- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
beyruth82 #28679 üzenetére
Ha az iPhone pro max 1100 dollárral nyitott, tehát nem euro és 440 ezerről indul minden frankó adóval, ami 97 ezer! körül van, akkor nagyjából ki tudod számolni, hogy ezt a mate 30 pro telefont újonnan, csak egy idióta fizeti ki, főleg gugli nélkül. Én, nem is értem ezt az árazást és akkor az iPhone drága? Valami elgurult ott hüvelyéknél...
-
g4mer
senior tag
válasz
beyruth82 #28675 üzenetére
Én xiaomi-tól félek, volt már mi5, egy bug-tenger volt. Jól össze volt rakva az tény, de szoftveresen gyűlöltem. Azóta lehet változott a helyzet.
OnePlus van olyan minőségű, mint egy Hüvely? Hüvelyeken kívül csak Samsungok tetszenek, meg talán iPhone, de egyikért se adok 300k+-kat.
-
kazanka
őstag
-
duckymusic04
csendes tag
-
mirci18
addikt
válasz
beyruth82 #28394 üzenetére
Remélem javítják minnél előbb.
Egyébként 122 megabit netnél telefonon mi szükség többre?
Nálam 150-ből sokszor 100-at se lát.
Torrentezni szoktam telefonról de sokszor ott sem használja ki a sávszélességet.Én nem tartok okostelefont tartaléknak.
Van egy ősrégi nyomógombos meg egy galaxy young ilyen célokra. -
törölt tag
válasz
Nekem anno egy j5 2016-ot nyírt ki a kislányom így. Odaverte az oldalát valakinek. Semmi külsérelni nyom nem volt rajta. A külső üveg (digitizer) nem sérült, viszont a képernyő belül fél centis ívben betepedt. Emiatt elszállt az egész. Semmi nem látszott kívülről a telefonon, csak fény felé fordítva csillant be a belső kis repedés. Természetes bepróbálkoztam a szervíznél, mert garanciás volt, de visszadobták, mert észre vették 😀😀 egyébként írnál majd pár sort a 9t-ről? Bár le nem cserélném a matet rá, de nagyon tetszik a készülék, főleg, hogy milyen jó ára van. Ha esetleg nekem is megfőne valamiért a mate 10 pro, tuti mi 9t lenne az utódja.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Valszeg a digitizer sérült, nem maga az üveg. Ez a rosszabbik eset sajna...
Egy próbát megér elküldeni gariba, hogy "reggel igy ébredtél"Sok esélyt nem látok, de vesziteni valód nincs.
+1 fagyalllo kollegara innen a forumrol, nagyon korrekt szerelő, anno az LG G3 telomnal harmad áron cserelte a kijelzőt, mint a hivatalos szerviz. -
Integrale
veterán
válasz
beyruth82 #28333 üzenetére
En allandoan aktivan hagyom, a Mate 10-en is az es a HTC U11+-on is. Utobbi 2 sim, 4 e-mail fiok, 2 felho, viber, messenger stb, 6-8 ora kepernyo idot tud, wifit sokszor meg otthon sem kap.
A Mate 10 is hasonlo, csak egy SIM-mel, es 2 e-mail fiokkal.
Ujabb Android rendszereken mar eleg jol optimalizaltak a hatterfolyamatokat.
-
zoleeno1
veterán
-
törölt tag
válasz
beyruth82 #27616 üzenetére
Én fél évente cserélgettem a telefonokat, de a mate 10 pro már egy éve megvan. És nem is szeretném cserélni. A p30 egyébként tetszene, bár nekem a csepp nocs, kiálló kamera, gyengébb aksi miatt inkább nem opció mint igen. Egy p30 hoz hasonló design és méret , mindenféle kamera lyuk és nocs nélkül, nem ennyire kiálló kamerával(akár pop up megoldás) , legalább 4000 mah aksival. Nekem ez lenne az ideális a mate után.
-
golyós
addikt
válasz
beyruth82 #27286 üzenetére
Pedig össze se lehet hasonlítani a Xiaomival. Hetente-havonta jön a frissítés, nem csak a biztonsági csomagok hanem hibajavítások. Alap a root, azt csinál az ember a telefonnal amit akar. Ha valami nem jó , megoldja a Xiaomi.hu forum, vagy xda-n ott a megoldás. Itt mi van? Folyamatos mellébeszélés a supporttól, fél éveket várunk egy szaros Aod javításra, romlik a kamera, ellentétben más gyártóval ahol javítanak.
-
Iomega
addikt
válasz
beyruth82 #26701 üzenetére
Sajnos nem tudom, de egy telefonhívást megér a bővebb információ miatt.
" Általános Feltételek
A szerviznap érvényes minden hónap utolsó csütörtök, péntek, és szombati napján a kijelölt hivatalos Huawei szervizekben.
A szerviznapon csak az üzletet szervíz céljából felkeresők vehetnek részt.
A díjmentes védőfóliát, értékesítők, partnerek valamint forgalmazók nem vehetik igénybe.
A díjmentes védőfólia csak a kijelölt modellekre vehető igénybe.
Egy vásárló csak egy alkalommal vehet részt havonta a promócióban.
A szerviznap promóció más aktuális kedvezménnyel nem vonható össze.
A Huawei nem vállalja a felelőséget a szerviznapon résztvevő készülékeken keletkezett későbbi fizikai és egyéb sérülésekért.
A Huawei fenntartja a változás jogát a feltételekre vonatkozóan."
További információkért keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken:
Hicare:
HUAWEI telefonos ügyfélszolgálat:
0680482934 -
mirci18
addikt
válasz
beyruth82 #26663 üzenetére
Nem értem azt hogy egy erősen botrányos minőségű 9-es droid után ki és miért vár egy újabb érdemleges újítás nélküli szoftver verziót.
Nem szívtatok még eleget?Évről évre adnak ki új android főverziókat.
De igazából óriási fejlődés nincs sem olyan dolog ami miatt megérné egyikre vagy másikra váltani.
Itt ment hónapokig a sírás hol azért mert nem jött hol azért mert megjött de rosszabb lett.
Kinek jó ez? -
Buckey
őstag
válasz
beyruth82 #26667 üzenetére
Oké, hogy ez a kapitalizmus. De meddig lehet ezt következmények nélkül csinálni?
Mert ahogy most kinéz ez a sárgolyó, az már katasztrófa. Minden szennyezett, a genetikai sokszínűség megszünt, az időjárás teljesen megbolondult stb.
Jó, oké, lehet, hogy sokan ezt túlzott hisztinek veszik, de elég csak a második legalapvetőbb szükségletünket nézni, a vizet. Hol lehet igazi, tiszta vizet találni a természetben, amit nyugodtan meg is merne az ember inni? Mert kb. 2-300 éve mindenki ásott kútvizet illetve patakból merített vizet ivott. És ez „csak” a víz!
A növények, az oxigéntermelő „gépek” kiírtásáról és következményeiről még szó sem esett.De semmi baj, majd a gazdagok vesznek új Földet a Föld-boltban, mert sok pénzük lesz.
Sajnos rossz a felfogás, de legalább kapitalizmus van, és az a lényeg! -
Buckey
őstag
válasz
beyruth82 #26663 üzenetére
Én meg azért vettem ilyen kategóriájú készüléket, mert reméltem, hogy legalább 2 főverziót kap az „eredetin” felül. Erre kap egy kamerahibásat, és utána meg (elvileg) le van, le lesz sz@rva. Hogy ez kinek a hibája (gyártó vagy egyéb), az szerintem lényegtelen a felhasználó részéről.
Én ezután nem gazdagítom okostelefon árával egyik gyártót sem, főleg a Huaweit, ha túléli. Szándékosan kicseszni a fogyasztóval, több mint gyökérség! Ha nem javítanak, akkor megérdemlik a sorsukat (és a többi ilyen gerinctelen féreg). -
Buckey
őstag
válasz
beyruth82 #26589 üzenetére
Akkor elárulom, hogy az első készült a 9-essel, majd mikor felment a 8-as, azzal is lőttem egyet. 33 perc telt el a két kép készítése között.
[(#26590) Blero2] , igen, mindkettő szerintem is f@s, annyi csak a különbség, hogy a 9-esen egy kicsit színesebb.
Számomra megdőlt az az elmélet, hogy kevesebb fénynél a 9-es szoftverfrissítésnél rontottak a kamerán.
Jó fénynél meg a 9-es szoftver is csinált jó képet.
De ha már visszaléptem 8-ra, marad amíg maradhat, tiltva van minden frissítés. -
golyós
addikt
válasz
beyruth82 #26566 üzenetére
Én is xiaomiról váltottam, pont a kamera miatt, bár a camera2api engedélyezése után már elég korrekt volt.
Oneplus 7 meg szerintem már ott tart mint a Huawei árban, 700 €-t nem adok érte. Ezért is nagyin sajnálom a pénzt így utólag, ha előre tudom, hogy direkt lebutítják, nem veszem meg.
Redmi Note 7pro még esetleg lehet jó. A Mi9 tényleg nagyin baba. -
Buckey
őstag
válasz
beyruth82 #26531 üzenetére
A szálak úgyis egy helyre vezetnek, hiába a különböző tulajdonjog. Ezt kell látni, a valóságot.
Itt már nincs nemzeti cég, aki kizsákmányol, hiába tűnik úgy. Ezt valakik megengedik valamennyi haszonért, ennyi a titok.
És ha nem kapnak annyit a haszonból, illetve sérti az érdekeiket, akkor vége, mint ahogy a Huawei-nek (is).
De szerintem zárjuk le a "vitát", sok értelme nincs, csak morgolódunk, változtatni nem tudunk. -
Buckey
őstag
válasz
beyruth82 #26526 üzenetére
Lehet, hogy nem vagyok normális, de ebben a világban mi számít normálisnak?
Amúgy, lehet, hogy igazad van, "a tőke nemzetközi és korlátlan", de szerintem aki egy kicsit tájékozottabb, az tudja, hogy kiknek a kezében van ez a nemzetközi tőke, amivel korlátlanul manipulálhatja a világot.
És ezt nem én találtam ki, hanem sajnos ez a valóság.De szerintem ezt hagyjuk, úgysem tudunk változtatni rajta.
Nézzük rózsaszínben a világot, ahogy azok szeretnék. Szegény USA-t megint megtámadta a gonosz, ezért kénytelen valahogy védekezni (azért valamilyen szinten igaza van, de nem kellene ugrálnia, mert ő is ugyan ezt csinálja, csak neki szabad, mert ő az USA és a pénzesek nagy része ott van). -
elprimo
tag
válasz
beyruth82 #26436 üzenetére
Ha ez be is következik valamikor, míg samsungokon android fog futni,nem lesz baj Google vel
Egyébként en szeretném ha huawei teljesen független lenne.. olyan lenne mint Apple . Saját hw, saját os,saját optimalizacio. A legjobb..Eagle: csak igazam volt,nemhiába kerested csak úgy mennyi garancia van a telodra
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
beyruth82 #26436 üzenetére
A Google nem nagyon tud meg ásni semmilyen saját sírt, egyszerűen annyi tartaléka van, hogy simán kicsinálhat egy huawei szintű céget is és akkor csak az egyik mellényzsebébe nyúlt be egy kis apróért.
Egyébként meg nem tudom minek rohantok ennyire előre, mikor senki nem tud semmit... -
quint
aktív tag
válasz
beyruth82 #26369 üzenetére
"Tisztességes versenyen a huawei letarolta a piacot..."
EU-Kína csúcstalálkozó zárónyilatkozatából (hirado.hu - vagyis inkább EU ellenes forrás):
"Megállapodásuk szerint a felek támogatják a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) reformját, ideértve az ipari szubvenciókkal szembeni szabályozás megerősítését is, amelyek miatt világszerte élesen bírálják Pekinget. A nyilatkozatban az is szerepel, hogy véget kell vetni a kényszerített technológiatranszfereknek. Sokan már régóta sérelmezik, hogy a piacra jutás feltételeként a nyugati vállalatoknak Kínában együttműködésre kell lépniük helyi cégekkel, átadva nekik a „know-how-t” és a kulcsfontosságú technológiákat."Daniel Gros, a Center for European Policy Studies igazgatója (vg.hu):
"Az USA számára a legnagyobb probléma az úgynevezett kierőszakolt technológiatranszfer, amelynek értelmében a kínai piacra való belépés feltételeként a külföldi vállalatok kötelesek megosztani szellemi tulajdonukat egy kínai partnerrel. Ugyanakkor azok a cégek, amelyek nem akarják megosztani technológiájukat, még mindig választhatják azt a megoldást, hogy nem fektetnek be Kínában." -
válasz
beyruth82 #26133 üzenetére
A tavaly hatályba lépett GDPR óta különösen komolyan veszik az adatvédelmet, azóta más lett részben a helyzet.
bigrock: Esete válogatja ott is, arányosság...stb. kérdése, ráadásul attól még mellékvágányon "beperelhet" a másik fél a felvétel miatt.
Értem, hogy valakinek hasznos, vagy akár szükséges például a munkája miatt a telefonbeszélgetések rögzítése, de nem véletlenül próbálják a gyártók kizárni, vagy ellehetetleníteni azt ebben a régióban, ahol adott jogszabályok adott módon rendelkeznek azzal kapcsolatban.
-
wwhy
veterán
válasz
beyruth82 #26130 üzenetére
Ez mikor volt
az utóbbi 5-6 évben csak extrém esetekben fogadta el a bíróság, pedig elég ügyben voltam résztvevő. Feljelentést lehet tenni, de a bíró lesz@rja, kizárja a bizonyítékok közül. Pontosabban megkérdezezi a peres felet, hogy hozzájárul-e a felvételhez, az pedig nem fog, és hacsak nem valami nagyon komoly úgy, a felvétel ejtve - polgári perek esetén. Ha büntetőper, akkor még komolyabb m
-
-
eurolac
senior tag
válasz
beyruth82 #25782 üzenetére
Úgy tudom, hogy a Xiaomi esetében sem konkrét reklámról van szó hanem a saját szolgáltatásai bővítésének a lehetőségéről stb. A Samsung alapból 15 GB cloud tárhelyet ad az elég a mentésre. Itt az 5 GB ki van számolva, hogy ne legyen elég. Vegyél pénzért többet. Nem lenne semmi bajom, ha a javítások jönnének hamar, időben. Még lehet elő is fizetnék ha azt látnám, hogy figyelnek rám és a hibák kijavítására.Ellenben azt látom, hogy trükköznek, le akarnak nyúlni. Pl. butítják a telót hogy cseréljem.Kikapcsolom az éjszakai frissítést, leszarják lefrissítik! ?? Nem tudom érted e a kettő közötti különbséget?? Ez az irány rossz, hidd el nem csak én csalódok bennük pedig régi Huawei-s vagyok.
-
zoleeno1
veterán
válasz
beyruth82 #25718 üzenetére
+1, anno amikor reklamoztak, hogy nem fog csökkenni a sebesseg 1 ev utan se, mondom peeeersze... Bullshit...
De nem! En sem tapasztalok semmi lassulast. Radasul a lustasagom miatt soha nem csináltam rajta factory reset-et, még foverzio valtaskor sem
... Engem ezzel a teloval megvettek kilóraEzért is irtam, hogy tuti nem cserelem mostanában. + szerintem is az egyik legszebb mobil a piacon.
-
Ádyka
őstag
válasz
beyruth82 #25614 üzenetére
Nekem 100-95 vagy 94 % az 1 óra sot.. viszont 33%tól egyértelműen gyorsabban merül. 20 alatt meg pláne. Nektek is. 15 %nál már alig merek hozzáérni. Minden felébresztés 1% ba kerül szinte.
Nagyon sokat számít, hogy szabad téren vagyunk-e full fényerőn, vagy zárt térben 1/3ad fényerőn. Pl Youtube vagy bármilyen filmnézés is alig szívja.
Valahogy soha nem vitt rá a lélek, hogy egy napon 10+ órát nyüstöljem, ezért 2-2,5 naponta töltöm. -
phoenix64
őstag
válasz
beyruth82 #25609 üzenetére
Hat en nem akarom tiltani a netet, mert igy ha le van zarva a telo nem jonnenek meg az ertesitesek gondolom. De lehet kiprobalom majd egy ket napra. Hol tudom beallitani?
Kali: Ez alatt, hogy mi fer hozza mit ertesz? Erdemes letiltani az appoknal h ne tudjak hasznalni a mobil netet?
-
válasz
beyruth82 #25609 üzenetére
Nem eszik annyit az akkumulátorból a mobilinternetes adatkapcsolat, azt kell megfelelően beállítani, hogy mi fér hozzá, de ez a wifi kapcsolatra is igaz.
Amikor nem kapcsoltattam le a háttérben az adatkapcsolatot és éjszaka is ment folyamatosan a 4G(+), akkor is alig merült az akksi.
A jelenlegi telefonomon is folyamatos a 4G(+), éjszakára sem lövöm ki és elenyésző a merülés, pedig nem is maximum a térerő, de ami merít, az is inkább a több szinkron (időjárás, e-mail 2x...stb.), továbbá az okosóra is folyamatosan bluetooth kapcsolatban van a telefonnal és szinkronizál. -
-
Indian74
senior tag
válasz
beyruth82 #25214 üzenetére
Kösz az infót,gondoltam,de akkor minek hirdeti??
Na ezt jó lenne meg tudni hogy nehogy valaki beleszaladjon,mert ezt egy másik kereskedő oldalon árulják,hogy ezt hova lehetne jelenteni??
Írtam az illetőnek,kíváncsi milyen választ fog adni,mondtam neki elhozza a 11 kerületbe,mert elviekben ott lakik,én meg a közelben,kipróbálnám hogy mi hogy működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged