- Csataálca
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy dolog viszont nagy pozitívum ebben a M10Proban.
Erős, bírja a strapát a kijelző. Csak ma vagy 5x kapott és semmi repedés rajta. -
válasz
bandigyerek #25893 üzenetére
Mindenképp érdemes.Ad egy támpontot a nyers erő összemérésére.Szoftveres optimalizáltság ide vagy oda egy telefon ami az antutun 70 ezret gurít semmiképp nem lesz gyorsabb,fluidabb mint egy 350 ezer pontot elérő.Telefonvásárlásnál a többség úgysem szintetikus tesztek alapján dönt.Akkor nem lennének ilyen népszerűek az épp aktuális huawei P modellek amik nyers erőben mindig elmaradnak a konkurens top gyártók telefonjaitól.
-
jézusom
addikt
Ezzel az "elromló pieos" kamerával mit lehet kezdeni? Más kamera alkalmazás?
Amúgy nekem csak az a bajom, hogy néha előjön ez a rajzolós f@szság, ami azt se tudom mire jó, de ráadásul csak magától jön, direktbe nem lehet előhozni, meg letiltani sem
-
Dynamike
junior tag
válasz
Nem is rossz gondolat
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Erre nem gondoltam.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
-
válasz
Gerybut #25885 üzenetére
Minden mérés más eredményt fog hozni. Ahogy kali írta sok összetevője van a dolognak amik egy része a telefon aktuális állapotától is függ. Ez minden szintetikus tesztnél így van. Pl antutunál is ahány mérés annyi eredmény. Ha egy hideg téli napon kilősz minden alkalmazást és újraindítod a telót teli aksival akkor több pontot fogsz kapni minden teszten mint egy hetek, hónapok óta bekapcsolt telefonnál amin még nyitva van 20 alkalmazás ,aksi 40%-on és nyári kánikula van mondjuk.
-
válasz
Gerybut #25885 üzenetére
Ennek az az oka, hogy tessék leszokni a mérésről, mert nem ad pontos eredményt, és csak bogarat ültet az ecceri user fülébe hogy szarcsi foscsi a telefonja, holott nem az.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Gerybut
tag
Kíváncsiságból lefuttattam egy geekbench 4 cpu runt.
A single és a multicore is 7-800 ponttal kevesebb, mint amit elvileg mértek ennek a telónak.
Nem kapcsoltam ki semmit csak nyomtam egy futtatást.
Ennek mi lehet az oka?Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
válasz
#04441088 #25876 üzenetére
Laggolni mindig is laggolt a teló. Volt mikor jobban volt mikor kevésbé, frissítéstől függően. Elején sokkal jobban mint később. Lassulni viszont abszolúte nem lassult semmit nekem és az üzemidő/aksiteljesítmény is olyan mint újkorában bár ez az előző(xiaomi) telefonommal is így volt ami 1 évig volt meg kb tehát lehet ez nem ritka más gyártóknal sem.Frissítések/támogatás számomra nagyon jó mert a huawei előtti tapasztalataim(xiaomis korszak 3 évig) botranyosak voltak.Főverzió frissítést sosem éltem át és a biztonságik is nagyon ritkák voltak(voltak beta romok esetében hetente frissítések de azok nem hivatalosak és mindig rá kellett hegeszteni a telóra mindenféle hókuszpókusszal).Ez a teló meg alapból a legfrissebb androiddal jött ki anno és időnként jöttek a biztonsági fissítések is.A pie-t pedig elég hamar megkapta a nagy átlaghoz képest.Tehát lehet hogy van akinek még ez is kevés de számomra ez a frissítési/támogatási ütem villámgyorsnak számít és ez az első telefonom ahol azt érzem valóban foglalkoznak a felhasználókkal,tulajdonosokkal.
A kamera valóban kifejezetten romlott a frissítés óta de nekem még ez is megfelel egyébként sem vagyok az a nagy fotós.
Én magával az emuival nem tudtam megbarátkozni nem tartom jó felületnek a miui sokkal jobb.Kb ezek amik eltérnek a te tapasztalatodtól/véleményedtől ezen is látszik mennyire szubjektív dolgok ezek[ Szerkesztve ]
-
válasz
Klaya1986 #25878 üzenetére
+1 enyém se laggol, nincs sebességbeli probléma. Android autoval néha szívtam, de egy hard reset megoldotta. Játékok alatt patent (RR3), akku még mindig simán jó nekem. Egyedül pár beállítási dolog hiányzik ami Samunál volt, de arra ott a nova...
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Klaya1986
aktív tag
9.0 alatt valóban romlott a kamera minősége, ezzel egyetértek. Viszont nálam pl sosem volt még lagg se nagyon. 9.0 val talán még gyorsult is a telefon. De alapvetően a rendszersebességgel maximálisan elégedett vagyok.
-
válasz
#04441088 #25876 üzenetére
> Arra megy ra ez a gyarto is, mint az almas.
Apple-nel mondjuk pont nem ez van
> -2,5x akkora aron, mint amennyit realisan er.
30 evvel a rendszervaltas utan ideje lenne megtanulni, hogy mindenki annyiert adja a cuccat, amennyiert _neki_ megeri eladni, es mindenki eldontheti, hogy mit vesz meg.
while (!sleep) sheep++;
-
törölt tag
Nekem abból van nagyon elegem, amit a Huawei művel.
Megjelenésekor ősszel még az egyik, ha nem a legerősebb modellnek számított ez a Mate 10 Pro.
Aztán ma már ott tartok, hogy marhára bánom, hogy megvettem. Nem egy rossz készülék, de anno a sok marketingduma, hogy a világ első számú xy fejlesztése található benne, innovatív, 3 évig vállalják azt, hogy nem lassulhat be a készülék, olyan kamera, hogy lefosod tőle a bokádat, és igazából mi a valóság?
Az, hogy a 9.0 -val okádék lett a kamera.
Az, hogy durván 1.5 év használat után néha a weboldalak, pl a PH forum bongeszese, porgetese kozben is ugy belaggol a telefon, mint oreganyam a jarokerettel. Akkor megis mirol beszelunk? Az ossze vissza erkezo frissitesekrol nem is beszelve, illetve holnapok ota letezo, koztudott es egyertelmu hibakat nem kepesek kijavitani.
Arra megy ra ez a gyarto is, mint az almas. Egy jo, de nem hiperszuper, nem tokeletes termeket agyonhajpolnak, hogy vegye meg minden masodik ember jo dragan, aztan ha jon ki 1-2 ujabb modell, akkor mar a regebbivel nem foglalkoznak. Apple politikaja eladni egy jo termeket a legjobbkent, 2-2,5x akkora aron, mint amennyit realisan er.[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz
feketepeti #25872 üzenetére
Nekem mar 2x tört úgy telo, hogy a 9h üveg alatt a kijelzo tort be, az uvegnek semmi baja nem volt
Honor Magic5 Pro
-
Dynamike
junior tag
Nektek nincs olyan problémátok ,hogy nem kapjátok meg az értesítéseket ?
-
Gerybut
tag
válasz
7Heads Drago #25862 üzenetére
És mi zavart?
Bele lehet magyarázni, de ha egyszer nincs karc akkor nincs.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
-
kp78
addikt
válasz
beyruth82 #25854 üzenetére
Én mióta új a mobilaréna felülete itcafe, vagy prohardver alól vagyok a fórumon, mert nem jön be az új kinézet.
A többin még minden a régi...„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Helo,
Slack (ceges cset app) alatt a VOIP hivasok kozben a keszulek lekapcsolja a mikrofont, ha az app a hatterbe kerul vagy lezarom a kepernyot. Van otlet, hogy miert?
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Műszakis
tag
válasz
bollizolee #25858 üzenetére
nézegettem itthon csak gyári kábelt láttam 2500ft , és type-c mindkét oldalrol próbáltad? nekem volt hogy tőltést írt ki megforditottam és szupertöltést írt ki .
-
-
bollizolee
tag
válasz
Műszakis #25851 üzenetére
Nekem ugyan ez a problémám. Csak én azt vettem észre hogy a töltő része szarakodik nem a kábel. Hetek óta nem akar gyári kábellel szuper tölteni. Nekem el vissza ugrál sima töltés és gyors töltés között. Próbáltam másik töltőt gyári kábellel, ami tudja a gyors töltést ott semmi probléma sincs simán működik. És igen ki van tísztítva a csatlakozó. Másik kábellel nem is csinál semmit a töltő, ha ugyan azt a nem gyári kábelt át dugom a másik gyors töltőbe akkor tökéletesen tölti a telefont gyors módban.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Bevallom soha, amióta megvan a Mate 10 Pro-m nem használtam az always on-t!
Most elhatároztam, hogy használni fogom!
Tapasztalatok?Tudom, hogy nem kellene beégnie a kijelzőnek, de van ilyen tapasztalat?
Percenként mozog és 2 óra alatt is csak 2% vesz le az aksiból!
Ez gondolom reális.... -
-
Műszakis
tag
Először is többször észrevettem hogy mikor töltőre tettem (kis százalékon ) és idővel ránéztem csak 10 -20 százalékot töltött ,ami kevés mert 30 perc alatt 50 minimum kellene hogy beletegyen , majd látom a kijelzőn hogy csak töltés van , szuper töltés helyett, utólsó frissítés előtt pedig gépre dugtam majd folyamatosan jelezte a számítógép hogy leválasztom és csatlakoztatom , kb 2 másodpercenként.nem hiszem hogy a töltőfejjel lenne gond más töltőkábellel is kipróbáltam igaz nem tudta a szuper töltést de ne szakadt meg.van chip kontaktspray befujjam vele a kábelvégeket?
-
Gerybut
tag
Sziasztok!
Sokan rugóztok a fóliákon. Tök felesleges! Hónapok óta leszedtem, gyári tokkal fólia nélkül használom. Egy mikrokarc sincs a képernyőn, engedjétek ezt el..Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Műszakis
tag
Köszi ez jó is lenne , de magyar boltba van ilyen? Csak gyárit láttam az meg csak 1m hosszú, vettem egy 4 es blitzwolf autós töltőt de hiába qc3.0 csak gyorstöltéssel tölt mert csak 3A tud , sebaj .
Gyári kábel meg hol érintkezik hol nem , renélem nem telón a csati lesz a hibás[ Szerkesztve ]
-
xZer0kidx
senior tag
Sziasztok!
Látom kipróbáltátok páran a Huawei böngészőt. Nekem ez a verzió van fent 9.1.1.302 és indításnál a kezdőképernyőn felvillan egy pillanatra egy felület, mintha a mentett oldalak gyorsikonjainak az elérése lenne vagy nem is tudom... tapasztaltatok hasonlót vagy be lehet ezt üzemelni?
Más, volt szó a google keresőt kiváltó Huawei "asszisztensről" még régebben de elég nagy a hallgatás róla pedig érdekes lenne...
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Műszakis
tag
Üdv! Kezd behallni a gyári kábel , gyárin kívül van ami hosszabb de tudja az 5A? ( Supercharge)
-
basaja
senior tag
válasz
7Heads Drago #25842 üzenetére
Nem volt pontos, szerintem butított a kijelzőn,valamint simán benne maradt minden karc,hiába hajszárítóztam...egyszer kijött belőle(nem volt mély)de aztán mindíg meglátszott...szóval ment a levesbe
EDC: iPhone 15 Pro,Leatherman Wave,Chris Reeve,Giantmouse Ace Riv
-
basaja
senior tag
válasz
7Heads Drago #25839 üzenetére
Volt a készüléken kb 3 és fél hónapig, de nekem nem jött be. 😏
-
coyotex
tag
válasz
7Heads Drago #25839 üzenetére
Nem tudom mióta van piacon ez fólia de szerintem addig nem fog tartani.Mondom ezt úgy hogy nekem is az van rajta mindkét oldalon.
-
7Heads Drago
veterán
Felrakattam az MM-ben a clearplexet. Megkérdeztem a srácot és ezt mondta: a ráfújt folyékony lé kétkomponensű. (nem egy dobozból fújta a kijelzőt és a fóliát) Az UV fény nem gyorsítja a kötést és 1,5 év után érdemes szerinte cseréltetni a fóliát akkor is ha nincs baja. Mivel a ragasztó addigra kifehéredik (vagy valami ilyesmi) és károsítja a kijelzőt meg rosszabb lesz az átlátszósága is.
Nem vagyok szervizes, de ez nekem kamunak tűnt. Van valakinek vele tapasztalata?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Comecee
csendes tag
Szia!
Én rendszeresen használom a PC módot, mostanában az rtlmost app-al és tökéletesen fut. Most hétvégén fogom tesztelni a forma 1 miatt az M4sport appot (külföldi tartózkodás miatt).
Több, nem gyári appot is próbáltam e módban és az is probléma nélkül fut, amire azt írja indítás előtt, hogy gondok lehetnek PC módban.
Számomra nagyon hasznos funkció ez, ezért is szeretem ezt a telefont.Motor nélkül is lehet élni, csak nem érdemes... :-)
-
kp78
addikt
válasz
petfoto #25836 üzenetére
Én mindig a "később"-re nyomok, a következő kérdésnél pedig az "elutasít"-ra...
Nekem minden nap nem jön fel, kb. 2-3 naponta.
Szerintem arra kell figyelni, h véletlenül töltse le a telefonra a 9.0-át.
Meg persze automata wifi letöltés és éjszakai frissítés kikapcsolva.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Ismét lenne egy kérdésem:
A "Desktop Mode"-ban lehet futtatni 3rd party-s programokat is? Próbálta már valaki?
Konkrétan az F1 TV app-ot szeretném valahogy TV-re varázsolni kábelesen,- először egy tabletre gondoltam, de állítólag nem sokba van MHL support,- viszont a telóban meg van. Gondoltam akkor veszek valamit amivel rá tudom kötni a telót egy tv-re közvetlenül, csak a youtube videókban mindig csak ez előre telepített alkalmazásokat mutogatták...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
mouzrr
őstag
Sajna a pár napja megejtett Hisuite altali visszaallitas sem akadalyozta meg hogy letoltodjon a 9.0 frissítés, annak ellenére hogy tiltva volt ahol csak lehet, illetve a rendszerfrissito az alkalmazasok között letiltva.
-
golan7
tag
-
troland26
őstag
Köszi urak !
Kipróbálom amit tanácsoltatok holnap ismét megyek tekerni , majd referálok -
eurolac
senior tag
válasz
troland26 #25819 üzenetére
Én három helyen állítanék:
1., Beállítások-akkumulátor-alkalmazás indítás-tedd az alkalmazást kézire úgy h be van pipálva a 3 lehetőség.
2., alkalmazásváltóban lehúzod, úgy lelakatolod ahogyan a topiktárs is ajánlotta
3., Beállítások-alkalmazások-jobb fent 3 pötty-speciális hozzáférés-akkumulátor optimalizáció- lenyíló menü: az összes alkalmazás-tedd az alkalmazást "nem engedélyezetté", tehát az akku kímélés miatt nem zárja be a rendszer.
Így szerintem működnie kell.Eurolac
-
kp78
addikt
-
troland26
őstag
Srácok!
Tavaly szeptember óta van még a készülék. Tegnap idén első alkalommal elmentem bringázni. Sport Trackert szoktam használni. Na most az van, hogy a telefon valamiért lelövi az appot.. Van erre valami megoldás? -
golan7
tag
válasz
7Heads Drago #25803 üzenetére
Teszt verzió elérhető: [link]
-
kp78
addikt
8.0.0.158-as frissítést jelzett az imént...
253MB ha jól emlékszem.
Eddig megúsztam az éjszakai frissítést 9.0-ra, de egyelőre inkább ezzel a frissítés el is várok...
Aki féltette, esetleg majd írjon pár sort róla.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
keselyü57
tag
Gondoltam megosztom!
https://bytech.hu/rengeteg-huawei-es-honor-keszulek-kapja-meg-az-emui-9-1-et/Boldog Nyulat mindenkinek!
-
plaszy
őstag
Szóval: beállítások, főképernyő és háttér, háttérképek, kiválasztod a képet, majd jobb alul pipa és ott lesz
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
tkesy
őstag
válasz
plaszy #25810 üzenetére
Najó kezdem magam kicsit furcsán érezni, de itt sincs olyan amit írtok...
Szóval a beállítások, megjelenés alatt a következőek vannak nálam:
- Fényerő,
- Színmód
- Szemvédelem
- Szöveg és kijelzőméret
- Képernyőfelbontás
- További kijelző beállítások (amiben szintén nincs ilyen opció)[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
válasz
himpulator #25802 üzenetére
Na ez ami nincs nálam... Mikor megnézem a képet a galériában, a "Továbbiak" menüben a "Beállítás mint" után a következők érhetőek el:
- Kapcsolat fotója,
- Háttérkép (Galéria)
- Háttérkép (Fotók)
meg a "Mégse" gomb...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
basaja
senior tag
válasz
Nekem egy másik Mofi tokom van, nagyon jó minőség, ajánlott márka
-
zoleeno1
veterán
válasz
En is használtam ezt vagy fel evig, nagyon jo tok, csak nekem elvalt a szélén a gumi a háti részétől. De most rendelek is masikat
Honor Magic5 Pro
-
Gerybut
tag
válasz
marco0007 #25791 üzenetére
Hali én 2 hete pont ezen morfondíroztam, vagyis inkább az A70 ami jön, de néztem pár tesztet ezekről, szerintem nem éri meg ezt a Mate 10-et lecserélni egy A szériás Samura.
Plusz ahogy látom jön a 9.1 , Pirospont, ha fasza lesz én be is fogom a szám.
Nameg nekem a kijelzőméret a vesszőparipám, hiába 6,7 colos pl az A70, olyan nyújtott a kijelző, hogy hihetetlen. Én rohadtul visszasírom a 16:9-es telókat. Pont vmelyik nap mértem össze az Ascend Matemet a Mate 10 proval, az is 6,1 colos kijelző, de sokkal-sokkal nagyobb! Oké a telefon is, de én imádtam azt a pinpongütőt. Ezért is akartam sima Mate 10-et, de nem volt annyi kp-m h egyba kifizessem....Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
7Heads Drago
veterán
válasz
P1eTr0 #25714 üzenetére
Én ezt a mofi tokot használom és ajánlom.
[link]
Az érdekes hogy az eddigi telo tokjaimban a por idővel felkarcolta a telot. Itt ilyenről szó sincs. 9 hónapja használom és szinte semmi se látszik rajta.Az emui 9.1 -ben állítólag már van gyári browser. Vagy nálunk is lehet már?
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Sejtem, hogy amatőr kérdés lesz,
de a zárképernyő háttérképét hol lehet beállítani? Egyszerűen nem találom..
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest