- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Soha többé UPS
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
joceszko01 #23796 üzenetére
Érdekes azért, hogy a Huawei egyik nagy és folytonos gondja a kicseszett BT kapcsolat. LEgalább lenne ott egy kapcsoló, hogy akarom-e ezt, hogy felülírja az autó gyári csörgését , vagy valami. Azt nem próbáltam, mi van kikapcsolom a telefonon a csörgést, vagy rezgőre állítom...
Na, majd holnap, ha lesz időm...
-
válasz
kaliczrob84 #23797 üzenetére
Szia,
Nem, mert használt alkalmazások, beállítások és környezeti tényezők függvénye is a dolog, ezért mindenkinél más és más az érték.
Valakiknél alig néhány százalék, másoknál meg több, ráadásul az sem mindegy, hogy milyen töltöttségi szinten teszed le a készüléket, 100%-ról nehezen esik le, utána viszont már könnyebben merül.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kaliczrob84
tag
Sziasztok. Péntek óta vagyok gazdája ennek a telefonnak. 8 van még rajta és nagyon tetszik minden, egy valamit kivéve. Egy éjszaka alatt 15 százalékot merül a telefon. Minden engedélyezve van a háttérben és nem kapcsolok be semmilyen takarékos módot. Honor 8 és Z3 telóimat is így használtam, és semelyik sem merült egy éjszaka alatt 2-3 százaléknál többet. Ez mindenkinél így van?
-
joceszko01
csendes tag
Nekem is hasonló gondom volt miután frissítettem pitére. A kocsiban egy JVC fejegység van amit ha összedugok a telefonnal Oreo alatt tudtam zenét hallgatni/spotify/ de pite alatt sehogysem bírtam rávenni hogy felismerje a telefont és lejátsza a zenét. Ezért én vissza is tettem az oreót mert ez túl nagy kompromisszum lenne nekem. Szóval valószínűleg a pite alatt változtattak valamit ezen a téren.
-
cannibal
senior tag
Használja valaki aktívan a desktop módot? Érdekelnének a tapasztalatok. Ha van valakinek kedve kicsit írhatna róla egy bővebb szösszenetet.
-
Aryon87
félisten
válasz
eurolac #23791 üzenetére
Ezt en is tegnap kerestem mint a felbolond, jo fel ora utan talaltam meg.
A kamerafelbontasoknal talalod meg, ha pro modra valtasz.Amugy latom videoban is tortent valtozas, jol erzekelem, hogy az 1080p60-nal is megy a stabi? Meg az a FHD+ is uj nekem..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
eurolac
senior tag
Sziasztok!
Pite alatt nem találom a fényképezőnél a RAW-ban fotózás lehetőségét!! Oreo-n a Pro módban be lehetett kapcsolni. A RAW fotózást kivették vagy csak én bénázok az új felületen..?Eurolac
-
Lehet én vagyok hülye, de csak most vettem észre hogy nincs 4k 60fps videofelvétel a telefonban. Ez nem lett még gyógyítva?
Illetve régebben 1080p 60fps-ben meg nem volt AOI, az van már?https://tinyurl.com/rasoapro
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Berakom ide a linket, amit az egyik autómnál vettem észre.
Hátha van valakinek ötlete, hogy most mi az ami változott, vagy változhatott, amiért ezt tapasztalom... A többi a linkre kattintva. -
Denonavr
csendes tag
Én már elengedtem, ezt az üzemidő kérdést. Ha nyomkodom folyamatosan, simán meglenne a 6-8-óra/1 nap üzemidő. Ha nem nyomkodom, úgy 3,5 óra, de 3 nap. Ha rossz a térerő, meg a wifi jelerősség, mint a melóhelyen, akkor 1,5 nap. Túl sok mindentől függ.
Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC
-
Májkülnájt
tag
Lehet érdemes lenne pedig akkor neked egy Fr, mert mióta meg van a telóm kb kétszer volt 3,5 óra a sot-om. Fullfényerő pubg folyamatosan. Amúgy 5óra alatt sose volt általában 6-8óra. A képeknek 9.0-án jobb a vonalélességük sztem az esti mód meg szenzációs
Próbáld meg az fr-t sztem
)
-
GEIL
addikt
válasz
Braavos #23772 üzenetére
50% fényerőn....na igen..."téli szünetben" szinte csak lakásban elég volt nekem is annyin és simán megvolt több mint 6 óra képernyőidő úgy, hogy még maradt estére kb 20%......utcán vagy napsütésben, akkor szerintem 75% vagy inkább 100% ra csutkán fent kell a fényerő mert nem látom jól...na így már nem olyan virgonc sajnos....9.0 alatt estére kb 32%-kal teszem töltőre max 3,5 óra kijelzőidővel.....nem volt FR.....kamera alapból homályosabb / fátyolosabb képeket csinál, videoknál össze vissza fókuszál...éjjeli módban viszont sokkal jobb.....AOD az 12 órás....és hiába van pl 96 GB szabad tárhelyem, akkor is azt irja hogy "nincs elég tárhely".
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
bandigyerek #23778 üzenetére
Nem neked akartam címezni, sorry
-
Mate 10 pro-n lehet valahogy régiót váltani?
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
bandigyerek #23775 üzenetére
Úgy látom, hogy sokan itt jobbnak találják a kamerát. Hát nekem nem tűnik jobbnak. Pontosabban vannak dolgok amik javultak,gondolok itt arra, hogy esti módban sokkal jobb képek készülnek. Viszont pl szobában, lámpa fénynél sokkal rosszabb a kép minősége. Mossa össze a dolgokat. Videóban pedig gyenge fény mellett hajlamos néha elveszíteni a focust, ami pl oreo alatt sosem fordult elő. Valamint a régi kamera szoftver nekem valahogy kézre állobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
Otg módszerrel feltettem a 9-t a telefonra,hát az akksi az valami brutál.Reggel 8tól van bekapcsolva 70perc beszélgetés+net,81%van az akksi....
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Gyurman75
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék: Mate 10 Pro-n hogyan lehet kikapcsolni, hogy a Gmail szinkronizációnál ne legyen hang (Gmail applikáció)? Megjelenik az értesítési sávon a szinkronizáció, ami nem is baj, de jó lenne, ha ekkor nem adna hangot. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Braavos
tag
A vasárnapi sokk óta a tapasztalataim a pitével kapcsolatban:
(A biztonság kedvéért csináltam egy gyári beállítások visszaállítását is.)
- AOD nekem is 12 órás rendszerben mutatja az időt.
- Kamera alapértelmezett beállításokkal sokkal, de sokkal jobb képeket csinál, mint oreon bármikor, szinte hihetetlen.
- A telefon gyors, laggokkal nem találkoztam eddig.
- Az akkumulátorra először azt hittem, hogy rosszabb, de tévedtem, jobb lett. 51 százalékon vagyok 4 óra 30 perc kijelző idővel. Reggel vettem le töltőről, utazás közben körülbelül 2 órát játszottam, legalább 5 órán át volt folyamatosan bekapcsolva a mobilinternet, amikor pedig nem, akkor a wifi, a kijelző fényereje pedig átlagosan 50 százalékon van folyamatosan.
- A gesztusvezérlés nagyon jó, bár még szokni kell.Eddig nem is nagyon tudok hátrányt mondani az oreóhoz képest. - Talán az értesítések olvashatósága ami kicsit tényleg botrányos, de ezen nem nehéz javítaniuk a jövőben.
A digitális egyenleg funkciót hasznos dolognak tartom, de nem szimpatikus. 😀[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Mikor milyen. Volt mikor mozis, de volt mikor rendes felbontassal. Akkor meg nem volt fhd monitorom, csak egy mezei tft, igy nem ereztem szukseget egy 1080p-s filmnek, most mar azert megnezem milyet szedek le
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Filmet is neztem rajta + amiket felsoroltal, ezen kivul a lightroom hasznalata is siman ment. Es a legtobbet azt egyszerre.
Persze meg gyerekcipo, de van jovoje ennek[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Aryon87 #23765 üzenetére
A PC mód kifejezés, erősen túlzás.
Ez csak egy desktop(nak kinéző) felület, lehet netezni, zenét hallgatni, képeket nézni, amit bármikor megtudok tenni, ha összekapcsolom a tv-t a telefon tárhelyével, sőt onnan stream-elni 4K HDR filmet is, ami PC módban el sem indul. Ettől függetlenül jópofa megoldás...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
En a melohelyemen (mediamarkt) nyomtam ki egy 4k tv-re. Kabelen is melegedett (hutessel megoldottam akkor), ami valahol ertheto is, ugyanis nem kis eroforrasaba telik + teljesen mas az egesz felulet is. De jopofa dolognak tartom, nekem siman kivaltja a PC szerepet, csak otthon nincs okostv, az atalakito amit rendeltem, az bedoglott 2 honap utan
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Tudtatok, hogy a teló mar tudja a vezetek nelkuli PC modot?
-
Szabadh
tag
Nekem épp most jött, hogy adjak a Miui 9 re elégedettségi femérést.
Jeleztem az AOD hibát. Megg ondolom még 100 an fogják magyarországról.
Más nem jutott eszembe.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dimond G #23752 üzenetére
Az új flagship készülékek, amik már itt vannak a kanyarban, sőt néhány jóval olcsóbb, elit "sáomi" is körbefogja röhögni nagy valószinűséggel földbe döngölik az árát, nyárra biztosan. Emiatt nem érdemes rá beruházni. Ráadásul engem 10 nap alatt kikészített. A nagyon bugos BT és a rosszabb minőségi DAC végképp betette a kaput. Vissza is küldtem.
-
GEIL
addikt
válasz
Bensid #23685 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
bigsee
addikt
-
Yodaaa1
tag
Sziasztok! Nem volt időm visszaolvasni. Szeretném a telót visszarakni 8.0ra. Ha a Hisuit nem engedi, akkor milyen lehetőség van még? Ha letöltenék egy 8.0 firmwaret és egyszerű 3 gombossal egy OTG re tett USBvel sikerülhet?
-
deka10
senior tag
Akkor akik korábban jelezték egy páran, hogy nekik bizony 24-ben megy, ők is elnéztek valamit. Próbáltam különböző beállításokat egy huawei-es ügy. szolg. hölgy segítségével is de abban maradtunk nem segít semmilyen beállítás és aki legutóbb jelezte, hogy továbbította a fejlesztők felé a problémát.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Aryon87
félisten
válasz
eurolac #23731 üzenetére
Igen, ezen mar a Pite van. Sokkal porgosebb, nagyon bejon az uj kamerafelulet is. Es mintha a rezgomotor is erosebb lenne, vagy erzeki csalodas?
Diamond G: akkor ezek szerint jo is hogy nem arra mentem. Bar nem josoltam volna hosszu eletet neki, ugye 2x mar bukott nalam a gyarto (na meg Note8-rol valtottam M10Prora tavaly)
Teny, az S10+ csiklandozza a fantaziamat, de nyaron Mate20Pro a cel, ez meg megy paromnak a P9 helyebe.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
coyotex
tag
válasz
bigsee #23732 üzenetére
Na megtaláltam.Bekapcsoltam.Igazatok van ott nekem is 12 órás.Bocsánat de ezt én idáig nem is tudtam.Zárképernyőn minden fasza.Azt hittem az az AOD.De ez nekem most akkor kapcsol be ha töltőn van. Ja nem.Ez mindíg megy.Ki is kapcsoltam rögtön. Mégegyszer bocsi.Ne kövezzetek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Dimond G #23723 üzenetére
Igen, valoban jo telefon ez, de a Pocobsem kutya. S8+ szerettem volna kiprobalni, uzletileg nem jott ossze, D4ni kollega meg adott egy kihagyhatatlan lehetoseget, igy eltem is vele, amit itt koszonok.
-
lecso56
csendes tag
Az én Pitém még mindig nem érkezett meg!
2 sim külföldi vásárlás
Van még akinek nem jött meg?Huawei Mate 10 pro titanium gray BLA-L29 142(C432) & Xiaomi mi Band 3
-
Aryon87
félisten
Hi all! Visszatertem
-
Roland2722
csendes újonc
Otan még mindig nem ért ide a pie👏🏻👏🏻😂
-
fdisk
őstag
Mikor indult útjára a pie itt, magyar honban? (kb)
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Iomega
addikt
Letöltöttem, de ezt is külső adathordozóról lehetne telepíteni, viszont nincs OTG kábelem hozzá, sajnos.
Ha letöltötted az FF segítségével, a letöltést telefonról bemásolod egy létrehozott dload nevű mappába, és OTG adapter segítségével pendrive-ról telepíted, ahogy azt a többiek már leírták.
szendy69: Azt a megoldást nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Farkas82
tag
Hol lehetne beállítani, hogy a gmail-ről letöltött mellékleteket ne törölje a telefon a download mappából 1 hónap múlva automatikusan?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest