- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #8397 üzenetére
Én majdnem végigjátszottam. 3-4 pályán akadt meg egy kétszer, a többin nem.
Ez még 2.3as Emuival, B133as rom.
B609 alatt minden pályán megakad egyszer egyszer. (Szép csicsás rom de erre a játékra nem alkalmas.)
Tedd vissza vagy, ha gyári(szolgáltatós) B133 van rajta, akkor a gyári oldalról szedd le a B133at és rakd újra akkor nem fog akadni.Sőt igazából B121el kezdtem játszani, ez volt az első játékom, 3 napos volt a teló, Tavaj májusban ezen a telón, akkor sem akadt csak ritkán 1-2 pályánál egy egy pillanatra, de izmos beakadás, szaggatás tartósan nem volt.
Sajnos B609 alatt van. -
theBigFace
tag
válasz
Ahhoz a játékhoz kell az a processzor ami ebben a készülékben nincs
esetleg ha root-olt a készüléked és viszi a 4.4 ed a grafika állítót akk kicsit jobb
-
GSPLR
senior tag
válasz
Èn játszom vele (fel is vehetnènek egymást
). Milyen akadásra gondolsz? Èn ha játszom vele akkor szabadjára engedem a telót,nem takarèkoskodom. Ha arra gondolsz amikor más játèkosok ellen mèsz èlőben az nem csupán teló hiba az ugye tudod? Kezdve a te wifidtől (az ellenfelek wifijètől) ès ugye magától a játèktól. Ott tènyleg vannak èrdekes dolgok,mèg iPhone-al is.
-
törölt tag
válasz
Én csak tesztelgetési céllal használtam. Nálam nem volt ilyen gond, de rövidebb idő alatt. Talán 8-10 versenyt mentem. Viszont azt más telefonnál is olvastam, hogy sok a probléma vele. Leginkább az akadást írják, tehát simán lehet ez P7 -nél is, mivel ennél jóval erősebb SoC -n is ezt csinálja.
Egyetlen játék nálam, ami vissza-vissza tér, az a FIFA. Kár, hogy az utóbbi frissítések óta állandóan szerver csatlakozási probléma van (FIFA 15). Először azt hittem nálam van a probléma, aztán megnéztem a Play -en a hozzászólásokat...
-
B1T3
addikt
válasz
Elvileg Note 4-en sem teljesen gördülékeny, mondjuk én Asphalt párti vagyok, ha autós játék, szóval nem próbáltam.
(Úgy jön ide a Note 4, hogy az van a P7 mellett; utóbbival kapcsolatban úgy néz ki, hogy ma van az utolsó együtt töltött napunk.Nem azért, mert nem felelt meg, gyönyörű telefon megfelelő tudással, de Note 4 mellett teljességgel kihasználatlan lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest