- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8855 üzenetére
Felraktam nézegetem, de még nem tudom mire használjam. A példák közt van pár dolog ami jó, de azt én kapcsolgatom.
Pl wifi ki be. 3 helyen használom. Itthon, anyámnál, faternál. Ott én kapcsolom be vagy ki, máshol nem használom, mert gyér a nyílt wifi, gyorsabb a mobilnet. Amit amúgy is ritkán használok. De egyenlőre nem kér helyet majd figyelem a hsz-eket, hátha jön ihlet.NFC-t nem használok, mert nincs mire. Amire használnám, pl fizetés, az itt ebben az országba agyhalott szinten van. Nonszensz, hogy külön simkártya kell a vásárláshoz ami NFC-s. Akkor meg minek a telefonba a chip. Röhej az egész.
Egy ismerősöm USA-ban dolgozik, ottani a telefonja, és érdekes tudja használni a világon mindenhol a telefon NFC fizetését a MCMobillal(USA verzió) NCF bekapcs oda tart a tescoban, telefonon kijelzi az összeget és kéri a pinkódot, a TELEFONON beüti a telefonon és már nyomtatódik is a blokk. És standard simkártyával. Ennyi. Nem fizet jutalékot a szolgáltatónak a vásárlásért, senkinek semmit. A boltnak az áruért fizet és kész. De itt Magyarországon ebből is lehúzás van. Minden szolgáltató egyedi sz..ral jön ki. Miközben a cél pont az, hogy ne használj készpénzt.
A T-hómo(ko)s netemet nem tudom MC mobillal, csak telekom gyorsfizetéssel fizetni, de ahhoz a bankkártyámat külön a telekomhoz is be kellett regisztrálnom. Nem elég, hogy a telenoros MCmobilba már bevan, és azzal mindent ki tudok vele fizetni, csak a t-bu--i sokat nem. Pontt azért van dombornyomott kártyám MC, hogy mindenhol használni tudjam, természetes, hogy a hozzá tartozó cég appját használnám, de Tuskóhóm, nem tudja alá betenni magát.
Na megint felment a cukrom ettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest