #25401 üzenetére
Nekem tavaly ősszel egy céges rendezvényen valahogy kicsúszott egy szálloda lépcsőházában a kezemből. Mindez a 2. emeleten történt, onnan leesett a földszintre. (A lépcsősorok ilyen négyszög alakban voltak, tehát középen volt kb. 2x2 méter üresség.) Ide hullott le szegénykém. Lelki szemeim előtt már láttam összetörve, miközben ballagtam lefelé érte. És csodák csodájára egy kis horzsolással megúszta a gyári tok sarkán, az égvilágon semmi baja nem lett. Az lehetett a szerencse, hogy a földszinten nem sík volt a padló, hanem kb. 30 fokban lejtett, és padlószőnyeggel volt borítva. Persze érkezhetett volna rosszabbul is, akkor nem úszta(m) volna meg. Szóval azóta még jobban vigyázok rá, és még jobban megbecsülöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok